Istina, rekao bih prema izvještajima koji su dostupni na internetu da je bio veoma brižan muž, šef i prijatelj.Fudo387 wrote:Velis, stidis se...ahaM.Kolinda wrote: Jeli i jedan od ovih šest optužen da je osobno ubio bilo koga?
Ma ne, oni su igrali tavle.
Nije ni Adolf nikog licno rukama zadavio.
Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
- Drvosjeca iz Dejcica
#51 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
- House
#52 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način

molitvenog skupa i govana
- Kolinda
#53 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
I kaže pokušaj voditi dijalog, s kim, o čemu....
- nadInsan
#54 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Nakon molitve za hašku šestorku, jedna molitva i za našeg idejnog oca Adolfa Hitlera.
-
Mirza007
#55 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Ovdje s tobom uglavnom vodimo ljubav ..... mucki, sledja. Kakav dijalog!?Kolinda wrote:I kaže pokušaj voditi dijalog, s kim, o čemu....
-
Fudo387
#56 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
A da mozda ne ocekujes da ti se pridruzim u molitvi za spas nUznika?Kolinda wrote:I kaže pokušaj voditi dijalog, s kim, o čemu....
- Lincoln-Burrows
#57 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Ne ispalti se ja čekam da ih prođe kolektivna onanija.Kolinda wrote:I kaže pokušaj voditi dijalog, s kim, o čemu....
Tamo negdje za mjesec dana možda.
- mO k3
#58 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Dijalog
toga vise nema
- House
#59 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
sa vama sigurno nećemoKolinda wrote:I kaže pokušaj voditi dijalog, s kim, o čemu....
- Drvosjeca iz Dejcica
#60 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Pa eto ja sam komentarisao tvoj post u kojem tvrdiš da oni de fakto nisu krivi jer eto nisu lično nikoga ubili. Komentarisao sam da tako banalno ne možeš gledati na te stvari jer tom anaogijom pola nacističkog vrha nije krivo jer lično nisu ubili nikoga, Milošević, Mladić, Krajišnik, Karadžić, Plavšić...svi oni nisu lično ubijali. Po tome oni su nepravedno osuđeni.Kolinda wrote:I kaže pokušaj voditi dijalog, s kim, o čemu....
- House
#61 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
obožavam kako bh hrvati zabijaju autogolove i još nešto prkose 
-
zrakomlat
#62 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Pa dobro, starudija sve uglavnom, s mirovinom 326,17 KM. Nema nešto mladeži, čini mi se, što i nije loše.House wrote:
- Maraschino
#63 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način

Nadam se da ovo nije u crkvi.
- Tito_i_Partija
#64 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Najprije trebate vi sami sa sobom, da se ako Bog da jednom i za sva vremena otrijeznite od vaseg fasizma koji svako malo ispliva na povrsinu.Kolinda wrote:I kaže pokušaj voditi dijalog, s kim, o čemu....
Last edited by Tito_i_Partija on 28/11/2017 19:41, edited 1 time in total.
-
Škobo Habu
#65 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Po čemu se zločin "Maturica" u Stupnom Dolu ili kojekakvih preteča katolički talibana, pod nazivom "Apostoli" u Ahmićima, razlikuje od zločina koje su počinili pripadnici 10. Brdske brigade u Grabovici!?nadInsan wrote: Kako možeš porediti organizovano ubijanje, otvaranje logora, deportaciju, silovanja, zlostavljanja ljudi sa imenovanjem objekata po nekim tipovima iz prošlosti? Nejasno mi je, u kakvoj vezi su zločinačka paradržavna tvorevina tzv Herceg Bosna sa nekim pijunima u sarajevskim opštinama? Van svake pameti mi je dovoditi ovo dvoje u istu ravan.
-
smijesni_ste
#66 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Da, zaista malo ljudi...naravno ovo ne znači da mnogi drugi koji nisu došli ne simpatišu šestorku, ali je opet pozitivno barem za trenutak
- nadInsan
#67 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Nije, to ti je Čovetova kladionica.Maraschino wrote:
Nadam se da ovo nije u crkvi.
- Drvosjeca iz Dejcica
#68 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Ne razmišljaju svi glavom Tomsona ima i onih dijametralno suprotnog stajališta samo što je njihov glas slabo zastupljen.zrakomlat wrote:Pa dobro, starudija sve uglavnom, s mirovinom 326,17 KM. Nema nešto mladeži, čini mi se, što i nije loše.House wrote:
"Naime, svaka molitva u kršćanstvu počinje pokajanjem za vlastite grijehe. U bit kršćanstva spada poziv na obraćenje, a to znači da je svaki čovjek pozvan da mijenja sebe nabolje, da se svaki dan oslobađa od zla i čini dobro. Biti na strani počinitelja zločina, a ne na strani žrtava, u proturječju je sa Svetim pismom, s crkvenom tradicijom, s crkvenim učiteljstvom, s papom i s općim osjećajem vjernika", kazao je za Klix.ba fra Mile Babić.
- Streptokok
#69 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Nismo mi krivi sto kolindica mase sisama po forumu.Lincoln-Burrows wrote:Ne ispalti se ja čekam da ih prođe kolektivna onanija.Kolinda wrote:I kaže pokušaj voditi dijalog, s kim, o čemu....
- Point.
#70 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Podrzavas li Hasku sestorku? Kratko, da ili ne?Lincoln-Burrows wrote:Ne ispalti se ja čekam da ih prođe kolektivna onanija.Kolinda wrote:I kaže pokušaj voditi dijalog, s kim, o čemu....
- Streptokok
#71 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Cak ni gospa nije navratila.zrakomlat wrote:Pa dobro, starudija sve uglavnom, s mirovinom 326,17 KM. Nema nešto mladeži, čini mi se, što i nije loše.House wrote:
-
Fudo387
#72 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Ejs,Point. wrote:Podrzavas li Hasku sestorku? Kratko, da ili ne?Lincoln-Burrows wrote:Ne ispalti se ja čekam da ih prođe kolektivna onanija.Kolinda wrote:I kaže pokušaj voditi dijalog, s kim, o čemu....
Pitaj ga nesta teze.
- Kolinda
#73 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Ovo nitko nije naredio....Pokolj u Grabovici je bio ratni zločin kojeg su počinili neki pripadnici Armije BiH (postrojbe "Crni labudovi") , kada su na okrutan način ubili 33 civila Hrvata.
Za 19 civila se još traga 1.
Počinjen je 7., 8. i 9. rujna 1993., u selu Grabovici kod Jablanice, u sjevernoj Hercegovini, za vrijeme osvajačke operacije Armije BiH "Neretva '93". Cilj te operacije je bio osvajanje područja pod nadzorom HVO-a, od Bugojna do Mostara.
Za ovaj ratni zločin su osuđena dva vojnika Armije BiH. U rujnu 2007. su još su tri Bošnjaka, pripadnika Armije BiH nepravomoćno osuđena za ovaj ratni zločin. Nitko od visokih dužnosnika Armije BiH još nije odgovarao za ovaj zločin 1.
- muha_sa
#74 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
ti zlocinci koji su to uradili ne mogu bit heroji u ocima ni jednog covjeka koji ima trunku obrazaKolinda wrote:Ovo nitko nije naredio....Pokolj u Grabovici je bio ratni zločin kojeg su počinili neki pripadnici Armije BiH (postrojbe "Crni labudovi") , kada su na okrutan način ubili 33 civila Hrvata.
Za 19 civila se još traga 1.
Počinjen je 7., 8. i 9. rujna 1993., u selu Grabovici kod Jablanice, u sjevernoj Hercegovini, za vrijeme osvajačke operacije Armije BiH "Neretva '93". Cilj te operacije je bio osvajanje područja pod nadzorom HVO-a, od Bugojna do Mostara.
Za ovaj ratni zločin su osuđena dva vojnika Armije BiH. U rujnu 2007. su još su tri Bošnjaka, pripadnika Armije BiH nepravomoćno osuđena za ovaj ratni zločin. Nitko od visokih dužnosnika Armije BiH još nije odgovarao za ovaj zločin 1.
sad jel neko naredio il ne nek istraže istaržitelji i što se mene tice da je moj otac to naredio nek istruhne u zatvoru
- Kolinda
#75 Re: Multikultura na tzv. Herceg-bosna način
Ovo nije zločin ????Obdukcijski nalaz splitskog KBC-a "Firule" i svjedočenja su pokazala okrutnost smaknuća. Jedna žrtva je bila razapeta na križ, nakon čega mu je otkinuta glava i nabijena na kolac. Druga žrtva je bila dugo mučena i naposljetku zapaljena živa. Treća žrtva je zaklana. Jedan je civil ubijen pred suprugom, koja je potom silovana, a nakon dugog zatočeništva, razmijenjena. Supruga je po dolasku u Mostar počinila samoubojstvo, što je bilo posljedicom pretrpljenih stresova.
Po izvršenju ovog pokolja, general Vehbija Karić izdao je naredbu Zulfikaru Ališpagi - Zuki da se blokira cijelo područje Grabovice kako se ne bi saznalo za učinjeno zlodjelo, na način da se postave punktovi ispred i iza Grabovice, da se ne može saznati ništa o masakru, ni policija, ni UNPROFOR, ni mediji, tako da nitko nije mogao ući u Grabovicu. Zločin se pokušalo sakriti bacanjem leševa u Neretvu, tako da je hrvatskoj strani pri jednoj razmjeni predano samo 11 tijela.[3]