Nije to isto... Kad njemu neko parkira ispred zgrade on je kreten ili glupaca, ali kad ga on nabije u sokak nekome ispred ulaza to je nesto drugo. On je fin, parkira kulturnije nego oni sto placaju parking!supercali wrote:Je li ti nekome zauzmes parking u sokaku?dgL_ wrote:Nije se nasao jos neko tako hrabar i smjeo... Mozda to bas ti budes... Nikad se ne znatempuser wrote:Jos 2 x 20 KM, da ti neko u sokaku malo kljucem obidje oko auta, da ne kazem malo neposrednije porazgovara s tobom i bices ti ko curica!
Free parking u Sarajevu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
tempuser
#51 Re: Free parking u Sarajevu
-
elk
#52 Re: Free parking u Sarajevu
Pustite,vidite da je mladicu krivo sto je popusio kaznu pred svojim ulazom.
-
dgL_
#53 Re: Free parking u Sarajevu
Upravo takotempuser wrote:Nije to isto... Kad njemu neko parkira ispred zgrade on je kreten ili glupaca, ali kad ga on nabije u sokak nekome ispred ulaza to je nesto drugo. On je fin, parkira kulturnije nego oni sto placaju parking!supercali wrote: Je li ti nekome zauzmes parking u sokaku?
-
dgL_
#54 Re: Free parking u Sarajevu
5 dana ne vozam auto koliko mi je krivo...elk wrote:Pustite,vidite da je mladicu krivo sto je popusio kaznu pred svojim ulazom.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#55 Re: RE: Re: Free parking u Sarajevu
Ne vozis, zato sto je neispravan ili nema corbe?![emoji12] [emoji1]dgL_ wrote:5 dana ne vozam auto koliko mi je krivo...elk wrote:Pustite,vidite da je mladicu krivo sto je popusio kaznu pred svojim ulazom.
Sent from my C6603 using Tapatalk
-
dgL_
#56 Re: RE: Re: Free parking u Sarajevu
Krivo mi ba zbog kazne... Jbg ostavio regularno parkiran... A onu kaznu nosam sa sobom pa kad se parkiram u sokak neki nekome ispred zgrade "metnem" kaznu ovu za brisac... Da zajebem policiju... Ili kad naidje neko poput gorana da kaze "e nek su ga vala zapisali..."konektovan wrote:Ne vozis, zato sto je neispravan ili nema corbe?![emoji12] [emoji1]dgL_ wrote:5 dana ne vozam auto koliko mi je krivo...elk wrote:Pustite,vidite da je mladicu krivo sto je popusio kaznu pred svojim ulazom.
Sent from my C6603 using Tapatalk
-
tempuser
#57 Re: Free parking u Sarajevu
Boli gorana neka stvar, a to da ces zajebat policiju mozes jedino ako jednom ulicom patrolira 10 drotova umjesto dvojice i da ta dvojica ne duze naloge pa da ne mogu upratiti ko i gdje kaci naloge. Znaju drotovi za te fore pa ti umjesto tvog naloga zakace novi, a ti ne skontas...
-
dgL_
#58 Re: Free parking u Sarajevu
Dobro gorane legendo, kako ti kazes...tempuser wrote:Boli gorana neka stvar, a to da ces zajebat policiju mozes jedino ako jednom ulicom patrolira 10 drotova umjesto dvojice i da ta dvojica ne duze naloge pa da ne mogu upratiti ko i gdje kaci naloge. Znaju drotovi za te fore pa ti umjesto tvog naloga zakace novi, a ti ne skontas...
Jbg taj parking je kompleksna stvar... Laka vam noc forumasi
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#59 Re: Free parking u Sarajevu
plati ba parking i zdravo
nije beg cicija
ili na grbavici ili u hrasnom parkiras pa na tramvaj
tako sam ja proslu nedjelju do katedrale izbaci te 3 metra do katedrale
okruzis ko covjek prazan tramvaj grije...
nije beg cicija
ili na grbavici ili u hrasnom parkiras pa na tramvaj
tako sam ja proslu nedjelju do katedrale izbaci te 3 metra do katedrale
okruzis ko covjek prazan tramvaj grije...
-
tempuser
#60 Re: Free parking u Sarajevu
Sveje kompleksna stvar kad bi da se *ebes, a da ti ne udje..dgL_ wrote: Jbg taj parking je kompleksna stvar... Laka vam noc forumasi
-
dgL_
#61 Re: Free parking u Sarajevu
Ma ne sekiraj se ti za to... Ne znam sto je problem... Ha ya...tempuser wrote:Sveje kompleksna stvar kad bi da se *ebes, a da ti ne udje..dgL_ wrote: Jbg taj parking je kompleksna stvar... Laka vam noc forumasi
-
tempuser
#62 Re: Free parking u Sarajevu
Zna se sta je problem, vec sam priznao da ti je dosta sto placas registraciju i gorivo...dgL_ wrote:Ma ne sekiraj se ti za to... Ne znam sto je problem... Ha ya...tempuser wrote:Sveje kompleksna stvar kad bi da se *ebes, a da ti ne udje..dgL_ wrote: Jbg taj parking je kompleksna stvar... Laka vam noc forumasi
-
dgL_
#63 Re: Free parking u Sarajevu
Ni to gorane nije tvoj problem.. Heh vidis kako mene ne zanima kako ti platis. I dal platis... ? Boli me rodjak za to vjeruj mi eto 
-
tempuser
#64 Re: Free parking u Sarajevu
Ne zanima ni mene kako ti ne placas, pa si svejedno svoje probleme obrazlozio na forumu, zar ne?dgL_ wrote:Ni to gorane nije tvoj problem.. Heh vidis kako mene ne zanima kako ti platis. I dal platis... ? Boli me rodjak za to vjeruj mi eto
- supercali
#65 Re: Free parking u Sarajevu
dgL ne odgovori ti meni
Je li ti kome u sokaku zauzmes parking prostor?
Je li ti kome u sokaku zauzmes parking prostor?
- spree
#66 Re: Free parking u Sarajevu
joj pustite covjeka. realno uvijek ima ulicica za parkirati. ja kad sam u zurbi ili kad mi bas nesto treba auto onda platim parking. kad to nije slucaj nadjem ulicicu i parkiram. i meni ljudi zauzmu ispred zgrade, pa malo dalje parkiram jbg.
- supercali
#67 Re: Free parking u Sarajevu
Razlika izmedju tebe i njega je ta sto se ti ne bunis kad ti neko pred zgradom parkira i ne mozes naci mjestospree wrote:joj pustite covjeka. realno uvijek ima ulicica za parkirati. ja kad sam u zurbi ili kad mi bas nesto treba auto onda platim parking. kad to nije slucaj nadjem ulicicu i parkiram. i meni ljudi zauzmu ispred zgrade, pa malo dalje parkiram jbg.
- spree
#68 Re: Free parking u Sarajevu
nisam procitao sve. do menesupercali wrote:Razlika izmedju tebe i njega je ta sto se ti ne bunis kad ti neko pred zgradom parkira i ne mozes naci mjestospree wrote:joj pustite covjeka. realno uvijek ima ulicica za parkirati. ja kad sam u zurbi ili kad mi bas nesto treba auto onda platim parking. kad to nije slucaj nadjem ulicicu i parkiram. i meni ljudi zauzmu ispred zgrade, pa malo dalje parkiram jbg.
- supercali
#69 Re: Free parking u Sarajevu
Tako je inace postalo u svemu
Spree supak ne da mi da prodjem preo njegovog dvorista a ja svoje zagradio i nemoj slucajno da lopta upadne a kamoli ko da zakoraci
Spree supak mi se parkirao na mjesto ispred kuce a ja ispred njegove kuce kulturno se parkiram
I milion primjeraa da ako nesto tebi neko brani onda je taj supak a ako ti branis to je tvoje pravo zakoni dozvoljavaju i sl
Spree supak ne da mi da prodjem preo njegovog dvorista a ja svoje zagradio i nemoj slucajno da lopta upadne a kamoli ko da zakoraci
Spree supak mi se parkirao na mjesto ispred kuce a ja ispred njegove kuce kulturno se parkiram
I milion primjeraa da ako nesto tebi neko brani onda je taj supak a ako ti branis to je tvoje pravo zakoni dozvoljavaju i sl
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#70 Re: Free parking u Sarajevu
Ne radi drugom ono sto ne volis da se tebi radi. Vazda bilo.
-
dgL_
#71 Re: Free parking u Sarajevu
A razlika izmedju tebe i mene je sto ja tebe ignorisem, a ti uporan..supercali wrote:Razlika izmedju tebe i njega je ta sto se ti ne bunis kad ti neko pred zgradom parkira i ne mozes naci mjestospree wrote:joj pustite covjeka. realno uvijek ima ulicica za parkirati. ja kad sam u zurbi ili kad mi bas nesto treba auto onda platim parking. kad to nije slucaj nadjem ulicicu i parkiram. i meni ljudi zauzmu ispred zgrade, pa malo dalje parkiram jbg.
- supercali
#72 Re: Free parking u Sarajevu
Razlika izmedju tebe i mene je sto ti znas da sam u pravu al neces da priznas i da odgovoris da i ti zauzimas nekom lokalnom stanaru mjesto i to je kao uredu a kod tebe ovi sto zauzmu su supci kreteni i sl jer su parkirali na javnoj povrsinidgL_ wrote:A razlika izmedju tebe i mene je sto ja tebe ignorisem, a ti uporan..supercali wrote:Razlika izmedju tebe i njega je ta sto se ti ne bunis kad ti neko pred zgradom parkira i ne mozes naci mjestospree wrote:joj pustite covjeka. realno uvijek ima ulicica za parkirati. ja kad sam u zurbi ili kad mi bas nesto treba auto onda platim parking. kad to nije slucaj nadjem ulicicu i parkiram. i meni ljudi zauzmu ispred zgrade, pa malo dalje parkiram jbg.
-
dgL_
#73 Re: Free parking u Sarajevu
Ja pasa zivim u djelu sarajeva gdje evo sami ste priznali neki dodju ostave auto i idu na carsiju ili u stari Grad nije bitno... Ti si valjda pametan momak da znas citati sta sam napiso ili ja uvijek moram 2x napisati da bi razumio... Parking kaznu nikad nisam dobio u gradu... A sama konsteukcija carsije i starog grada ti govori da to bas i nije gusto naseljeno mjesto? Jel tako? Zbog radnji, setalista itd... Itd... Imas gore par sokaka u kojim mozes parkirati auto a da bukvalno nikome ne smetas... Zasto? Zato sto prodjes navece tim ulicama u 11 h i vidis da tu nema niko parkiran? E haj ti menibsad reci kome to ja smetam gore?
- spree
#74 Re: RE: Re: Free parking u Sarajevu
Mozda sam supak al' terorista ... [emoji12].supercali wrote:Tako je inace postalo u svemu
Nazalost u pravu si [emoji20]. Najbolje je toma rekao ne radi drugom sto ne zelis sebi. Ja pretezno parkiram za dzaba, cak i pod cijenu da malo prosetam, ali kad nema mjesta ili mi nesto treba platim i vozdra. Mislim da nikada nisam dobio kaznu za pogresno parkiranje, niti sam koga zagradio, a evo 12 god. vozim i parkiram.
Nego zna li neko kako ljudi sami mogu zagraditi parking ispred zgrade? Ono stave onaj neki stub i katanac i fakticki sebi rezervisu. Jel to opstina dozvoli? Jel se to placa? Bas mi to ide na nerve. Ako je samoinicijativno da malo ukljucim brusilicu [emoji35].
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
Edit:
P.S: ja sam u Dubrovniku dzaba parkirao, a da ne parkiram dzaba u svom gradu [emoji41]
Last edited by spree on 07/12/2016 09:09, edited 1 time in total.
- supercali
#75 Re: Free parking u Sarajevu
Koliko znam ako opstina dozvoli iscrta se parking mjesto i placa se pofina cifra za to
E ako nema iscrtano nrgo samo katanci gajbe i sl onda slobodno brusilicu u ruke
E ako nema iscrtano nrgo samo katanci gajbe i sl onda slobodno brusilicu u ruke