Razmjena teritorija - zasto ne?!
-
sumirprimus
#51 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
de samo tacnu adresu da mi to zauzmemo dok te nema 
- Kejn
#52 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Niko Bosanskim Bošnjacima nije kriv što su nesposobni pa im skoro sve vođe uglavnom dolaze iz komšiluka poput pomenute poturice iz Smederevskog sandžaka. Kada Bošnjake budu vodili Bošnjaci iz Bosne i kada budemo imali pravog lidera koji će zastupati naš narod onda nećemo imati dileje koje izvale da opština centar vrijedi ko drugih deset.SaraFina wrote:Općina Centar vrijedi ko sve to, što bi rekao sensei Bakir. I više!Kejn wrote:Hrdvatska neće dati ni jedam cm svoje zemlje. Niti kao razmjenu niti kao prodaju. Tako rade države i narodi koji drže do sebe. Samo se glupi Bošnjaci razbacuju teritorijem ko da je riječ o ramazanskim vaktijama. Ode Sutorina, Kruševica, Igalo, Njivice, Vrh Kleka, Hrid lopata, oba škoja itd. Nastavi niz.....
-
realna do boli
#53 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Kada ih ne mozes pobijediti..pridrzi im se ..
Mijenjam plac na Vlasicu..za more..
Mijenjam plac na Vlasicu..za more..
-
Seawolf
#54 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Nije loše ... novopripojena teritorija bi čak pripadala istom kantonu (Hercegovačko-neretvanskom), koji bi izgubio Neum, a rješilo bi se i pitanje izlaska Bosne i Hercegovine na otvoreno more.dustaban wrote:Mislim da je svakome ko je ovih dana prolazio kroz Neum jasno da je ovaj detalj Balkana & Europe cista patnja. Pa onda ove igrarije sa peljeskim mostom...
Da ovdje ima volje i pameti stvar bi se lako rjesila - Neum Hrvatskoj a onaj dio iza Konavla do Crnogorske granice - BiH.
Oko detalja bi se naknadno dogovorili.
Pa onda ponovo otvorit pitanje Sutorine...
...
- SaraFina
#55 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Ti i Alfons' možete na guslarsko sijelo u Lopare jedino. Kad se pripojite Srbima. I kakvu političku tribinu. Plus igranka nakon toga sa rumenim majevičkim curamasumirprimus wrote:de samo tacnu adresu da mi to zauzmemo dok te nema
- GeeTnT
#56 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
...te cure su trenutno zauzete....eno ih na koridi u Cevljanovicima.SaraFina wrote:Ti i Alfons' možete na guslarsko sijelo u Lopare jedino. Kad se pripojite Srbima. I kakvu političku tribinu. Plus igranka nakon toga sa rumenim majevičkim curamasumirprimus wrote:de samo tacnu adresu da mi to zauzmemo dok te nema
-
sumirprimus
#57 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
sta fali rumenim,bolje su od bljedolikih... 
-
dječak sa šibicama
#58 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Neum je i ovako i onako hrvatski 
- SaraFina
#59 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Jesi partibrejker. Taman sam Tuzlake oduševila. Oni vole da kuliraju s rumenim djevojkama. Odraslim na siru i kajmaku i majevičkoj havi!GeeTnT wrote:...te cure su trenutno zauzete....eno ih na koridi u Cevljanovicima.SaraFina wrote:
Ti i Alfons' možete na guslarsko sijelo u Lopare jedino. Kad se pripojite Srbima. I kakvu političku tribinu. Plus igranka nakon toga sa rumenim majevičkim curama
-
sumirprimus
#60 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
et sad.cccc
brzo se uneurozis..
brzo se uneurozis..
- GeeTnT
#61 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
- SaraFina
#62 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
GeeTnT wrote:![]()
sorry necu vise..
-
realna do boli
#63 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Podforum politika..a politika je kurva..kad mogu one za pare..mogu i ovi..logicno sto bi reko Combe..sto mladze to skuplje..a nama tek dvadest i nesto godina.
- dulekrele
#64 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Ubrzo ce most pa nema potrebe za ikakvim vratolomijama.dustaban wrote:Mislim da je svakome ko je ovih dana prolazio kroz Neum jasno da je ovaj detalj Balkana & Europe cista patnja. Pa onda ove igrarije sa peljeskim mostom...
Da ovdje ima volje i pameti stvar bi se lako rjesila - Neum Hrvatskoj a onaj dio iza Konavla do Crnogorske granice - BiH.
Elem gdje to pise da su ove granice bogom date. Takvih mjesta gdje bi se sa malo pameti i volje mogli rjesiti veliki medjususjedski problemi ima jos. Mislim, ulazak sviha u Evropu jeste rjesenje za sve to, ali do tad cemo svi pomrijet...
-
dječak sa šibicama
#65 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Most je samo pitanje vremena, EU je odlucila da se gradi, EU ce ga financirati, i to je zavrsena prica.
I ne treba Juncker reci kako BiH nece skoro u EU, sama EU tim djelom govori sve. Da racunaju na BiH u EU, ne bi placali puste milione nekakav most.
I ne treba Juncker reci kako BiH nece skoro u EU, sama EU tim djelom govori sve. Da racunaju na BiH u EU, ne bi placali puste milione nekakav most.
-
realna do boli
#66 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Ama , kako vam se da po ovoj vrucini bistrit politiku..ja kada vidim vise od par recinica..dobijem toplotni udar.
- mO k3
#67 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
zato je makarsa nasadječak sa šibicama wrote:Neum je i ovako i onako hrvatski
- Point.
#68 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Hah koja si ti kompleksas. Mora da te je neki dijasporac ostavio, obecao kula i vizu za Dansku pa si sad ovako gnjevna. Shvatam te. Posebno po ovakvim vrucinama gledati dijasporu kako se gotivi. Pukni od muke.orinoco wrote:Nešto slično i ja bih predložila: Tražila bih teritorij Hrvatske od grada Ploče do Stona, a zauzvrat dala bih sve bosanske dijaspore i sve njihovo bogatstvo, uključujući i novac koji doniraju BiH, a zauzvrat pokušavaju provoditi svoje ideje i upravljatidustaban wrote:Mislim da je svakome ko je ovih dana prolazio kroz Neum jasno da je ovaj detalj Balkana & Europe cista patnja. Pa onda ove igrarije sa peljeskim mostom...
Elem gdje to pise da su ove granice bogom date. Takvih mjesta gdje bi se sa malo pameti i volje mogli rjesiti veliki medjususjedski problemi ima jos. Mislim, ulazak sviha u Evropu jeste rjesenje za sve to, ali do tad cemo svi pomrijet...
- 512MB
#69 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Sta ste se gusteri tako navukli na nase dalmatinsko more 
- Alfons Kauders
#70 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Mijenjam kucu u Zvorniku za veliku kucu u Malom Zvorniku
Ljudi, a sta cemo s Livna? Njih nece ni Hrvatska, a ni Hercegovci ih ne smatraju za svoje? A sta tek s Glamoca i Foce? Niko ih nece.
I hajmo traziti kakav otok od Hrvatske. Mi njima dio Igmana i Treske, oni nama Lastovo. Dajte malo kreativnosti.
Ljudi, a sta cemo s Livna? Njih nece ni Hrvatska, a ni Hercegovci ih ne smatraju za svoje? A sta tek s Glamoca i Foce? Niko ih nece.
I hajmo traziti kakav otok od Hrvatske. Mi njima dio Igmana i Treske, oni nama Lastovo. Dajte malo kreativnosti.
-
ciza_bliza
#71 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Ja bih zamijenio Ilidžu za Pale
- SaraFina
#72 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Eto te ko onaj ludjak iz Agrama. Ceha.Alfons Kauders wrote:Mijenjam kucu u Zvorniku za veliku kucu u Malom Zvorniku
- Sara03
#73 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Kud ćeš Elidžu?!ciza_bliza wrote:Ja bih zamijenio Ilidžu za Pale
Svašta.
-
Fudo387
#74 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Djaba ce mijenjati, kupice Arapi i Pale.Sara03 wrote:Kud ćeš Elidžu?!ciza_bliza wrote:Ja bih zamijenio Ilidžu za Pale
Svašta.
- ¤ jelena ¤
#75 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
a...Brčko DC...
morel kakva aneksija....na 5 godina pod Austriju il Njemačku sam da izgrade puteve i od one pokojne luke naprave nešto korisno...
morel kakva aneksija....na 5 godina pod Austriju il Njemačku sam da izgrade puteve i od one pokojne luke naprave nešto korisno...