Objasni kako bi bilo moguce doci in Tz do Bihaca u periodu rata?insomnia78 wrote:Isli dobroboljno, sta li?
Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
- GeeTnT
#51 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
-
PM72
#52 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Sa manje problema nego sarajlije.
- insomnia78
#53 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Isli su 95-e na Sanski
- Kinesko prkno
#54 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Sta nam ovo rade,dragi Bakire.
- Capsicum
#55 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Odgovarat će k'o što su i ostali političari iz ove vladajuće koalicije do sada. Dakle nikako. Zamazivanje očiju javnosti ne bi li se stvorio privid da pravna država funkcioniše. A to naravno nije istina već jako dugo. Kriminalna banda vlada ovom zemljom i više niko normalan ne vjeruje da u ovoj zemlji vlada demokratija, pravo i pravda. Instalirali su svoje pijune u sve nivoe vlasti, administraciju, javna preduzeća, sudstvo, policiju, tajne službe... Ništa nije prepušteno slučaju. Nema apsolutno nikakve razlike u funkcionisanju nema između SDA, SBB, HDZ, SNSD, SDS i njihovih satelita s jedne strane i Sicilijanske mafije.
Oni se mirnim putem ne mogu skinuti to nek je svima jasno! Samo je pitanje kad će to većini građana postati jasno i hoće li jednostavno odustati od svega i napustiti ovu zemlju ili će se stvoriti kritična masa koja će pokrenuti revoluciju u kojoj ćemo se obračunati sa bandom bez obzira na to iz kojeg naroda dolazi!
Oni se mirnim putem ne mogu skinuti to nek je svima jasno! Samo je pitanje kad će to većini građana postati jasno i hoće li jednostavno odustati od svega i napustiti ovu zemlju ili će se stvoriti kritična masa koja će pokrenuti revoluciju u kojoj ćemo se obračunati sa bandom bez obzira na to iz kojeg naroda dolazi!
- Kinesko prkno
#56 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Pa jest,ovo je malo poslije oslobodjenja Kljuca,Sane i PetrovcaGeeTnT wrote:Objasni kako bi bilo moguce doci in Tz do Bihaca u periodu rata?insomnia78 wrote:Isli dobroboljno, sta li?
- GeeTnT
#57 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Postrojavanja je bilo i nasluso sam se licno moralista....rekoh ti, organizovani odlazak je bio nemoguc.SkyLimit wrote:Sad si već u onoj fazi ukopavanjaGeeTnT wrote:Care moj, nije bilo nikakvog organizovanog odlaska na bihacko ratiste iz II Korpusa...
- GeeTnT
#58 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Ma vas niko nije ni pomenuo...PM72 wrote:Sa manje problema nego sarajlije.
- SkyLimit
#59 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Komadant 2. Korpusa Sead Delić na tom snimku im drži govor prije nego što će ući u autobuse za Krajinu, je li to nije dovoljno organizovanoGeeTnT wrote:Postrojavanja je bilo i nasluso sam se licno moralista....rekoh ti, organizovani odlazak je bio nemoguc.SkyLimit wrote:Sad si već u onoj fazi ukopavanjaGeeTnT wrote:Care moj, nije bilo nikakvog organizovanog odlaska na bihacko ratiste iz II Korpusa...
- karanana
#60 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Kako je odlazak bio nemoguc? Islo se i iz sarajeva. Dzep je bio deblokiran. Islo se i naokolo kroz hrvatsku.
- GeeTnT
#61 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
sky veze ti nemas...Sead je bio komadant 5 OG, a ne 2 Korpusa i nije on raspolagao sa 211 obr srebrenik...
- muha_sa
#62 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
i kakve ovo ima veze sa hapšenjem ovog Zukica 
- insomnia78
- GeeTnT
#64 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Covjek ba lupa...Tk jeste raspolagao sa velikim brojem ljudi ali je i linija odbrane bila velika i ponavljam nikakvog organizovanog odlaska nije bilo...pojedinacno vrlo moguce.karanana wrote:Kako je odlazak bio nemoguc? Islo se i iz sarajeva. Dzep je bio deblokiran. Islo se i naokolo kroz hrvatsku.
- GeeTnT
#65 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
..u pravu si...muha_sa wrote:i kakve ovo ima veze sa hapšenjem ovog Zukica
-
artime
#66 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Krupna zvjerka. Ovu utakmicu treba pratiti. Mozda se sta valja iza brda.
-
megaman4
#67 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
artime wrote:Krupna zvjerka. Ovu utakmicu treba pratiti. Mozda se sta valja iza brda.
Moguce da je ovo mig i signal od nekih sa zapada da se ubrza put ka EU jer ovi likovi koce taj put. Zato se i trazi cistka od ljudi zbog kojih je BiH na losem glasu.
- Grean
#68 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
U ovom slucaju mislim da ti lupas. Ja znam da su jedinice iz Sarajeva isle organizovano i ucestvovale izmedju ostalog u zaustavljanju kontraofanzive cetnika na Kljuc nakon njegovog oslobadjanja. Momak koji je lezao u bolnici sa mnom 94', clan rezervnog sastava policije poginuo je tad kod Kljuca.GeeTnT wrote:Covjek ba lupa...Tk jeste raspolagao sa velikim brojem ljudi ali je i linija odbrane bila velika i ponavljam nikakvog organizovanog odlaska nije bilo...pojedinacno vrlo moguce.karanana wrote:Kako je odlazak bio nemoguc? Islo se i iz sarajeva. Dzep je bio deblokiran. Islo se i naokolo kroz hrvatsku.
Vjerujem da su isli i ovi iz Tuzle jer 5 i 7 korpus nisu imali dovoljno ljudstva da se pokriju nove linije.
Last edited by Grean on 17/02/2017 22:04, edited 1 time in total.
- SkyLimit
#69 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Bolje ti je prestani i sačuvaj to malo dostojanstva što ti je ostaloGeeTnT wrote:sky veze ti nemas...Sead je bio komadant 5 OG, a ne 2 Korpusa i nije on raspolagao sa 211 obr srebrenik...
Još krajem 1994. godine na mjesto komadanta 2. Korpusa umjesto dotadašnjeg Hazima Šadića(postavljen za vojnog atašea u Turskoj) došao je Sead Delić i na toj poziciji ostao do kraja rata.
Eto ti mi reci ko je bio tokom čitave 1995. godine komadant 2. Korpusa, molim te
-
PM72
#70 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Ja se nameračio da napišem koju o razbojniku Zukiću a ovi o ratištima...pa pogledam naslov da se nisam zajeb'o i otvorio pogrešnu temu...
- muha_sa
#71 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
u jednom momentu sam posmilio da su Zukicevi ahbabi pa miniraju temuPM72 wrote:Ja se nameračio da napišem koju o razbojniku Zukiću a ovi o ratištima...pa pogledam naslov da se nisam zajeb'o i otvorio pogrešnu temu...
- GeeTnT
#72 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Izgubio sam dostojanstvo cim sam usao u polemiku s tobom... Ti i dalje gledaj videa i trazi podatke, a ja ti govorim sta sam vidio..dozivio...velis tokom citave 1995SkyLimit wrote:Bolje ti je prestani i sačuvaj to malo dostojanstva što ti je ostaloGeeTnT wrote:sky veze ti nemas...Sead je bio komadant 5 OG, a ne 2 Korpusa i nije on raspolagao sa 211 obr srebrenik...![]()
Još krajem 1994. godine na mjesto komadanta 2. Korpusa umjesto dotadašnjeg Hazima Šadića(postavljen za vojnog atašea u Turskoj) došao je Sead Delić i na toj poziciji ostao do kraja rata.
Eto ti mi reci ko je bio tokom čitave 1995. godine komadant 2. Korpusa, molim te
- General War
#73 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
GeeTnT wrote:Care moj, nije bilo nikakvog organizovanog odlaska na bihacko ratiste iz II Korpusa...
-
belfy
#74 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
ovo neko vrhunsko trolovanje teme? ne sjecam se da je neka na politici ovako brzo zatrolovana... izgleda da Amir Zukic ima dobre trolove valjda... nadajmo se da nece ugasiti temu...
- GeeTnT
#75 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
..nije ni trebalo otvarat zasebnu temu o Zukicu...ipak je on esdea igrac. Zasto se o njemu ne raspravlja na temi o esdea?belfy wrote:ovo neko vrhunsko trolovanje teme? ne sjecam se da je neka na politici ovako brzo zatrolovana... izgleda da Amir Zukic ima dobre trolove valjda... nadajmo se da nece ugasiti temu...