Jedino ako su u filmu pretjerali, tj. uvećali ono što se stvarno desilo.
Inače, film na pravi način oslikava šta se dešava sa većinom onih koji se dočepaju para.
P.S. mojne me napadati, ne sporim ničiji lični stav
Moderator: _BataZiv_0809
Kad smo već kod Avatara, i on je dobro precjenjen.Hasan006 wrote:Filmovi Jamesa Camerona su definitivno za ljude koji ne gledaju često filmove. Sjećam se kako je meni Titanik, pa čak i Avatar, bio aman zaman doživljaj kad sam ga prvi put gledo jer sam tad dosta manje gledo filmove, sad mi nijedan ne djeluje nešto posebno.
ma daj ba, medo je vrhunski odradio svoj diopink floydd wrote:revenant.....fuj
medo je odličan bio.....ali ostatak filma je dikapriovo kreveljenjebeni-bu-man wrote:ma daj ba, medo je vrhunski odradio svoj diopink floydd wrote:revenant.....fuj
Yeah, well that's just your opinion man.Point. wrote:Meni su The Big Lebowski, There will be blood, The Hurt Locker.
dark side of the moon wrote:
Yeah, well that's just your opinion man.
To ja pokušavam cijelo vrijeme rećijohnnykola wrote:dark side of the moon wrote:
Yeah, well that's just your opinion man.
ferratilis wrote:Nobody fucks with the Jesus.
Tacno sam ceko da neko napise ovakav komentar.dark side of the moon wrote:Yeah, well that's just your opinion man.Point. wrote:Meni su The Big Lebowski, There will be blood, The Hurt Locker.
Ako kazu da sam pijana, valjda je red da se pocnem valjati po podu. Or not.Tomahawk11 wrote:Ma hajde i to, nego kako nas je pogledom smjerilaPoint. wrote:Znas kako kazu, nije sta je rekla nego nacin na koji je rekla.![]()
Niemand, halali, zezamo se
nelle_tz wrote:Arrival iz 2016., koje pretenciozno hipstersko smece.Fuj
Point. wrote:Meni su The Big Lebowski, There will be blood
ExNihilo wrote:Jebeni Donnie Darko.
p206 wrote:The Lord of the Rings svi dijelovi
korejski trileri kao Oldboy i sl. ali samo zbog glume, priča je dobra... nekako mi njihova gluma ne leži nikako
All of the above.wolf of wall street