Ovo gore su moderne zene, piju, puse i one karaju muskarce...insomnia78 wrote:Ma hajte molim vas. Zenska pamet je svakako precjenjena
http://www.cosmopolitan.com/sex-love/ad ... is-g-spot/
Ovo gore su moderne zene, piju, puse i one karaju muskarce...insomnia78 wrote:Ma hajte molim vas. Zenska pamet je svakako precjenjena
Ajd ne pricaj gluposti..Vizionar 1985 wrote:A kako da nadzu poso, omladina, zdravi i obrazovani sve teze i oni nalaze. Sve veca mehanizacija, robotizacija, handre ljude po 10-12 sati za mizerne plate koje ni pola potrosacke korpe ne mogu pokrit, mislim ni trecinu ne moze, malo malo ih ne plate, izmisle nesto zbog cega ih ne bi platili, sve manje posla itd. Sta se sve radi sirom svijeta. Ko da na Marsu zivite. Hajd mozda uskoro bude ko na Marsu ili Veneri.animals wrote:Pitam se ima li iko od ovi sto protestuju dan radnog staza..jel da rade ne bi imali vremena za gluposti..
Dobro. Kako ti kazes.animals wrote:Ajd ne pricaj gluposti..Vizionar 1985 wrote:A kako da nadzu poso, omladina, zdravi i obrazovani sve teze i oni nalaze. Sve veca mehanizacija, robotizacija, handre ljude po 10-12 sati za mizerne plate koje ni pola potrosacke korpe ne mogu pokrit, mislim ni trecinu ne moze, malo malo ih ne plate, izmisle nesto zbog cega ih ne bi platili, sve manje posla itd. Sta se sve radi sirom svijeta. Ko da na Marsu zivite. Hajd mozda uskoro bude ko na Marsu ili Veneri.animals wrote:Pitam se ima li iko od ovi sto protestuju dan radnog staza..jel da rade ne bi imali vremena za gluposti..
ljudi na zapadu nisu nikad kvalitetnije zivjeli..
Malo se bili prepali dok je gorilo a kad je krenula faza 2 oni famozni plenumi sav strah nestao.muhafuca wrote:
ma nema od ovih "mirnih protesta" nista - to je najveca ubleha koju je kapitalizam prodao narodu.
"Protestna šetnja" i slicne gluposti
Za svaki mirni protest kojim se nesto postiglo (ako se ikad mirnim protestom postiglo uopste) imas 20 revolucija da pokrijes.
Kod nas kad bude - bude - niko nece guzicu da podigne za ove mirne proteste, vec se skuplja skuplja pa kad pukne oruzje proradi ili rat izbije i tako to.
Mani pusti ovih mirnih protesta - eto bili su relativno mirni protesti - prije godinu dvije (jest da je malo rusenja i paljevine bilo u pojedinim gradovima al relativno mirno) pa jesu li se vlasti prepale - jel se sta promjenilo - prestali krasti i pljackati?
Tresla se gora - rodio se mis.
Cuj mirni protesti /facepalm
Ne zelim ja ovo, ali puna proslost toga pa i sadasnjost.Vizionar 1985 wrote:Hajd mozda Elea sve sredi prije. Djelomicno ili totalno.
Sto bi. Gule radnike i musterije. Moze him se.Maraschino wrote:Hoce li Nike pojeftiniti?
Ma trebamo sto vise da radimo ko roboti da bi bili konkurentni robotima, i za sto manje love, da budemo jeftiniji od robota. Ali kak i radit kad sve manje posla. Nema za zdrave i mlade posla a kamo li za bolesne itd. Jos malo nece bit ni za penzija itd. Barem u Bosni, Hrvatskoj, Srbiji itd. jos neki se raduju ovome sto se u Bosni dogadza i zele raspad, rat itd. Eno ih neki samo tamburaju o tome na forumu hr.TheMule wrote:Cuj nasih lokalnih ovaca "Mirni protesti"![]()
![]()
Mozes zamisliti kakve nocne more ima Putin kad cuje da se skupilo 40000 mirnih Njamaca. Odmah ce prestati ubijati svoje novinare i nevine ljude po Siriji, a Trump ce priznati da je klima najveca opasnost po covjecanstvo i buducnost planete![]()
Jos ovaj jedan insuinira da su Njemci lijeni jer nerade subotom?
Otpor Stoko!
Ja pokuso sa njima ali dzaba. Tamburaju i tamburaju na temi demografija. Jos im sve fino mislim da sam objasnio i nesto sam im cak i presutio. Nisu ni svjesni posljedica itd. pogotovo ovoga sta sam presutio.Vizionar 1985 wrote: Ma trebamo sto vise da radimo ko roboti da bi bili konkurentni robotima, i za sto manje love, da budemo jeftiniji od robota. Ali kak i radit kad sve manje posla. Nema za zdrave i mlade posla a kamo li za bolesne itd. Jos malo nece bit ni za penzija itd. Barem u Bosni, Hrvatskoj, Srbiji itd. jos neki se raduju ovome sto se u Bosni dogadza i zele raspad, rat itd. Eno ih neki samo tamburaju o tome na forumu hr.

Da ..kao Irak ili Sirija..Velkoski wrote:Anarhija je budućnost!