Kako se udvarati muškarcima?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
merlin246

#51 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by merlin246 »

spreca wrote:
merlin246 wrote:
Hahaha :lol: To nagadjas i sudis svima po sebi ili?
nudim ti da probas ...i to besplatno

samo da te podsjetim izgleda da nije odavno bilo :izet: :mrgreen: :lol:
merlin246 wrote:Pozdrav ljudi. Vec duze vrijeme imam jedan OGROMAN problem sto se tice seksa.U vezi sam s deckom godinu i pol dana.Ovaj problem je meni postao uzasan i ni s kim ne mogu o tome da pricam jer mi je jako neugodno. Radi se o tome da on prebrzo svrsi kada god imamo odnos.Nekada ne dođe ni do pentracije, a on je na vrhuncu. Nas sex ne traje ni dvije minute. Znaci pocnemo se maziti,skidati i kada je on spreman stavimo zastitu. I tada se desi uzas. Cim ja sjednem na njega on je gotov, cim dođe do pentracije. To doslovno ne traje ni minutu, opce nemamo pravi sex. I tako godinu i pol dana. Ja nikada nisam doživjela orgazam tokom seksa, nego kada on svrši onda pokusa nekako mene zadovoljiti ili oralno ili prstima, pa nekako jedva doživim klitoralni orgazam. I to je meni postalo vise tako iritirajuce jer kada stalno to na takav nacin radi, koza postane preosjetljiva i nekada poslje toga malo imam i bolove.
Ja tog decka stvarno volim i stalo mi je do njega, on je jedini decko s kojim sam imala sex, i bas sam vezana za njega. Dva puta sam mu spomenula nakon tog "sexa" da prebrzo svrši i da se mora malo nauciti kontrolirati ali on nije to komentirao. Ja shvacam da je njemu tesko o tome da prica i meni je neugodno to da mu govorim ali nista nismo napredovali godinu i pol dana. Ja sam u pocetku mislila da je to zato jer nema iskustva, da ima mozda tremu, da je preuzbuđen ali vidim da to nije razlog. A pokusavala sam svasta zaista..I da budem njeznija i da idemo polako i nakon drugog, treceg puta da pokusamo ponovo ali nista ne pomaze. Jos mi je najgore sto mi je neugodno s njim o tome pricati jer se plasim da cu ga povrijediti.
Molim vas ako mozete da savjetuje nesto jer ja bih voljela da imamo pravi sex koji ce trajati duze od dvije minute.Ili ako su neki muskarci ili zene imali slicna iskustva u vezama, ako jeste kako ste rijesili to?

Šta ti pokušavaš? :lol:
O'zone
Globalni moderator

#52 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by O'zone »

spreca wrote:
O'zone wrote:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nevalja se smijati :mrgreen: ...nedo bog nikom tako , ona nije ni navlazila aon vice ja masallah gotov :lol: :lol: :lol:
Možda je toliko jebozovna da se čovjek ne može da uzdrži :?
Hakiz

#53 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by Hakiz »

Tri stranice trolovske teme. Previše.
merlin246

#54 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by merlin246 »

spreca wrote:
O'zone wrote:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nevalja se smijati :mrgreen: ...nedo bog nikom tako , ona nije ni navlazila aon vice ja masallah gotov :lol: :lol: :lol:
Pa sto ti ismijavas moj problem kad se ne valja smijati? To nije stvar za ismijavanje.
spreca

#55 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by spreca »

merlin246 wrote:

Šta ti pokušavaš? :lol:
cuj sta pokusavam.....ako neces nemoras :oops: :lol:
spreca

#56 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by spreca »

O'zone wrote:
spreca wrote:
O'zone wrote:
zato joj ja predlazem da probam :oops: ...mozda bi ja i brze....mozda nije do njega :lol:
Connaisseur Karlin

#57 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by Connaisseur Karlin »

O'zone wrote:
spreca wrote:
O'zone wrote:
sto to znaci :D
muha_sa

#58 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by muha_sa »

Connaisseur Karlin wrote:
O'zone wrote:
dobra--sexi :thumbup:

da ilustrujem

Image
spreca

#59 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by spreca »

znaci zove ga da :izet: :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#60 Re: Kako se udvarati muškarcima?

muha_sa wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
O'zone wrote:
dobra--sexi :thumbup:

da ilustrujem

Image
:lol:
spreca wrote:znaci zove ga da :izet: :mrgreen:
kako ga zove :?
spreca

#61 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by spreca »

vrti guzovima :lol:
muha_sa

#62 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by muha_sa »

spreca wrote:vrti guzovima i napuci usne

Image

:thumbup: ko zna zna
spreca

#63 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by spreca »

ili kaze 'oces bre da jebeeees :lol:
vješalica

#64 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by vješalica »

merlin246 wrote:
Pa sto ti ismijavas moj problem kad se ne valja smijati? To nije stvar za ismijavanje.
ko ti je kriv što nisi inteligentna 8-) :lol:
saschka

#65 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by saschka »

merlin246 wrote:
spreca wrote:
O'zone wrote:

Toliko si inteligentna da frajer svrši čim te vidi pa ne može više hahaha, a 23 g. mu tek...... Valjda mu se diže na inteligenciju.
Da si top riba ne bi silazio s tebe.
saschka

#66 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by saschka »

Ne vidim šta je u tome loše ako cura preuzme inicijativu? Imam stidnih momaka koji se preznoje kad ih pogledaš a ne nešto više da urade. Treba i pomoći....ali nije čudo što je mnogo omladine samo. Sve se svodi na kres dejt i instant veze. :eh: :eh:
Connaisseur Karlin

#67 Re: Kako se udvarati muškarcima?

muha_sa wrote:
spreca wrote:vrti guzovima i napuci usne

Image

:thumbup: ko zna zna
:D :lol: :kiss:
spreca

#68 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by spreca »

saschka wrote:Ne vidim šta je u tome loše ako cura preuzme inicijativu? Imam stidnih momaka koji se preznoje kad ih pogledaš a ne nešto više da urade. Treba i pomoći....ali nije čudo što je mnogo omladine samo. Sve se svodi na kres dejt i instant veze. :eh: :eh:
posle kojeg vremena bi ti pristala na kres
merlin246

#69 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by merlin246 »

Toliko si inteligentna da frajer svrši čim te vidi pa ne može više hahaha, a 23 g. mu tek...... Valjda mu se diže na inteligenciju.
Da si top riba ne bi silazio s tebe.[/quote]

Ajde priznaj da si tri sata smisljala ovaj odgovor :lol: :lol: :lol:
saschka

#70 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by saschka »

Ma kakva tri moooogo duže....jbt opet si me pokosila svojom inteligencijom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TheMule

#71 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by TheMule »

saschka wrote:Željela bih znati i čuti mišljenje na moju temu?

Evo ''problema'':

Prvo smo se sretali i počeli pozdravljati onako iz vidjenja, sa osmijehom. Onda smo se upoznali i pozdravljanja su počela biti i malo srdačnija....davali smo jedno drugom i znakove pogledima. On nastupa i prisnije ulazi u moj lični prostor, isprsi se, gard kao da je spreman za napad......I išlo je super.....on kad me vidi vani, obično izađe da se proluftira (radi u mojoj zgradi), uvijek nalazi neku temu i započinje razgovor. Ja prihvatam, naravno.

A onda jednog dana izlazi i pozdrvlja se (rukujemo se) započinje razgovor (milion pitanja, ispitivanja kao da sam na saslušanju), ali sklanja pogled, gleda pored mene, ruke u džepovima, ljut, nervozan....
Sutradan samo blagi osmjeh iz auta i mahanje...???
Ne znam šta se odjednom dešava?
Možda je zadovoljio ego i nastavlja dalje? Ali ako je tako zašto je ljut i nervozan? Trebalo bi da mu imponuje? Valjda?
Možda nema veze sa mnom, njegovo raspoloženje ali vidim da je prema drugim ok, smije se, šali se.....
Iako meni kaže da nije. Ne znam koje korake da napravim.

Reci mu "Idem -tu i tu- na rucak, prijateljica mi nije tu, hajde samnom ako imas vremena", i to je to.
merlin246

#72 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by merlin246 »

saschka wrote:Ma kakva tri moooogo duže....jbt opet si me pokosila svojom inteligencijom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ahh znam da me obozavas :ljubi:
klokotnica velika

#73 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by klokotnica velika »

saschka wrote:Ma kakva tri moooogo duže....jbt opet si me pokosila svojom inteligencijom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hebo te pricas curi oiteligenciji a sama se jadas za isti ili slican problem.ne mogu da svatim ove napaljene feministkinje nikako ccccc :run: :run:
Nayya

#74 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by Nayya »

Hakiz wrote:
Nayya wrote: Koje korake da napraviš..Nikoje, ako zeli nesto s tobom, sam će nesto poduzeti, ne bih ja trcala za njim ni u najludjim snovima, ko ga shisha :roll: :oops:
Kaže stara narodna, za tramvajem i ženom se ne trči. Uvijek naiđe drugi.
....bice da si ti to malo izvrnuo, ja ipak mislim da glasi... za tramvajem i mukarcem se ne trči, uvijek naiđe drugi :P
Hakiz

#75 Re: Kako se udvarati muškarcima?

Post by Hakiz »

Nayya wrote:
Hakiz wrote:
Nayya wrote: Koje korake da napraviš..Nikoje, ako zeli nesto s tobom, sam će nesto poduzeti, ne bih ja trcala za njim ni u najludjim snovima, ko ga shisha :roll: :oops:
Kaže stara narodna, za tramvajem i ženom se ne trči. Uvijek naiđe drugi.
....bice da si ti to malo izvrnuo, ja ipak mislim da glasi... za tramvajem i mukarcem se ne trči, uvijek naiđe drugi :P
Zavisi kako ko gleda. A kako je muškarac uvijek u pravu, to je moja verzija tačna.
Post Reply