SaraFina wrote:Provela godine svadjajući se sa susjedima i komšijama u virtuali, zbog omalovažavanja nacije i mržnje upućene prema državi.![]()
Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
- HAVANA
#51 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
- fidoremilienko
#52 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Napustio je 
- SaraFina
#53 Re: Sta samw JA uradio da u BIH bude bolje
Dragi Havana ista samHAVANA wrote:SaraFina wrote:Provela godine svadjajući se sa susjedima i komšijama u virtuali, zbog omalovažavanja nacije i mržnje upućene prema državi.![]()
Ja joj jebem mater uzduz i poprijeko a kad neko drugi (zlonamjeran) nesta kaze oko bi mu iskopo.
-
ovo_mi_je_nick
#54 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
- Domaći proizvod nikad neću kupiti ako je skuplji i lošiji od stranog.
- U Neum neću ići (bio jednom) dok ne postoji bolja plaža i voda ( također i cesta). Deug govori kako mu je Neum najljepši grad na moru i najbolja voda. Pitam ga gdje si još bio na moru; kaže pa nigdje samo u Neumu
- Davat ću cvaju umjesto kazne sve dok ceste ne bude po standardima urađene ili bez rupa i zakrpa svako 5 cm. I dok policija ne bude samo u službi kontrole da li neko vozi 50 a ne 40 km/h.
- Smeće i šporete ne bacam u rijeke i sl.
- Država je dužna da se brine za građane i da ona čini za građane da bi im bilo bolje. Zapravo ne radi to radi dobre volje (gdje već radi, kod nas ne) već radi poreza i nameta kojo se plaćaju u državnu kasu.
- U Neum neću ići (bio jednom) dok ne postoji bolja plaža i voda ( također i cesta). Deug govori kako mu je Neum najljepši grad na moru i najbolja voda. Pitam ga gdje si još bio na moru; kaže pa nigdje samo u Neumu
- Davat ću cvaju umjesto kazne sve dok ceste ne bude po standardima urađene ili bez rupa i zakrpa svako 5 cm. I dok policija ne bude samo u službi kontrole da li neko vozi 50 a ne 40 km/h.
- Smeće i šporete ne bacam u rijeke i sl.
- Država je dužna da se brine za građane i da ona čini za građane da bi im bilo bolje. Zapravo ne radi to radi dobre volje (gdje već radi, kod nas ne) već radi poreza i nameta kojo se plaćaju u državnu kasu.
-
realna do boli
#55 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Dok sam nesto pokusavala, skontala da ima sve vise ljubavnica, koje pod duplim rotirkama preticu na dvije pune linije..pa odustala 
- dječak sa šibicama
#56 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Asfaltiro par cesti uopcini, ukro par centimetara asfalta, utalio se sa jaranom koji drzi gradjevinsku firmu, ceste riknule nakon dvije godine, jaran iz stranke pruzio ruku sad ce on isto tako.
Uveo tarifu za sve potencijalne biznismene, hoces da otvoris firmu u mojoj opcini? spremi kovertu. A pare ostaju ubosni, i u mene u djepu.
Udruzio se sa advokatima i sudskim kuririma, prodavali srpske stanove i kuce, zemlju, ono gdje nema direktnih nasljednika. Zaradili milione, sve ostaje ubosni.
Uvalio malog uopscinu za savjetnika, neka se uci, na mladima svijet ostaje, bar jedan koji nece unjemacku.
Napravio kucu na poljinama, neskromno bosnjacki, velika ljepa, neka crknu dusmani.
Uvalio malu u elektroprivredu, zukicu dao kovertu, kaze pare ce ostati ubosni, patriota, brat moi liepi.
Kupio najmladjem Dzekin dres, mali ga ne skida, iso snjim u Luxembrug, Belgiju, Grcku, sve sa reprezentacijom, navijo, sliko se sa Dzekom
Uveo tarifu za sve potencijalne biznismene, hoces da otvoris firmu u mojoj opcini? spremi kovertu. A pare ostaju ubosni, i u mene u djepu.
Udruzio se sa advokatima i sudskim kuririma, prodavali srpske stanove i kuce, zemlju, ono gdje nema direktnih nasljednika. Zaradili milione, sve ostaje ubosni.
Uvalio malog uopscinu za savjetnika, neka se uci, na mladima svijet ostaje, bar jedan koji nece unjemacku.
Napravio kucu na poljinama, neskromno bosnjacki, velika ljepa, neka crknu dusmani.
Uvalio malu u elektroprivredu, zukicu dao kovertu, kaze pare ce ostati ubosni, patriota, brat moi liepi.
Kupio najmladjem Dzekin dres, mali ga ne skida, iso snjim u Luxembrug, Belgiju, Grcku, sve sa reprezentacijom, navijo, sliko se sa Dzekom
-
prezimenko
#57 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Prodao srpske stanove arapima, nasJekirao Dodikadječak sa šibicama wrote: Udruzio se sa advokatima i sudskim kuririma, prodavali srpske stanove i kuce, zemlju, ono gdje nema direktnih nasljednika. Zaradili milione, sve ostaje ubosni.
-
Fudo387
#58 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Ne mogu se sjetiti niceg pametnog i plaho korisnog.
- Drvosjeca iz Dejcica
#59 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Pokupio plastičnu flašu sa ulice i ubacio u kontejner, redovno prijavljujem kvarove na vodovodu u naselju mada to Vodovod slabo popravlja.
- BarbaDue
#60 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Danas sam pravo pobjeđiv'o, sad se odmaram za sutrašnje radne pobjede. Inače radim za državnu firmu.
- drunken tiger
#61 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Bio u logoru sa 7 godina, ostao bez oca koji je poginuo za BiH. Školovao se, radio cijeli život fizičke poslove kako bih sebi platio školovanje, završio fakultet..na birou bez i jednog poziva. Odbijenica imam 150.. Imam radnog iskustva more ali isto tako imam samo godinu dana staža.. Eto šta sam uradio za BiH. Mislim da sam dovoljno dao.
-
prezimenko
#62 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
prijavim firmi Step kad se pokvari semafor u Sarajevu spasio puno zivota al u ku*
-
omar little
#63 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
popravila zube kasam bila u posjeti
-
prezimenko
#64 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
to da ne smrdis iz usta konstituivnim narodimaomar little wrote:popravila zube kasam bila u posjeti
-
omar little
#65 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
da ne zbunjujem bosnju mozganim naporom; kao sto se vidi, najlakse mu je u stereotipima.prezimenko wrote:to da ne smrdis iz usta konstituivnim narodimaomar little wrote:popravila zube kasam bila u posjeti
-
moonca
#66 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Kada sam na godisnjem , trudim se da bar ne zagadjuem okolinu.Ne bacam ambalazu ,papirice po ulici , parkovima.
eto 
- Bluemore
#67 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
JThomas wrote:ne tražim nikad račun, da manje ode glasačkoj i uhljebljenoj armiji. kad neko pita treba li fiskalni, ja kažem može i blokić
- Bluemore
#68 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
+1 da bude manje ovih sto kukajuvjesticanametli wrote:+1zforumas wrote:I ja isto, rekoh da ne smetam.mousstapha wrote:Otiso iz BiH.![]()
Crkoh od smjeha ......
-
Puf
#69 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Jbt pa ima li iko ovde da fakat zivi u Bosni haha, svaki komentar "kad dodjem", "kad sam na godisnjem", "kad sam dole"
Izgleda da cu ja morati ugasiti svijetlo kad krenem

Izgleda da cu ja morati ugasiti svijetlo kad krenem
-
detroit-mercy
#70 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Glaso za Bokira
,
Sacu za Tornjaka
Sacu za Tornjaka
- Hajvan
#71 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Konstantno podrzavam sve snage koje rade na rastakanju BiH, time ovaj region cinim boljim…
No BiH, no problem.
No BiH, no problem.
-
Fudo387
#72 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Kupio na pijaci Dzekin dres, mlin za kafu i sac.
Sac mi oteli na carini.
Sac mi oteli na carini.
-
Puf
#73 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
Sto? Na osnovu cega?Fudo387 wrote:Kupio na pijaci Dzekin dres, mlin za kafu i sac.
Sac mi oteli na carini.
- vjesticanametli
#74 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
vaj put i ja cu hahahah kad 20 god drugi to rade da i ja sad...nek im bude boljedetroit-mercy wrote:Glaso za Bokira,
Sacu za Tornjaka
- muha_sa
#75 Re: Sta sam JA uradio da u BIH bude bolje
blago je rec da sam osupnutvjesticanametli wrote:vaj put i ja cu hahahah kad 20 god drugi to rade da i ja sad...nek im bude boljedetroit-mercy wrote:Glaso za Bokira,
Sacu za Tornjaka