Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

choxnox

#51 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by choxnox »

jao_situacije wrote:a najbolje je što kaže da i nije u bih, niti iz bih, niti ima ikakve veze s bih osim što je bila u sarajevu :-)
Garant nije ni pojela cevape u Sarajevu nego je samo prolazila pored Sarajeva poslom :D
Fudo387

#52 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by Fudo387 »

rrrikikiki wrote:Slusaj. Evo ti iz prve ruke. Zivim vani od 16 godine. zadnjih 5 u Aziji gdje sam izmedju Malezije, Singapura, Qatara i Dubaija. Imam odlicnih prijatelja u Qataru (nekolicinu) i u Dubaiju (nekolicinu).
Kako god si ti modernim ekonomskim tokovima dosla u situaciju da vec 16 godina zivis vani, poslujes po Maleziji, Singapuru, Kataru i Dubaiju, tako je
neki Kuvajcanin dosao u Bosnu da investira. Globalizacija, slobodan protok robe, kapitala, ljudi...
Imas opciju da radis na sebi, jacas, kupujes da ne budes kupljen, nekad dobijes, nekad izgubis, ili da se zatvoris k'o Sjeverna Koreja i jedes lisce.
Za nekoga ko putuje svijetom i posluje, danas maja, 26. 2017, postavljas totalno budalasta pitanja i otvaras besmislene teme.
Ili, da se izrazim zargonom zemlje koju jako volis, djaba si bona hodala... :D
Niemand

#53 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by Niemand »

jao_situacije wrote:
Niemand wrote:Al najjace, prodaje NASE zemlje, lijepo velkiiiikim slovima. Moja zemlja je i tvoja, pa je nasa? :D

Uostalom, ako je nekom toliko zao sto neko prodaje zemlju, ponudi vise para pa ce prodati tebi a ne nekom drugom.

Sad bi se i o tudjem zemljistu odredjivalo kako i sta, sve se njihA treba pitati.

:sax:
a najbolje je što kaže da i nije u bih, niti iz bih, niti ima ikakve veze s bih osim što je bila u sarajevu :-)
Ma bio je jos jedan post jutros, nije od ove.
ElRe

#54 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by ElRe »

rrrikikiki wrote:Zasto mi smeta ako sam iz hrvatske?
Haj ti u CRO pa tamo prosipaj pricu, ocigledno imas dosta toga protiv muslimana koje pod 1 mrzis. Cao.
Pisi kobilnici i plemenkovicu, ostavi BiH na miru.

Tebe treba prijaviti i u Maleziji, Kuvajtu, UAE da mrzis muslimane pa da vidimo kako ces se skrasiti u malom selu u opatijskom okrugu dok i to Arapi ne kupe.
johnlock071

#55 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by johnlock071 »

rrrikikiki wrote: Stnaove i kuce i zemlju koji su bili od nasih baka i djedova.
Hajd neka je sve drugo OK, ali de mi reci ko prodaje te stanove i kuće od naših baka i djedova? Jel firme iz kuvajta otimaju ta zemljišta? Jel ih plaćaju premalo? Ako neko nešto hoće da proda i dođe neko ko hoće to da kupi to se zove kupoprodaja a ne "Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF".
drastic

#56 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by drastic »

karanana wrote:Kad prije prodje 14 dana. Kao da je jucer bilo.
vjerovatno je moderator ponovo procitao tread
ja nisam vidio nikakve uvrede
mangos80

#57 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

drastic wrote:
Nije moderator ponovno procitao post, nego nije primijetio, kao ni vecina vas jer nazalost sve ofrlje citate, da imam dva nicka koja se razlikuju u jednom slovu. Moderator me je na drugom niku u pitpunosti blokirao, nije dao 14 dana, valjda zato jer je mislio da sam nekako sa prvog nika pisala. Kako nije skuzio da nije bilo vrijedjanja tako nije shvatio ni da se ne radi o istom niku. Pretpostavljam da ce sada blokirati i ovaj pa cu odgovoriti na sto stignem.
mangos80

#58 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

johnlock071 wrote:
rrrikikiki wrote: Stnaove i kuce i zemlju koji su bili od nasih baka i djedova.
Hajd neka je sve drugo OK, ali de mi reci ko prodaje te stanove i kuće od naših baka i djedova? Jel firme iz kuvajta otimaju ta zemljišta? Jel ih plaćaju premalo? Ako neko nešto hoće da proda i dođe neko ko hoće to da kupi to se zove kupoprodaja a ne "Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF".
Ne kuzim. Jel vi zaista ne citate sto ljudi napisu na forumu pa da onda kvalitetno komentirate, ako vec komentirate (jer vidim da ima puno onih koji su procitali ali nisu komentirali) ili komentirate samo zato jer vam je dosadno pa hajde. Fakat ne kuzim.

Ne otimaju, ne. Ali ne znam da li je to legalno da se kupuje zemlja sa strane girme iz Kuvajte. Da se prodaje kvajtskim drzavljanima. Znaci ako vec gledas iskljucivo sa pravne perspektive, sto gledas, onda si mogao uociti i link koji je jedan od deckiju poslao o ne reciprocitetu sa Kuvajtom. To ste naravno preskocili jer je jedino bitno nesto izfilozofirati. Ako nesto nije legalno (nadam se da ces ovo procitat iako nisam stavila caps lock) onda postoji mogucnost da se ne samo sto nije legalno pa to nije dopusteno isto tako zemljiste prodaje po puno nizoj cijeni od trzisne pa onda svi ti ljudi koji su mozda prisljeni prodati zemlju zbog financije situacijek, gube.
Ako ti nije nesto jasno javi se i pitaj, ako me opet ne banuju odgovorit cu ali molim te ko boga nemoj komentirat samo da bi filozofirao.
mangos80

#59 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

Fudo387 wrote:
rrrikikiki wrote:Slusaj. Evo ti iz prve ruke. Zivim vani od 16 godine. zadnjih 5 u Aziji gdje sam izmedju Malezije, Singapura, Qatara i Dubaija. Imam odlicnih prijatelja u Qataru (nekolicinu) i u Dubaiju (nekolicinu).
Kako god si ti modernim ekonomskim tokovima dosla u situaciju da vec 16 godina zivis vani, poslujes po Maleziji, Singapuru, Kataru i Dubaiju, tako je
neki Kuvajcanin dosao u Bosnu da investira. Globalizacija, slobodan protok robe, kapitala, ljudi...
Imas opciju da radis na sebi, jacas, kupujes da ne budes kupljen, nekad dobijes, nekad izgubis, ili da se zatvoris k'o Sjeverna Koreja i jedes lisce.
Za nekoga ko putuje svijetom i posluje, danas maja, 26. 2017, postavljas totalno budalasta pitanja i otvaras besmislene teme.
Ili, da se izrazim zargonom zemlje koju jako volis, djaba si bona hodala... :D
Znas li ti kako funkcioniraju te zemlje? Zelis li primjer jedne? U Malexziji ne mozes kupiti stan, kucu, zemljiste ako si stranac osim ako je cijena iznad 2milijuna. Ne moze sotvoriti firmu osim ako nemas lokalnog suvlasnika (51%). Hoces dalje? Na mikro razini? Malajci dobivaju subvnecije za granju kuca, za svako dijete dobivaju lovu, jedino njih vidis da rade u bankama. Iako je Malezija zemlja kineza, indijaca i mnogih drugih koji imaju drzvaljanstvo i rodjeni su u njoj. Mogla bih ti do sutra pricati o preotektoratima ali ti se mozes i sam educirati. Jedino te molim da u buduce, ako nemas dovoljno znanja radje ne komentiras. Zasto? Zato jer je gubitak vremena i meni i tebi. Necemo se prepucavati, vjerujem da ni ti ni ja nemamo vremena za to.
Poanta je: zemlje itekako imaju svoj nacin protektorata koliko god globalizam uzeo maha. I na taj nacin se zemlja vodi, samo sto kod nas ljudi ne znaju osnove ekonomije a kamoli bilo sta drugo. Al glavna da dodju pa filozofiraju. Kao ti.
mangos80

#60 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

choxnox wrote:
jao_situacije wrote:a najbolje je što kaže da i nije u bih, niti iz bih, niti ima ikakve veze s bih osim što je bila u sarajevu :-)
Garant nije ni pojela cevape u Sarajevu nego je samo prolazila pored Sarajeva poslom :D
:)
mangos80

#61 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

ElRe wrote:
Haj ti u CRO pa tamo prosipaj pricu, ocigledno imas dosta toga protiv muslimana koje pod 1 mrzis. Cao.

Tebe treba prijaviti i u Maleziji, Kuvajtu, UAE da mrzis muslimane pa da vidimo kako ces se skrasiti u malom selu u opatijskom okrugu dok i to Arapi ne kupe.
Ti ocito nisi procitao 80% toga sto sam napisala. Ali sam ti ocito ego povrijedila. Hajd drugi put procitaj please da ustedis vrijeme i meni i sebi da te ne moram demantirati poslije tako da ponavljam sto sam vec rekla. ok? E hvala ti.
mangos80

#62 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

Novak20 wrote:
Niemand wrote:Al najjace, prodaje NASE zemlje, lijepo velkiiiikim slovima. Moja zemlja je i tvoja, pa je nasa? :D

Uostalom, ako je nekom toliko zao sto neko prodaje zemlju, ponudi vise para pa ce prodati tebi a ne nekom drugom.

Sad bi se i o tudjem zemljistu odredjivalo kako i sta, sve se njihA treba pitati.

:sax:
Nije stvar samo u zemlji ili drugoj nekretnini. Da imaš milijarde, kao državljanin BiH ne možeš kupiti nekretninu u Kuvajtu. Isto tako trebamo se odnositi sa Kuvajčanima bez obzira kakvi smo.

https://www.fmp.gov.ba/useruploads/file ... ninama.pdf

Poštujemo pare ali ovako ne poštujemo svoju zemlju i sami sebe.
Pozdrav,

Htjela sam ti se samo zahvaliti, prije nego opet krene cenzura, na linku sto si poslao i sto si shavtio sto sam htjela reci. I sto si bio kratak i konstruktivan. Hvala ti jos jednom, sto si procitao, shvatio i fino odgovorio. Pozdrav.
mangos80

#63 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

drastic wrote:
Mislim da si ti i na pocetku pitao zasto je nick blokiran. Samo sam htjela reci, hvala sto si pitao.
Pozdrav.
drastic

#64 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by drastic »

mangos80 wrote:
drastic wrote:
Mislim da si ti i na pocetku pitao zasto je nick blokiran. Samo sam htjela reci, hvala sto si pitao.
Pozdrav.
poznajem neke ljude koji su stari i zive od penzije i nemaju za kafe a sjede na nekoliko miliona nekretnina
djeca im se svadjaju izmedju sebe kako to podijeliti, potrosacko drustvo je cudna stvar, ne treba se nervirati radi toga, shvatice jrdnom, samo kasno
Ommadawn

#65 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by Ommadawn »

rrrikikiki wrote:
Ommadawn wrote:Pa zašto onda istresate smeće na djedovinu, neplanski siječete šumu, mijenjate ulje iz auta direktno u dvorištu?
Oprosti, kome se ti obracas? Meni? Svi ostali na ovom postu koji sam zapocela nemaju problema sa prodajom zemlje i jos su me napali. Vise ja volim Bosnu od njih koji u njoj zive. Ako mene konkretno pitas i obracas mi se sa Vi onda cu ti odgovoriti da ja imam problem sa sjecom suma, sa ostavljanjem smeca, sa masu drugih stvari kojima se priroda na Balkanu sve vise unistava. Nazalost niti imam tolko love da se mogu vratiti i nesto promijeniti (mozda jednog dana, nadam se) ali do onda necu jebote sjedit skrstenih ruku. Pomognem koliko mognem kad dodjem doma, na nacin na koji mogu. Evo primjerice sada sam naisla na taj instagram racun, pricala sam sa prijateljima iz Sarajeva o tome, tu i tamo vidim na kliksu temu oko kupovine zemlje i prodaje i dosla sam da podijelim da ima firma koja prodaje zemlju i da mi se cini da to nije legalno. Mislim da je od svih vas smao jedna osoba, cini mi se Novak 20, ne znam da li je jos tko, obratio paznju i dao neki link i rekao to bi moglo biti nelegalno. Svi vi ostali ste se tolko izfilozofirali a niste apsolutno nista konkretno rekli. ok, ne smeta vam da se zemlja prodaje, jasno mi je, i to je to. Tu rasprava prestaje. Rasprava samo radi rasprave je, slozit ces se, totalni gubitak vremena. Osim ako u zivotu nista ne radis nego visis po kliksu.

Eto, opsirno na siroko i nadaleko sam ti odgovorila.
Sta ja radim i kako trosim vrijeme nije tema niti tvoj problem. Forum je napravljen za raspravu i mi imamo pravo da raspravljamo koliko hocemo na temu koju si ti postavila.
Sustina tvog posta je da skrenes paznju na prodavanje zemljista Arapima i u istom jedan narod opisujes kao bagru, stoku, nekulturne, neodgojene etc.

Kao prvo - svako ima pravo da prodaje svoju zemlju bilo kome sve dok je to pod legalnim uslovima - dakle, nema pranja novca, nema gradjenja bez dozvole, sve je pod urbanim planom gradnje i sto je najvaznije ne unistava se priroda i okolis. Do sada je domicilno stanovnistvo pokazalo koliko se brine o ovim navedenim tackama - imamo zagadjenu prirodu, divlju i nelegalnu gradnju i posljedice toga osjetimo i danas (procitaj pod temu vodosnadbijevanje u Sarajevu) a nema izletista niti parkinga koje nije zagadjeno otpatcima. Sto govori o tome da ni jedan drugi narod, ma koje nacionalnosti bio (Bosanac, Arap, Srbin, Nijemac, Talijan, Austrijanac, Rus....etc) nije bolji.

A sad sto ti ne volis Arape - tvoj problem. Ja sa njima radim i nemam nekih velikih problema. Da vidis tek kakvi su Svedjani na poslovnim putovanjima ili godisnjim odmorima.
mangos80

#66 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

Ommadawn wrote:
rrrikikiki wrote:
Ommadawn wrote:Pa zašto onda istresate smeće na djedovinu, neplanski siječete šumu, mijenjate ulje iz auta direktno u dvorištu?
Oprosti, kome se ti obracas? Meni? Svi ostali na ovom postu koji sam zapocela nemaju problema sa prodajom zemlje i jos su me napali. Vise ja volim Bosnu od njih koji u njoj zive. Ako mene konkretno pitas i obracas mi se sa Vi onda cu ti odgovoriti da ja imam problem sa sjecom suma, sa ostavljanjem smeca, sa masu drugih stvari kojima se priroda na Balkanu sve vise unistava. Nazalost niti imam tolko love da se mogu vratiti i nesto promijeniti (mozda jednog dana, nadam se) ali do onda necu jebote sjedit skrstenih ruku. Pomognem koliko mognem kad dodjem doma, na nacin na koji mogu. Evo primjerice sada sam naisla na taj instagram racun, pricala sam sa prijateljima iz Sarajeva o tome, tu i tamo vidim na kliksu temu oko kupovine zemlje i prodaje i dosla sam da podijelim da ima firma koja prodaje zemlju i da mi se cini da to nije legalno. Mislim da je od svih vas smao jedna osoba, cini mi se Novak 20, ne znam da li je jos tko, obratio paznju i dao neki link i rekao to bi moglo biti nelegalno. Svi vi ostali ste se tolko izfilozofirali a niste apsolutno nista konkretno rekli. ok, ne smeta vam da se zemlja prodaje, jasno mi je, i to je to. Tu rasprava prestaje. Rasprava samo radi rasprave je, slozit ces se, totalni gubitak vremena. Osim ako u zivotu nista ne radis nego visis po kliksu.

Eto, opsirno na siroko i nadaleko sam ti odgovorila.
Sta ja radim i kako trosim vrijeme nije tema niti tvoj problem. Forum je napravljen za raspravu i mi imamo pravo da raspravljamo koliko hocemo na temu koju si ti postavila.
Sustina tvog posta je da skrenes paznju na prodavanje zemljista Arapima i u istom jedan narod opisujes kao bagru, stoku, nekulturne, neodgojene etc.

Kao prvo - svako ima pravo da prodaje svoju zemlju bilo kome sve dok je to pod legalnim uslovima - dakle, nema pranja novca, nema gradjenja bez dozvole, sve je pod urbanim planom gradnje i sto je najvaznije ne unistava se priroda i okolis. Do sada je domicilno stanovnistvo pokazalo koliko se brine o ovim navedenim tackama - imamo zagadjenu prirodu, divlju i nelegalnu gradnju i posljedice toga osjetimo i danas (procitaj pod temu vodosnadbijevanje u Sarajevu) a nema izletista niti parkinga koje nije zagadjeno otpatcima. Sto govori o tome da ni jedan drugi narod, ma koje nacionalnosti bio (Bosanac, Arap, Srbin, Nijemac, Talijan, Austrijanac, Rus....etc) nije bolji.

A sad sto ti ne volis Arape - tvoj problem. Ja sa njima radim i nemam nekih velikih problema. Da vidis tek kakvi su Svedjani na poslovnim putovanjima ili godisnjim odmorima.
Moj je problem kada netko odgovara na moj post a nije procitao sto sam napisala. Zasto je problem? Zato jer gubim vrijeme objasnjavajuci nesto sto sam vec navela ii u oruginalnom postu ili nekoliko postva nize. To je gubitak vremena. Mozemo mi i filozofirati besmisleno i prepucavati ali opet, hajd iz postovanja da se procita sto je vec napisano pa da i prepucavanje bude lakse. hm?

Iz mojeg su iskustva apsolutno nekulturni i neodgojeni. Apsolutno ih ne volim. Kao sto ne volim ni austrijance koji su pokupovali puno stvari u primorsko horanskoj zupaniji u hrvatskoj. Njih, ako te zanima, u slucaju da nisi fiksiran samo na to sto ne volim arape), ne volim iz razloga sto ne samo da kupuju vec i dovode svoje ljude za menadjerske pozicije a nase ljude koriste samo za spremanje i ciscenje soba i konobare.

U redu, hvala na razmjeni iskustva. Sa svedjanima nisam radila pa ne znam ali prihvacam tvoje iskustvo.

Jesi li majketi procitao sto sam napisala o reciprocitetu, linku sto je decko postavio itd. Znaci mi raspravljamo i raspravljamo a nitko nije ni otvorio racun koji sam poslala prvotno niti vjerojatno otvorio link. Znaci bitnije je sa mnom se prepucavat nego vidjet da li firma koju sam navela uopce radi i prodaje legalno. A takvih ima sigurno jako, jako puno.

"Do sada je domicilno stanovnistvo pokazalo koliko se brine o ovim navedenim tackama - imamo zagadjenu prirodu, divlju i nelegalnu gradnju i posljedice toga osjetimo i danas (procitaj pod temu vodosnadbijevanje u Sarajevu) a nema izletista niti parkinga koje nije zagadjeno otpatcima. Sto govori o tome da ni jedan drugi narod, ma koje nacionalnosti bio (Bosanac, Arap, Srbin, Nijemac, Talijan, Austrijanac, Rus....etc) nije bolji." Malo ti je to los ovaj argument. Al hajde, nema veze da ne gubimo dalje vrijeme.

Ljudi jesu stoka. Nije ih uopce briga za okolis i za prirodu. I zato im nije ni stalo da prodaju zemlju.

Eto, ja sam s tobom zavrsila, ne da mi se vise iz supljeg u prazno. Ali ti anravno ako imas sta slobodno pisi. Cao pusica
mangos80

#67 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

ja nisam vidio nikakve uvrede[/quote]

Pozdrav.[/quote]
poznajem neke ljude koji su stari i zive od penzije i nemaju za kafe a sjede na nekoliko miliona nekretnina
djeca im se svadjaju izmedju sebe kako to podijeliti, potrosacko drustvo je cudna stvar, ne treba se nervirati radi toga, shvatice jrdnom, samo kasno[/quote]

Jebiga.
Nevezano uz temu, ali nevjerojatno je kako se ljudi u obiteji krenu ponasati kada dodje do raspodjele imovine. Tuga, tuga, tuga. Zato se treba osamostaliti najbolje sto covjek moze i ne zavisiti od nikoga.
jao_situacije

#68 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by jao_situacije »

sad je opet treba banovati zbog kloniranja, jer ima 2 nicka s kojih piše ista osoba :-)
johnlock071

#69 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by johnlock071 »

mangos80 wrote: Ne kuzim. Jel vi zaista ne citate sto ljudi napisu na forumu pa da onda kvalitetno komentirate, ako vec komentirate (jer vidim da ima puno onih koji su procitali ali nisu komentirali) ili komentirate samo zato jer vam je dosadno pa hajde. Fakat ne kuzim.

Ne otimaju, ne. Ali ne znam da li je to legalno da se kupuje zemlja sa strane girme iz Kuvajte. Da se prodaje kvajtskim drzavljanima. Znaci ako vec gledas iskljucivo sa pravne perspektive, sto gledas, onda si mogao uociti i link koji je jedan od deckiju poslao o ne reciprocitetu sa Kuvajtom. To ste naravno preskocili jer je jedino bitno nesto izfilozofirati. Ako nesto nije legalno (nadam se da ces ovo procitat iako nisam stavila caps lock) onda postoji mogucnost da se ne samo sto nije legalno pa to nije dopusteno isto tako zemljiste prodaje po puno nizoj cijeni od trzisne pa onda svi ti ljudi koji su mozda prisljeni prodati zemlju zbog financije situacijek, gube.
Ako ti nije nesto jasno javi se i pitaj, ako me opet ne banuju odgovorit cu ali molim te ko boga nemoj komentirat samo da bi filozofirao.

Reciprocitet? Kuvajtske kupovne moći i Bosanske? Kuvajtskog dinara koji je ravan sa cca 4 eura?

Što se tiče stranaca u BiH i njihove imovine, evo pričaću ti o onome što znam (Gulf) - imaju pravo da otvore firmu, moraju plaćati porez i MORAJU uhljebiti jednog državljana BiH da prima (prosječnu minimalno) platu. Onda na osnovu te firme imaju pravo kupiti nekretninu. Ništa sporno.

A to da neko prodaje zemljište po puno nižoj cijeni, to je znači šuplja priča. Klasična. Pričam o BiH. U BiH se Bošnjaci, Hrvati i Srbi takmiče u prodaji zemljišta i nekretnina arapima. Provjereno sa terena. :bih:
graue_maus

#70 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by graue_maus »

rrrikikiki wrote:
johnlock071 wrote:Cijelu jebenu opatiju su prodalli njemcima. Navela sam vec negdje znaci procitaj malo pa se onda javi. Smetaju mi svi koji dolaze kod nas kupovati nasu zemlju. Stnaove i kuce i zemlju koji su bili od nasih baka i djedova. To sam i navela u prvom postu. Kao sto si ti mozes sa mnom neslagati tako i ja mogu navesti svoje misljenje, jel tako.
.
je si ikada cula za nacionalizaciju ......opatija je bila austrijsko ugarsko poznato ljetovaliste .......
Point.

#71 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by Point. »

ElRe wrote:

I ti si iz Srbije, zato poslusaj i ti svoj savjet i ostavi BiH na miru.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#72 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by Truba »

senahid lavic
brat onog osudjenog pedofila
na faksu nas je ucio da su bosnjaci u bih i srbiji isti narod

al je drugom prilikom govorio da je granica do neba (kad treba razvodjiti srbe to ne vazi za bosnjake :mrgreen: )
mangos80

#73 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

graue_maus wrote:
rrrikikiki wrote:
johnlock071 wrote:Cijelu jebenu opatiju su prodalli njemcima. Navela sam vec negdje znaci procitaj malo pa se onda javi. Smetaju mi svi koji dolaze kod nas kupovati nasu zemlju. Stnaove i kuce i zemlju koji su bili od nasih baka i djedova. To sam i navela u prvom postu. Kao sto si ti mozes sa mnom neslagati tako i ja mogu navesti svoje misljenje, jel tako.
.
je si ikada cula za nacionalizaciju ......opatija je bila austrijsko ugarsko poznato ljetovaliste .......
Jesam. Isto tako sam cula da se jesi pise skupa a ne odvojeno.
Alfons Kauders

#74 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by Alfons Kauders »

Jel se ovo opet susjedi i komsije bune sto Arapi grade vile po bosanskim vukojebinama koje su im sami prodali jer nece da zive s "balijama"?

Bas slatko :)
mangos80

#75 Re: Firme iz kuvajta prodaju zemljista WTF!!

Post by mangos80 »

jao_situacije wrote:sad je opet treba banovati zbog kloniranja, jer ima 2 nicka s kojih piše ista osoba :-)
Hajde ti kao zabrinuti gradjanin javi moderatoru da zna.
Post Reply