zavezata-vreca wrote:nije u sa, al je u zenici
vidim.. a ozbiljno je to i u Sa, samo što nema pritiska javnosti i medija, a policija sve mulac do mulca, tako da je tu problem
zavezata-vreca wrote:nije u sa, al je u zenici
sudstvo je prava adresajao_situacije wrote:hoće li neko dati ostavku ako ovo bude tačno
gdje je otpravnik vozova ćosić
mup kaže da oni ne znaju ništa o tome i da nije ništa prijavljenomuha_sa wrote:sudstvo je prava adresajao_situacije wrote:hoće li neko dati ostavku ako ovo bude tačno
da su onim idiotima što su se ko fol šalili dali po 10 godina murije druga bi se prica pricala----mnogi bi razmilili da li i pogledat u školsko dvorište a kamli šta više
ne frlja se godinama zatvora tek tako. to što su oni uradili nije predviđeno kao krivično djelo i tačka. eventualno prekršaj.muha_sa wrote:sudstvo je prava adresajao_situacije wrote:hoće li neko dati ostavku ako ovo bude tačno
da su onim idiotima što su se ko fol šalili dali po 10 godina murije druga bi se prica pricala----mnogi bi razmilili da li i pogledat u školsko dvorište a kamli šta više
Ne bih se ja baš složio s tobom. Ima svega u policiji ali ako sagledaš realno sve policija radi poprilično dobar posao. Problem je što ljudi misle da policja kriminalce stavlja u zatvor. POlicija jako brzo nađe počinitelje ali onda zakazuju sud i tužilaštvo. POfatali su pomagače dvostrukog ubice, policija ih je našla ali ih policija nije pustila. Oni su uradili što je donjih. Predali ih dalje a ovi ih pustili.upsy_daisy wrote:zavezata-vreca wrote:nije u sa, al je u zenici
vidim.. a ozbiljno je to i u Sa, samo što nema pritiska javnosti i medija, a policija sve mulac do mulca, tako da je tu problem
Da, slažem se sa tobom, ali ja sam bila ponesena onom odvratnom izjavom Ćosića kod Senada pa sam zato uperila svu krivicu u policiju, a naravno nije to samo njihova stvar ali Ćosić je odvratan definitivno.drunken tiger wrote:Ne bih se ja baš složio s tobom. Ima svega u policiji ali ako sagledaš realno sve policija radi poprilično dobar posao. Problem je što ljudi misle da policja kriminalce stavlja u zatvor. POlicija jako brzo nađe počinitelje ali onda zakazuju sud i tužilaštvo. POfatali su pomagače dvostrukog ubice, policija ih je našla ali ih policija nije pustila. Oni su uradili što je donjih. Predali ih dalje a ovi ih pustili.upsy_daisy wrote:zavezata-vreca wrote:nije u sa, al je u zenici
nije dovoljno pronaći nego se djelo mora i zadokumentovati, odnosno pronaći dokaze koji će to nedvosmisleno potvrditi. to je ono što prešućuju.drunken tiger wrote:Ne bih se ja baš složio s tobom. Ima svega u policiji ali ako sagledaš realno sve policija radi poprilično dobar posao. Problem je što ljudi misle da policja kriminalce stavlja u zatvor. POlicija jako brzo nađe počinitelje ali onda zakazuju sud i tužilaštvo. POfatali su pomagače dvostrukog ubice, policija ih je našla ali ih policija nije pustila. Oni su uradili što je donjih. Predali ih dalje a ovi ih pustili.upsy_daisy wrote:zavezata-vreca wrote:nije u sa, al je u zenici
Slažem se, kad ubice leže 5 -6 godina i imaju slobodne vikende, teško je onda očekivati da u ovakvom sistemu neko dobije 10 godina zatvora a da mu nije ni dokazana otmica ili bar pokušaj.Streptokok wrote:ne frlja se godinama zatvora tek tako. to što su oni uradili nije predviđeno kao krivično djelo i tačka. eventualno prekršaj.muha_sa wrote:sudstvo je prava adresajao_situacije wrote:hoće li neko dati ostavku ako ovo bude tačno
Ma ja....salili se dok ne uspiju....onda se vise ne sale.
ali onda se pojave razni eksperti za zastitu ljudskih prava (čitaj prava kriminalaca), ličnih podataka i čudesa raznih. pa dotični podnese tužbu za nanesenu štetu.....Fauja Singh wrote:[qu
Slažem se, kad ubice leže 5 -6 godina i imaju slobodne vikende, teško je onda očekivati da u ovakvom sistemu neko dobije 10 godina zatvora a da mu nije ni dokazana otmica ili bar pokušaj.
Ali, policija je bar mogla reći o kome se radi, ko je taj šaljivdžija, koja je firma u pitanju, ako ništa mogli su pustiti da ta informacija neofirno iscuri do medija, pa ako ništa da ta osoba preživi medijski linč, da mu se firma zaobilazi u širokom luku...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Blokirati potpuno Zenicu u duplom obruču, prevrnuti kamen na kamenu. Pitanje je samo da li je policija to sposobna.Tomahawk11 wrote:Ma ja....salili se dok ne uspiju....onda se vise ne sale.
Izgleda da se samo organi ove drzave sale sa gradjanima iste.
Samo puno crn neki humor
Znam, ali jebo ti ovo kad taj šaljivdžija ne snosi nikakve posljedice, makar medijski linč, ne znam na koja se on prava može pozvati ako bi mediji objavili da je to on uradio, nit bi šta dodali nit oduzeli, samo obavijeste narod koji zaslužuje da zna o kome se radi i koju firmu ima, jer danas sutra ću ja kao otac dvoje djece možda uči s njima u njegovu radnju, ostaviti mu i koji dinar a da ne znam o kakvom kretenu se radi.Streptokok wrote:ali onda se pojave razni eksperti za zastitu ljudskih prava (čitaj prava kriminalaca), ličnih podataka i čudesa raznih. pa dotični podnese tužbu za nanesenu štetu.....Fauja Singh wrote:[qu
Slažem se, kad ubice leže 5 -6 godina i imaju slobodne vikende, teško je onda očekivati da u ovakvom sistemu neko dobije 10 godina zatvora a da mu nije ni dokazana otmica ili bar pokušaj.
Ali, policija je bar mogla reći o kome se radi, ko je taj šaljivdžija, koja je firma u pitanju, ako ništa mogli su pustiti da ta informacija neofirno iscuri do medija, pa ako ništa da ta osoba preživi medijski linč, da mu se firma zaobilazi u širokom luku...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
mislim slažem se, ali ovo je otišlo sve u helać i sve je iz temelja postavljeno naopako.
dodaj i crni kombi na listu (ovi iz zenice bili u crnom)Dr. Kuca wrote:Roditelji se trebaju udruziti i pretuci svakoga ko vozi bijeli kombi.
Streptokok wrote:dodaj i crni kombi na listu (ovi iz zenice bili u crnom)Dr. Kuca wrote:Roditelji se trebaju udruziti i pretuci svakoga ko vozi bijeli kombi.
Rekoh blokirati cijelu Zenicu u dva obruča, poslati helikopter za izviđanje (zaboravih da mi to nemamoemmir1 wrote:Kaže policija blokirala Tetovo iz kojeg se izađe za par minuta
Pa blokirat sve puteve i granice jebote