Zar stvarno neko prilazi djevojci dok sjedi i cita knjigu? Knjiga se na javnim mjestima uzima da se cita, izmedju ostalog, i kako bi se distancirao/la od okoline i potencijalnih prIlaznikaBellica wrote: Znaci, sjedim u parku, citam knjigu, naidje lik koji mi je zanimljiv, uhvatim ga za podlakticu, zavrnem mu ruku I kazem da sjedne do mene na klupu. I tada on zapocinje razgovor...
Sajtovi za upoznavanje
- cendlerbing
#51 Re: Sajtovi za upoznavanje
- supercali
#52 Re: Sajtovi za upoznavanje
Znaci slatkorjeciv samBellica wrote:Ovdje je na forumu istocendlerbing wrote:A ne znam sto je toliko bitno odakle sam. U Sarajevu sam trenutno.
Hmm, ja ocekujem od svakog upoznavanja istu stvar: da mi sugovornik bude interesantan. A dalje sta bude, bude.
S te strane, nemam u potpunosti negativna iskustva sa Badoo-a, jer sam nalazila zanimljive sugovornike, samo sto je trajalo tek dejt, dva ili tri.znaci malo PP, malo kafa, onda on pokaze sta trazi, to se ne slaze s tvojom potraznjom I tu se sve zavrsi
Pripazi, ima ovdje interesantnih I slatkorjecivih
Hvala
- cendlerbing
#53 Re: Sajtovi za upoznavanje
Pa, kad gledas nekoga, samom pojavom ti moze biti privlacan, ali moras progovoriti koju s tom osobom da bi znao jel zanimljiva.supercali wrote:Pitanje je koliko si ti njemu zanimljiva u parku da bi sjeo pored tebe
-
zenit dozic
#54 Re: Sajtovi za upoznavanje
Ne kontam sta ti je nejasno.Bellica wrote:Znaci, sjedim u parku, citam knjigu, naidje lik koji mi je zanimljiv, uhvatim ga za podlakticu, zavrnem mu ruku I kazem da sjedne do mene na klupu. I tada on zapocinje razgovor...zenit dozic wrote:To je do momka kako ce zapocet razgovor. Ona samo treba da odgovori i razgovor se dalje razvija. Druga stvar je ako ona ne odgovori i ostane sutit. To je do nje.Bellica wrote:
I on naidje, ona zatvori knjigu I...? De nas posavjetuj
Za praktican primjer ako zelis obrati mi se na PP
Na musku je da napravi prvi korak.
- supercali
#55 Re: Sajtovi za upoznavanje
Ti ko da imas 17 a ne 27cendlerbing wrote:Zar stvarno neko prilazi djevojci dok sjedi i cita knjigu? Knjiga se na javnim mjestima uzima da se cita, izmedju ostalog, i kako bi se distancirao/la od okoline i potencijalnih prIlaznikaBellica wrote: Znaci, sjedim u parku, citam knjigu, naidje lik koji mi je zanimljiv, uhvatim ga za podlakticu, zavrnem mu ruku I kazem da sjedne do mene na klupu. I tada on zapocinje razgovor...
Knjiga je samo predmet izgovora da bi ja pitao a tebi je koeljo omiljeni pisac kao i meni
Svidja mi se njegovih hiljadu godina samoce iako nije on napisao al pusti sad latinose volis li latino muziku riki martina enrike iglesiasa i sta mislis zasto u zadnje vrijeme pravi samo duete
Jel mislis da je gay?
- supercali
#56 Re: Sajtovi za upoznavanje
Zanimljiva u smislu izgledacendlerbing wrote:Pa, kad gledas nekoga, samom pojavom ti moze biti privlacan, ali moras progovoriti koju s tom osobom da bi znao jel zanimljiva.supercali wrote:Pitanje je koliko si ti njemu zanimljiva u parku da bi sjeo pored tebe
Mi muskarci smo vizuelni tipovi dok ste vi stereo volitr da vam se prica na uho
- cendlerbing
#57 Re: Sajtovi za upoznavanje
Zna se desiti da mi u smislu izgleda ne bude zanimljiv pa me pricom osvoji, ko zenskosupercali wrote:Zanimljiva u smislu izgledacendlerbing wrote:Pa, kad gledas nekoga, samom pojavom ti moze biti privlacan, ali moras progovoriti koju s tom osobom da bi znao jel zanimljiva.supercali wrote:Pitanje je koliko si ti njemu zanimljiva u parku da bi sjeo pored tebe
Mi muskarci smo vizuelni tipovi dok ste vi stereo volitr da vam se prica na uho
-
zenit dozic
#58 Re: Sajtovi za upoznavanje
Jeste vas dvije bukvalcicendlerbing wrote:Zar stvarno neko prilazi djevojci dok sjedi i cita knjigu? Knjiga se na javnim mjestima uzima da se cita, izmedju ostalog, i kako bi se distancirao/la od okoline i potencijalnih prIlaznikaBellica wrote: Znaci, sjedim u parku, citam knjigu, naidje lik koji mi je zanimljiv, uhvatim ga za podlakticu, zavrnem mu ruku I kazem da sjedne do mene na klupu. I tada on zapocinje razgovor...
Dao sam primjer. Ako ti se ne sviđa uradi nesto drugo.
Sjedi i gledaj ko prolazi. I onda se cudite sto ne mozete upoznat nekoga.
Brate peglate puno, odoh
Ps. Eto momci vam se nude da se upoznaju. Nece vas niko pojest
- cendlerbing
#59 Re: Sajtovi za upoznavanje
A neka te
Necemo bit bukvalci haha
Necemo bit bukvalci haha
- supercali
#60 Re: Sajtovi za upoznavanje
A zna se desiti da ti nisi izgledom privlacnom zanimljiva pa i ne pridje nego ce prici drugojcendlerbing wrote:
Zna se desiti da mi u smislu izgleda ne bude zanimljiv pa me pricom osvoji, ko zensko
A tako isto pridje ti neki koji tebi nije privlacan al kao sto rekoh posto ste stereo osobe onda vas moze pricom osvojiti
-
Bellica
#61 Re: Sajtovi za upoznavanje
Eto izgleda, a ja budala citam na balkonu ili u krevetu ccccccendlerbing wrote:Zar stvarno neko prilazi djevojci dok sjedi i cita knjigu? Knjiga se na javnim mjestima uzima da se cita, izmedju ostalog, i kako bi se distancirao/la od okoline i potencijalnih prIlaznikaBellica wrote: Znaci, sjedim u parku, citam knjigu, naidje lik koji mi je zanimljiv, uhvatim ga za podlakticu, zavrnem mu ruku I kazem da sjedne do mene na klupu. I tada on zapocinje razgovor...
- supercali
#62 Re: Sajtovi za upoznavanje
Pa da si citala na ulici mozda te ne bi bivsi ostavio haman pred maticarom pa otisao s drugomBellica wrote:Eto izgleda, a ja budala citam na balkonu ili u krevetu ccccccendlerbing wrote:Zar stvarno neko prilazi djevojci dok sjedi i cita knjigu? Knjiga se na javnim mjestima uzima da se cita, izmedju ostalog, i kako bi se distancirao/la od okoline i potencijalnih prIlaznikaBellica wrote: Znaci, sjedim u parku, citam knjigu, naidje lik koji mi je zanimljiv, uhvatim ga za podlakticu, zavrnem mu ruku I kazem da sjedne do mene na klupu. I tada on zapocinje razgovor...
-
Bellica
#63 Re: Sajtovi za upoznavanje
Ne znam zasto si se pronasaosupercali wrote:Znaci slatkorjeciv samBellica wrote:Ovdje je na forumu istocendlerbing wrote:A ne znam sto je toliko bitno odakle sam. U Sarajevu sam trenutno.
Hmm, ja ocekujem od svakog upoznavanja istu stvar: da mi sugovornik bude interesantan. A dalje sta bude, bude.
S te strane, nemam u potpunosti negativna iskustva sa Badoo-a, jer sam nalazila zanimljive sugovornike, samo sto je trajalo tek dejt, dva ili tri.znaci malo PP, malo kafa, onda on pokaze sta trazi, to se ne slaze s tvojom potraznjom I tu se sve zavrsi
Pripazi, ima ovdje interesantnih I slatkorjecivih
Hvala
- supercali
#64 Re: Sajtovi za upoznavanje
Opise me i kaze ne znam zasto si se pronasao
Ludilo
Ludilo
-
Bellica
#65 Re: Sajtovi za upoznavanje
Kad sam bila s njim nisam imala vremena da citam ni na ulici ni u kuci, sad nadoknadjujem 
- cendlerbing
#66 Re: Sajtovi za upoznavanje
I ja skontah da misli na tebesupercali wrote:Opise me i kaze ne znam zasto si se pronasao![]()
Ludilo
-
Bellica
#67 Re: Sajtovi za upoznavanje
Ni u ludilu, na tebe nisam ni pomislila, a gluho bilo spomenulasupercali wrote:Opise me i kaze ne znam zasto si se pronasao![]()
Ludilo
-
zenit dozic
#68 Re: Sajtovi za upoznavanje
A vidis da treba proc par dana da im se slegnesupercali wrote:Opise me i kaze ne znam zasto si se pronasao![]()
Ludilo
I onda im musko krivo
- supercali
#69 Re: Sajtovi za upoznavanje
Eto vidis i ti skontas isto ajmo na kafucendlerbing wrote:I ja skontah da misli na tebesupercali wrote:Opise me i kaze ne znam zasto si se pronasao![]()
Ludilo
- cendlerbing
#70 Re: Sajtovi za upoznavanje
Kako si samo spontan i progresivan, mora da imas jedno 22 godinesupercali wrote:Eto vidis i ti skontas isto ajmo na kafucendlerbing wrote:I ja skontah da misli na tebesupercali wrote:Opise me i kaze ne znam zasto si se pronasao![]()
Ludilo
-
moonca
#71 Re: Sajtovi za upoznavanje
Znam dr koji je prisao zenskoj u restoranu.Ona bila sa familijom.cendlerbing wrote:Zar stvarno neko prilazi djevojci dok sjedi i cita knjigu? Knjiga se na javnim mjestima uzima da se cita, izmedju ostalog, i kako bi se distancirao/la od okoline i potencijalnih prIlaznikaBellica wrote: Znaci, sjedim u parku, citam knjigu, naidje lik koji mi je zanimljiv, uhvatim ga za podlakticu, zavrnem mu ruku I kazem da sjedne do mene na klupu. I tada on zapocinje razgovor...
U braku su vec godinama. Ona nish ne radi - dresira 'terapeutske 'cuke iz dosade.
- supercali
#72 Re: Sajtovi za upoznavanje
Imam 22
Hvala na komplimentu
Hvala na komplimentu
- joske
#73 Re: Sajtovi za upoznavanje
super zar nisi na kafi s onom malom od pre neki dan
il te isfurala mala
- joske
#74 Re: Sajtovi za upoznavanje
romantika pred spavanje jos ako ti je ljubic od Danielle SteelBellica wrote:Eto izgleda, a ja budala citam na balkonu ili u krevetu ccccccendlerbing wrote:Zar stvarno neko prilazi djevojci dok sjedi i cita knjigu? Knjiga se na javnim mjestima uzima da se cita, izmedju ostalog, i kako bi se distancirao/la od okoline i potencijalnih prIlaznikaBellica wrote: Znaci, sjedim u parku, citam knjigu, naidje lik koji mi je zanimljiv, uhvatim ga za podlakticu, zavrnem mu ruku I kazem da sjedne do mene na klupu. I tada on zapocinje razgovor...
-
Bellica
#75 Re: Sajtovi za upoznavanje
A kako da ga natjeram na prvi korak? Nisam ruzna ni dosadna. De reci pa ti kupim cokoladu