Realno Bosnjo i jeste za amaneta. Vidis da ne znamo sami. Eto, sve stvari kojima se falite vam je napravio i uspostavio jal okupator jal ovi iz BeogradaPM72 wrote:Tačno tako.Riđobrado đubre je bitno samo onima koji nisu imali ni civara a sad se uhljebili zahvaljujući njegovom babi.A ja mu babi za onu izjavu i amanet jebem sve,od - do.Nek' Erdoanu u amanet ostavi stan Milanka Renovice što je klepio nakon rata.muha_sa wrote:on je kurac od ovce a ne neki faktor u kojeg se normalna raja kunusmijesni_ste wrote:Pa voli puno i isprdak "oca nacije" tursku "maticu" u posljednje vrijeme, to je valjda ok.
taj o kojem je rijec moze samo papanima koje je uhljebio bit neki bitan faktor
Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
- insomnia78
#51 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
-
dječak sa šibicama
#52 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Nisu dzaba, neki i do Francuske dobacili, da nije bilo rata jos bi po Ciljugama udarali po sargiji.
Nego, muka je biti patrijota ovih dana, kako razlikovati srpsku od nesrpske vode. I ostale tajne univerzuma.
Nego, muka je biti patrijota ovih dana, kako razlikovati srpsku od nesrpske vode. I ostale tajne univerzuma.
- insomnia78
#53 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Probudi te ezan ujutru. Tacno bi se objesio
- orinoco
#54 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
U pravu si, ne bi ni internet upoznali, još bi se dovikivali preko brda...dječak sa šibicama wrote:Nisu dzaba, neki i do Francuske dobacili, da nije bilo rata jos bi po Ciljugama udarali po sargiji.
Nego, hvala Hadži-Konakoviću, njegova je najveća zasluga za srpsku vodu bošnjačkoj čeljadi žednog Sarajeva
-
radostan dan
#55 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
ako je voda osveštana, ja to ne bi koristio....

- insomnia78
#56 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Ja sam citav rat i jos 15 poslijeratnih godina proveo u BiH za razliku od tebe koji si sazaljevao patnje sugradjana iz izbjeglistva.dječak sa šibicama wrote:Nisu dzaba, neki i do Francuske dobacili, da nije bilo rata jos bi po Ciljugama udarali po sargiji.
-
dječak sa šibicama
#57 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Ali meni je najjace kad Pantelija Curguz i ekipa na PTPC kmece kako je srpstvo izdano prodajom zemljista Arapu na Zlatistu.
Smije li se posten srpski junak talizati na onim arapskim ligurama na Sunnylandu, ili ne smije, pitanje koje ovih dana muci patrijote u Lukavici i na Palama.
Smije li se posten srpski junak talizati na onim arapskim ligurama na Sunnylandu, ili ne smije, pitanje koje ovih dana muci patrijote u Lukavici i na Palama.
- orinoco
#58 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Preseli se u Francusku. Hem bi bio na socijali i naprđivao zemljacima, hem ne bi slušao ezaninsomnia78 wrote:Probudi te ezan ujutru. Tacno bi se objesio
-
dječak sa šibicama
#59 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Samo za tebe jedna ratna anegdota, dere se neki ceto sa one strane negdje na Kromolju "balijeeeeee, nemate vode, cime perete guzicu!?"radostan dan wrote:ako je voda osveštana, ja to ne bi koristio....
odgovora lola sa ove strane "Knjaz Milosem!"
-
Fudo387
#60 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Iskreno se nadam da sva Jahorina, Romanija i sire podrucje Surduliceorinoco wrote:U pravu si, ne bi ni internet upoznali, još bi se dovikivali preko brda...dječak sa šibicama wrote:Nisu dzaba, neki i do Francuske dobacili, da nije bilo rata jos bi po Ciljugama udarali po sargiji.
Nego, hvala Hadži-Konakoviću, njegova je najveća zasluga za srpsku vodu bošnjačkoj čeljadi žednog Sarajeva
- orinoco
#61 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
"Nedime dragi, šta nam ovo rade"radostan dan wrote:ako je voda osveštana, ja to ne bi koristio....
- insomnia78
#62 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Eto. Na ova dva, tri primjerka koji zive u Sa mozete vidjeti koliko je to uspjesna prica. Mozes misliti razmisljanja kod anamonih 
-
radostan dan
#63 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
samo se ti zajebevaj, a posljedice mogu biti fatalne...dječak sa šibicama wrote:Samo za tebe jedna ratna anegdota, dere se neki ceto sa one strane negdje na Kromolju "balijeeeeee, nemate vode, cime perete guzicu!?"radostan dan wrote:ako je voda osveštana, ja to ne bi koristio....
odgovora lola sa ove strane "Knjaz Milosem!"
Last edited by radostan dan on 21/10/2017 12:18, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#64 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Konakovicu se ipak treba zahvaliti, iako on na Poljinama ima nesrpsku vodu, 100% garantovano.
-
PM72
#65 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Jesi li siguran?dječak sa šibicama wrote:Konakovicu se ipak treba zahvaliti, iako on na Poljinama ima nesrpsku vodu, 100% garantovano.
- cyprus
#66 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Ja sve mislio Vatikan, kad ono Alijainsomnia78 wrote:Zna se. Alijacyprus wrote:Ko nas bre zavadiinsomnia78 wrote:Divi sto se “matičari” pronadjoše![]()
![]()
-
radostan dan
#67 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
ima -halal- vodu ???dječak sa šibicama wrote:Konakovicu se ipak treba zahvaliti, iako on na Poljinama ima nesrpsku vodu, 100% garantovano.
uuu, rispekt....
- orinoco
#68 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Da ne ode na hadž ostali bismo žedni. Valjda mu se ukazalo to nešto tamo, da nam omogući srpsku vodudječak sa šibicama wrote:Konakovicu se ipak treba zahvaliti, iako on na Poljinama ima nesrpsku vodu, 100% garantovano.
-
dječak sa šibicama
#69 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Kazu da imaju poseban vodovod, navodno iz Nahoreva crpe, ako to nije samo urbana legenda.PM72 wrote:Jesi li siguran?dječak sa šibicama wrote:Konakovicu se ipak treba zahvaliti, iako on na Poljinama ima nesrpsku vodu, 100% garantovano.
Sto bi se oni mucili sa raspalim Bacevom, nesto kontam da je istina.
-
dječak sa šibicama
#70 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Seselj je to objasnio, vatikansko teheransko mudzahedinska zavjera.cyprus wrote: Ja sve mislio Vatikan, kad ono Alija
Inace, salu na stranu, Vatikan je nesto kao i masonerija, samo sto oni imaju jezuite. Jebali su nam mamicu, mislim nama eks komunistickim drzavama
-
PM72
#71 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Poljine se snabdjevaju sa rezervoara Kobilja glava a na Kobilju glavu se pumpa voda sa Bačeva.Izvorište Bačevo je na većinskoj srpskoj zemlji a sva voda koju crpe podzemljem dolazi sa Igmana,Vojkovića i Željeznice.
-
dječak sa šibicama
#72 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Drugim rijecima, u vodu nam se ipak pisaju, ali ne Romanija i Jahorina vec patrijotska elita sa Igmana i Bjelasnice.PM72 wrote:Poljine se snabdjevaju sa rezervoara Kobilja glava a na Kobilju glavu se pumpa voda sa Bačeva.Izvorište Bačevo je na većinskoj srpskoj zemlji a sva voda koju crpe podzemljem dolazi sa Igmana,Vojkovića i Željeznice.
Ali ja mislim da oni ipak imaju vodu sa Nahoreva, sumnjam da elita sa Poljina nije sebi nasla alternativne izvore.
- Kejn
#73 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Evo zašto sam bio protiv da se uvodi voda kapaciteta par kanistera iz Lukavice radi dvije mahale. Ovo će se iskoristit kao pshihološki rat kao "balije se ne mogu okupati bez srpske vode", slatka srpska voda i slična sranja. Sad će ispasti da Lukavica opskrbljuje vodom čitavo Sarajevo....
-
PM72
#74 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Griješiš.Načelnik opštine Centar,đeneral Ajnadžić,dobio je izbore zahvaljujući obećanju kako će Nahorevo snabdjeti novim vodovodom sa nahorevskih brda.Milionska cifra je u pitanju a radove izvodi privatna taldžijska firma SDA.
Za vile na Poljinama napravila se posebna pumpna stanica koja koristi vodu sa Kobilje glave.Provjeri ako meni ne vjeruješ.
Za vile na Poljinama napravila se posebna pumpna stanica koja koristi vodu sa Kobilje glave.Provjeri ako meni ne vjeruješ.
- orinoco
#75 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?
Da, korisnije je Sarajevo držati u opsadi...Kejn wrote:Evo zašto sam bio protiv da se uvodi voda kapaciteta par kanistera iz Lukavice radi dvije mahale. Ovo će se iskoristit kao pshihološki rat kao "balije se ne mogu okupati bez srpske vode", slatka srpska voda i slična sranja. Sad će ispasti da Lukavica opskrbljuje vodom čitavo Sarajevo....