Špedicija za 50KM: Novo Silovanje Građana i Privrede

muzicar_iz_parka

#51 Re: Špedicija za 50KM: Novo Silovanje Građana i Privrede

Post by muzicar_iz_parka »

Meni žao naših žena, mogle bi se inficirati tim kineskim pomagalima, čisto sumnjam u zdrastvenu ispravnost.

Imal kakav stolar da krenemo u proizvodnju visokokvalitetnih drvenih bukovih dildoda, od prave bosanske bukve, bolje nego kineska plastika.
Alfons Kauders

#52 Re: Špedicija za 50KM: Novo Silovanje Građana i Privrede

Post by Alfons Kauders »

muzicar_iz_parka wrote:Meni žao naših žena, mogle bi se inficirati tim kineskim pomagalima, čisto sumnjam u zdrastvenu ispravnost.

Imal kakav stolar da krenemo u proizvodnju visokokvalitetnih drvenih bukovih dildoda, od prave bosanske bukve, bolje nego kineska plastika.
Jebiga kad dodje zuta minuta... Ne gledaju hemijski sastav dildoa... Isto kao sto ne gledaju ni karakter jebaca za jednokratnu upotrebu :)
Logovan

#53 Re: Špedicija za 50KM: Novo Silovanje Građana i Privrede

Post by Logovan »

dječak sa šibicama wrote:Nista, samo su pojacali promet Kina-Hrvatska, raja ce se snaci i ovako i onako.

Neka granica od 100-150 km pa i 200, bila bi opravdana. Ali 50... smijesno.

Hoce para paraziti.
I to ti je smiješna granica. :-)
DaysleepeR

#54 Re: Špedicija za 50KM: Novo Silovanje Građana i Privrede

Post by DaysleepeR »

https://www.klix.ba/biznis/za-desetak-d ... /170201065

ovo je odlična vijest. prvo neće biti špeditera, a drugo, umjesto fixne stope od 10% sada će biti stopa prema carinskoj tarifi.
početkom ove godine su stope u novoj tarifi smanjene sa 15% na 10% sa 10% na 5% i sa 5% na 0%. Tako da će biti još povoljnije.

samo malo strpljenja.
Tony Soprano

#55 Re: Špedicija za 50KM: Novo Silovanje Građana i Privrede

Post by Tony Soprano »

Ovo odavno ima, ne znam sto se cudite. Spedicijske kuce( Euroexpres, DHL, 24vip,...) na sve sto dodje iz inostranstva naplacuju masne pare, tako sam ja dio za motor narucio iz Italije, cijena sa postarinom oko 75 KM, oni mi zaracunali oko 97 KM jos da platim. Jeb'o sam im familiju preko telefona i nisam nikad to ni preuzeo. Samo nisam siguran koji su mazlumi iz zakonodavne vlade ovo dozvolili. Mada, sta se sve desava i prolazi, nista me vise ne cudi.
muzicar_iz_parka

#56 Re: Špedicija za 50KM: Novo Silovanje Građana i Privrede

Post by muzicar_iz_parka »

Alfons Kauders wrote:
muzicar_iz_parka wrote:Meni žao naših žena, mogle bi se inficirati tim kineskim pomagalima, čisto sumnjam u zdrastvenu ispravnost.

Jebiga kad dodje zuta minuta... Ne gledaju hemijski sastav dildoa... Isto kao sto ne gledaju ni karakter jebaca za jednokratnu upotrebu :)
Znači jaro kondom od sad pa iako ne treba, zamisli blama, ćuna inficirana karenogenim sastojcima "prethodnika".
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#57 Re: Špedicija za 50KM: Novo Silovanje Građana i Privrede

Post by KatarinaKosaca »

Vrijedi napomenuti i podvuci da je jedini na ovu "burazersku ekonomiju" reagirao Sasa Magazinovic
Post Reply