Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrle1976 wrote:Ja festivala i govana. ovo bi moja baba mogla nogom bolje odsvirati. Dj tiesto a kud je otiso Dj Kvasac?
Pravo je levat.
Posveceno insomniji.
Ja muzicara i govana grom te ... Nema sta mazno od faithless a ovo njegovo jos malo ko kad seljak cekicom ispravlja upucenu bacvu ... Kompjuter muzicar sa sluhom trokrilnog ormara. Ja da se bavim teknom svaki dan bi mogao izdati plocu, ovo mozes sastaviti za 15 minuta.
Ja muzicara i govana grom te ... Nema sta mazno od faithless a ovo njegovo jos malo ko kad seljak cekicom ispravlja upucenu bacvu ... Kompjuter muzicar sa sluhom trokrilnog ormara. Ja da se bavim teknom svaki dan bi mogao izdati plocu, ovo mozes sastaviti za 15 minuta.
Gdje ba manzo of Faithless-a, samo je ime skladbe skinuto, ostalo ni nalik.
Nije sva elektronska muzika ista, ovi što nastupaju na Ultri su uglavnom EDM izvođači koji
predstavljaju najkomercijalniji dio ove scene. Malo je ovdje dobrog, kvalitetnog techna.
animals wrote:
Nisam pilot..
obicni metalski radnik 1900 netto..
rad u smjenama..38,5 sati nedeljno..
Nije lose. Znaci 300 ojra dnevno za 6 sati. Ovdje u ZE 8 sati 1.200 km vrh.
Nije 6 sati, nego 7,50 min..
i kako si dosao do 300 dnevno...da je tako imao bi 7000 mjesecno..
1200 u Zenici nije malo, ja koliko znam prosjek je mozda 600 km..
karanana wrote:Kila janjetine na klisu iznad splita je oko 100 maraka. A nista posebno. Izvikana previse. E paska mi je dobra, mozda jer se iznad nje na raznju vrti klempo pa klempo masti okretajuce janje.
Na Pagu je dobra jer vjetar nanosi sol na travu koju pasu.
I to je istina.
Ona strana Paga prema Velebitu je sva osoljena. Zato imaju najbolju janjetinu i najbolji sir.