Nikakva tako mi Allaha, sutra aBd, pa ćemo opet slušati Stoju i Townesa kod Muhe.Oticon wrote:na kojoj si sad pivi? je li bezalkoholna noćni?Nocni Monni wrote:Preselila se muhina kafana na meteoritovu temu, bolje vam je idite na jaciju, evo hodza maloprije poziva ezanom na molitvu.![]()
Iduća meteoritova tema će biti "kako se bezbolno ubiti".
Kako uravnoteziti zivotni ritam?
-
Nocni Monni
#51 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
- muha_sa
#52 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
hajd bujrumNocni Monni wrote:U vas ko u Čombeta, napraviš veći belaj da bi zaboravio na manji.HAVANA wrote:Evo vidis kako je insomnia uravnotezio zivot.Ko i mi mnogi.Napravis djecu,ozenis se...i dok ih smjestis,obuces,nahranis,naneses,doneses...nemas kad ni razmisljat o ravnotezi.Tamañ pomislis nesta o necem...zove zena kae kupi vlazne maramice,hljeb,mlijeko ...Evo mene moja citav dan ganja po kuci, a ja bjezim,da naku roletnu sa balkona skinem,nesta landara od vjetra...

-
dječak sa šibicama
#53 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Nije los prijedlog ni bircuz, ja u mom komsiluku ponekad svratim u birc kod lokalnih kronera, popijem sok od zove
oni zorom rakijicu sa kafom, pa kuhanu rakiju, rakija `vako rakija `nako.
Nasmijem se malo hajvanima, sve je to starija raja 50-60 godina, nekad me jarani zezaju da sam zreo za penzije kud sa takvim drugujem ali bas me briga. Meni merak.
Nasmijem se malo hajvanima, sve je to starija raja 50-60 godina, nekad me jarani zezaju da sam zreo za penzije kud sa takvim drugujem ali bas me briga. Meni merak.
- HAVANA
#54 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
A sta ce radit.Ko da ga gledam,ona nesta devera po kuci,ronda oko djece,njemu prica a on vice ahaaaa...i tipka.dječak sa šibicama wrote:Sta je insomnia uravnotezio, ne skida se sa forumamogu misliti zene, vec printa papire za razvod
-
dječak sa šibicama
#55 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Ko da zeta gledamHAVANA wrote:A sta ce radit.Ko da ga gledam,ona nesta devera po kuci,ronda oko djece,njemu prica a on vice ahaaaa...i tipka.dječak sa šibicama wrote:Sta je insomnia uravnotezio, ne skida se sa forumamogu misliti zene, vec printa papire za razvod
![]()
-
Nocni Monni
#56 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Da si bilo koju drugu pivu sa planete zemlje stavio, bih.muha_sa wrote: hajd bujrum
Kolu ne pijem, grickalice ne jedem, ne pijem tu splačinu sa slike. To su tri farza u mom zivotu, moram naći još dva, da ispunjavam bozije norme glede dnevnih farzova.
Kupi kakvu drugu za mene.
- HAVANA
#57 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Kako bolan splacina,ova sa slike jedina valja od sarajevske pivare.
-
prog321
#58 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Jedna Norveška i Finska su prije izuma antidepresiva bile prve po broju samoubistava.Last December wrote: Gledam na TVu su počele već uveliko da se promovišu tablete za smirenje kao nešto što bi svakodnevno trebalo uzimati i kao neko normalno stanje. Dakle, već smo u tom stadijumu kad cijela nacija mora bit na bensedinima...
Danas su poželjne destinacije za emigrirati.
Tako da antidepresivi itekako imaju smisla.
- bleee_sa
#59 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Taman krenuo pisatHAVANA wrote:Kako bolan splacina,ova sa slike jedina valja od sarajevske pivare.
- muha_sa
#60 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
poslah ti sisatu konobaricu ti o pivi vazišNocni Monni wrote:Da si bilo koju drugu pivu sa planete zemlje stavio, bih.muha_sa wrote: hajd bujrum
Kolu ne pijem, grickalice ne jedem, ne pijem tu splačinu sa slike. To su tri farza u mom zivotu, moram naći još dva, da ispunjavam bozije norme glede dnevnih farzova.
Kupi kakvu drugu za mene.
-
Oticon
#61 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
rekoh već meni Townes tebi Stoja..uravnoteži seNocni Monni wrote:Nikakva tako mi Allaha, sutra aBd, pa ćemo opet slušati Stoju i Townesa kod Muhe.Oticon wrote:na kojoj si sad pivi? je li bezalkoholna noćni?Nocni Monni wrote:Preselila se muhina kafana na meteoritovu temu, bolje vam je idite na jaciju, evo hodza maloprije poziva ezanom na molitvu.![]()
Iduća meteoritova tema će biti "kako se bezbolno ubiti".
- HAVANA
#62 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Evo ja naso u frizideru karlovacku. 
-
Nocni Monni
#63 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Nikad je nisam probao, niti ću. (na staroj se iškolovao par puta, ima dovoljno drugih piva fala bogu)
Neka je dobra, Sarajevsko u moje grlo više neće, ima gori ukus od najjeftinije rakije, ili od one vodke od 12 maraka.
Neka je dobra, Sarajevsko u moje grlo više neće, ima gori ukus od najjeftinije rakije, ili od one vodke od 12 maraka.
-
Nocni Monni
#64 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
E ta moze.HAVANA wrote:Evo ja naso u frizideru karlovacku.
-
dječak sa šibicama
#65 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Kako se medjusobno tolerisu piva i lijekovi za depresiju, umirenje?
Mora se sistem razraditi, da ne bude hoce nana da poleti.
- HAVANA
#66 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Nemoj jarane stoju slusat,bice ti gore.Pusti ove budale.
-
Nocni Monni
#67 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Jebali te lijekovi za depresiju, šta je piva ako nije najbolji analgetik, ja tebe budalaša.dječak sa šibicama wrote:Kako se medjusobno tolerisu piva i lijekovi za depresiju, umirenje?
- muha_sa
#68 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
zreo si za kanalaNocni Monni wrote:Nikad je nisam probao, niti ću. (na staroj se iškolovao par puta, ima dovoljno drugih piva fala bogu)

- bleee_sa
#69 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Samo pičke piju antidepresive 
- insomnia78
#70 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Zavisi. Kad naviknes moRes derati. Za amatere nije preporucljivo. Moze se zaboraviti disati
-
dječak sa šibicama
#71 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Mojne te bosanske, lijekovi ko lijekovi.
Samo je u Bosni sramota ici kod psihologa ili psihijatra, samo da mahala sta ne prica
Samo je u Bosni sramota ici kod psihologa ili psihijatra, samo da mahala sta ne prica
- HAVANA
#72 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Prije 25 godina dobro.Leti nana letim ja.Sad ne znam.dječak sa šibicama wrote:Kako se medjusobno tolerisu piva i lijekovi za depresiju, umirenje?
- insomnia78
#73 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Evo do prije dvije minute je bilo tako. [emoji1] Sad me mala natjerala da igramo fudbala u kuci. Vice "allez les bleus" [emoji1] [emoji1] [emoji1]HAVANA wrote:A sta ce radit.Ko da ga gledam,ona nesta devera po kuci,ronda oko djece,njemu prica a on vice ahaaaa...i tipka.dječak sa šibicama wrote:Sta je insomnia uravnotezio, ne skida se sa forumamogu misliti zene, vec printa papire za razvod
Nisam ni ja bolji.Evo sad skice nesta oko matematike,pokazuje joj nesta,ova druga ronda o nakom predmetu s fakulteta...a ja lezim na trosjedu i kontam kako da ih uravnotezim...il da otvorim pivu i odem u sobu svirat.Roletnu vala ne skido sad.
- HAVANA
#74 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Ja sam vazda moderan bio.S 18 vec bio kod psihijatra.dječak sa šibicama wrote:Mojne te bosanske, lijekovi ko lijekovi.
-
Nocni Monni
#75 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Rastabirio sam ko si šta si.Oticon wrote:
rekoh već meni Townes tebi Stoja..uravnoteži se![]()
Otkud ja, pripravnik na forumu mogu znati da je neki Oticon zenskinja a ne muškinja, jeb'la ga ti.