Et, onda smo kolegekiligonzales wrote:
Nisam ga izglasao, ja sam ti od one velike stranke VNG (nemoj citat ko vanago) ili u prevodu stranka "vise ne glasam".
Dr. Denis Bećirović
- General War
#51 Re: Dr. Denis Bećirović
-
bleicher
#52 Re: Dr. Denis Bećirović
Hoces li ti apstinirati?General War wrote:Apstiniraj izbore...izbori u BiH sluze da biras gdje ce ti ga metnut a ne nekakve promjene (izvinjavam se na neprimjerenim rijecima ali da docaram slikovito)bleicher wrote:Ako je on ubleha i politicar sta predlazes. Evo General i Matzan, ko je onda rjesenje, za koga glasati?
Ovo pisem bez sarkazma, na jednom tasu imate Denisa a na drugom preostalu dvojicu iz sda. Koga cete izabrati ili ne izlazite na izbore.
Eto direktnije pitanje ne moze, dajte i direktan odgovor.
-
kiligonzales
#53 Re: Dr. Denis Bećirović
Zadnji put me prevarili drzavom za reketa 2010 haha otad 8 godina prodje, a ja na izbore ne podjeGeneral War wrote:Et, onda smo kolegekiligonzales wrote:
Nisam ga izglasao, ja sam ti od one velike stranke VNG (nemoj citat ko vanago) ili u prevodu stranka "vise ne glasam".(jednom se zajebah, kad tuzla ne izgori...hvala)
- Better Man
#54 Re: Dr. Denis Bećirović
Upravo vi apstinenti ste među najodgovornijim za stanje u državi, jer vi svojim ne izlaskom na izbore dvodite ove kriminalce na vlast i omogućavate im da pljačkaju ovu zemlju. Dakle isti ste kao oni koju glasaju za ove kriminale i isti ste kao ovi kriminalci.General War wrote:Apstiniraj izbore...izbori u BiH sluze da biras gdje ce ti ga metnut a ne nekakve promjene (izvinjavam se na neprimjerenim rijecima ali da docaram slikovito)bleicher wrote:Ako je on ubleha i politicar sta predlazes. Evo General i Matzan, ko je onda rjesenje, za koga glasati?
Ovo pisem bez sarkazma, na jednom tasu imate Denisa a na drugom preostalu dvojicu iz sda. Koga cete izabrati ili ne izlazite na izbore.
- General War
#55 Re: Dr. Denis Bećirović
Za sada, s velikim zadovoljstvom. Ne dam UZP-u legitimitet.bleicher wrote:Hoces li ti apstinirati?General War wrote:Apstiniraj izbore...izbori u BiH sluze da biras gdje ce ti ga metnut a ne nekakve promjene (izvinjavam se na neprimjerenim rijecima ali da docaram slikovito)bleicher wrote:Ako je on ubleha i politicar sta predlazes. Evo General i Matzan, ko je onda rjesenje, za koga glasati?
- General War
#56 Re: Dr. Denis Bećirović
Za koga ba da glasam, glasao prosli put i grad gorio ko sibica zbog onih za koje sam glasao po nagovoru bas sa ovog foruma.Better Man wrote:Upravo vi apstinenti ste među najodgovornijim za stanje u državi, jer vi svojim ne izlaskom na izbore dvodite ove kriminalce na vlast i omogućavate im da pljačkaju ovu zemlju. Dakle isti ste kao oni koju glasaju za ove kriminale i isti ste kao ovi kriminalci.General War wrote:Apstiniraj izbore...izbori u BiH sluze da biras gdje ce ti ga metnut a ne nekakve promjene (izvinjavam se na neprimjerenim rijecima ali da docaram slikovito)bleicher wrote:Ako je on ubleha i politicar sta predlazes. Evo General i Matzan, ko je onda rjesenje, za koga glasati?
Ove partijske oportuniste bih samo poslao negdje na radnu akciju da se vrate u realnost...isti ljudi se u krug vrte decenijama i ti meni...et ja kriv.
-
bleicher
#57 Re: Dr. Denis Bećirović
Priznaj da ces glasati za SDA
-
kiligonzales
#58 Re: Dr. Denis Bećirović
Mi smo i kriminalci.Better Man wrote:Upravo vi apstinenti ste među najodgovornijim za stanje u državi, jer vi svojim ne izlaskom na izbore dvodite ove kriminalce na vlast i omogućavate im da pljačkaju ovu zemlju. Dakle isti ste kao oni koju glasaju za ove kriminale i isti ste kao ovi kriminalci.General War wrote:Apstiniraj izbore...izbori u BiH sluze da biras gdje ce ti ga metnut a ne nekakve promjene (izvinjavam se na neprimjerenim rijecima ali da docaram slikovito)bleicher wrote:Ako je on ubleha i politicar sta predlazes. Evo General i Matzan, ko je onda rjesenje, za koga glasati?
Ne moze nas animirati trenutna politicka klika jer pokazuje znakove zivotinjske inteligencije i instiktivne politike, zalaj, ugrizi drugog, ukradi i pobjegni, njusenje tudjih guzica, lizanje dlake i td.
-
bleicher
#59 Re: Dr. Denis Bećirović
De ba ljudi, ovi pozivaci na neglasanje su SDA-ovi botovi jer znaju da im je u oktobru kraj haha. Oni ce sigurno prvi izici na izbore i glasati kako su naucili haha
- General War
#60 Re: Dr. Denis Bećirović
Da bog da ti becirovic pobjedio, et jel posteno?bleicher wrote:De ba ljudi, ovi pozivaci na neglasanje su SDA-ovi botovi jer znaju da im je u oktobru kraj haha. Oni ce sigurno prvi izici na izbore i glasati kako su naucili haha
Dvadeset i kusur godina glavom udaras u zid, i opet ces probat isto nadajuci se drugacijem rezultatu.
Bujrum.
-
kiligonzales
#61 Re: Dr. Denis Bećirović
Prije bi sebi ruku odsjeko nego glaso za SDA. Upravo sto sam izgubio vjeru u SDP sam presto glasat.bleicher wrote:De ba ljudi, ovi pozivaci na neglasanje su SDA-ovi botovi jer znaju da im je u oktobru kraj haha. Oni ce sigurno prvi izici na izbore i glasati kako su naucili haha
-
kockakockica
#62 Re: Dr. Denis Bećirović
Denisu ne mogu pronaci niti jednu aferu, gresku, laz, prevaru, apsolutno nista, i onda na kraju bez ikakvih argumenata i bilo cega ga nazovu "rumenko".
Nije covjek za tu poziciju jer je "rumenko". Ja pogane bagre braco mila
NisDe
Nije covjek za tu poziciju jer je "rumenko". Ja pogane bagre braco mila
NisDe
-
Hafis
#63 Re: Dr. Denis Bećirović
A jebat ga. bit će da im je na umu ona stara: žuti žutuju, a rumeni putuju.
- General War
#64 Re: Dr. Denis Bećirović
I onda se pitamo nesto sto nam je tako.kockakockica wrote:Denisu ne mogu pronaci niti jednu aferu, gresku, laz, prevaru, apsolutno nista, i onda na kraju bez ikakvih argumenata i bilo cega ga nazovu "rumenko".
Nije covjek za tu poziciju jer je "rumenko". Ja pogane bagre braco mila![]()
NisDe
Lik cijelo vrijeme uz guzove vodecih likova SDP- a i na funkcijama...i eto ne zna on sta se desava, ljudi koji imaju integriteta i za manje stvari pocine harakiri a ovaj uhljup...nova snaga sda- a...ma daaj.
- arzuhal
#65 Re: Dr. Denis Bećirović
Hafis wrote:A jebat ga. bit će da im je na umu ona stara: žuti žutuju, a rumeni putuju.
Dobra je ta stara, ali ne znam koliko je razumiju mlađi ili oni koji prvi put čuju za nju
- Matzan
#66 Re: Dr. Denis Bećirović
Et' jedino Denis od politicara ima nadimak. 
- GeeTnT
#67 Re: Dr. Denis Bećirović
Rumenko je naziv za lika sa „livade“ i to nije (bar meni) pogrdno, jer lik je iz okoline Srebrenika i odrhranjen na „bijeloj tehnici“, znas ono sir, kajmak itd...Nema to veze sa greskama, aferama...itd. Poznato je da smo skloni dodavat poznatima nadimke, npr Konakovic „kifla“, Filipovic „tunjo“, Vucic „piqkousti“, Bakir „neonko“...kockakockica wrote:Denisu ne mogu pronaci niti jednu aferu, gresku, laz, prevaru, apsolutno nista, i onda na kraju bez ikakvih argumenata i bilo cega ga nazovu "rumenko".
NisDe
-
putokaz1
#68 Re: Dr. Denis Bećirović
Rumenko je naziv za lika sa „livade“ i to nije (bar meni) pogrdno, jer lik je iz okoline Srebrenika i odrhranjen na „bijeloj tehnici“, znas ono sir, kajmak itd...Nema to veze sa greskama, aferama...itd. Poznato je da smo skloni dodavat poznatima nadimke, npr Konakovic „kifla“, Filipovic „tunjo“, Vucic „piqkousti“, Bakir „neonko“...[/quote]
a Tornjak,Ridjobradi....
a Tornjak,Ridjobradi....
-
kockakockica
#69 Re: Dr. Denis Bećirović
GeeTnT wrote:Rumenko je naziv za lika sa „livade“ i to nije (bar meni) pogrdno, jer lik je iz okoline Srebrenika i odrhranjen na „bijeloj tehnici“, znas ono sir, kajmak itd...Nema to veze sa greskama, aferama...itd. Poznato je da smo skloni dodavat poznatima nadimke, npr Konakovic „kifla“, Filipovic „tunjo“, Vucic „piqkousti“, Bakir „neonko“...kockakockica wrote:Denisu ne mogu pronaci niti jednu aferu, gresku, laz, prevaru, apsolutno nista, i onda na kraju bez ikakvih argumenata i bilo cega ga nazovu "rumenko".
NisDe
Rumenko zovu one koji su sa "sela", misli se pogrdno. Efendica isto zovu "rumenko", ali sa zeljom da ga uvrijede. Citao sam po drugim forumima bas o tim "rumenima"
Ljudi koji na taj nacin zele sebe uzdignuti prema drugima su teski kompleksasi i idioti. Ja sam rodjen u Sarajevu, znaci li to da vise vrijedim od "rumenka" ??
To pisu uglavnom likovi koji i sami ne znaju iz koje jame su izmigoljili njihovi preci. Svi smo mi iz neke sume, pecine i brda, jer za one koji ne znaju i New York je nekad imao samo 5000 stanovnika, dok su potomci tih istih "rumenka" danas ELITA iz Brooklyna i Manhattana
- GeeTnT
#70 Re: Dr. Denis Bećirović
...ta elita sa crvenim vratom o kojoj govoris na svojim logotipima imaju rogove i ne stide se svog porijekla. Druga je stvar sto Denis nije Denisa pa da dobije nadimak Haydi, nego ne znam zasto spominjati Sarajevo jer koliko znam Sarajlija pravih i nema mnogo.
- kmirsad
#71 Re: Dr. Denis Bećirović
Ima istu težinu kao ona ... Vid mu glave...
- insomnia78
#72 Re: Dr. Denis Bećirović
Eno hin prave sarajlije.
-
putokaz1
#73 Re: Dr. Denis Bećirović
Dosad su članovi Predsjedništva bili iz Bosanskog Šamca vrijeme je za Tuzlake
- General War
#74 Re: Dr. Denis Bećirović
...mislis okoline tuzle?putokaz1 wrote:Dosad su članovi Predsjedništva bili iz Bosanskog Šamca vrijeme je za Tuzlake
- kmirsad
#75 Re: Dr. Denis Bećirović
Ima li kakvih prelimiminarnih rezultata referenduma...