Cijene vozila na PIK-u

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#51 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by _BataZiv_0809 »

zforumas wrote::lol: :lol:

Meni je lik za mog BMW-a nudio dunum zemlje i ostalo u rakiji :lol: :lol:
Ja kontao lik me lozi, kad zove on na telefon... "hajde jarane da pazarimo" :lol:
Rekoh druze samo mi pare trebaju, odoh ja u Njemacku, sta cu sa zemljom i sa rakijom, kad lik mrtav hladan.."pa prodaj" :lol:
Meni lola ponudio Folksvagen t2 kombi sa grilom/rostiljem i neku spansku keramiku. Ja naravno kazem da necu, kad sutra zove me nepoznat broj, kad frajer veli jel zavrsavamo poso ili sta? Ma reko sta ce mi ba kombi, trebaju mi pare legendo. Kad on-jel to neces? Pa ima Porse motor :D
HAVANA

#52 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by HAVANA »

mad_max_ba wrote:

Ja kontao lik me lozi, kad zove on na telefon... "hajde jarane da pazarimo" :lol:
Rekoh druze samo mi pare trebaju, odoh ja u Njemacku, sta cu sa zemljom i sa rakijom, kad lik mrtav hladan.."pa prodaj" :lol:
meni nuđeno stado ovaca, hej bolan stado ovaca
ja konto zajebava me neko i napisah tipa morate mi prvo reći koliko je ovaca, koliko od toga je crnih koliko bijelih, kolko je ženskih među crnim i koliko ženskih među bijelim......

stiže poruka

"jel se to ti samnom zajebaJeš"

ja osto :shock: :shock: :shock:
Pa ja,fino te pita covjek.Sto si neljubazan? :lol: Meni je frajer hladno napiso ovako,koliko se mogu sjetiti...60m2 crvenih plocica,kosilica,samsung mobitel i masina za pakovanje secera... :shock: Reko imas jos ista da ti ne treba? Cuj crvenih :lol: Kaze drugi za auto od 15 milja,mogu li dobiti broj sasije,reko eto ti ga u slikama.Jel uradjen servis,reko prvi servis je uracunat u cijenu vozila,mozemo li diskutovat o cijeni,reko haj da diskutujemo.Skinem mu iznos registracije.14300km,dalje me ne pitaj!Kaze frajer dam ti kes 10 milja. :shock: :lol: Kontam jesam levat ,ja ga odma uzeo a izaso me 13 milja. :cry: :lol: Reko cuvaj pare.Kaze sto? Ima reko puno lopova.Kaze gdje? Pa reko vidis sta se desava svuda,ukrasce ti neko pare,cuvaj ih dobro.Kaze ti mene zajebavas?Ma jok ba,ja ozbiljan...Kaze joj jeste neprofesionalni. :lol: Reko izvini.Haj donesi 10 milja i tvoj je.Ne smijes ga ni upaliti.Das pare i vozis.Kako cu kaze kupit a da ne upalim?Fino,ko ne riskira,taj i ne profitira.Hoces za 10,donesi 10.Ih,ne mogu ja to tako.Jel dede ti ne mozes? Ma vi mene provocirate,odo ja. :lol: Isto vicevi majke mi.
mad_max_ba

#53 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by mad_max_ba »

HAVANA wrote:
mad_max_ba wrote:

meni nuđeno stado ovaca, hej bolan stado ovaca
ja konto zajebava me neko i napisah tipa morate mi prvo reći koliko je ovaca, koliko od toga je crnih koliko bijelih, kolko je ženskih među crnim i koliko ženskih među bijelim......

stiže poruka

"jel se to ti samnom zajebaJeš"

ja osto :shock: :shock: :shock:
Pa ja,fino te pita covjek.Sto si neljubazan? :lol: Meni je frajer hladno napiso ovako,koliko se mogu sjetiti...60m2 crvenih plocica,kosilica,samsung mobitel i masina za pakovanje secera... :shock: Reko imas jos ista da ti ne treba? Cuj crvenih :lol: Kaze drugi za auto od 15 milja,mogu li dobiti broj sasije,reko eto ti ga u slikama.Jel uradjen servis,reko prvi servis je uracunat u cijenu vozila,mozemo li diskutovat o cijeni,reko haj da diskutujemo.Skinem mu iznos registracije.14300km,dalje me ne pitaj!Kaze frajer dam ti kes 10 milja. :shock: :lol: Kontam jesam levat ,ja ga odma uzeo a izaso me 13 milja. :cry: :lol: Reko cuvaj pare.Kaze sto? Ima reko puno lopova.Kaze gdje? Pa reko vidis sta se desava svuda,ukrasce ti neko pare,cuvaj ih dobro.Kaze ti mene zajebavas?Ma jok ba,ja ozbiljan...Kaze joj jeste neprofesionalni. :lol: Reko izvini.Haj donesi 10 milja i tvoj je.Ne smijes ga ni upaliti.Das pare i vozis.Kako cu kaze kupit a da ne upalim?Fino,ko ne riskira,taj i ne profitira.Hoces za 10,donesi 10.Ih,ne mogu ja to tako.Jel dede ti ne mozes? Ma vi mene provocirate,odo ja. :lol: Isto vicevi majke mi.
Zove lik 22:30, nepoznat broj, mobitel, ja se javim kontam nekom nešta bilo od mojih.
Eto zove on iz gračanice kod tuzle i platit će kešom.....
Ja:
Čuj, ja mislio platežna valuta u BiH ekseri i banane.
On:
Zašto ste gospodine nepristojni.
Ja:
Ako možete doći u roku od pola sata, obzirom da zovete u ova doba, sa kešom, prodat ću Vam ga za vaš KEŠ a sutra samo eksere primam.
On.
Baš si nepristojan kako te nije stid, nije toliko kasno.
Ja:
Vi gospodine molim Vas da zaoibiđete i ovaj broj i ovu auto kuću jer kada ste u stanju u ova doba zvat za kupovinu vozila, jer Vam nije kasno, mogu samo zamisliti kako bi ste zvali da Vam se nešto desi sa autom.......
I na kraju krajeva kako Vas nije sramota bilo koga zvati u ova doba, možda je nekom neko na smrtnoj postelji, možda se nekom beba tek smirila i zaspala.

Ujutro na porukama na Piku izvinjenje u vidu referata
zforumas

#54 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by zforumas »

a bracne obaveze nisi naveo...ti samo ove crne misli imas :lol:
mad_max_ba

#55 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by mad_max_ba »

zforumas wrote:a bracne obaveze nisi naveo...ti samo ove crne misli imas :lol:
ma suzdržo sam se da ga pošaljem u neku stvar, meni čim sam čuo Tuzla kontam neko mi imo herciku, trebalo mi je tri sekunde da se saberem šta mi reče....
zforumas

#56 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by zforumas »

mad_max_ba wrote:
ma suzdržo sam se da ga pošaljem u neku stvar, meni čim sam čuo Tuzla kontam neko mi imo herciku, trebalo mi je tri sekunde da se saberem šta mi reče....
To je tipicno za nas, nece niko pomisliti da je neko dobio na Bingu :mrgreen:
Ja mamu ne smijem nazvati nikako, prvo poruku posaljem :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#57 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by mali_milojica »

Majke mi,treba ovo u seriju pretvoriti. Ove dogodovstine Havane,sa PIK-a i sl. Nesto slicno onoj seriji Prvi servis na YT
Glavna uloga,glumi Havanu Emir Hadzihafizbegovic :lol:
Pare da uzmemo,Bog da nas vidi :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#58 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by Truba »

mad_max_ba wrote:
eh zato je u mene mobitel na bezvučnom poslije pola 8 navečer
a vala i ujutro i veći dio dana
niti se javljam na nepoznate
niti dajem ikom više mobitel
niti dam da me zovu s pika sve preko poruka :D

zapravo ne volim da me iko zove uvijek kontam neko umro ili umire
hladan.preminger

#59 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by hladan.preminger »

.
spree

#60 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by spree »

onaj na evou napisao kao cijena u pp jer mnogo volim auto pa hocu da biram kome cu prodati :lol: :lol: :lol: . jos su mi bolji ovi sto bjesomucno skrolaju po piku otvore neke oglase i kazu svaka cast drug na autu :lol: :lol: . cuj svaka cast kao da ga je on dizajnirao i sklopio :lol:
amar1994

#61 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by amar1994 »

_BataZiv_0809 wrote:

Meni lola ponudio Folksvagen t2 kombi sa grilom/rostiljem i neku spansku keramiku. Ja naravno kazem da necu, kad sutra zove me nepoznat broj, kad frajer veli jel zavrsavamo poso ili sta? Ma reko sta ce mi ba kombi, trebaju mi pare legendo. Kad on-jel to neces? Pa ima Porse motor :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zforumas

#62 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by zforumas »

_BataZiv_0809 wrote:

Trebao si zbog motora pazariti :lol:
Truba

#63 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by Truba »

jel to nećeš :lol: :lol: :lol: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#64 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by _BataZiv_0809 »

mali_milojica wrote:Majke mi,treba ovo u seriju pretvoriti. Ove dogodovstine Havane,sa PIK-a i sl. Nesto slicno onoj seriji Prvi servis na YT
Glavna uloga,glumi Havanu Emir Hadzihafizbegovic :lol:
Pare da uzmemo,Bog da nas vidi :D
Image
Image
dgL_

#65 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by dgL_ »

Ma dobro ima tih ponuda smijesnih nekih...koza, ovaca Carapa, kikirikija ima tobu ostavio mu babo i to... To pokazuje koliko u BiH zivi nomadsko stanovnistvo...

Jbg ja uvijek nastojim razumiti pitanje, odgovoriti onako kako treba... Itd.
Itd...

Meni je nesto drugo interesantno... Ljudi su postali toliko retardirani da je to strasno... Nije bitno dal kupuju ili prodaju zele da im se dodje na adresu ili tamp gdje je njima lako i usput da pogledaju da prodaju da bilo sta... Niko nebi mako guzicom metra... Sve nesta niko nema vremena sve naki biznismeni... A sve seljaci ba... Pomuzes kravu ujutru jebiga i mozes ic gledat auta... Sta ja tebi moram dolazit u sokolovic koloniju... I da mi ti kazet eto znas necu ja... Ma mrs se da izvines... Od sad nikome ne idem nigdje... Ako ja gledam da kupim ok otici cu... Mene kad neko zove... Bujrum jara tu je auto dodji vidi i zavrseno... Stoka sve
agent_zero

#66 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by agent_zero »

Otkud euro 4 u golfovima četvorkama?

Po novom propisu, euro 4 odgovaraju vozila proizvedena najranije 2004 godine, a tu čvorke nikako ne spadaju, nego u stari otpad.
spree

#67 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by spree »

golf je van svih normi. golf nacionale.
corsa

#68 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by corsa »

agent_zero wrote:Otkud euro 4 u golfovima četvorkama?

Po novom propisu, euro 4 odgovaraju vozila proizvedena najranije 2004 godine, a tu čvorke nikako ne spadaju, nego u stari otpad.
Pa imas cetvorke koje su proizvedene 2004 i 2005.
HAVANA

#69 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by HAVANA »

Ne postoji cetvorka sa eur4.Mutili su sa datumima fakture,prije stupanja zakona na snagu.Uvozili poslije sa starim datumom.Sad nemoguce,al hajd im znaj,bosna je ovo. :-)
Truba

#70 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by Truba »

dgL_ wrote:Ma dobro ima tih ponuda smijesnih nekih...koza, ovaca Carapa, kikirikija ima tobu ostavio mu babo i to... To pokazuje koliko u BiH zivi nomadsko stanovnistvo...

Jbg ja uvijek nastojim razumiti pitanje, odgovoriti onako kako treba... Itd.
Itd...

Meni je nesto drugo interesantno... Ljudi su postali toliko retardirani da je to strasno... Nije bitno dal kupuju ili prodaju zele da im se dodje na adresu ili tamp gdje je njima lako i usput da pogledaju da prodaju da bilo sta... Niko nebi mako guzicom metra... Sve nesta niko nema vremena sve naki biznismeni... A sve seljaci ba... Pomuzes kravu ujutru jebiga i mozes ic gledat auta... Sta ja tebi moram dolazit u sokolovic koloniju... I da mi ti kazet eto znas necu ja... Ma mrs se da izvines... Od sad nikome ne idem nigdje... Ako ja gledam da kupim ok otici cu... Mene kad neko zove... Bujrum jara tu je auto dodji vidi i zavrseno... Stoka sve
o ovome sam ja razmišljao
trebalo bi neku studiju napraviti
prodajem... ide ma vrata
kupujem... idem na vrata
mislim ko je ovdje lud :D ja napravo

razlog toga je prema mom mišljenji

1.KLIK bolest... dosta stvari danas ide na KLIK i imaš to... i ljudi su jednostavno postali lijeni za stvari koje ne moraju raditi

2. želja da se kupi ali realnost i ljubav prema parama da se ne potroše... pa postavljaju podsvjesno više uvjeta da ti odustaneš... eto imo sam dobru namjeru šupak odustao ne prodaje mu se neće da mi donese na vrata

3. opet se veže za kec... ali bez studije o kliku kao bolesti i klik generaciji...ljudi su jednostavno lijeni i uplašeni :D
HAVANA

#71 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by HAVANA »

Al meni je legendarna ona sa majstor u kuci 24 sata. :lol: Kad god vidim tog frajera sto to drzi,umrem od sege.
Postavlja mu frajer pitanje na piku...Eto ima kod mene posla,koliko bi to kostalo? I nema toliko,mozda sat-dva...Mora li to 24 sata? :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#72 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by mali_milojica »

A daj lazes :pisnuo:
commendatore

#73 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by commendatore »

spree wrote:onaj na evou napisao kao cijena u pp jer mnogo volim auto pa hocu da biram kome cu prodati :lol: :lol: :lol: . jos su mi bolji ovi sto bjesomucno skrolaju po piku otvore neke oglase i kazu svaka cast drug na autu :lol: :lol: . cuj svaka cast kao da ga je on dizajnirao i sklopio :lol:
:lol: :lol: :lol:

i sto je najgore takvih auta na pasja preskakala....

il ona druga "nemoj ga prodat jaro" ili " to se jaro ne prodaje nikom"....

jok eto treba ga u muzej stavit :lol:
commendatore

#74 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by commendatore »

zalosno je reci al eto tu je na toj nekoj pijaci lakmus papir kakav hamelj je ostao u BIH.... i sto je najgore - mislim da nema 10% zivine da kurcu valja intelektualno, mentalno i karakterno.... pa mi je onda jasnije kakva bagra se obogatila i onda se cudimo sto godinama vlada SDA......

generalno je ost'o narod hamelja u BIH.... ko je iole mogo i bio pametan ispalio se iz ove doslovne vukojebine.....
Truba

#75 Re: Cijene vozila na PIK-u

Post by Truba »

upravo gledam jedan američki film iz 1934

i u njemu ženska pokreće radnju za palačinke sa crnkinjom sa samo 19 dolara
sve na otplatu i kirija prva dva mjeseca free jer će uložiti u radnju

inače renta je 250$

193$ moler

i 1560$ interijer...stolice staklo klupe ovo ono

pita ona koliko je za keš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: