Dr. Denis Bećirović

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
General War

#51 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by General War »

kiligonzales wrote:
Nisam ga izglasao, ja sam ti od one velike stranke VNG (nemoj citat ko vanago) ili u prevodu stranka "vise ne glasam".
Et, onda smo kolege :D (jednom se zajebah, kad tuzla ne izgori...hvala)
bleicher

#52 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by bleicher »

General War wrote:
bleicher wrote:Ako je on ubleha i politicar sta predlazes. Evo General i Matzan, ko je onda rjesenje, za koga glasati?
Ovo pisem bez sarkazma, na jednom tasu imate Denisa a na drugom preostalu dvojicu iz sda. Koga cete izabrati ili ne izlazite na izbore.
Eto direktnije pitanje ne moze, dajte i direktan odgovor.
Apstiniraj izbore...izbori u BiH sluze da biras gdje ce ti ga metnut a ne nekakve promjene (izvinjavam se na neprimjerenim rijecima ali da docaram slikovito)
Hoces li ti apstinirati?
kiligonzales

#53 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by kiligonzales »

General War wrote:
kiligonzales wrote:
Nisam ga izglasao, ja sam ti od one velike stranke VNG (nemoj citat ko vanago) ili u prevodu stranka "vise ne glasam".
Et, onda smo kolege :D (jednom se zajebah, kad tuzla ne izgori...hvala)
Zadnji put me prevarili drzavom za reketa 2010 haha otad 8 godina prodje, a ja na izbore ne podje :D
Better Man

#54 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by Better Man »

General War wrote:
bleicher wrote:Ako je on ubleha i politicar sta predlazes. Evo General i Matzan, ko je onda rjesenje, za koga glasati?
Ovo pisem bez sarkazma, na jednom tasu imate Denisa a na drugom preostalu dvojicu iz sda. Koga cete izabrati ili ne izlazite na izbore.
Apstiniraj izbore...izbori u BiH sluze da biras gdje ce ti ga metnut a ne nekakve promjene (izvinjavam se na neprimjerenim rijecima ali da docaram slikovito)
Upravo vi apstinenti ste među najodgovornijim za stanje u državi, jer vi svojim ne izlaskom na izbore dvodite ove kriminalce na vlast i omogućavate im da pljačkaju ovu zemlju. Dakle isti ste kao oni koju glasaju za ove kriminale i isti ste kao ovi kriminalci.
General War

#55 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by General War »

bleicher wrote:
General War wrote:
Hoces li ti apstinirati?
Za sada, s velikim zadovoljstvom. Ne dam UZP-u legitimitet.
General War

#56 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by General War »

Better Man wrote:
General War wrote:
Upravo vi apstinenti ste među najodgovornijim za stanje u državi, jer vi svojim ne izlaskom na izbore dvodite ove kriminalce na vlast i omogućavate im da pljačkaju ovu zemlju. Dakle isti ste kao oni koju glasaju za ove kriminale i isti ste kao ovi kriminalci.
Za koga ba da glasam, glasao prosli put i grad gorio ko sibica zbog onih za koje sam glasao po nagovoru bas sa ovog foruma.
Ove partijske oportuniste bih samo poslao negdje na radnu akciju da se vrate u realnost...isti ljudi se u krug vrte decenijama i ti meni...et ja kriv.
bleicher

#57 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by bleicher »

Priznaj da ces glasati za SDA
kiligonzales

#58 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by kiligonzales »

Better Man wrote:
General War wrote:
Mi smo i kriminalci. :D

Ne moze nas animirati trenutna politicka klika jer pokazuje znakove zivotinjske inteligencije i instiktivne politike, zalaj, ugrizi drugog, ukradi i pobjegni, njusenje tudjih guzica, lizanje dlake i td.
bleicher

#59 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by bleicher »

De ba ljudi, ovi pozivaci na neglasanje su SDA-ovi botovi jer znaju da im je u oktobru kraj haha. Oni ce sigurno prvi izici na izbore i glasati kako su naucili haha
General War

#60 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by General War »

bleicher wrote:De ba ljudi, ovi pozivaci na neglasanje su SDA-ovi botovi jer znaju da im je u oktobru kraj haha. Oni ce sigurno prvi izici na izbore i glasati kako su naucili haha
Da bog da ti becirovic pobjedio, et jel posteno? :mrgreen:
Dvadeset i kusur godina glavom udaras u zid, i opet ces probat isto nadajuci se drugacijem rezultatu. :thumbup:
Bujrum.
kiligonzales

#61 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by kiligonzales »

bleicher wrote:De ba ljudi, ovi pozivaci na neglasanje su SDA-ovi botovi jer znaju da im je u oktobru kraj haha. Oni ce sigurno prvi izici na izbore i glasati kako su naucili haha
Prije bi sebi ruku odsjeko nego glaso za SDA. Upravo sto sam izgubio vjeru u SDP sam presto glasat.
kockakockica

#62 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by kockakockica »

Denisu ne mogu pronaci niti jednu aferu, gresku, laz, prevaru, apsolutno nista, i onda na kraju bez ikakvih argumenata i bilo cega ga nazovu "rumenko".
Nije covjek za tu poziciju jer je "rumenko". Ja pogane bagre braco mila :roll:

NisDe :thumbup:
Hafis

#63 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by Hafis »

A jebat ga. bit će da im je na umu ona stara: žuti žutuju, a rumeni putuju.
General War

#64 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by General War »

kockakockica wrote:Denisu ne mogu pronaci niti jednu aferu, gresku, laz, prevaru, apsolutno nista, i onda na kraju bez ikakvih argumenata i bilo cega ga nazovu "rumenko".

I onda se pitamo nesto sto nam je tako. :-)
Lik cijelo vrijeme uz guzove vodecih likova SDP- a i na funkcijama...i eto ne zna on sta se desava, ljudi koji imaju integriteta i za manje stvari pocine harakiri a ovaj uhljup...nova snaga sda- a...ma daaj.
arzuhal

#65 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by arzuhal »

Hafis wrote:A jebat ga. bit će da im je na umu ona stara: žuti žutuju, a rumeni putuju.
:lol:

Dobra je ta stara, ali ne znam koliko je razumiju mlađi ili oni koji prvi put čuju za nju :mrgreen:
Matzan

#66 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by Matzan »

Et' jedino Denis od politicara ima nadimak. :-)
GeeTnT

#67 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by GeeTnT »

kockakockica wrote:Denisu ne mogu pronaci niti jednu aferu, gresku, laz, prevaru, apsolutno nista, i onda na kraju bez ikakvih argumenata i bilo cega ga nazovu "rumenko".

Rumenko je naziv za lika sa „livade“ i to nije (bar meni) pogrdno, jer lik je iz okoline Srebrenika i odrhranjen na „bijeloj tehnici“, znas ono sir, kajmak itd...Nema to veze sa greskama, aferama...itd. Poznato je da smo skloni dodavat poznatima nadimke, npr Konakovic „kifla“, Filipovic „tunjo“, Vucic „piqkousti“, Bakir „neonko“...
putokaz1

#68 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by putokaz1 »

Rumenko je naziv za lika sa „livade“ i to nije (bar meni) pogrdno, jer lik je iz okoline Srebrenika i odrhranjen na „bijeloj tehnici“, znas ono sir, kajmak itd...Nema to veze sa greskama, aferama...itd. Poznato je da smo skloni dodavat poznatima nadimke, npr Konakovic „kifla“, Filipovic „tunjo“, Vucic „piqkousti“, Bakir „neonko“...[/quote]
a Tornjak,Ridjobradi....
kockakockica

#69 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by kockakockica »

GeeTnT wrote:

Rumenko je naziv za lika sa „livade“ i to nije (bar meni) pogrdno, jer lik je iz okoline Srebrenika i odrhranjen na „bijeloj tehnici“, znas ono sir, kajmak itd...Nema to veze sa greskama, aferama...itd. Poznato je da smo skloni dodavat poznatima nadimke, npr Konakovic „kifla“, Filipovic „tunjo“, Vucic „piqkousti“, Bakir „neonko“...

Rumenko zovu one koji su sa "sela", misli se pogrdno. Efendica isto zovu "rumenko", ali sa zeljom da ga uvrijede. Citao sam po drugim forumima bas o tim "rumenima" :roll:

Ljudi koji na taj nacin zele sebe uzdignuti prema drugima su teski kompleksasi i idioti. Ja sam rodjen u Sarajevu, znaci li to da vise vrijedim od "rumenka" ??
To pisu uglavnom likovi koji i sami ne znaju iz koje jame su izmigoljili njihovi preci. Svi smo mi iz neke sume, pecine i brda, jer za one koji ne znaju i New York je nekad imao samo 5000 stanovnika, dok su potomci tih istih "rumenka" danas ELITA iz Brooklyna i Manhattana :lol:
GeeTnT

#70 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by GeeTnT »

...ta elita sa crvenim vratom o kojoj govoris na svojim logotipima imaju rogove i ne stide se svog porijekla. Druga je stvar sto Denis nije Denisa pa da dobije nadimak Haydi, nego ne znam zasto spominjati Sarajevo jer koliko znam Sarajlija pravih i nema mnogo.
kmirsad

#71 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by kmirsad »

Ima istu težinu kao ona ... Vid mu glave...
insomnia78

#72 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by insomnia78 »

Eno hin prave sarajlije.
putokaz1

#73 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by putokaz1 »

Dosad su članovi Predsjedništva bili iz Bosanskog Šamca vrijeme je za Tuzlake
General War

#74 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by General War »

putokaz1 wrote:Dosad su članovi Predsjedništva bili iz Bosanskog Šamca vrijeme je za Tuzlake
...mislis okoline tuzle?
kmirsad

#75 Re: Dr. Denis Bećirović

Post by kmirsad »

Ima li kakvih prelimiminarnih rezultata referenduma...
Locked