emigrazione wrote:Manijače nema potrebe za replikom, boli ba nekoga dupe za nekakvim nebitnim i prosjecnim zeljeznicarom, ali fazon je u tome sto je svako onaj ko je primijetio da je teren gori nego kukuruziste proglasen mrskim pitarom, racunajuci tu citavu belgijsku reprezentaciju i pola drzave...smijesno. Jebo teren pricajte o igri! Nemamo sta da pricam o igri na onakvom kukuruzištu, kakva ba igra....svi su tereni u drzavi takvi...nije istina npr BP, Pecara, AFH bi izdrzali onu kisu bez problema....sustina je u tome sto je neko iz saveza mlatnuo opasnu lovu da reprezentacija dodje na onu njivu, novinar si pa ispitaj o cemu se radi...kako i na koji nacin je Grbavica dobila dozvolu, novinar si pa za boljitak naseg fudbala izvoli pa istrazi....realno boli te kurac, navijas za zeljeznicar, reprezentacija je dosla na Grbavicu i boli te kurac za sve ostalo, tvoja politika je da pricamo o igri ne o terenu i opcenito ostalim uslovima na tom pokusaju od stadiona....suti ne talasaj! Pusti ba nismo svi ovdje djeca da ne vidimo o cemu se radi.....
Vidis da pojma nemas, barem sto se mene tice. Sto se mene licno tice rprezentacije moze sad i odmah napustiti Grbavicu i nikad vise da ne zaigra, bio, vidio - kiceraj i kao takav teferic neka ga u Zenici ili gdje vec hoce. Isto je bilo i zadnji put prtiv Katara.
I ja sam rek'o da je teren uzasan, ne vidim u cemu je problem? Nisam nigdje ni kitio da je bajan, samo je beveze zarad terena popisati sve ono sto se posljednjih 365 dana uradilo na stadion, to je maliciozno jako i ti to znas.
Ljudi rade na tome da to jednom bude stadion kako treba, to samo zlonamjeran nece ili ne zeli da vidi. Pa uradit ce se nekad i teren.
Zato sam i napis'o u prethodnom postu, cak i kad se jug uradi, istok pokrije, teren uradi, onda ce nared doci zapad da se ismijava, pa onda nakon zapada jos nesto... Jednostavno eko zlonamjeran ce uvijek naci nesto da ismije i omalovazi, jer je rivalski klubu pitanju, a i ti dobro znas da je to tako.
A da stanje nije bajno, ali bas nigdje, evo ti primjer:
https://www.fokus.ba/sport/fudbal/belgi ... ini/95923/
Bilo je jos takvih clanaka koliko hoces... Qrac smo od ovce, jednostavno, na Grbavici teren qrac, Kosevo se raspada...
PS Evo jos, da ne bude samo se Belgijanci ugladjeni sprdaju s nama
http://www.6yka.com/novost/42427/americ ... ti-zatvore