ja, dobre tekme!!!
svaka cast svima!!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Uz to je iste godine Juventus bio prvak Italije, baš kao i 2005, a Inter osvojio Kup Italije ( ove godine u finalu Inter - Roma )DaysleepeR wrote:Vjerojatno ste čuli priču o princu Charlesu, papi i 1978. - konklava, vjenčanje i L'pool na krovu Europe, sve baš kao i prije 27 godina.
http://www.iskon.hr/sport/page/2005/05/25/0191006.html
zanimljivo

odefarky wrote:ode cetvrtinanovalic wrote: pu pu pu
gluho bilo... ako izgubi milan, ode mi cetvrtina place u opklade
i mene je to zacudilo.. ali.. neka.. opet je bila dobra tekma..Stitch__ wrote:svaka im cast, ali ipak..... i slijepac bi vidio da penal nije postojao, kad je to moj stari mrtvi liverpoolov fan otkad zna za sebe priznao, onda mora i svako![]()
jos: prema propisima fudbalske igre, prilikom izvodjenja jedanaesterca golman se ne smije micati dok igrac ne dotakne loptu. onaj dudek je plesao svo vrijemebez sankcija
Jasho wrote:YOU'LL NEVER WALK ALONE! Liverpool je večeras kao i u prethodnim utakmicama igrao sa srcem i apsolutno zasluženo osvojio ligu prvaka! Drago mi je što je Milan izgubio! Milan je večeras odigrao najbolju partiju od osmine finala, ali Liverpool je imao više srca i želje i zasluženo su uzeli trofej! Dudek je Heroj susreta, a Rafa Benitez se pokazo kao trenutno najveći stručnjak u svijetu! Ipak Liverpool je dokazao da je veći i slavniji klub od Milana!
Jasho wrote:YOU'LL NEVER WALK ALONE! Liverpool je večeras kao i u prethodnim utakmicama igrao sa srcem i apsolutno zasluženo osvojio ligu prvaka! Drago mi je što je Milan izgubio! Milan je večeras odigrao najbolju partiju od osmine finala, ali Liverpool je imao više srca i želje i zasluženo su uzeli trofej! Dudek je Heroj susreta, a Rafa Benitez se pokazo kao trenutno najveći stručnjak u svijetu! Ipak Liverpool je dokazao da je veći i slavniji klub od Milana!