Pa svi ti računi su ti tu da dokažeš da si ga održavao. Ko kupi auto bez dokaza o održavanju, ja ga ne žalim kad mu auto stane i izleti mu hiljada za popravak.mali_milojica wrote:Kod naših ljudi to malo vrijedi. U većini slučajeva.
Imao sam ja račune od zamajca,od lamele,od velikog servisa i sitnica od cca 3000 KM,novih guma od 900 KM,8 felgi i 8 guma. Greške auto nema. I svi bi ga za 5000. E neće da može rodjace.
Na kraju otišao u kombinaciju da ti se zamanta i opet ostale jedne felge i gume koje sad prodajem. Ali opet neće da može za djaba. Nek stoje,ne jedu mi hljeba.
P.S. Ako koga zanima,imam nove GY EAGLE F1 ASSYMETRIC 3 gume za 500 KM. Ne može niže da si mi iz oka ispao
Nisu ti računi da povećaju nešta drastično cijenu auta, već samo da ga prodaju što brže (ili uopće prodaju).
Auto se prvo održava radi sebe valjda, pa tek onda kada se prodaje - da se uopće može prodati. A ko kupi auto naslijepo - nek onda snosi posljedice.
Kupac ima pravo tražiti i nuditi šta hoće. Na prodavcu je da li će pristati. I ja auto za koje mislim da vrijedi više nego se može dobiti na tržištu, skidam sa tržišta i radim neke kombinacije. Ne živim od prodaje auta pa da moram prodati auto. Ako ga ne mogu prodati za lovu koju hoću - neću ga ni prodati.