torbicom ga fuadeeeeeeeeeeeeeeeTomahawk11 wrote:Neka, ne oftopičimad_max_ba wrote:čekaj ba
kako smo na ovoj temi o dizanju ega došli na 10-to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dizane cijene i ega
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mad_max_ba
#51 Re: Dizane cijene i ega
- Ramzess Veliki
#52 Re: Dizane cijene i ega
Kad sam ja popio jednu?Bloo wrote:čekam tebe da se vratiš da popijemo pivuRamzess Veliki wrote:Cekamo tebe da nam odrzis lekciju.Bloo wrote:Što vi možete trućat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onda možemo pjanski trućat
- Bloo
- Globalna šefica
#53 Re: Dizane cijene i ega
Ramzess Veliki wrote: Kad sam ja popio jednu?
to se tako kaze da se ispadne fin i mumin
- Ramzess Veliki
#54 Re: Dizane cijene i ega
Ne udaraj tako nisko.mad_max_ba wrote:hmmmmRamzess Veliki wrote:Ljudi imaju potrebu da se pravdaju jer su u braku. Nemoj sad to da im uskratis.mad_max_ba wrote:čekaj ba
kako smo na ovoj temi o dizanju ega došli na 10-to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja se ne bih mjenjao s tobom za brdo karamela i još jedno na vrhu
ja ipak imam nekog da sa njom šutim
- Ramzess Veliki
#55 Re: Dizane cijene i ega
Draze mi je da to odmah rascistimo, da ne bude poslije rekla sam jednu.Bloo wrote:Ramzess Veliki wrote: Kad sam ja popio jednu?![]()
to se tako kaze da se ispadne fin i mumin
- mad_max_ba
#56 Re: Dizane cijene i ega
sa druge strane npr
sada sa svojih 38 godinica u guzici, niko me ne bi natjerao da se ženim,
postao sam previše ters čak nekad sam sebi tersam

postao sam previše ters čak nekad sam sebi tersam
-
zoomba
#57 Re: Dizane cijene i ega
Ti godinu skoro starijimad_max_ba wrote:sa druge strane npr
postao sam previše ters čak nekad sam sebi tersam![]()
![]()
![]()
![]()
Ispunio si ti svoju kvotu
- mad_max_ba
#58 Re: Dizane cijene i ega
Nego štazoomba wrote:
Ti godinu skoro stariji![]()
Full House
- supercali
#59 Re: Dizane cijene i ega
Zvao na kafu i nije prihvatiladale cooper wrote:Koja te to izlevatila?zoomba wrote:U sajber svijetu ,drustvenim mrezama , forumima ..
Da li su muskarci taoci zenskoga ega i sebicne igre srednovjecnih zena koje kad uhvate valunzi i vrućica, kad ponestane estrogena i kosa se prorijedi, a sise objese, tada još jednom žele dokazati, najviše same sebi, da su još uvijek ženstvene i poželjne.
Sa nekim sex avatarima i pricom dok ne nahrane svoj ego i onda na tome sve i ostane unaprijed znajuci da od toga nema nista i jos se na kraju cude i nabacuju neki osjecaj krivnje kakvi smo mi muski da mislimo na sex praveci se naivne da ne znaju da dizanjem njihovoga ega je srazmjerno dizanju nase muskosti![]()
Iskustva i misljenja ?
- dale cooper
#60 Re: Dizane cijene i ega
Pa gdje će to raditi pored tebe živog.supercali wrote:Zvao na kafu i nije prihvatiladale cooper wrote:Koja te to izlevatila?zoomba wrote:U sajber svijetu ,drustvenim mrezama , forumima ..
Da li su muskarci taoci zenskoga ega i sebicne igre srednovjecnih zena koje kad uhvate valunzi i vrućica, kad ponestane estrogena i kosa se prorijedi, a sise objese, tada još jednom žele dokazati, najviše same sebi, da su još uvijek ženstvene i poželjne.
Sa nekim sex avatarima i pricom dok ne nahrane svoj ego i onda na tome sve i ostane unaprijed znajuci da od toga nema nista i jos se na kraju cude i nabacuju neki osjecaj krivnje kakvi smo mi muski da mislimo na sex praveci se naivne da ne znaju da dizanjem njihovoga ega je srazmjerno dizanju nase muskosti![]()
Iskustva i misljenja ?
- supercali
#61 Re: Dizane cijene i ega
Pa hoce respinim stopama slave
A ne zna sta ja sve moram preci zbog tog poziva
-
zoomba
#62 Re: Dizane cijene i ega
mad_max_ba wrote:Nego štazoomba wrote:
Ti godinu skoro stariji![]()
Full House![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- dale cooper
#63 Re: Dizane cijene i ega
Moraš nam jednom ispričati sve oko tih poziva na kafu.supercali wrote:Pa hoce respinim stopama slave![]()
-
zoomba
#64 Re: Dizane cijene i ega
Ne jebe ljep vec uporansupercali wrote:Pa hoce respinim stopama slave![]()
-
zoomba
#65 Re: Dizane cijene i ega
Ne moze niko sa respom sto se tice kafedale cooper wrote:Moraš nam jednom ispričati sve oko tih poziva na kafu.supercali wrote:Pa hoce respinim stopama slave![]()
- supercali
#66 Re: Dizane cijene i ega
Zato nemoj padati u depresiju kao kad si pokrenuo temu nego reci koja je da je ja zovem 
-
zoomba
#67 Re: Dizane cijene i ega
Ni na jednu konkretno vec na njihovo preseravanje sam misliosupercali wrote:Zato nemoj padati u depresiju kao kad si pokrenuo temu nego reci koja je da je ja zovem
Ne padam ja na ove jeftine trikove
- Ramzess Veliki
#68 Re: Dizane cijene i ega
Nismo ni mi mnogo bolji.zoomba wrote:Ni na jednu konkretno vec na njihovo preseravanje sam misliosupercali wrote:Zato nemoj padati u depresiju kao kad si pokrenuo temu nego reci koja je da je ja zovem![]()
-
zoomba
#69 Re: Dizane cijene i ega
Kako koRamzess Veliki wrote:Nismo ni mi mnogo bolji.zoomba wrote:Ni na jednu konkretno vec na njihovo preseravanje sam misliosupercali wrote:Zato nemoj padati u depresiju kao kad si pokrenuo temu nego reci koja je da je ja zovem![]()
- mad_max_ba
#70 Re: Dizane cijene i ega
nek si mu reko 
- Bloo
- Globalna šefica
#71 Re: Dizane cijene i ega
Ja toplo mogu da preporučim kafu sa respomdale cooper wrote:Moraš nam jednom ispričati sve oko tih poziva na kafu.supercali wrote:Pa hoce respinim stopama slave![]()
edit: ženama, I mean
-
zoomba
#72 Re: Dizane cijene i ega
Pa kad ju je doktorirao vise 
- Euridika
- Globalna šefica
#73 Re: Dizane cijene i ega
Sudbina. Ne isplati se plakati za prolivenim mlijekom. Mada... nikad se ne kajemo (toliko) zbog nečeg što jesmo uradili, već zbog onog što nismo.Ramzess Veliki wrote: ... Zivot nije naivan. Zivot je jako slozen. Kako vrijeme prolazi, pocinjes uocavati posljedice svojih naivnosti. Neka bezazlena rijec ili gesta, neodgovorena poruka, mrk pogled, neslana sala ... ili propustena prilika ... I dese se katastrofalne posljedice. To pocnes uocavati tek kad se vec sve desilo. Vidis da si imao priliku za nesto bolje ali nisi prepoznao pravi trenutak. Povrijedis ljude koje nisi imao namjeru. Pocnes prijateljstvo sa pogresnim ljudima. Propustis voz, I voz i svi u njemu su otisli, neces ga stici. Moras ici drugim iako to ne zelis.
Tako je to. Poslije postajes obazriviji, pazis da nekoga ne povrijedis jer shvatis da ce to isto tebe pogoditi, jer nisi bezosjecajan. Bar ne bi trebao biti.
Ali eto nas ... tamo gdje nas je zivot odveo. ...
Da nije toga, ne bi se džaba govorilo "da mi je ova pamet i one godine...".
S vedrije strane, dok god je čovjek živ (i kakvog-takvog zdravlja) i ima još uvijek želja, ništa nije neostvarivo. Još se može boriti i postići šta je zamislio ili htio, ako se potrudi istinski, iz petnih žila.
- vesela_sveska
#74 Re: Dizane cijene i ega
Euridika wrote:Sudbina. Ne isplati se plakati za prolivenim mlijekom. Mada... nikad se ne kajemo (toliko) zbog nečeg što jesmo uradili, već zbog onog što nismo.Ramzess Veliki wrote: ... Zivot nije naivan. Zivot je jako slozen. Kako vrijeme prolazi, pocinjes uocavati posljedice svojih naivnosti. Neka bezazlena rijec ili gesta, neodgovorena poruka, mrk pogled, neslana sala ... ili propustena prilika ... I dese se katastrofalne posljedice. To pocnes uocavati tek kad se vec sve desilo. Vidis da si imao priliku za nesto bolje ali nisi prepoznao pravi trenutak. Povrijedis ljude koje nisi imao namjeru. Pocnes prijateljstvo sa pogresnim ljudima. Propustis voz, I voz i svi u njemu su otisli, neces ga stici. Moras ici drugim iako to ne zelis.
Tako je to. Poslije postajes obazriviji, pazis da nekoga ne povrijedis jer shvatis da ce to isto tebe pogoditi, jer nisi bezosjecajan. Bar ne bi trebao biti.
Ali eto nas ... tamo gdje nas je zivot odveo. ...![]()
Da nije toga, ne bi se džaba govorilo "da mi je ova pamet i one godine...".
S vedrije strane, dok god je čovjek živ (i kakvog-takvog zdravlja) i ima još uvijek želja, ništa nije neostvarivo. Još se može boriti i postići šta je zamislio ili htio, ako se potrudi istinski, iz petnih žila.
-
zoomba
#75 Re: Dizane cijene i ega
Lako je dok si mlad , al vec kako se ulazi u godine onda je