Vrijedi procitati, pominje se i ovaj zlotvor...BHCluster wrote:
http://dzemat-oberhausen.de/?p=2254
Vrijedi procitati, pominje se i ovaj zlotvor...BHCluster wrote:
irac300 wrote:Sjetih se jedne anegdote.Dr. Kuca wrote:Pregledah ove klipove, umal se u cetnike ne prijavih. Muslims you bastards92. kada je izbilo ovo sranje, jedan momak iz komšiluka inače Bošnjak je zaglavio u JNA. Tako da je ostao u Srbiji, neka porodica ga primila, jer se nije mogao vratiti kući. I tako, završi se rat, otac, mati, brat se raspituju za njega, nekako uspostaviše kontakt, saznaše da je u Vojvodini. Zovu ga da dođe kući, kad on veli - nema šanse da se ja vratim, vidio sam šta ste sve radili Srbima.
Tek se 2000 i neke vratio.
Steta sto se ovo ne moze predociti obicnim, uljudnim Srbima, posebno onim koji su napustili BiH u strahu, obicnim ljudima, koji nisu istoricari i ne istrazuju sta i kako je bilo, oni cesto kazu ono ko nas zavadi jer ne znaju pravu istinu, malo su izgubljeni... njima bi valjalo otvoriti oci.irac300 wrote:Sjetih se jedne anegdote.Dr. Kuca wrote:Pregledah ove klipove, umal se u cetnike ne prijavih. Muslims you bastards92. kada je izbilo ovo sranje, jedan momak iz komšiluka inače Bošnjak je zaglavio u JNA. Tako da je ostao u Srbiji, neka porodica ga primila, jer se nije mogao vratiti kući. I tako, završi se rat, otac, mati, brat se raspituju za njega, nekako uspostaviše kontakt, saznaše da je u Vojvodini. Zovu ga da dođe kući, kad on veli - nema šanse da se ja vratim, vidio sam šta ste sve radili Srbima.
Tek se 2000 i neke vratio.
kiligonzales wrote:Ne treba to prijavljivati, vec da stoji kao pouka svima koji misle da je s takvim Srbima zajednicki zivot moguc...smijesni_ste wrote:Pa prijavljujte ove "pjesme" na YT umjesto što kukate
Gojeni H wrote:kiligonzales wrote:Ne treba to prijavljivati, vec da stoji kao pouka svima koji misle da je s takvim Srbima zajednicki zivot moguc...smijesni_ste wrote:Pa prijavljujte ove "pjesme" na YT umjesto što kukateNeka je na netu dok je svijeta i vijeka.

BHCluster wrote:

Ti bi da se izbrise?General War wrote:Za tebe i drustvo iz separea...mogu se samo nasmijat.
On rece da je Bosanac, bas me cudi kakav je to Bosanac kad glumi advokata neprijateljima BiHGojeni H wrote:
Ti bi da se izbrise?General War wrote:Za tebe i drustvo iz separea...mogu se samo nasmijat.
Ne, referiram na zakljucak na nemogucnost suzivota sa srbima.Gojeni H wrote:
Ko je ikad rekao ovo?General War wrote:Ne, referiram na zakljucak na nemogucnost suzivota sa srbima.Gojeni H wrote:
A svasta je postavljeno na yt...
Srpska propaganda je prezvakana na drugim temama?SmokingMan wrote:Sve je ovo prežvakano u ranijim temama.
Pa tvoj problem je u tome sto ti mjesas bosanac i bosnjak. Kao da si ti neki prijatelj BiHkiligonzales wrote:On rece da je Bosanac, bas me cudi kakav je to Bosanac kad glumi advokata neprijateljima BiHGojeni H wrote:
Jok, bosnjak- islam- bosnjacki...pardon bosanski i uz to francuz.insomnia78 wrote:Bosanac pravoslavne vjeroispovesti
Budi siguran da joj neprijatelj nisam.General War wrote:Pa tvoj problem je u tome sto ti mjesas bosanac i bosnjak. Kao da si ti neki prijatelj BiHkiligonzales wrote:On rece da je Bosanac, bas me cudi kakav je to Bosanac kad glumi advokata neprijateljima BiHGojeni H wrote:![]()
Ti bi da se izbrise?