Navodim skandinavce upravo zato sto to nije nek ubleha za amerikance kojima sve tekstualno moras pisati.bitanga_sa_otesa wrote:nisam ni rekao da su amerikanci uveli ,vec kad njima ne treba ne treba nikome...i neka koriste skandinavci,ali sto ja moram koristiti kad sve vidim po danu,uocim svaki auto i sa svjetlima upaljenim i bez,nemam problema s tim,polagao sam kad nisu trebala svjetla po danu, tad se sve vidilo iako smo mi u vecem polumraku nego skandinavci....tempuser wrote:
To nisu uveli glupi amerikanci nego "glupi" skandinavci koji 6 mj godisnje voze u polumraku.
I opet, nije problem da li vidis auto, nego u paznji, auto sa upaljenim svjetlima je vidljiviji i prije ce privuci paznju.
Ne razumijem tvoju tvrdiglavost? Osim sto je apsurdno raspravljat da li je auto vidljiviji da i bez svjetala i sto ne mozes gledati kako je nekad bilo, kad su moji starci polagali auta nisu morala imati pojaseve pa to ne znaci da su i danas nepotrebni, ne mozes sve ravnati po sebi, tj svom vidu i paznji! Spucaju se dvojica u gradskoj guzvi sa 30 kmh, garant je zato sto ga nije vidio!