Koliko jaja

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

avetinja

#51 Re: Koliko jaja

Post by avetinja »

Connaisseur Karlin wrote:pa ja sebe nekad nazovem krmacom,ako jedem cijeli dan ,a ako bi mi suprug to reako,to znaci,da je primjeito da sma pretjerala sa papanjem,i naravno nije zdravo zderati ,zato mi ne bi smetalo :) ljudi moji to su konverzacije muza i zene,koji su potpuno OK,pa nije smak svijeta :D
Vi žene to govorite da bi druga strana rekla kako to nije istina i kako dobro izgledate. U protivnom, neće da valja. :mrgreen:

Kud nisi bila tu kad je ona što priča o vjeri postavila temu o nasilju u porodici (a nasilju ni traga). Baš me zanima šta bi napisala. :D Ili si možda bila? :?
animals

#52 Re: Koliko jaja

Post by animals »

Connaisseur Karlin wrote:
pa ako poznjaes svoju suprgu,naravno da ti nece to smetati :) i ja bih mu rekla da je krme,jer jeste pretjerao i nije zdravo,i njoj je vazno njegovo zdravlje,pa covjek treba da bude sretan sto se ona brine :)
Pa toliko je poznajem, da mi nece reci tako divan kompliment..
nije ona tako fina :D
Connaisseur Karlin

#53 Re: Koliko jaja

Post by Connaisseur Karlin »

animals wrote:A sad ozbiljno..
cetvero jaja, moze pojesti i dijete..
i jos pola kg sunke, uz to..
kad bi meni zena brojala sta pojedem, onda zbogom zeno..
ti reci zeni" dzubre moje volim te :D

ali ako toliko jedes,to jeste prezderavanje :)
Connaisseur Karlin

#54 Re: Koliko jaja

animals wrote:
pa ako poznjaes svoju suprgu,naravno da ti nece to smetati :) i ja bih mu rekla da je krme,jer jeste pretjerao i nije zdravo,i njoj je vazno njegovo zdravlje,pa covjek treba da bude sretan sto se ona brine :)
Pa toliko je poznajem, da mi nece reci tako divan kompliment..
nije ona tako fina :D
nije poenta u finoci,vec u iskrenosti :)
mali_balon

#55 Re: Koliko jaja

Post by mali_balon »

MisterNo1 wrote:Jarane, gde će te nazvati krme. Za mene bi to bila uvreda. Jedino ako si još dete u razvoju.
pa ona mu tako tepa :) kakav je to brak u kome ne mozes nekad izjaviti svoja osjecanja :D ne zvuci to negativno,jer se ona brine za njegovo zdravlje :)
:shock: zeno jes'to ti
Connaisseur Karlin

#56 Re: Koliko jaja

avetinja wrote:
Connaisseur Karlin wrote:pa ja sebe nekad nazovem krmacom,ako jedem cijeli dan ,a ako bi mi suprug to reako,to znaci,da je primjeito da sma pretjerala sa papanjem,i naravno nije zdravo zderati ,zato mi ne bi smetalo :) ljudi moji to su konverzacije muza i zene,koji su potpuno OK,pa nije smak svijeta :D
Vi žene to govorite da bi druga strana rekla kako to nije istina i kako dobro izgledate. U protivnom, neće da valja. :mrgreen:

Kud nisi bila tu kad je ona što priča o vjeri postavila temu o nasilju u porodici (a nasilju ni traga). Baš me zanima šta bi napisala. :D Ili si možda bila? :?
ma avetinja,ja jedem nomrlane kolicine,ne volim se prejesti i pretjerati u ishrani,i ziasta imam dane,kad jedem kao da nisma jela tri dana ranije,i to je cinjenica,a ja ne komentarisem cvoje krmece dane da bi neko reako suprotno, meni ne treba neko reci kako ja izgledam,jer ja znam kako izgledam :)

nisma bila na doticnoj temi
Connaisseur Karlin

#57 Re: Koliko jaja

mali_balon wrote:
MisterNo1 wrote:Jarane, gde će te nazvati krme. Za mene bi to bila uvreda. Jedino ako si još dete u razvoju.
pa ona mu tako tepa :) kakav je to brak u kome ne mozes nekad izjaviti svoja osjecanja :D ne zvuci to negativno,jer se ona brine za njegovo zdravlje :)
:shock: zeno jes'to ti
jes' doveo zenu da cita temu,i ovom prilikom je pozdravvljam,i budi sretan da se brine za tebe :-D reci i ti njoj ,ako strvanoo pretjera,da jede ko krmaca drugom prilikom,vidjet ces da se nece naljutiti :-D i ja se nekad osjecam kao Miss Piggy :lol:
animals

#58 Re: Koliko jaja

Post by animals »

Zavisi..
ja ne jedem cesto, nekad samo jedanput na dan..
a linija mi je ko u manekenke..
Connaisseur Karlin

#59 Re: Koliko jaja

animals wrote:

Zavisi..
ja ne jedem cesto, nekad samo jedanput na dan..
a linija mi je ko u manekenke..
jednom na dan :shock: ja jedem vise od tebe i isto izgledma kao menekenka,nemam ni grama sala :-D

pa ako tako jedes,to nije dobro za metablizam,jer ga tako usporavas,ali s ozbiom da jedes jednom dnevnonema potrebe da te zena zovne krmetom ili gickom prasicem :lol:
MisterNo1

#60 Re: Koliko jaja

Post by MisterNo1 »

avetinja wrote:
Da je tebe muž nazvao krmačom, i da si to objavila na forum, sad bi se javio bataljon kožnatih feministica spremih za borbu protiv muškog đubreta.
Možda smo trebali prvo pitati da li mu smeta takvo tepanje.

Smeta li ti??
avetinja

#61 Re: Koliko jaja

Post by avetinja »

Connaisseur Karlin wrote:ma avetinja,ja jedem nomrlane kolicine,ne volim se prejesti i pretjerati u ishrani,i ziasta imam dane,kad jedem kao da nisma jela tri dana ranije,i to je cinjenica,a ja ne komentarisem cvoje krmece dane da bi neko reako suprotno, meni ne treba neko reci kako ja izgledam,jer ja znam kako izgledam :)

nisma bila na doticnoj temi
Nemoj da lagiš. :mrgreen: Odakle si, da znam gdje da tražim takve liberalne, takve mi trebaju. :lol:

Čuj krmeće dane. :lol:

Šteta što nisi bila. Tema beton bila, al' ošla u kantu. :(
mali_balon

#62 Re: Koliko jaja

Post by mali_balon »

A sta da kazem.....smeta ali ne smijem nista reci tbog mira u kuci....ali to je vec druga tema....nekad sam i medzed
Last edited by mali_balon on 22/12/2016 19:11, edited 1 time in total.
animals

#63 Re: Koliko jaja

Post by animals »

jednom na dan :shock: ja jedem vise od tebe i isto izgledma kao menekenka,nemam ni grama sala :-D

pa ako tako jedes,to nije dobro za metablizam,jer ga tako usporavas,ali s ozbiom da jedes jednom dnevnonema potrebe da te zena zovne krmetom ili gickom prasicem :lol:
Tri puta na dan jedem samo kad odem na more i uplatim All inclusive..
valjda me voda izgladni..
avetinja

#64 Re: Koliko jaja

Post by avetinja »

MisterNo1 wrote:Možda smo trebali prvo pitati da li mu smeta takvo tepanje.

Smeta li ti??
Mislim da mu je malo zasmetalo. Ko kaže da mu je tepala? Možda je to rekla drugačijim tonom.
JThomas

#65 Re: Koliko jaja

Post by JThomas »

ne znam, meni je tri na oko mjera, a imam i ja oko stoje, malo manje. nije da ne bi mogao i 4-5, daleko od toga, ali mi je pretrpavanje, tri su mi idealna.
animals

#66 Re: Koliko jaja

Post by animals »

mali_balon wrote:A sta da kazem.....smeta ali ne smijem nista reci tbog mira u kuci....ali to je vec druga tema....nekad sam i medzed
Ozbiljno...jedino ako si debo, onda zena ima pravo..
ako si normalne gradje, zasto bi to bio problem, ne vidim..
mali_balon

#67 Re: Koliko jaja

Post by mali_balon »

animals wrote:
mali_balon wrote:A sta da kazem.....smeta ali ne smijem nista reci tbog mira u kuci....ali to je vec druga tema....nekad sam i medzed
ako si normalne gradje, zasto bi to bio problem, ne vidim..[/quote

Pa bas i nisam imam jeeno 10ak kg viska
Digla_da_kreci

#68 Re: Koliko jaja

Post by Digla_da_kreci »

4 jaja na oko je sasvim normalna porcija, ako se umute s mlijekom onda bude vise kolicinski, a posebno jer si jeo za dorucak koji i treba biti najobilniji.. pojedem i ja toliko, doduse bez hljeba i smanjim zumanjka.
Bice da ti iz zene izviru druga nezadovoljstva i sto neko rece nije joj napeta tvoja kilaza pa ti prigovara za sve sto jedes...

Nevezano za temu, ovo nazivanje krmetom, konjem, dzubretom, marškanje, jebacu ti mater(i to sam procitala ovdje na forumu) mi je uzasno degutantno i osjecam susramlje kad cujem da se parovi tako caste.
avetinja

#69 Re: Koliko jaja

Post by avetinja »

Je li žena debela, ima li viška kilograma?
animals

#70 Re: Koliko jaja

Post by animals »

mali_balon wrote:
animals wrote:
ako si normalne gradje, zasto bi to bio problem, ne vidim..[/quote

Pa bas i nisam imam jeeno 10ak kg viska
:D :D :D
Meni isto smeta kad vidim nekog da je prekomjerne tezine..
mozda zeni to smeta, pa joj se vise ni ne sexa sa tobom..
e tu je mozda problem..
a ne koliko pojedes..
znaci bavi se sportom, trcanjem..
da te zena opet moze zvati, barem konjicu moj.. :D
ono konju se ne pika :D
Connaisseur Karlin

#71 Re: Koliko jaja

ako ti smeta,to znaci,da vam ,generlano recno,relacije u braku nisu dobre ,jer niste iskreni jedno prema drugom
mali_balon

#72 Re: Koliko jaja

Post by mali_balon »

ako ti smeta,to znaci,da vam ,generlano recno,relacije u braku nisu dobre ,jer niste iskreni jedno prema drugom
Pa vidis da je brutalno iskrena......ona nema problema sa iskrenoscu
sunceKOtepsija

#73 Re: Koliko jaja

Post by sunceKOtepsija »

Digla_da_kreci wrote:4 jaja na oko je sasvim normalna porcija, ako se umute s mlijekom onda bude vise kolicinski, a posebno jer si jeo za dorucak koji i treba biti najobilniji.. pojedem i ja toliko, doduse bez hljeba i smanjim zumanjka.
Bice da ti iz zene izviru druga nezadovoljstva i sto neko rece nije joj napeta tvoja kilaza pa ti prigovara za sve sto jedes...

Nevezano za temu, ovo nazivanje krmetom, konjem, dzubretom, marškanje, jebacu ti mater(i to sam procitala ovdje na forumu) mi je uzasno degutantno i osjecam susramlje kad cujem da se parovi tako caste.
to je ljubav :lol: :D
fortaleza

#74 Re: RE: Re: Koliko jaja

Post by fortaleza »

Zoya wrote:Imaš li povišen holesterol? Možda se žena zbog toga ljuti.
Povisen kolesterol nastaje zbog pretjeranog unosa ugljikohidrata gdje se onda masti taloze.

Znao sam imati povisene kolesterol i trigliceride, nakon smanjenja unosa ugljikohidrata oba nalaza ekstra. I dalje jedem jako masno al nikakvih problema nemam.

Polako se pocinje ispravljati ta zabluda, masa istrazivanja koja dokazuju da su masnoce najmanji uzrocnik tih vrsta bolesti.

Poslano sa mog HTC Desire 816 koristeći Tapatalk
animals

#75 Re: Koliko jaja

Post by animals »

sunceKOtepsija wrote:
Digla_da_kreci wrote:4 jaja na oko je sasvim normalna porcija, ako se umute s mlijekom onda bude vise kolicinski, a posebno jer si jeo za dorucak koji i treba biti najobilniji.. pojedem i ja toliko, doduse bez hljeba i smanjim zumanjka.

to je ljubav :lol: :D
Da, da..
male zivotnje, koje sa vremenom narastu :D
Post Reply