Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
- Connaisseur Karlin
#51 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Istocni ili Zapadni Mostar?
-
zenit dozic
#52 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Ne, dapaceanimals wrote:Cuj katolicizenit dozic wrote:Izgleda da bh katolici jos nisu prigrlili nametnutu zastavu i da se ne mogu pomiriti da ljiljani nisu zvanicna zastava, jer su oni i izglasali nezavisnost pod tom zastavom, a ne pod ikarom![]()
Koji je sad to neki novi narod

NeobrezaniConnaisseur Karlin wrote:Istocni ili Zapadni Mostar?
- Dope_Man
#53 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
O cemu ti sine Brute? Ne znam ima li vece anacionaliste, ateiste i sve ostalo sto pocinje sa ''a'' od mene, tako da me izboli i za jedne, druge, trece i sve ostale, ne pripadam nikome. Ja samo pojasnjavam da zastave koje vise po dobrom dijelu M17ke, ali i mnogim hercegovackim gradovima nisu zastave drzave koja se zove Hrvatska, a sto ljudi cesto pomisle kada ih vide na prvu.Smail Aga Cengic wrote:Dope_Man wrote: Zapravo nisu zastave drzave Hrvatske vec ''zastava Hrvata u BiH'', ili zastava HDHB - kako ko vec voli da je interpretira. Uglavnom razlika je u grbu.
To je zastava pobunjenih Hrvata a ne Hrvata u BiH...ne lazite, nego se zanislite zasto kopirate princip rada i postojanja RSK, nemoj da drecite kad i zavrsite kao oni...
-
KIseljak12
#54 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Pa nije ManhattanConnaisseur Karlin wrote:Istocni ili Zapadni Mostar?
- Connaisseur Karlin
#55 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Ja znam da postoji jedan i jedini Mostar , a Istocni i Zapadni ne postoje nigdje,ni na karti, ni u Ustavu , jedino u glavama nacionalista sa obe strane Neretvezenit dozic wrote:NeobrezaniConnaisseur Karlin wrote:Istocni ili Zapadni Mostar?
- Connaisseur Karlin
#56 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
clanak iz 2009 , izjava:"narod dolazi pameti" , danas 2017 , narod se izgleda udajio od pameti:KIseljak12 wrote:Pa nije ManhattanConnaisseur Karlin wrote:Istocni ili Zapadni Mostar?
http://www.dw.com/bs/mostar-na-lijevoj- ... /a-4289582
-
KIseljak12
#57 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Connaisseur Karlin wrote:Ja znam da postoji jedan i jedini Mostar , a Istocni i Zapadni ne postoje nigdje,ni na karti, ni u Ustavu , jedino u glavama nacionalista sa obe strane Neretvezenit dozic wrote:NeobrezaniConnaisseur Karlin wrote:Istocni ili Zapadni Mostar?eh,sad, problem je jednostavan: niko u drzavi ne zeli smanjiti nepotrebnu mrznju medju ljudima
Posotje interesi za uzrokoavanje ovakvih sukoba , narod je odluci da se grupise, umjesto da se ujedni protiv gluposti.
Think again, madame Carlin
https://en.wikipedia.org/wiki/Isto%C4%8Dni_Mostar
-
KIseljak12
#58 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
I to podobro, pola je te pameti otislo vani u ovih osam godina.Connaisseur Karlin wrote:clanak iz 2009 , izjava:"narod dolazi pameti" , danas 2017 , narod se izgleda udajio od pameti:KIseljak12 wrote:Pa nije ManhattanConnaisseur Karlin wrote:Istocni ili Zapadni Mostar?
http://www.dw.com/bs/mostar-na-lijevoj- ... /a-4289582
- Kolinda
#59 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
BHCluster wrote:Radi sigurnosniH razloga ove institucije treba prebaciti u Tuzlu.
- Connaisseur Karlin
#60 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Sto pise o sluzbenom statusu grada Mostara u drzavnim sluzbeim dokumantima?KIseljak12 wrote:Connaisseur Karlin wrote:
Ja znam da postoji jedan i jedini Mostar , a Istocni i Zapadni ne postoje nigdje,ni na karti, ni u Ustavu , jedino u glavama nacionalista sa obe strane Neretveeh,sad, problem je jednostavan: niko u drzavi ne zeli smanjiti nepotrebnu mrznju medju ljudima
Posotje interesi za uzrokoavanje ovakvih sukoba , narod je odluci da se grupise, umjesto da se ujedni protiv gluposti.
- Lincoln-Burrows
#61 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Dobro to, to je bio znak nezadovoljstva Bošnjaka.Kolinda wrote:BHCluster wrote:Radi sigurnosniH razloga ove institucije treba prebaciti u Tuzlu.![]()
uTuzlu ,to tamo gdje ste cijele županijske zgrade popalili prije koju godinu
Ovo sad je ustaško remetilački faktor.
-
KIseljak12
#62 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Nema Mostar statuta.Connaisseur Karlin wrote:Sto pise o sluzbenom statusu grada Mostara u drzavnim sluzbeim dokumantima?KIseljak12 wrote:Connaisseur Karlin wrote:
Ja znam da postoji jedan i jedini Mostar , a Istocni i Zapadni ne postoje nigdje,ni na karti, ni u Ustavu , jedino u glavama nacionalista sa obe strane Neretveeh,sad, problem je jednostavan: niko u drzavi ne zeli smanjiti nepotrebnu mrznju medju ljudima
- mO k3
#63 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Hoću da razumijem taj mentalni sklop i kod Hrvata da mrziš zemlju u kojoj si rodjen
- GeeTnT
#64 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Ok, mi smo palili, a vi ste snimljeni kako iznosite racunare iz opcine....ishhhhh ba kokosari.Kolinda wrote:BHCluster wrote:Radi sigurnosniH razloga ove institucije treba prebaciti u Tuzlu.![]()
- Kolinda
#65 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Da ti pomognem postoji istočni Mostar ,malo proguglaj ...Connaisseur Karlin wrote:Sto pise o sluzbenom statusu grada Mostara u drzavnim sluzbeim dokumantima?KIseljak12 wrote:Connaisseur Karlin wrote:
- Connaisseur Karlin
#66 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
asto ima konkretno crno-na-bjeloKIseljak12 wrote:Nema Mostar statuta.Connaisseur Karlin wrote:Sto pise o sluzbenom statusu grada Mostara u drzavnim sluzbeim dokumantima?
izlgleda da je svima u BiH postalo normlano reci idem u istocni ili zapadni Mostar , znaci,nije to jedna grupa koja prkaticira istocno-zapadnu podjelu, ipak ste za ovu podjelu svi krivi
- Kolinda
#67 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
I to što kažeš ,ja zaboravio da postoje naši i vaši kad nam federalni partneri drže predavanja ....Lincoln-Burrows wrote:Dobro to, to je bio znak nezadovoljstva Bošnjaka.Kolinda wrote:BHCluster wrote:Radi sigurnosniH razloga ove institucije treba prebaciti u Tuzlu.![]()
Ovo sad je ustaško remetilački faktor.
- Connaisseur Karlin
#68 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Google ne prepozanje istocni i zapdani Mostar kao dva gradaKolinda wrote:Da ti pomognem postoji istočni Mostar ,malo proguglaj ...Connaisseur Karlin wrote:Sto pise o sluzbenom statusu grada Mostara u drzavnim sluzbeim dokumantima?
Daj mi dokaze iz Ustava, drzavnih institucija, u kojim je dozvoljeno imati plocu na zgradi formlanih institucija , a na kojim pise Istocni Mostar ili Zapadni Mostar ?
-
KIseljak12
#69 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Ima Ustase, Balije, bivse udbase i partijske ljude i mozda par stotina ljudi koje to navedeno ne kaci. Meni nije normalno postalo, niti ce mi ikada biti normalno. Podjelu prakticiraju najvise ove prve dvije grupe koje sam naveo.Connaisseur Karlin wrote:asto ima konkretno crno-na-bjeloKIseljak12 wrote:
Nema Mostar statuta.![]()
izlgleda da je svima u BiH postalo normlano reci idem u istocni ili zapadni Mostar , znaci,nije to jedna grupa koja prkaticira istocno-zapadnu podjelu, ipak ste za ovu podjelu svi krivi
- Lincoln-Burrows
#70 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Connaisseur Karlin wrote: znaci,nije to jedna grupa koja prkaticira istocno-zapadnu podjelu, ipak ste za ovu podjelu svi krivi
Kako možeš tako govoriti da su svi krivi?
Sad će ti dežurni ovdje odgovoriti tko je ustvari kriv.
- Kolinda
#71 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Srećo ,istočni Mostar nije ono što ti misliš jebem mu zeca ....
Istočni Mostar je općina u Republici Srpskoj, područje općine je do Dejtona bilo u Mostarskoj općini
Last edited by Kolinda on 24/02/2017 18:18, edited 1 time in total.
- mO k3
#72 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Lincoln mislim da si jedan od normalnih bosanskih katolika pa mi objasni jednu stvar zašto mrzite zemlji u kojoj ste rodjeni??Lincoln-Burrows wrote:Connaisseur Karlin wrote: znaci,nije to jedna grupa koja prkaticira istocno-zapadnu podjelu, ipak ste za ovu podjelu svi krivi
-
KIseljak12
#73 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Jel ga ima ili nema? To je li opstina ili je grad ili je planeta je nebitno, o tome niko nije nista reko.Kolinda wrote:Srećo ,istočni Mostar nije ono što ti misliš jebem mu zeca ....Istočni Mostar je općina u Republici Srpskoj, područje općine je do Dejtona bilo u Mostarskoj općini
- karanana
#74 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Nista, sad zapaliti njihove dvije i to je to. Nek se i oni sekiraju. Cener, mogu se dvije zastave uzet. Hercegbosne i Hr
Last edited by karanana on 24/02/2017 18:20, edited 2 times in total.
- Kolinda
#75 Re: Zapaljena zastava BiH ispred državnih institucija u Mostaru
Što kažeš lincolne ,jesi-nisimO k3 wrote:Lincoln mislim da si jedan od normalnih bosanskih katolika pa mi objasni jednu stvar zašto mrzite zemlji u kojoj ste rodjeni??Lincoln-Burrows wrote:Connaisseur Karlin wrote: znaci,nije to jedna grupa koja prkaticira istocno-zapadnu podjelu, ipak ste za ovu podjelu svi krivi