Kazu, poslije utakmice"NAVIJACI" otisli u narodno kazaliste i odgledali koncert za flautu i tri violine u c-molu bez ijednog zabiljezenog incidenta.mayab wrote:Kako je moguće da takve stvari viču "NAVIJAČI", oni su inače baš, ono, fini ljudi, o sebi pri sebi, kulturni, mirni, duševni![]()
![]()
![]()
Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
- XXS
#51 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
- insomnia78
#52 Re: RE: Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
E pa dobro. Onda je u reduConnaisseur Karlin wrote:kosarkas je prvo provocirao,zato je reakcija bila skandalozna![]()
kosarkas je dobio opomenu od trenera ,ali to kasnije ,nije pomoglo
- Baltazar_khan
#53 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
ja kako sam vidio po snimcima musa je slavio kad je zabio trice ovima smetalo to slavlje i takva reakcija. mogu se samo sageti malom musi 
- Connaisseur Karlin
#54 Re: RE: Re: Zadrani vikali
ma obe strane su pogrijesileinsomnia78 wrote:E pa dobro. Onda je u reduConnaisseur Karlin wrote:kosarkas je prvo provocirao,zato je reakcija bila skandalozna![]()
amerikanac je prvi najbolji strijelac u ekipi,a mali Musa je drug najbolji stijelac, mlad,planira u NBA , ima moju podrsku
- animals
#55 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Ja problema..
odmah prekinuti sve diplomatske odnose,
povuci svu diplomatiju,
i naravno svi Bosanski igraci da bojkotuju tu ligu..
ako ne i na kraju objava rata
odmah prekinuti sve diplomatske odnose,
povuci svu diplomatiju,
i naravno svi Bosanski igraci da bojkotuju tu ligu..
ako ne i na kraju objava rata
- Gojeni H
#56 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Katolicka mladez u akciji.
- Matzan
#57 Re: RE: Re: Zadrani vikali
Connaisseur Karlin wrote:ma obe strane su pogrijesileinsomnia78 wrote:E pa dobro. Onda je u reduConnaisseur Karlin wrote:
kosarkas je dobio opomenu od trenera ,ali to kasnije ,nije pomoglo![]()
amerikanac je prvi najbolji strijelac u ekipi,a mali Musa je drug najbolji stijelac, mlad,planira u NBA , ima moju podrskuovakve gluposti nece raditi kada ode u NBA ligu
- dalmatinka
#58 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Misliš Zadra i Splita. Šibenik tu ne spada, nemaš pojma o Šibeniku. A i kad smo kod Zadra i Splita, nisu to ni Zadrani ni Splićani.Alfons Kauders wrote:Ma ovo je više do Zadra nego do navijačkih furki...mali_balon wrote:A ja bas mislio da su navijacke grupe, sa nasinh podneblja, neka vrsta udruzenja akademika......
Mislim.....pa naravno da ce mu vikati svasta pa i majku spominjati....zar nije cilj tako isprovocirati igraca da grijesi da mu popusti koncentracija i samim tim njihov tim je na dobitku.......
Zadar je davno postao grad primitivaca i "došlja" koje su ga vratile 150 godina u prošlost. Inače prelijep grad, jedan od ljepših na hrvatskoj obali, ali poklopili ga hajvani. Šteta grada i šteta malobrojnih normalnih ljudi koji imaju nesreću da žive u njemu i trpe teror vlaških čobana.
Tako da mi ovo baš i nije neko mjerilo, jer se stoke iz Zadra i Šibenika stidi većina Hrvata iz tih krajeva. Za Zadar, ovo je ništa, čak je i uljudno po njihovim standardima.
- Alfons Kauders
#59 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Lapsus, okolica Šibenika, već sam objasnio, sorry.dalmatinka wrote:Misliš Zadra i Splita. Šibenik tu ne spada, nemaš pojma o Šibeniku. A i kad smo kod Zadra i Splita, nisu to ni Zadrani ni Splićani.Alfons Kauders wrote:Ma ovo je više do Zadra nego do navijačkih furki...mali_balon wrote:A ja bas mislio da su navijacke grupe, sa nasinh podneblja, neka vrsta udruzenja akademika......
Mislim.....pa naravno da ce mu vikati svasta pa i majku spominjati....zar nije cilj tako isprovocirati igraca da grijesi da mu popusti koncentracija i samim tim njihov tim je na dobitku.......
Zadar je davno postao grad primitivaca i "došlja" koje su ga vratile 150 godina u prošlost. Inače prelijep grad, jedan od ljepših na hrvatskoj obali, ali poklopili ga hajvani. Šteta grada i šteta malobrojnih normalnih ljudi koji imaju nesreću da žive u njemu i trpe teror vlaških čobana.
Tako da mi ovo baš i nije neko mjerilo, jer se stoke iz Zadra i Šibenika stidi većina Hrvata iz tih krajeva. Za Zadar, ovo je ništa, čak je i uljudno po njihovim standardima.
U Zadru je "pao" sami grad, od centra nadalje... U Splitu ima svega, ali ipak je veći grad, pa se drži kako-tako. Jednostavno ima previše domaćih da ih "uguše".
- insomnia78
#60 Re: RE: Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Dosli divlji i otjerali pitome?dalmatinka wrote:Misliš Zadra i Splita. Šibenik tu ne spada, nemaš pojma o Šibeniku. A i kad smo kod Zadra i Splita, nisu to ni Zadrani ni Splićani.Alfons Kauders wrote:Ma ovo je više do Zadra nego do navijačkih furki...mali_balon wrote:A ja bas mislio da su navijacke grupe, sa nasinh podneblja, neka vrsta udruzenja akademika......
- dalmatinka
#61 Re: RE: Re: Zadrani vikali
Nisu ih otjerali, samo su glasniji. Nije to strano ni drugim sredinama.insomnia78 wrote:Dosli divlji i otjerali pitome?dalmatinka wrote:Misliš Zadra i Splita. Šibenik tu ne spada, nemaš pojma o Šibeniku. A i kad smo kod Zadra i Splita, nisu to ni Zadrani ni Splićani.Alfons Kauders wrote: Ma ovo je više do Zadra nego do navijačkih furki...
- HAVANA
#62 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
A sto split,sta fali splitu.Ja kad dodjem u split ko da sam kuci doso.A sto mi ih je tek merak slusat,poranim ujutru na kafu,malo supljiram na pijaci sa prodavcima i onda na rivu na kaficu.U onoj maloj bijeloj kafanici na cosku zgrade,sa simpaticnim prozorima i kovanom ogradom.E tu mi najbolji likovi za kafe.Nekako mi leze zajebancijom i mentalitetom,bar ovi sto ih ja znam,a znam ih dosta.A navijaci i njihove uvrede...jebo ba navijace i njihova laprdanja.O zadru ne znam bas mnogo ali budala ima svugdje.Meni se vala nije nesta mnogo desavalo.Jes mi ona glupaca na trafici u orebicu nesta fol srala...Reko cigare,sok i grisini...Kaze nije grisini nego slani stapici,nije ti ovo bosna...e reko sad to sve materi svojoj prodaj...
Udjem tamo iza u onu basticu s ovim mojim cipolima na kafu i kazem im...A jeba cu joj ja mater sad,sace meni grisini prodat
Pusti ba,jebo papanku...Ode levat,nalaktio se i daj mi grisini ,i nemam sitnije od hiljaduuu kuna.I dade mu.
- Connaisseur Karlin
#63 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
oooooo HAVANA,ja te naucim sve o mom ZadruHAVANA wrote:A sto split,sta fali splitu.Ja kad dodjem u split ko da sam kuci doso.A sto mi ih je tek merak slusat,poranim ujutru na kafu,malo supljiram na pijaci sa prodavcima i onda na rivu na kaficu.U onoj maloj bijeloj kafanici na cosku zgrade,sa simpaticnim prozorima i kovanom ogradom.E tu mi najbolji likovi za kafe.Nekako mi leze zajebancijom i mentalitetom,bar ovi sto ih ja znam,a znam ih dosta.A navijaci i njihove uvrede...jebo ba navijace i njihova laprdanja.O zadru ne znam bas mnogo ali budala ima svugdje.Meni se vala nije nesta mnogo desavalo.Jes mi ona glupaca na trafici u orebicu nesta fol srala...Reko cigare,sok i grisini...Kaze nije grisini nego slani stapici,nije ti ovo bosna...e reko sad to sve materi svojoj prodaj...Udjem tamo iza u onu basticu s ovim mojim cipolima na kafu i kazem im...A jeba cu joj ja mater sad,sace meni grisini prodat
![]()
Pusti ba,jebo papanku...Ode levat,nalaktio se i daj mi grisini ,i nemam sitnije od hiljaduuu kuna.I dade mu.
-
Bodkin
#64 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
HAVANA wrote:A sto split,sta fali splitu.Ja kad dodjem u split ko da sam kuci doso.A sto mi ih je tek merak slusat,poranim ujutru na kafu,malo supljiram na pijaci sa prodavcima i onda na rivu na kaficu.U onoj maloj bijeloj kafanici na cosku zgrade,sa simpaticnim prozorima i kovanom ogradom.E tu mi najbolji likovi za kafe.Nekako mi leze zajebancijom i mentalitetom,bar ovi sto ih ja znam,a znam ih dosta.A navijaci i njihove uvrede...jebo ba navijace i njihova laprdanja.O zadru ne znam bas mnogo ali budala ima svugdje.Meni se vala nije nesta mnogo desavalo.Jes mi ona glupaca na trafici u orebicu nesta fol srala...Reko cigare,sok i grisini...Kaze nije grisini nego slani stapici,nije ti ovo bosna...e reko sad to sve materi svojoj prodaj...Udjem tamo iza u onu basticu s ovim mojim cipolima na kafu i kazem im...A jeba cu joj ja mater sad,sace meni grisini prodat
![]()
- Comandini
#65 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Legendarni Orebic i caffe bar ZonaHAVANA wrote:A sto split,sta fali splitu.Ja kad dodjem u split ko da sam kuci doso.A sto mi ih je tek merak slusat,poranim ujutru na kafu,malo supljiram na pijaci sa prodavcima i onda na rivu na kaficu.U onoj maloj bijeloj kafanici na cosku zgrade,sa simpaticnim prozorima i kovanom ogradom.E tu mi najbolji likovi za kafe.Nekako mi leze zajebancijom i mentalitetom,bar ovi sto ih ja znam,a znam ih dosta.A navijaci i njihove uvrede...jebo ba navijace i njihova laprdanja.O zadru ne znam bas mnogo ali budala ima svugdje.Meni se vala nije nesta mnogo desavalo.Jes mi ona glupaca na trafici u orebicu nesta fol srala...Reko cigare,sok i grisini...Kaze nije grisini nego slani stapici,nije ti ovo bosna...e reko sad to sve materi svojoj prodaj...Udjem tamo iza u onu basticu s ovim mojim cipolima na kafu i kazem im...A jeba cu joj ja mater sad,sace meni grisini prodat
![]()
- fakat
#66 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Sjecam se diskusije oko "mi bosnjaci..." transa manijaka i debate o tome, o drustvu, obziru, mjeri .....a sada "ma pusti ba navijace, mali je zasluzio".
- listopad
#67 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Zadar i jeste najveca vukojebina u Hrvatskoj i mozda najveci dio kojekakvih ustaskih skandala dolazi iz tog "grada". Sto se tice ovog vrijedjanja Muse, izgleda da je i on podhebavao.
- Logovan
#68 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Gotivan gradić, gotivan kafić.Comandini wrote:Legendarni Orebic i caffe bar ZonaHAVANA wrote:A sto split,sta fali splitu.Ja kad dodjem u split ko da sam kuci doso.A sto mi ih je tek merak slusat,poranim ujutru na kafu,malo supljiram na pijaci sa prodavcima i onda na rivu na kaficu.U onoj maloj bijeloj kafanici na cosku zgrade,sa simpaticnim prozorima i kovanom ogradom.E tu mi najbolji likovi za kafe.Nekako mi leze zajebancijom i mentalitetom,bar ovi sto ih ja znam,a znam ih dosta.A navijaci i njihove uvrede...jebo ba navijace i njihova laprdanja.O zadru ne znam bas mnogo ali budala ima svugdje.Meni se vala nije nesta mnogo desavalo.Jes mi ona glupaca na trafici u orebicu nesta fol srala...Reko cigare,sok i grisini...Kaze nije grisini nego slani stapici,nije ti ovo bosna...e reko sad to sve materi svojoj prodaj...Udjem tamo iza u onu basticu s ovim mojim cipolima na kafu i kazem im...A jeba cu joj ja mater sad,sace meni grisini prodat
![]()
- dječak sa šibicama
#69 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Ma nije moguce..Connaisseur Karlin wrote:kosarkas je prvo provocirao,zato je reakcija bila skandalozna![]()
- Obuca9
#70 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
A potom je košarkaš uvalio taman toliko poena na utakmici, koliko je bilo dovoljno Cedeviti da upiše pobjedu kontra ovih fašista.Connaisseur Karlin wrote:kosarkas je prvo provocirao,zato je reakcija bila skandalozna![]()
Ne znam šta vas čudi od zapadnih susjeda. Fašisti bili, fašisti ostali. Čast izuzecima.
-
Bodkin
#72 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Samo kompletan retard moze suditi narodu po navijacima. A mali im je odgovorio na pravi nacin. Uvalis dvije trice i zavrsis tekmu. Oni nek pjene gore 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#73 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Naravno, gdje ce dvije trice zaredomConnaisseur Karlin wrote:kosarkas je prvo provocirao,zato je reakcija bila skandalozna![]()
Kako Hrvati zovu Dusana Kecmana?
Dalekometno Tricehitalo
- seln
#74 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
Logovan wrote:Gotivan gradić, gotivan kafić.Comandini wrote:Legendarni Orebic i caffe bar ZonaHAVANA wrote:A sto split,sta fali splitu.Ja kad dodjem u split ko da sam kuci doso.A sto mi ih je tek merak slusat,poranim ujutru na kafu,malo supljiram na pijaci sa prodavcima i onda na rivu na kaficu.U onoj maloj bijeloj kafanici na cosku zgrade,sa simpaticnim prozorima i kovanom ogradom.E tu mi najbolji likovi za kafe.Nekako mi leze zajebancijom i mentalitetom,bar ovi sto ih ja znam,a znam ih dosta.A navijaci i njihove uvrede...jebo ba navijace i njihova laprdanja.O zadru ne znam bas mnogo ali budala ima svugdje.Meni se vala nije nesta mnogo desavalo.Jes mi ona glupaca na trafici u orebicu nesta fol srala...Reko cigare,sok i grisini...Kaze nije grisini nego slani stapici,nije ti ovo bosna...e reko sad to sve materi svojoj prodaj...Udjem tamo iza u onu basticu s ovim mojim cipolima na kafu i kazem im...A jeba cu joj ja mater sad,sace meni grisini prodat
![]()
Sto bi reko pokojni Arsen... O mladosti
- dust in the wind
#75 Re: Zadrani vikali "Musa, Turčine...."
jest skandalozno...nema šta... navijači ko navijači. sreća pa su ovi naši ovdašnji oličenje kulture. mi nikad ništa ne vičemo