Jes , nema sta ne mozemomali jomu wrote:zoomba wrote: Ne pravimo od mrava slona pa kazemo da smo rijesili velik problem
..... kod nas su slonovi vazda mravi.
Muške jednostavnosti......
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zoomba
#51 Re: Muške jednostavnosti......
-
mali jomu
#52 Re: Muške jednostavnosti......
zoomba wrote: Jes , nema sta ne mozemo
..... dok ne dodje zena.
-
zoomba
#53 Re: Muške jednostavnosti......
Ne padam na njihove manipulcije mojih odlukamali jomu wrote:zoomba wrote: Jes , nema sta ne mozemo
..... dok ne dodje zena.
-
mali jomu
#54 Re: Muške jednostavnosti......
zoomba wrote:
Ne padam na njihove manipulcije mojih odluka![]()
..... dok ne dodje zena ti,
isto kao i kod mene.....
a isto je kod svih muskaraca.....
i pocinje igranka........
-
zoomba
#55 Re: Muške jednostavnosti......
mali jomu wrote:zoomba wrote:
Ne padam na njihove manipulcije mojih odluka![]()
..... dok ne dodje zena ti,
isto kao i kod mene.....
a isto je kod svih muskaraca.....
i pocinje igranka........
Ma jock , nisam labilan toliko
-
zoomba
#56 Re: Muške jednostavnosti......
Samo otvoreno i nikako drugacije
- Euridika
- Globalna šefica
#57 Re: Muške jednostavnosti......
Generalni problem kod žena i vožnje je trema/grč, te hand-eye coordination. Muškarci se fokusiraju samo na vožnju i pregled saobraćajnih znakova i uslova u saobraćaju, a ženama pažnja vrlo često odluta i po okolini, prolaznicima i sl.zoomba wrote:Kolko sam skontao ti pricas o nekome multitaskingu?
Sto je onda problem ubaciti u prvu brzinu i lagano pustati kvacilo i kad auto krene istovremeno pustati rucnu kocnicu da auto krene uzbrdo , 80% zena lose krece pod rucnom![]()
Al zato mozete pricati na telefon ,lakirati nokte i gledati da vam voda ne pokipi..
A o orjentaciji da ne pricamo , katastrofa...
Ista stvar s orijentacijom, ženama pažnja odluta na detalje u prostoru (boje, zvukovi, mirisi, izlozi
Ja nisam kao većina žena, imam fantastičnu orijentaciju u prostoru, bolju i od nekih muškaraca
Ne rješavati vi nijedan problem sami, samo se ufuravate da ste to sami riješili.zoomba wrote:Ne pravimo od mrava slona pa kazemo da smo rijesili velik problemmali jomu wrote:Kod muskaraca nikad nema malih problema i problemcica.....zoomba wrote:
Naivno![]()
a veliki problemi i problemcici su mali..... koji se rijese sad pa sad.
I još nešto, lako je pričati da nemate velikih problema kad sebi proberete samo sitnice da rješavate, a sve krupne stvari ostavite nama.
-
zoomba
#58 Re: Muške jednostavnosti......
Euridika
Sve ovo sto si navela problem vam nesigurnost, maxuz se vidi kod zene za volnom da je nesigurna...
Ajd nemoj tako pricati da ne gledamo okolo vec samo u znakove , eto kao da ti nikad nije u prolazi zatrubio neki vozac
Sve ovo sto si navela problem vam nesigurnost, maxuz se vidi kod zene za volnom da je nesigurna...
Ajd nemoj tako pricati da ne gledamo okolo vec samo u znakove , eto kao da ti nikad nije u prolazi zatrubio neki vozac
- Euridika
- Globalna šefica
#60 Re: Muške jednostavnosti......
zoomba wrote:Euridika
Rekla sam u vožnji, a ne dok stojite. Trubite samo dok stojite na raskrsnici.
- edo_79
#61 Re: Muške jednostavnosti......
Ono ti na autoputu, voziš i proleti žeMska kraj tebe 170 na sat .... e što ćeš joj zatrubit nea govoraEuridika wrote:zoomba wrote:Euridika
Ajd nemoj tako pricati da ne gledamo okolo vec samo u znakove , eto kao da ti nikad nije u prolazi zatrubio neki vozac![]()
![]()
-
zoomba
#62 Re: Muške jednostavnosti......
Kad si vidjela zensko u formuli 1Euridika wrote:zoomba wrote:Euridika
Ajd nemoj tako pricati da ne gledamo okolo vec samo u znakove , eto kao da ti nikad nije u prolazi zatrubio neki vozac![]()
![]()
-
moonca
#63 Re: Muške jednostavnosti......
Ja sam u voznji uzas priznajem, kao i vecina zena. Ponajvise pokazuju sebicnost.
-
mali jomu
#64 Re: Muške jednostavnosti......
Muskarci vise ne trube, pokvarile se trube, ne mogu trube izdrzat da svaki dan po citav dan trube...... 
-
moonca
#65 Re: Muške jednostavnosti......
Ali ste smijesni-- komenrarisete ,svadjate se ali
-
zoomba
#66 Re: Muške jednostavnosti......
Pogotovo kad treba stati na pjesackome prelazu , samo se podjone i prodju , valjda im mrsko opet krenuti iz prvemoonca wrote:![]()
Ja sam u voznji uzas priznajem, kao i vecina zena. Ponajvise pokazuju sebicnost.
-
moonca
#67 Re: Muške jednostavnosti......
E, sto se toga tice-pustamzoomba wrote:Pogotovo kad treba stati na pjesackome prelazu , samo se podjone i prodju , valjda im mrsko opet krenuti iz prvemoonca wrote:![]()
- superiska
#68 Re: Muške jednostavnosti......
6 zena je bilo u F1zoomba wrote:Kad si vidjela zensko u formuli 1Euridika wrote:zoomba wrote:Euridika
![]()
Rekla sam u vožnji, a ne dok stojite. Trubite samo dok stojite na raskrsnici.![]()
-
zoomba
#69 Re: Muške jednostavnosti......
Mahale zastavicom
Al nijedna nije osvojila naslov
Al nijedna nije osvojila naslov
- superiska
#70 Re: Muške jednostavnosti......
Nije vezano za temu... Sto si ti, bolan, tako negativan? Satra se ti da, skoro svakome, kontriras. Opusti se covjece, disi

-
zoomba
#71 Re: Muške jednostavnosti......
Ne zelimsuperiska wrote:Nije vezano za temu... Sto si ti, bolan, tako negativan? Satra se ti da, skoro svakome, kontriras. Opusti se covjece, disi![]()
To su fakti
- superiska
#72 Re: Muške jednostavnosti......
Ma fak-TI!zoomba wrote:Ne zelimsuperiska wrote:Nije vezano za temu... Sto si ti, bolan, tako negativan? Satra se ti da, skoro svakome, kontriras. Opusti se covjece, disi![]()
![]()
To su fakti
-
zoomba
#73 Re: Muške jednostavnosti......
A sto si bezoobrazna ..superiska wrote:Ma fak-TI!zoomba wrote:Ne zelimsuperiska wrote:Nije vezano za temu... Sto si ti, bolan, tako negativan? Satra se ti da, skoro svakome, kontriras. Opusti se covjece, disi![]()
![]()
To su fakti![]()
- triconja
#74 Re: Muške jednostavnosti......
Samo izvlakuse da nije prirodno za zene voziti a ja i dalje vidim ihajhaj zena da voze. To je vise individualni problem, il znas vozit il neEuridika wrote:Generalni problem kod žena i vožnje je trema/grč, te hand-eye coordination. Muškarci se fokusiraju samo na vožnju i pregled saobraćajnih znakova i uslova u saobraćaju, a ženama pažnja vrlo često odluta i po okolini, prolaznicima i sl.zoomba wrote:Kolko sam skontao ti pricas o nekome multitaskingu?
Sto je onda problem ubaciti u prvu brzinu i lagano pustati kvacilo i kad auto krene istovremeno pustati rucnu kocnicu da auto krene uzbrdo , 80% zena lose krece pod rucnom![]()
Al zato mozete pricati na telefon ,lakirati nokte i gledati da vam voda ne pokipi..
A o orjentaciji da ne pricamo , katastrofa...![]()
Ista stvar s orijentacijom, ženama pažnja odluta na detalje u prostoru (boje, zvukovi, mirisi, izlozii sl.), a muškarci gledaju opću sliku prostora (građevine, ulice, udaljenosti i sl.).
Ja nisam kao većina žena, imam fantastičnu orijentaciju u prostoru, bolju i od nekih muškaraca![]()
. Doduše, već odavno nisam za volanom, voze me drugi.
![]()
- triconja
#75 Re: Muške jednostavnosti......
Po zakonu ne valja svirat kad vidis jarana pa se ono na sred ceste rukovat kroz prozormali jomu wrote:Muskarci vise ne trube, pokvarile se trube, ne mogu trube izdrzat da svaki dan po citav dan trube......