Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post Reply

Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Poll ended at 18/01/2018 15:28

DA
13
28%
NE
21
45%
Možda
11
23%
Ne znam
2
4%

Total votes: 47

insomnia78

#51 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by insomnia78 »

PM72 wrote:
muha_sa wrote:
smijesni_ste wrote:Pa voli puno i isprdak "oca nacije" tursku "maticu" u posljednje vrijeme, to je valjda ok.
on je kurac od ovce a ne neki faktor u kojeg se normalna raja kunu

taj o kojem je rijec moze samo papanima koje je uhljebio bit neki bitan faktor
Tačno tako.Riđobrado đubre je bitno samo onima koji nisu imali ni civara a sad se uhljebili zahvaljujući njegovom babi.A ja mu babi za onu izjavu i amanet jebem sve,od - do.Nek' Erdoanu u amanet ostavi stan Milanka Renovice što je klepio nakon rata.
Realno Bosnjo i jeste za amaneta. Vidis da ne znamo sami. Eto, sve stvari kojima se falite vam je napravio i uspostavio jal okupator jal ovi iz Beograda
dječak sa šibicama

#52 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by dječak sa šibicama »

Nisu dzaba, neki i do Francuske dobacili, da nije bilo rata jos bi po Ciljugama udarali po sargiji.

Nego, muka je biti patrijota ovih dana, kako razlikovati srpsku od nesrpske vode. I ostale tajne univerzuma.
insomnia78

#53 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by insomnia78 »

Probudi te ezan ujutru. Tacno bi se objesio
orinoco

#54 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by orinoco »

dječak sa šibicama wrote:Nisu dzaba, neki i do Francuske dobacili, da nije bilo rata jos bi po Ciljugama udarali po sargiji.

Nego, muka je biti patrijota ovih dana, kako razlikovati srpsku od nesrpske vode. I ostale tajne univerzuma.
U pravu si, ne bi ni internet upoznali, još bi se dovikivali preko brda...

Nego, hvala Hadži-Konakoviću, njegova je najveća zasluga za srpsku vodu bošnjačkoj čeljadi žednog Sarajeva :D
radostan dan

#55 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by radostan dan »

ako je voda osveštana, ja to ne bi koristio....

Image
insomnia78

#56 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by insomnia78 »

dječak sa šibicama wrote:Nisu dzaba, neki i do Francuske dobacili, da nije bilo rata jos bi po Ciljugama udarali po sargiji.

Ja sam citav rat i jos 15 poslijeratnih godina proveo u BiH za razliku od tebe koji si sazaljevao patnje sugradjana iz izbjeglistva.
dječak sa šibicama

#57 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Ali meni je najjace kad Pantelija Curguz i ekipa na PTPC kmece kako je srpstvo izdano prodajom zemljista Arapu na Zlatistu.

Smije li se posten srpski junak talizati na onim arapskim ligurama na Sunnylandu, ili ne smije, pitanje koje ovih dana muci patrijote u Lukavici i na Palama.
orinoco

#58 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by orinoco »

insomnia78 wrote:Probudi te ezan ujutru. Tacno bi se objesio
Preseli se u Francusku. Hem bi bio na socijali i naprđivao zemljacima, hem ne bi slušao ezan :D
dječak sa šibicama

#59 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

radostan dan wrote:ako je voda osveštana, ja to ne bi koristio....

Image
Samo za tebe jedna ratna anegdota, dere se neki ceto sa one strane negdje na Kromolju "balijeeeeee, nemate vode, cime perete guzicu!?"

odgovora lola sa ove strane "Knjaz Milosem!"
Fudo387

#60 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by Fudo387 »

orinoco wrote:

U pravu si, ne bi ni internet upoznali, još bi se dovikivali preko brda...

Nego, hvala Hadži-Konakoviću, njegova je najveća zasluga za srpsku vodu bošnjačkoj čeljadi žednog Sarajeva :D
Iskreno se nadam da sva Jahorina, Romanija i sire podrucje Surdulice :D pisa u to izvoriste na koje su vas dvoje prikljucili.
orinoco

#61 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by orinoco »

Image
"Nedime dragi, šta nam ovo rade"
insomnia78

#62 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by insomnia78 »

Eto. Na ova dva, tri primjerka koji zive u Sa mozete vidjeti koliko je to uspjesna prica. Mozes misliti razmisljanja kod anamonih :lol:
radostan dan

#63 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by radostan dan »

dječak sa šibicama wrote:
Samo za tebe jedna ratna anegdota, dere se neki ceto sa one strane negdje na Kromolju "balijeeeeee, nemate vode, cime perete guzicu!?"

odgovora lola sa ove strane "Knjaz Milosem!"
samo se ti zajebevaj, a posljedice mogu biti fatalne...
Last edited by radostan dan on 21/10/2017 12:18, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#64 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Konakovicu se ipak treba zahvaliti, iako on na Poljinama ima nesrpsku vodu, 100% garantovano.
PM72

#65 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by PM72 »

dječak sa šibicama wrote:Konakovicu se ipak treba zahvaliti, iako on na Poljinama ima nesrpsku vodu, 100% garantovano.
Jesi li siguran?
cyprus

#66 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by cyprus »

insomnia78 wrote:
cyprus wrote:
insomnia78 wrote:Divi sto se “matičari” pronadjoše :lol: :lol: :lol:
Ko nas bre zavadi :zzzz:
Zna se. Alija
Ja sve mislio Vatikan, kad ono Alija :evil:
radostan dan

#67 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by radostan dan »

dječak sa šibicama wrote:Konakovicu se ipak treba zahvaliti, iako on na Poljinama ima nesrpsku vodu, 100% garantovano.
ima -halal- vodu ???
uuu, rispekt....
orinoco

#68 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by orinoco »

Da ne ode na hadž ostali bismo žedni. Valjda mu se ukazalo to nešto tamo, da nam omogući srpsku vodu :D
dječak sa šibicama

#69 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

PM72 wrote:
Jesi li siguran?
Kazu da imaju poseban vodovod, navodno iz Nahoreva crpe, ako to nije samo urbana legenda.

Sto bi se oni mucili sa raspalim Bacevom, nesto kontam da je istina.
dječak sa šibicama

#70 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

cyprus wrote: Ja sve mislio Vatikan, kad ono Alija :evil:
Seselj je to objasnio, vatikansko teheransko mudzahedinska zavjera.

Inace, salu na stranu, Vatikan je nesto kao i masonerija, samo sto oni imaju jezuite. Jebali su nam mamicu, mislim nama eks komunistickim drzavama :D
PM72

#71 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by PM72 »

Poljine se snabdjevaju sa rezervoara Kobilja glava a na Kobilju glavu se pumpa voda sa Bačeva.Izvorište Bačevo je na većinskoj srpskoj zemlji a sva voda koju crpe podzemljem dolazi sa Igmana,Vojkovića i Željeznice.
dječak sa šibicama

#72 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

PM72 wrote:Poljine se snabdjevaju sa rezervoara Kobilja glava a na Kobilju glavu se pumpa voda sa Bačeva.Izvorište Bačevo je na većinskoj srpskoj zemlji a sva voda koju crpe podzemljem dolazi sa Igmana,Vojkovića i Željeznice.
Drugim rijecima, u vodu nam se ipak pisaju, ali ne Romanija i Jahorina vec patrijotska elita sa Igmana i Bjelasnice.

Ali ja mislim da oni ipak imaju vodu sa Nahoreva, sumnjam da elita sa Poljina nije sebi nasla alternativne izvore.
Kejn

#73 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by Kejn »

Evo zašto sam bio protiv da se uvodi voda kapaciteta par kanistera iz Lukavice radi dvije mahale. Ovo će se iskoristit kao pshihološki rat kao "balije se ne mogu okupati bez srpske vode", slatka srpska voda i slična sranja. Sad će ispasti da Lukavica opskrbljuje vodom čitavo Sarajevo....
PM72

#74 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by PM72 »

Griješiš.Načelnik opštine Centar,đeneral Ajnadžić,dobio je izbore zahvaljujući obećanju kako će Nahorevo snabdjeti novim vodovodom sa nahorevskih brda.Milionska cifra je u pitanju a radove izvodi privatna taldžijska firma SDA.

Za vile na Poljinama napravila se posebna pumpna stanica koja koristi vodu sa Kobilje glave.Provjeri ako meni ne vjeruješ.
orinoco

#75 Re: Istočno Sarajevo i Sarajevo uspješna priča?

Post by orinoco »

Kejn wrote:Evo zašto sam bio protiv da se uvodi voda kapaciteta par kanistera iz Lukavice radi dvije mahale. Ovo će se iskoristit kao pshihološki rat kao "balije se ne mogu okupati bez srpske vode", slatka srpska voda i slična sranja. Sad će ispasti da Lukavica opskrbljuje vodom čitavo Sarajevo....
Da, korisnije je Sarajevo držati u opsadi...
Post Reply