Zahvalan posao, poslodavac sretan, radnik sretan, a bome i jaAlfons Kauders wrote:Imam dodira i s tim, indirektno512MB wrote:Dilujem radnike
Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
- 512MB
#51 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
-
moonca
#52 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
djevojka bez imena wrote:
Asistenti su plaćeni, ne bas nesto dobro, ali u ovom slučaju kompenzacija je privilegija raditi s gospodjom radi koje sam prihvatila posao.moonca wrote:Hoces li biti placena za -asistiranje?djevojka bez imena wrote:Dala otkaz, radni odnos mi prestao s 29.12. Od narednog ponedjeljka asistiram ženi koja mi je donekle uzor, radujem se, krajem godine počinjem raditi posao koji sam sanjala. Izuzetno zadovoljna, zasad.
Imas ustedjevine??
Dobar izbor . Bitno je da da pokrivas zivotne troskove, sto se tice novca a rad sa gospodjom je neprocjenljiv koliko ce tebi licno donijeti zadovoljstva, a i u karijeri kasnije.
Sretno.
-
Heller
#53 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Koliko dana u sedmici radis cuj radno 7 satibumerangss wrote:Ja bodem! Iglomgolman wrote:Čim sam vidio temu,znao sam...sve programeri,instalateri,savjetnici...niko ne kopa kanaleradim u javnoj zdravstvenoj ustanovi, sedmicu od 7:30 do 14:30 pa sedmicu od 13:00-20:00
SSS a zadovoljan sam platom i uslovima rada i cini me sretnim i zadovoljnim sve što radim
Ima cokolada, kafe, bombonjera samo mi fali seksa sa kolegicama... volio bih raditi nocnu na UKCS
-
Edin25
#54 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
hahah, pa hoce li ti biti lakse ako neko kaze da kopa kanale?golman wrote:Čim sam vidio temu,znao sam...sve programeri,instalateri,savjetnici...niko ne kopa kanale
Napisi i ti da si Dr. Mr. za Silikon
-
bumerangss
#55 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
5 radnih dana. Mi zdravstveni radnici imamo otežane uslove rada pa zbog toga imamo i dodatne dane godišnjegHeller wrote:Koliko dana u sedmici radis cuj radno 7 satibumerangss wrote:Ja bodem! Iglomgolman wrote:Čim sam vidio temu,znao sam...sve programeri,instalateri,savjetnici...niko ne kopa kanaleradim u javnoj zdravstvenoj ustanovi, sedmicu od 7:30 do 14:30 pa sedmicu od 13:00-20:00
SSS a zadovoljan sam platom i uslovima rada i cini me sretnim i zadovoljnim sve što radim
Ima cokolada, kafe, bombonjera samo mi fali seksa sa kolegicama... volio bih raditi nocnu na UKCS
-
Heller
#56 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
a upicku maternu otezanih uslova rada
Pa stabi građevinci, drotovi, konobari, rudari trebali...
- Arminovski
-
bumerangss
#58 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Mi zdravstveni radnici imamo veci rizik od infekcije, radijacije...Heller wrote:a upicku maternu otezanih uslova rada![]()
- SmokingMan
#59 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Mogao bi napraviti listu poslova koje sam do današnjih dana radio.Bauštela me je nekako načinila boljim čovjekom.
Sada radim Media monitoring.Vdijet ćemo šta nosi sutrašnjica,želim da sebi u skorije vrijeme stvorim bolje uslove,a u zadnje vrijeme gajim interes za routing and switching.Prikupio sam nedavno dosta skripti i knjiga iz ove oblasti,ali sam pomalo demotivisan jer nemam dovoljno novca da platim sebi seminare.
Sada radim Media monitoring.Vdijet ćemo šta nosi sutrašnjica,želim da sebi u skorije vrijeme stvorim bolje uslove,a u zadnje vrijeme gajim interes za routing and switching.Prikupio sam nedavno dosta skripti i knjiga iz ove oblasti,ali sam pomalo demotivisan jer nemam dovoljno novca da platim sebi seminare.
- Bloo
- Globalna šefica
#60 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
EdX ?SmokingMan wrote:Mogao bi napraviti listu poslova koje sam do današnjih dana radio.Bauštela me je nekako načinila boljim čovjekom.![]()
Nesto besplatno online? Kako nema..
I good luck
- SmokingMan
#61 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Hvala na podsjetniku,našao sam nešto sebi.Bloo wrote:EdX ?SmokingMan wrote:Mogao bi napraviti listu poslova koje sam do današnjih dana radio.Bauštela me je nekako načinila boljim čovjekom.![]()
Nesto besplatno online? Kako nema..
I good luckuvijek treba uciti
- exliberal-ex
#62 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
sto te to cudi...vecina nas sto lelemudamo na ovom forumu to radimo jer nam je posao takav, kako ce se javljat neko ko kopa kanale ( a vala I to je rijetkost sad) ili neko ko je vozac... ?golman wrote:Čim sam vidio temu,znao sam...sve programeri,instalateri,savjetnici...niko ne kopa kanale
evo da se I ja tuspasim...IT naravno...IT systems admin/business analyst...vise I neznam koji mi je title
- Bloo
- Globalna šefica
#63 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Ne znam koji ti je budzet na raspolaganju, ali dok ne ustedis za nesto sa certifikatom (ozbiljnim) edX i jos par stranica nudi poprilicno ok kurseveSmokingMan wrote:
Hvala na podsjetniku,našao sam nešto sebi.
- Vitezanin
#64 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Ne radim u struci za koju sam se formalno obrazovao
, ali radim posao za koji sam se neformalno obrazovao dok sam studirao, naravno ne znajući tada da će mi jednog dana to biti posao za mjesečnu plaću.
Prije ovog radio kvalitetne prakse koje su bile direktno vezane za moje obrazovanje.
Pišem sve moguće i nemoguće projekte (projekte obnove i one koje nazivamo razvojnim) i radim sa skupinom mladih na lokalnim mini projektima i međunarodnim razmjenama gdje mi je zadatak da se uvežem s partnerima izvan BiH kako bi našoj djeci bilo lijepo.
Okvirno posao, okvirno zadovoljan.
Pišem sve moguće i nemoguće projekte (projekte obnove i one koje nazivamo razvojnim) i radim sa skupinom mladih na lokalnim mini projektima i međunarodnim razmjenama gdje mi je zadatak da se uvežem s partnerima izvan BiH kako bi našoj djeci bilo lijepo.
-
lajkujMe
#65 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Struka mi je turizam, radio 5 godina u toj bransi i nikad vise kod nas te sve demotivise u tom sektoru.
Imao srecu i upao kao komercijalista, sta reci? Posao nije fizicki tezak ali moras misliti na milion stvari, izuzetno su ti bitne informacije. Poznavanje makar ograniceno ekonomije, sociologije nije lose u ovom poslu.
Plata je odlicna, pogotovo ako uzmes u obzir da zaradjujem vise nego pola fakultetlija
uvjeti nisu losi mnogo bonusa uvijek nesto novo se nauci i najvaznije upoznaju se bitne osobe. Napredak je moguc.
Sto ne valja su stalni pritisci za rezultatima, ono sto postignes brzo se zaboravi bitno je danas i sutra a ne jucer.
Imao srecu i upao kao komercijalista, sta reci? Posao nije fizicki tezak ali moras misliti na milion stvari, izuzetno su ti bitne informacije. Poznavanje makar ograniceno ekonomije, sociologije nije lose u ovom poslu.
Plata je odlicna, pogotovo ako uzmes u obzir da zaradjujem vise nego pola fakultetlija
Sto ne valja su stalni pritisci za rezultatima, ono sto postignes brzo se zaboravi bitno je danas i sutra a ne jucer.
- SmokingMan
#66 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Vidjet ćemo za mjesec-dva gdje sam u svemu tome,shodno prihodima.Engleski nije problem.Bloo wrote:Ne znam koji ti je budzet na raspolaganju, ali dok ne ustedis za nesto sa certifikatom (ozbiljnim) edX i jos par stranica nudi poprilicno ok kurseveSmokingMan wrote:
Hvala na podsjetniku,našao sam nešto sebi.naravno ako ti engleski nije problem, zakopaj se ima more manuala
-
bumerangss
#67 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Farmaceutski predstavnik!?lajkujMe wrote:Struka mi je turizam, radio 5 godina u toj bransi i nikad vise kod nas te sve demotivise u tom sektoru.
Plata je odlicna, pogotovo ako uzmes u obzir da zaradjujem vise nego pola fakultetlijauvjeti nisu losi mnogo bonusa uvijek nesto novo se nauci i najvaznije upoznaju se bitne osobe. Napredak je moguc.
-
lajkujMe
#68 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Jok, za to ja mislim moras imati "skolu" i poznavanje u srz onoga sto prodajes. Ja sam laksa varijanta prehrana i hemija prodaja velikim sistemima i malim kupcima.bumerangss wrote:Farmaceutski predstavnik!?lajkujMe wrote:Struka mi je turizam, radio 5 godina u toj bransi i nikad vise kod nas te sve demotivise u tom sektoru.
Plata je odlicna, pogotovo ako uzmes u obzir da zaradjujem vise nego pola fakultetlijauvjeti nisu losi mnogo bonusa uvijek nesto novo se nauci i najvaznije upoznaju se bitne osobe. Napredak je moguc.
Malo Bingo malo CM i tako
Ali da u farmaceutskoj prodaji leze pare tu te ne gine plata od 2000-2500 km
Last edited by lajkujMe on 02/01/2018 23:13, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#69 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Čuvam buržujima bibije
-
Itsoktobealone
#70 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
malolajkujMe wrote:Jok, za to ja mislim moras imati "skolu" i poznavanje u srz onoga sto prodajes. Ja sam laksa varijanta prehrana i hemija prodaja velikim sistemima i malim kupcima.bumerangss wrote:Farmaceutski predstavnik!?lajkujMe wrote:Struka mi je turizam, radio 5 godina u toj bransi i nikad vise kod nas te sve demotivise u tom sektoru.
Malo Bingo malo CM i tako
Ali da u farmaceutskoj prodaji leze pare tu te ne gine plata od 2000-2500 km
- nepass1
#71 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
u farmaceutskim kucama od 1500 pa do 4000 zavisi koja kuca.
-
lajkujMe
#72 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
I vjerovatno koliko dobro prodajes robu, meni npr fiksna plata je 50% manja od onoga sto zapravo dobijem na kraju mjeseca.nepass1 wrote:u farmaceutskim kucama od 1500 pa do 4000 zavisi koja kuca.
Znam da i komercijala za robu siroke potrosnje moze dostici i do 3000km u zavisnosti od firme do firme. Da se ne lazemo ima firmi koje s tako lose da je plata oko 500-600 km ali one su u manjini.
-
sumirprimus
#73 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
A sta fali kanalima?golman wrote:Čim sam vidio temu,znao sam...sve programeri,instalateri,savjetnici...niko ne kopa kanale
Danas svakako masine kopaju.
Doduse ovisi samo za sta se kopa.
- djevojka bez imena
#74 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
Zato dosta ljekara prelazi u tu bransu.nepass1 wrote:u farmaceutskim kucama od 1500 pa do 4000 zavisi koja kuca.
- nepass1
#75 Re: Cime se bavite? Koje je vase radno mjesto
pa ito zavisi, npr imas ove neke manje firme koje pretezno prodaju suplimente ili lijekove koji nisu na listi. to je kao prodaja leda eskimima