jeza u ledja wrote:Ma ovo nije pravi morski pas ba.moonca wrote:![]()
Dobar ti je avatar.
A tvoj jezic?
jeza u ledja wrote:Ma ovo nije pravi morski pas ba.moonca wrote:![]()
Dobar ti je avatar.
Ha. Ko god je planinario zna kako se vrijeme mijenja, ili kako malo vrucina, pa onda izadjes na greben, vjetrusina i tako. Jos s ruksakom, pa skines onaj ruksak, ledja gola voda. A jednom sam planinario i kroz kisicu, imao neku vindjaknu, ono plastika pa cim obuces ono vruce, a vamo vjetar, pa kisa, pa znoj, pa vjetar, pa sunce, pa vrucina, i tako satima pod naporom. Kad smo sisli nazad ja u kafani kafa, "rakija", erkondisn puse, ja jos stao pod nakav ventilator i hajmo daaaaj da mi puse u glavu aaaaJack Be Nimble wrote:Zavisi od tijela, ako ti slab imunitet ufatice te promaja/hladan vjetar. Ja se ne bojim promaje nakon sporta, ako znam da sam pod stresom cuvam se promaje a i kontakta sa ljudima. Tada je najlakse da se prehladis, barem za mene.
Neki dan vozio biciklo, oznio se uz brdo i onda niz brdo picim 75km/h hladan vjetar probija kroz svaku kost i evo me ziv i zdrav
Samo trcanje je stetno po koljena. Jbg.moonca wrote:![]()
Nesto kao i sportisti.Kada uspore treninge ili neminovno ulaze u starost , pocinju problemi sa zdravljem.
Imam nekoliko prijatelja koji su svakodnevo tracli ,nakon nekoliko godina poceli problemi sa koljenima. Sada -setkaju lagano,![]()
Al 'ovo nema veze sa promajom koja ubija odmah.
Eto, ima mislim tema o Bosanskim gazdama kako izrabljuju radnike. Ovo sto si ti naveo je puno gore nego sto i jedan buzdovan moze uciniti sa radnikom i ti se jos hvalis, a oni tj radnici -'oce sve po spisku da im....Ha. Ko god je planinario zna kako se vrijeme mijenja, ili kako malo vrucina, pa onda izadjes na greben, vjetrusina i tako. Jos s ruksakom, pa skines onaj ruksak, ledja gola voda. A jednom sam planinario i kroz kisicu, imao neku vindjaknu, ono plastika pa cim obuces ono vruce, a vamo vjetar, pa kisa, pa znoj, pa vjetar, pa sunce, pa vrucina, i tako satima pod naporom.
Ne kontam?moonca wrote:Eto, ima mislim tema o Bosanskim gazdama kako izrabljuju radnike. Ovo sto si ti naveo je puno gore nego sto i jedan buzdovan moze uciniti sa radnikom i ti se jos hvalis, a oni tj radnici -'oce sve po spisku da im....Ha. Ko god je planinario zna kako se vrijeme mijenja, ili kako malo vrucina, pa onda izadjes na greben, vjetrusina i tako. Jos s ruksakom, pa skines onaj ruksak, ledja gola voda. A jednom sam planinario i kroz kisicu, imao neku vindjaknu, ono plastika pa cim obuces ono vruce, a vamo vjetar, pa kisa, pa znoj, pa vjetar, pa sunce, pa vrucina, i tako satima pod naporom.sto in pomenuti lomi ledja.
jeza u ledja wrote:Ne kontam?moonca wrote:Eto, ima mislim tema o Bosanskim gazdama kako izrabljuju radnike. Ovo sto si ti naveo je puno gore nego sto i jedan buzdovan moze uciniti sa radnikom i ti se jos hvalis, a oni tj radnici -'oce sve po spisku da im....Ha. Ko god je planinario zna kako se vrijeme mijenja, ili kako malo vrucina, pa onda izadjes na greben, vjetrusina i tako. Jos s ruksakom, pa skines onaj ruksak, ledja gola voda. A jednom sam planinario i kroz kisicu, imao neku vindjaknu, ono plastika pa cim obuces ono vruce, a vamo vjetar, pa kisa, pa znoj, pa vjetar, pa sunce, pa vrucina, i tako satima pod naporom.sto in pomenuti lomi ledja.
![]()
Nije isto uzivat u pjesacenju i da te neko izrabljuje ko konja.
Sto? Sta ce mi biti? Kicma iskriviti, jel?moonca wrote:Eto,znala sam.
To uzivanje koje si ti prosao sa hiljadu hladnih i toplih znojeva je puno opasnije nego sto li te jedan moze izrabiti.
Opisivao si fizicki napor-- pa sam nekako povezala sa radom kod privatnika.
Razumijem ja uzitak - i naravno da ces ga lakse podnijeti jer je to tvoj izbor.
Sto? Sta ce mi biti? Kicma iskriviti, jel?jeza u ledja wrote:moonca wrote:Eto,znala sam.
To uzivanje koje si ti prosao sa hiljadu hladnih i toplih znojeva je puno opasnije nego sto li te jedan moze izrabiti.
Opisivao si fizicki napor-- pa sam nekako povezala sa radom kod privatnika.
Razumijem ja uzitak - i naravno da ces ga lakse podnijeti jer je to tvoj izbor.
pa jebo ga ti kako moRe ubit neštA što ne postojiLast December wrote:Imam ja jarana jednog kaže on meni da promaja ne postoji.Kaže da je to sve u mojoj glOOOvi
Virus prehlade i hladnoca po tebi ne idu u istu recenicu?512MB wrote:Zatucanost na ovim nasim balkanskim bezpucima je oduvijek bila na zavidnom nivou. Moji top 5:
1. Krompir izvlaci temperaturu
2. Propuh ubija na licu mjesta
3. Svako jutro jednu rakiju popit je zdravo
4. Kukuruzno brasno je nesto najzdravije
5. Prehlada se dobije od hladnoce
Virus je virus, hladnoca je hladnocadeveloper10 wrote:Virus prehlade i hladnoca po tebi ne idu u istu recenicu?512MB wrote:Zatucanost na ovim nasim balkanskim bezpucima je oduvijek bila na zavidnom nivou. Moji top 5:
512MB wrote:Virus je virus, hladnoca je hladnocadeveloper10 wrote:Virus prehlade i hladnoca po tebi ne idu u istu recenicu?512MB wrote:Zatucanost na ovim nasim balkanskim bezpucima je oduvijek bila na zavidnom nivou. Moji top 5: