Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Zejnep

#51 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Zejnep »

spreca wrote:
Zejnep wrote:Čuj u Tuzli?
Od samog pocetka ljecenja je u Tuzli....sta je tu cudno
Čovjek je Srbije. Rođen tamo. Kako nije čudno?
spreca

#52 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by spreca »

Zejnep wrote:
spreca wrote:
Zejnep wrote:Čuj u Tuzli?
Od samog pocetka ljecenja je u Tuzli....sta je tu cudno
Čovjek je Srbije. Rođen tamo. Kako nije čudno?
Sinan je iz Bijeljine ako se ne varam ....posle je valjda preselio u Loznicu.....Valjda je trazio da ide za Tz kod nekog doktora koji je za te njegove probleme najpoznatiji na Balkanu
Raigor Stonehoof

#53 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Raigor Stonehoof »

Janjicar wrote:Sve je pjevao Umreću s osmehom al ne vidim mu taj osmijeh na faci, još se i prepao kad ga proglasiše mrtvim

Ja ne znam što se digla tolika frka sto je on bolestan.

sta seres a opjevo te
Maraschino

#54 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Maraschino »

Zao mi Sinana. :(
Zajedno smo pocinjali. Ja momkovati a on pjevati.
mali_balon

#55 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by mali_balon »

JThomas

#56 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by JThomas »

mali_balon

#57 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by mali_balon »

ultima_palabra

#58 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by ultima_palabra »

bersK wrote:Mrzio sam narodnjake, više slušao strane i ove profinjene zabavnjake. Jaran bio zakleti narodnjak. Nisam ga podnosio radi toga. Lik mi pošalje Sinketovu pjesmu Lagala si. Navuko se na nju. Danima nisam slušao nijednu drugu pjesmu. Od tad do danas ne podnosim zabavnjake. Fala Sinane! I za Janjičara koji me rasplako na prvo slušanje. Jedina pjesma takva u mom životu.

:serbo:
Pa postenije je slusati Juzni vetar ekipu, nego Severinu, Rozgu, Lea, Cetkovica i tako to... u toj muzici makar ima neke emocije, koliko god primitivne :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#59 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by _BataZiv_0809 »

Idemo majstori :kontrabas:

Uz ovu ko nije plakao u kafani nabijem ga na quratz

bersK

#60 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by bersK »

ultima_palabra wrote:
bersK wrote:Mrzio sam narodnjake, više slušao strane i ove profinjene zabavnjake. Jaran bio zakleti narodnjak. Nisam ga podnosio radi toga. Lik mi pošalje Sinketovu pjesmu Lagala si. Navuko se na nju. Danima nisam slušao nijednu drugu pjesmu. Od tad do danas ne podnosim zabavnjake. Fala Sinane! I za Janjičara koji me rasplako na prvo slušanje. Jedina pjesma takva u mom životu.

:serbo:
Pa postenije je slusati Juzni vetar ekipu, nego Severinu, Rozgu, Lea, Cetkovica i tako to... u toj muzici makar ima neke emocije, koliko god primitivne :mrgreen:

Ma bolje Karleusa zna od nas, vjeruj mi :D
Maraschino

#61 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Maraschino »

bersK

#62 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by bersK »

https://www.facebook.com/sinansakic.off ... =3&theater

HOĆU DA ME UMJESTO "USTAJ STOKO" OVA SLIKA BUDI UJUTRU!
trambusek88

#63 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by trambusek88 »

bersK wrote:

Ma bolje Karleusa zna od nas, vjeruj mi :D
edo_79

#64 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

Mega Man X wrote:Više će mi biti žao kad umre James Hetfield ili Dave Mustaine ili bilo ko poznatiji od ovih naših kvazi pjevača bez škole.
Đes šta ima emotivni .... doduše ti na derneku slušaš ove gore navedene jelda, svi vi ne slušate ni Sinana, ni Mileta, ni Šemsu, a kad se koja piva popije ne može vas čovjek skinut sa stola, onda se pojavi repertoar i Cece, i Seke Aleksić i svega ..... patetičan si jarane
edo_79

#65 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

mali_balon wrote:Svi smo mi, rokeri , metalci, hiphoperi, housechileri, alretnativci, rasta-e, rnb, dzezeri, klasici itd itd itd....ali ko sto rece @sandzokan kad nakon 25te pive u 3 ujutru zapjeva Sinan rezu se vene.....
Jarane kad u po noći zapjeva ''Šemsu malu'' ili ''Kulu gradim vjetar je obara'' a ja poplavljen k'o Maglaj 2014-te ..... ajooooooooooooooooj :lol:
edo_79

#66 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

ho oponopono wrote:...ma...da se opet rodim...:pusi2:
:josipalisac: Pjevalaaa je Šemsa malaa, kao slavuj iz behaaraaaa ... zbog njezinee sevdalinke, pucale su čaše vinske .... :josipalisac: :cuga:

Naspider bem ti sahan zagleni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spreca

#67 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by spreca »

edo_79 wrote:
Mega Man X wrote:Više će mi biti žao kad umre James Hetfield ili Dave Mustaine ili bilo ko poznatiji od ovih naših kvazi pjevača bez škole.
Đes šta ima emotivni .... doduše ti na derneku slušaš ove gore navedene jelda, svi vi ne slušate ni Sinana, ni Mileta, ni Šemsu, a kad se koja piva popije ne može vas čovjek skinut sa stola, onda se pojavi repertoar i Cece, i Seke Aleksić i svega ..... patetičan si jarane
On pojma nema sta slusa...eno mu Karleuse i ona nevoli dziberanu.....Karleusa sve sto je stekla nek zahvali guzovima a posle plasticnim hirurzima, jer nju niko ne slusa nego neka gomila neka bulji u guzove joj :lol: :lol: :lol: ja na nasim prostorima nevidjeh nista gore od njene muzike :lol: a da narod gleda...njoj fali jedan dobar....i psihijatar :mrgreen:
Dope_Man

#68 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Dope_Man »

edo_79 wrote:
Nismo svi isti. Ima ljudi koji zaista ne slusaju takve stvari. Evo ja cu se nakon koje case, ako cu se i rasturati, rasturati uz Balasevica, Olivera, Gibonnija, Karana, Colu.. pa do Robbie Williamsa i slicnih. Ne treba mi Sinan za rasturanje. Od te klape cu, s rajom koja to voli, poslusati Halida i Harisa, ostalo dalje od mene.

Uglavnom, covjeku sve najbolje i brz oporavak sto bih pozelio i svakom drugom covjeku, a muzicki ga ne moramo svi uzdizati u visine samo zato sto je bolestan.
edo_79

#69 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

Dope_Man wrote:
edo_79 wrote:
Nismo svi isti. Ima ljudi koji zaista ne slusaju takve stvari. Evo ja cu se nakon koje case, ako cu se i rasturati, rasturati uz Balasevica, Olivera, Gibonnija, Karana.. pa do Robbie Williamsa i slicnih. Ne treba mi Sinan za rasturanje. Od te klape cu, s rajom koja to voli, poslusati Halida i Harisa, ostalo dalje od mene.

Uglavnom, covjeku sve najbolje i brz oporavak sto bih pozelio i svakom drugom covjeku, a muzicki ga ne moramo svi uzdizati u visine samo zato sto je bolestan.
Gledaj drug jednu stvar, meni eto ako ćemo po tome suditi Balaš je Tito, Gibonni je dobar a Karan je meni smeće žešće .... Robbie Williams ok,
A ako možeš slušati Halida i Harisa, ne vidim razloga zašto hejtati toliko Sinana, jer su Halid i Sinan legende (Haris je došao malo kasnije) iz vremena kad su narodnjaci imali tekstove, pa te POGODI PJESMA, a ne sad ovo smeće
edo_79

#70 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

spreca wrote:
edo_79 wrote:
On pojma nema sta slusa...eno mu Karleuse i ona nevoli dziberanu.....Karleusa sve sto je stekla nek zahvali guzovima a posle plasticnim hirurzima, jer nju niko ne slusa nego neka gomila neka bulji u guzove joj :lol: :lol: :lol: ja na nasim prostorima nevidjeh nista gore od njene muzike :lol: a da narod gleda...njoj fali jedan dobar....i psihijatar :mrgreen:
Jarane kad mi zapjeva ''Kulu gradim vihor je obara'' ajoooooooooooooooooooooooooooj ponesi mi vrata da izađem, daj kafani šta će popit i piši na Fadila Novalića nabijem i njeg i reformsku agendu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mega Man X

#71 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Mega Man X »

edo_79 wrote: Đes šta ima emotivni .... doduše ti na derneku slušaš ove gore navedene jelda, svi vi ne slušate ni Sinana, ni Mileta, ni Šemsu, a kad se koja piva popije ne može vas čovjek skinut sa stola, onda se pojavi repertoar i Cece, i Seke Aleksić i svega ..... patetičan si jarane
Miješaš me sa ispodprosječnim Bošnjom kojem je IQ kao sobna temperatura.

Od malena sam izbjegavao sve što je Balkansko po pitanju smeće muzike. Pod smeće mislim na dotičnog Sinana, Šemsa, Mile Kitić itd.

To što neko misli da sada ja slušam Karleušu, Cecu, Seka Aleksić itd.. itekako se grdno vara.
Karleuša nije nikad znala pjevat, nego je samo znala kreštat, a ni autotune ne pomaže joj. Ceca isto niđe veze kao i ostale nazovi "pevačice". Sve odron do odrona.

Zna se desiti po milion puta da kolege u autu puste i Mileta, Šemsu i ala Šemsu. Da li sad to znači da ja moram njima pokvariti ugođaj zato što meni smeta? Ne, jer eto im nek izvole a mene nek puste.

I ježim se na izjave tipa "derneci" i "piva"..
edo_79

#72 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

Mega Man X wrote:
edo_79 wrote: Đes šta ima emotivni .... doduše ti na derneku slušaš ove gore navedene jelda, svi vi ne slušate ni Sinana, ni Mileta, ni Šemsu, a kad se koja piva popije ne može vas čovjek skinut sa stola, onda se pojavi repertoar i Cece, i Seke Aleksić i svega ..... patetičan si jarane
Miješaš me sa ispodprosječnim Bošnjom kojem je IQ kao sobna temperatura.

Od malena sam izbjegavao sve što je Balkansko po pitanju smeće muzike. Pod smeće mislim na dotičnog Sinana, Šemsa, Mile Kitić itd.

To što neko misli da sada ja slušam Karleušu, Cecu, Seka Aleksić itd.. itekako se grdno vara.
Karleuša nije nikad znala pjevat, nego je samo znala kreštat, a ni autotune ne pomaže joj. Ceca isto niđe veze kao i ostale nazovi "pevačice". Sve odron do odrona.

Zna se desiti po milion puta da kolege u autu puste i Mileta, Šemsu i ala Šemsu. Da li sad to znači da ja moram njima pokvariti ugođaj zato što meni smeta? Ne, jer eto im nek izvole a mene nek puste.

I ježim se na izjave tipa "derneci" i "piva"..
Da da .... oprostite mi molim vas, o vi gospodine sa IQ debelo iznad sobne temperature, i egom takvim da su njegove razmjere prosto zapanjujuće, vi to ne nazivate ''dernecima'' i ''pivom'' već ste vi na ''urbanom društvenom eventu'' sa ''alkoholnim pićem dobivenim nepotpunim vrenjem vodenog ekstrakta ječmenog (rjeđe pšeničnog) slada uz dodatak hmelja''.....

Za vaš društveni nivo Sinan, Šemsa, Mile su smeće, ali Halid i Haris nisu, samo me čudi kako jednu vrstu smeća SA BALKANA ne slušaš ali kad je riječ o Halidu i Harisu onda može.

Jarane samo se ti drži urbanih društvenih evenata, sa alkoholnim pićem dobivenim nepotpunim vrenjem vodenog ekstrakta ječmenog (rjeđe pšeničnog) slada uz dodatak hmelja, uz zvuke klasične muzike, a mi (to mislim na nas sa IQ na nivou sobne temperature) ćemo na DERNECIMA pit PIVU i KRKAT JANJETINU S RAŽNJA, uz zvuke Balkanskog smeća od muzike.

Osjećajte se pozdravljenim, o vi veliko napredno društveno i kulturno biće ;-)
Mega Man X

#73 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Mega Man X »

edo_79 wrote: Da da .... oprostite mi molim vas, o vi gospodine sa IQ debelo iznad sobne temperature, i egom takvim da su njegove razmjere prosto zapanjujuće, vi to ne nazivate ''dernecima'' i ''pivom'' već ste vi na ''urbanom društvenom eventu'' sa ''alkoholnim pićem dobivenim nepotpunim vrenjem vodenog ekstrakta ječmenog (rjeđe pšeničnog) slada uz dodatak hmelja''.....

Za vaš društveni nivo Sinan, Šemsa, Mile su smeće, ali Halid i Haris nisu, samo me čudi kako jednu vrstu smeća SA BALKANA ne slušaš ali kad je riječ o Halidu i Harisu onda može.

Jarane samo se ti drži urbanih društvenih evenata, sa alkoholnim pićem dobivenim nepotpunim vrenjem vodenog ekstrakta ječmenog (rjeđe pšeničnog) slada uz dodatak hmelja, uz zvuke klasične muzike, a mi (to mislim na nas sa IQ na nivou sobne temperature) ćemo na DERNECIMA pit PIVU i KRKAT JANJETINU S RAŽNJA, uz zvuke Balkanskog smeća od muzike.

Vidiš zaboravio sam navesti da smatram Halida i Harisa smećem. Hvala na napomeni.
Zar stvarno misliš da idiota kao što je Haris slušam? Ne budi smiješan matere ti.

Dernečenje je za debile, isto što je i piva za debile jer zaboga piju da zaborave na sve. To samo može Bošnjo izjavit, nećeš ti nikad čut negdje drugo.

Toliko od mene.
Last edited by Mega Man X on 01/11/2017 11:56, edited 1 time in total.
edo_79

#74 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

Mega Man X wrote:
edo_79 wrote: Da da .... oprostite mi molim vas, o vi gospodine sa IQ debelo iznad sobne temperature, i egom takvim da su njegove razmjere prosto zapanjujuće, vi to ne nazivate ''dernecima'' i ''pivom'' već ste vi na ''urbanom društvenom eventu'' sa ''alkoholnim pićem dobivenim nepotpunim vrenjem vodenog ekstrakta ječmenog (rjeđe pšeničnog) slada uz dodatak hmelja''.....

Vidiš zaboravio sam napomenuti da smatram Halida i Harisa smećem. Hvala na napomeni. Šta? Zar stvarno misliš da idiota kao što je Haris slušam? Ne budi smiješan matere ti.

Dernečenje je za debile, isto što je i piva.

Toliko od mene.

:vozdra: vaša egoističnosti
Dope_Man

#75 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Dope_Man »

edo_79 wrote: Gledaj drug jednu stvar, meni eto ako ćemo po tome suditi Balaš je Tito, Gibonni je dobar a Karan je meni smeće žešće .... Robbie Williams ok,
A ako možeš slušati Halida i Harisa, ne vidim razloga zašto hejtati toliko Sinana, jer su Halid i Sinan legende (Haris je došao malo kasnije) iz vremena kad su narodnjaci imali tekstove, pa te POGODI PJESMA, a ne sad ovo smeće
Pazi, ne hejtam ja Sinana, samo ne slusam. Nekad dok sam bio klinac jesam i izlazio sa zabava cim pocnu bilo kakvi narodnjaci. Kasnije sam prvo shvatio da postoje narodnjaci i da postoji turbo folk. Turbo folk hejtam i ne podnosim, narodnjake (Halid, Saban, Sinan, Dzej, stara Brena, Dragana itd..) podnosim. Necu ih sam nikada pustiti, i ne uzivam bas (osim Halida i Harisa uglavnom) jer mi kod vecine, ukljucujuci Sinana, ne lezi taj glas i ''zavijanje'' u dosta pjesama.

Ima tu kvalitetnih pjesama, za dosta pjesama tog zanra cesto kazem da su i muzika i tekst super, jos da je drugi glas to bi bila super pjesma. Ako sam u takvoj kafani/privatnom okupljanju mogu ja uzivati, nije po mojoj volji ali bice mi manje-vise OK, tu sam zbog raje a ne muzike. Ali dok je moj izbor onda te pjesme ipak dalje od mene dok imam drugih koji meni leze.

EDIT: I samo da napomenem, pomijesao si moj komentar (da su mi OK Halid i Haris) sa drugim komentatorom.
Post Reply