Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NIje ba...........vaskrsnula je sa prvim zracima sunca. REkla je da moramo nastaviti dvoboj mozda tunajt...........moram se fizicki i psihicki pripremiti :D
RODI SE DIJETE SESTOG U SESTOM MJESECU
U SEST SATI UJUTRO
STVORI GA ZVJER ....PRISVOJISE GA RODITELJI IZ DOMA
CUVLA GA BABYSITERKA(DADILJA) NAKLONJENA ZVJERI.
pitt wrote:NIje ba...........vaskrsnula je sa prvim zracima sunca. REkla je da moramo nastaviti dvoboj mozda tunajt...........moram se fizicki i psihicki pripremiti :D
E lojo lojo, ja uopce nikad nism rekla da sam Zen Budista moj pravac je Mahajana Budizam, a razlika je drasticna Osnovu ne znas, pokolopi se usima lojo
mačak u čizmama wrote:Otkrovenje Jovanovo se ne tumaci bukvalno
radi se o prorocanstvu koje se odnosi ne jako dug vremenski period
broj 666 zaista jeste simbol zla i danas se kao nacin kontrole
u sistemu sifrovanih brojeva nalazi na svemu sto kupujemo
prorocanstvo pisano prije 2000godina kaze da ce upravo taj broj biti na svemu sto se kupi ili proda
gledajuci bar kod na bilo kojem proizvodu, lako se uoce 3 para duplih tankih linija, nesto duzih, na pocetku, u sredini i na kraju...u drugom kodnom redu svaki taj par je broj 6.
pogledaj bolje sta pise pod brojem 16, 17 i 18...
bar to nije apstraktno
Ti zaista vjerujes da Otkrovenje po Jovanu ima veze s bar kodovima!?
Da nije zalosno, bilo bi smijesno!
Postoji nekakav kompjuter valjda u Briselu...
koji je nazavan ZVER i on u sebi sadrzi 666
Nekakav kompjuter... Valjda u Briselu...
Uvjerljivo, nema sta.
U brosurama Jehovonih Svjedoka, postoji jako dobro tumacenje tih dijelova Biblije.
Ukratko koliko se sjecam, ta zvijer predstavlja ujedinjene narode i angloamericku silu u zajednistvu sa krivom religijom, koja izvrsava posljednje djavolje igre!!!
Bice svi unisteni u skorome harmagedonu ili kijametskom danu!!!!
Eto toliko ukratko, malo bukvalno prevedeno sjecanje, ali to je sustina!!!!
Uglavnom angloameriku nece niko pobijediti do stvoritelj na sudnjem danu kada ce biti totalno unistena!!!!!
DA,a i u snu Nabukodonozora,vidio je kip izgradjen od 4-5 materijala,znate li za to??
nesto kao srebro,zlato,metal(to je metafora za vladajuca carstva_Rİmsko,Otomansko,Amerika i ima jos dio od zemlje-Evropska Unija)u noge(od zemlje)udara meteor,i kip(svijet)se rusii...
hananah wrote:E lojo lojo, ja uopce nikad nism rekla da sam Zen Budista moj pravac je Mahajana Budizam, a razlika je drasticna Osnovu ne znas, pokolopi se usima lojo
Eh to bi ti bilo isto da odem tamo negdje u Cile i kazem ljudima da sam ja musliman sunija hanefijskog mezheba!
Ljudi culi da tamo postoje neki muslimani...
A jesi vala na onoj temi budizam pisala da si zen budista....a mozda si u medjuvremenu presla u taj mahajana budizam...