Šale na račun feministkinja i ljevičara
- JThomas
#51 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
to su tu i tada bila opšteprihvaćena shvatanja. ko god išta zna o istoriji, zna kako je žena kotirala tad na balkanu...a i mimo balkana.
- Cherry-Cherry
#52 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ima jedna debilna stranica na FB, zove se Fina gradska raja. To je kao ismijavanje ljevice. Jao, majko mila, šta je ono onako retardirano..
Pretpostavljam da su administratori Zhiragić i onaj degen Tarik... A tek debilni komentari od strane debila... Pa šta se sve ovdje nakotilo... Što je najgore, oni misle da su najpametniji.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#54 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
obzirom da je najkvalitetniji humor zasnovan na ciničnoj kritici i samokritici i defakto seciranju društvenih procesa i anomalija u njima, nemoguće je očekivati od umova podređenog dogmama (ne vjerskim, nego društvenim) da idu protiv svoje prirode.ultima_palabra wrote:Mislim da ima osnova za tvrdnju da pravom desničaru/nacionalisti/vjerskom fanatiku humor nije imanentan.
Tu izuzimam one koji su tu zbog interesa. Ali sam mentalni sklop zasnovan na retrogradnom poimanju autoriteta, tradicije i morala ne može imati dobar smisao za humor. Ovakvi failovi to samo pokazuju.
-
omar little
#55 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
jel se ova tema sa imbecilnih "sala" na racun feminizma sad salta u otvorenu platformu za mizoginiju?
- wewa
#56 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
ne bih ja rekla da je samo do teme. mizoginija je itekako rasprostranjena forumom, to mu je jedna od najistaknutijih karakteristika.omar little wrote:jel se ova tema sa imbecilnih "sala" na racun feminizma sad salta u otvorenu platformu za mizoginiju?
- sheilak
#57 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
ja sam mislila da je tema otvorena kao zajebancija desnicarskog i antifeministickog humorawewa wrote:ne bih ja rekla da je samo do teme. mizoginija je itekako rasprostranjena forumom, to mu je jedna od najistaknutijih karakteristika.omar little wrote:jel se ova tema sa imbecilnih "sala" na racun feminizma sad salta u otvorenu platformu za mizoginiju?
-
omar little
#58 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
nase drustvo je patrijahalno, tradicionalno, dogmaticno i zatucano pa mu je takav i odnos prema zeni. ne vidim kako bi forum kojeg cine ljudi, dijelovi te zajednice, bio puno drukciji.wewa wrote:ne bih ja rekla da je samo do teme. mizoginija je itekako rasprostranjena forumom, to mu je jedna od najistaknutijih karakteristika.omar little wrote:jel se ova tema sa imbecilnih "sala" na racun feminizma sad salta u otvorenu platformu za mizoginiju?
ja pitam za specificnu stvar kao sto je tema na forumu. ima fokus i svrhu a ovdje mi se ucinilo da se mijenja. glupaste sale i kritika feminizma spadaju pod slobodu govora, nemam bas namjere reagirati na to, docim na posebnu temu za otvorenu mizogeniju ne bih bas odsutila. stoga upitah za potvrdu, mozda mi se ucinilo samo.
- cyprus
#59 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Cherry-Cherry wrote:Ima jedna debilna stranica na FB, zove se Fina gradska raja. To je kao ismijavanje ljevice. Jao, majko mila, šta je ono onako retardirano..Pretpostavljam da su administratori Zhiragić i onaj degen Tarik... A tek debilni komentari od strane debila... Pa šta se sve ovdje nakotilo... Što je najgore, oni misle da su najpametniji.

- medvjed23
-
omar little
#61 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
djizs fakin krajst

sad su zbog vas dobili klikove od mene na stranici

sad su zbog vas dobili klikove od mene na stranici
- medvjed23
#62 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
bogme, ovo sa mimovima (je l se tako kaže?) je pametan potez kojim se dopire do mlađe, često apolitične raje..
- madner
#63 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Antiurbana gerila u akciji. 
- medvjed23
#64 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
ima li ljevica odgovor? 
-
omar little
#65 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
doslo mi da se ulogam sa mojim cirilicnim profilom da ih istrigerisem, ali nemam vremena. 
-
omar little
-
Hakiz
#67 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ima, ima...sheilak wrote:ja sam mislila da je tema otvorena kao zajebancija desnicarskog i antifeministickog humorawewa wrote:ne bih ja rekla da je samo do teme. mizoginija je itekako rasprostranjena forumom, to mu je jedna od najistaknutijih karakteristika.omar little wrote:jel se ova tema sa imbecilnih "sala" na racun feminizma sad salta u otvorenu platformu za mizoginiju?(jer nema sanse da neko ovo postavlja iz nezajebancije). ali za mizoginiju se slazem, istaknuta je na forumu dosta i to ne samo ona palanacke/seoske vrste. no nije da nema forumasica koje se povinuju tome.
-
broj dva
#68 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
eurosmjeh vrati se i spašavaj ovaj humor!
- tranquil
#69 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Sada se možda smijemo ovim pokušajima humora novog vala desničara.
Međutim, poslije ćemo se pitati kako će da izgleda idući val desnice, nakon kojeg ćemo s nostalgijom gledati na ove koje sada ismijavamo.
Međutim, poslije ćemo se pitati kako će da izgleda idući val desnice, nakon kojeg ćemo s nostalgijom gledati na ove koje sada ismijavamo.
- Cherry-Cherry
#70 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Taman htjedoh ovo napisati. Plakat ćemo za Zahiragićem i Tarikom.tranquil wrote:Sada se možda smijemo ovim pokušajima humora novog vala desničara.
- jeza u ledja
#71 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ja i pored najbolje namjere nijednu ovu sliku nisam skonto. Ne znam uopste na sta se odnose i koje od njih su sale na racun ljevicara, koje sale na racun onih koji se pokusavaju nasaliti.
Sve kontam, ovo su slikice ovih drugih na racun ovih prvih. 
- insomnia78
#72 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
cyprus wrote:Cherry-Cherry wrote:Ima jedna debilna stranica na FB, zove se Fina gradska raja. To je kao ismijavanje ljevice. Jao, majko mila, šta je ono onako retardirano..Pretpostavljam da su administratori Zhiragić i onaj degen Tarik... A tek debilni komentari od strane debila... Pa šta se sve ovdje nakotilo... Što je najgore, oni misle da su najpametniji.
- HAVANA
#73 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
A koja im je to stranica fgr na fejsu?Ima ih 5 nekakvih.Da ih idem malo jebavat.
- Cherry-Cherry
#74 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Vidjet ćeš po debilnim slikama
-
Fudo387
#75 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Dobarcyprus wrote:Cherry-Cherry wrote:Ima jedna debilna stranica na FB, zove se Fina gradska raja. To je kao ismijavanje ljevice. Jao, majko mila, šta je ono onako retardirano..Pretpostavljam da su administratori Zhiragić i onaj degen Tarik... A tek debilni komentari od strane debila... Pa šta se sve ovdje nakotilo... Što je najgore, oni misle da su najpametniji.