Muške jednostavnosti......

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zoomba

#51 Re: Muške jednostavnosti......

Post by zoomba »

mali jomu wrote:
zoomba wrote: Ne pravimo od mrava slona pa kazemo da smo rijesili velik problem :D

..... kod nas su slonovi vazda mravi. :lol:
Jes , nema sta ne mozemo :D
mali jomu

#52 Re: Muške jednostavnosti......

Post by mali jomu »

zoomba wrote: Jes , nema sta ne mozemo :D

..... dok ne dodje zena. :mrgreen:
zoomba

#53 Re: Muške jednostavnosti......

Post by zoomba »

mali jomu wrote:
zoomba wrote: Jes , nema sta ne mozemo :D

..... dok ne dodje zena. :mrgreen:
Ne padam na njihove manipulcije mojih odluka :D
mali jomu

#54 Re: Muške jednostavnosti......

Post by mali jomu »

zoomba wrote:

..... dok ne dodje zena ti,

isto kao i kod mene.....

a isto je kod svih muskaraca.....

i pocinje igranka........ :mrgreen:
zoomba

#55 Re: Muške jednostavnosti......

Post by zoomba »

mali jomu wrote:
zoomba wrote:

..... dok ne dodje zena ti,

isto kao i kod mene.....

a isto je kod svih muskaraca.....

i pocinje igranka........ :mrgreen:

Ma jock , nisam labilan toliko :lol:
zoomba

#56 Re: Muške jednostavnosti......

Post by zoomba »

Samo otvoreno i nikako drugacije
Euridika
Globalna šefica

#57 Re: Muške jednostavnosti......

Post by Euridika »

zoomba wrote:Kolko sam skontao ti pricas o nekome multitaskingu?

Sto je onda problem ubaciti u prvu brzinu i lagano pustati kvacilo i kad auto krene istovremeno pustati rucnu kocnicu da auto krene uzbrdo , 80% zena lose krece pod rucnom :D

Al zato mozete pricati na telefon ,lakirati nokte i gledati da vam voda ne pokipi..

A o orjentaciji da ne pricamo , katastrofa...
Generalni problem kod žena i vožnje je trema/grč, te hand-eye coordination. Muškarci se fokusiraju samo na vožnju i pregled saobraćajnih znakova i uslova u saobraćaju, a ženama pažnja vrlo često odluta i po okolini, prolaznicima i sl. :D
Ista stvar s orijentacijom, ženama pažnja odluta na detalje u prostoru (boje, zvukovi, mirisi, izlozi :D i sl.), a muškarci gledaju opću sliku prostora (građevine, ulice, udaljenosti i sl.).

Ja nisam kao većina žena, imam fantastičnu orijentaciju u prostoru, bolju i od nekih muškaraca :lol: :lol:. Doduše, već odavno nisam za volanom, voze me drugi. :D
zoomba wrote:
mali jomu wrote:
zoomba wrote:
Naivno :D
Kod muskaraca nikad nema malih problema i problemcica.....

a veliki problemi i problemcici su mali..... koji se rijese sad pa sad. :mrgreen:
Ne pravimo od mrava slona pa kazemo da smo rijesili velik problem :D
Ne rješavati vi nijedan problem sami, samo se ufuravate da ste to sami riješili. :oops:
I još nešto, lako je pričati da nemate velikih problema kad sebi proberete samo sitnice da rješavate, a sve krupne stvari ostavite nama. :twisted:
zoomba

#58 Re: Muške jednostavnosti......

Post by zoomba »

Euridika

Sve ovo sto si navela problem vam nesigurnost, maxuz se vidi kod zene za volnom da je nesigurna...
Ajd nemoj tako pricati da ne gledamo okolo vec samo u znakove , eto kao da ti nikad nije u prolazi zatrubio neki vozac :oops:
mali jomu

#59 Re: Muške jednostavnosti......

Post by mali jomu »

....... :-D
Euridika
Globalna šefica

#60 Re: Muške jednostavnosti......

Post by Euridika »

zoomba wrote:Euridika

Sve ovo sto si navela problem vam nesigurnost, maxuz se vidi kod zene za volnom da je nesigurna...
Ajd nemoj tako pricati da ne gledamo okolo vec samo u znakove , eto kao da ti nikad nije u prolazi zatrubio neki vozac :oops:
:D :D
Rekla sam u vožnji, a ne dok stojite. Trubite samo dok stojite na raskrsnici. :D
edo_79

#61 Re: Muške jednostavnosti......

Post by edo_79 »

Euridika wrote:

Rekla sam u vožnji, a ne dok stojite. Trubite samo dok stojite na raskrsnici. :D
Ono ti na autoputu, voziš i proleti žeMska kraj tebe 170 na sat .... e što ćeš joj zatrubit nea govora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zoomba

#62 Re: Muške jednostavnosti......

Post by zoomba »

Euridika wrote:

Kad si vidjela zensko u formuli 1 :lol: :run:
moonca

#63 Re: Muške jednostavnosti......

Post by moonca »

:lol:
Ja sam u voznji uzas priznajem, kao i vecina zena. Ponajvise pokazuju sebicnost.
mali jomu

#64 Re: Muške jednostavnosti......

Post by mali jomu »

Muskarci vise ne trube, pokvarile se trube, ne mogu trube izdrzat da svaki dan po citav dan trube...... :lol:
moonca

#65 Re: Muške jednostavnosti......

Post by moonca »

:lol:

Ali ste smijesni-- komenrarisete ,svadjate se ali :-) samo vas suvozac cuje. ;-)
zoomba

#66 Re: Muške jednostavnosti......

Post by zoomba »

moonca wrote::lol:
Ja sam u voznji uzas priznajem, kao i vecina zena. Ponajvise pokazuju sebicnost.
Pogotovo kad treba stati na pjesackome prelazu , samo se podjone i prodju , valjda im mrsko opet krenuti iz prve :D
moonca

#67 Re: Muške jednostavnosti......

Post by moonca »

zoomba wrote:
moonca wrote::lol:
Pogotovo kad treba stati na pjesackome prelazu , samo se podjone i prodju , valjda im mrsko opet krenuti iz prve :D
E, sto se toga tice-pustam :roll: no, nije ni problem -semafor me natjera. :lol:
superiska

#68 Re: Muške jednostavnosti......

Post by superiska »

zoomba wrote:
Euridika wrote:

Kad si vidjela zensko u formuli 1 :lol: :run:
6 zena je bilo u F1 :zen:
zoomba

#69 Re: Muške jednostavnosti......

Post by zoomba »

Mahale zastavicom :lol:

Al nijedna nije osvojila naslov :D
superiska

#70 Re: Muške jednostavnosti......

Post by superiska »

Nije vezano za temu... Sto si ti, bolan, tako negativan? Satra se ti da, skoro svakome, kontriras. Opusti se covjece, disi :D :shmizla1:
zoomba

#71 Re: Muške jednostavnosti......

Post by zoomba »

superiska wrote:Nije vezano za temu... Sto si ti, bolan, tako negativan? Satra se ti da, skoro svakome, kontriras. Opusti se covjece, disi :D :shmizla1:
Ne zelim :oops:

To su fakti :D
superiska

#72 Re: Muške jednostavnosti......

Post by superiska »

zoomba wrote:
superiska wrote:Nije vezano za temu... Sto si ti, bolan, tako negativan? Satra se ti da, skoro svakome, kontriras. Opusti se covjece, disi :D :shmizla1:

Ma fak-TI! :evil: :lol:
zoomba

#73 Re: Muške jednostavnosti......

Post by zoomba »

superiska wrote:
zoomba wrote:

Ma fak-TI! :evil: :lol:
A sto si bezoobrazna .. :oops:
triconja

#74 Re: Muške jednostavnosti......

Post by triconja »

Euridika wrote:
zoomba wrote:Kolko sam skontao ti pricas o nekome multitaskingu?

Sto je onda problem ubaciti u prvu brzinu i lagano pustati kvacilo i kad auto krene istovremeno pustati rucnu kocnicu da auto krene uzbrdo , 80% zena lose krece pod rucnom :D

Al zato mozete pricati na telefon ,lakirati nokte i gledati da vam voda ne pokipi..

A o orjentaciji da ne pricamo , katastrofa...
Generalni problem kod žena i vožnje je trema/grč, te hand-eye coordination. Muškarci se fokusiraju samo na vožnju i pregled saobraćajnih znakova i uslova u saobraćaju, a ženama pažnja vrlo često odluta i po okolini, prolaznicima i sl. :D
Ista stvar s orijentacijom, ženama pažnja odluta na detalje u prostoru (boje, zvukovi, mirisi, izlozi :D i sl.), a muškarci gledaju opću sliku prostora (građevine, ulice, udaljenosti i sl.).

Ja nisam kao većina žena, imam fantastičnu orijentaciju u prostoru, bolju i od nekih muškaraca :lol: :lol:. Doduše, već odavno nisam za volanom, voze me drugi. :D
Samo izvlakuse da nije prirodno za zene voziti a ja i dalje vidim ihajhaj zena da voze. To je vise individualni problem, il znas vozit il ne :lol: :lol: :lol:
triconja

#75 Re: Muške jednostavnosti......

Post by triconja »

mali jomu wrote:Muskarci vise ne trube, pokvarile se trube, ne mogu trube izdrzat da svaki dan po citav dan trube...... :lol:
Po zakonu ne valja svirat kad vidis jarana pa se ono na sred ceste rukovat kroz prozor :lol: :lol: :lol:
Post Reply