Otmica djevojcice u Zenici

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
upsy_daisy

#51 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by upsy_daisy »

zavezata-vreca wrote:nije u sa, al je u zenici

vidim.. a ozbiljno je to i u Sa, samo što nema pritiska javnosti i medija, a policija sve mulac do mulca, tako da je tu problem
wolfie

#52 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by wolfie »

Polako postajemo Brazil, od otmice auta smo diplomirali do otmice ljudi.
jao_situacije

#53 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by jao_situacije »

hoće li neko dati ostavku ako ovo bude tačno

gdje je otpravnik vozova ćosić
upsy_daisy

#54 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by upsy_daisy »

ma šta će davati ostavku, treba onda cijelom vladajućem sistemu dati ostavku i narodu dati ostavku, svi je to u 5 deka

naš problem je svijest o sebi pa onda dalje... svijest nam čuči nikako da ustane na noge i da se ispravi a možda i ne može jer nema dovoljno pokretača (inteligencije)
muha_sa

#55 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by muha_sa »

jao_situacije wrote:hoće li neko dati ostavku ako ovo bude tačno

sudstvo je prava adresa

da su onim idiotima što su se ko fol šalili dali po 10 godina murije druga bi se prica pricala----mnogi bi razmilili da li i pogledat u školsko dvorište a kamli šta više
jao_situacije

#56 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by jao_situacije »

muha_sa wrote:

sudstvo je prava adresa

da su onim idiotima što su se ko fol šalili dali po 10 godina murije druga bi se prica pricala----mnogi bi razmilili da li i pogledat u školsko dvorište a kamli šta više
mup kaže da oni ne znaju ništa o tome i da nije ništa prijavljeno
valjda je logično da policija nakon "šale" pojača prisustvo pred školama, ima ih preko 2000 u mupu ks

al jebo to hajmo mi na kafu, i u bet live, nek se djeca sama brane
o "kolegama" neću ni pričati sve je ispričano, ne znaju optužnice napisati kako treba :thumbup:
Streptokok

#57 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Streptokok »

muha_sa wrote:

sudstvo je prava adresa

ne frlja se godinama zatvora tek tako. to što su oni uradili nije predviđeno kao krivično djelo i tačka. eventualno prekršaj.
drunken tiger

#58 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by drunken tiger »

upsy_daisy wrote:

vidim.. a ozbiljno je to i u Sa, samo što nema pritiska javnosti i medija, a policija sve mulac do mulca, tako da je tu problem
Ne bih se ja baš složio s tobom. Ima svega u policiji ali ako sagledaš realno sve policija radi poprilično dobar posao. Problem je što ljudi misle da policja kriminalce stavlja u zatvor. POlicija jako brzo nađe počinitelje ali onda zakazuju sud i tužilaštvo. POfatali su pomagače dvostrukog ubice, policija ih je našla ali ih policija nije pustila. Oni su uradili što je donjih. Predali ih dalje a ovi ih pustili.
Tomahawk11
Globalni moderator

#59 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Tomahawk11 »

upsy_daisy

#60 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by upsy_daisy »

drunken tiger wrote:
upsy_daisy wrote:

Ne bih se ja baš složio s tobom. Ima svega u policiji ali ako sagledaš realno sve policija radi poprilično dobar posao. Problem je što ljudi misle da policja kriminalce stavlja u zatvor. POlicija jako brzo nađe počinitelje ali onda zakazuju sud i tužilaštvo. POfatali su pomagače dvostrukog ubice, policija ih je našla ali ih policija nije pustila. Oni su uradili što je donjih. Predali ih dalje a ovi ih pustili.
Da, slažem se sa tobom, ali ja sam bila ponesena onom odvratnom izjavom Ćosića kod Senada pa sam zato uperila svu krivicu u policiju, a naravno nije to samo njihova stvar ali Ćosić je odvratan definitivno.
Qler

#61 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Qler »

Kad bi tuzilastvo i sud radilo kao policija, bilo bi milina zivjeti ovdje... ali...

Nego, ja ne bi imao nista protiv da narod negdje uhvati ove i ubije ih, bukvalno, od batina... za znam da kad bi vidio nekoga da moje dijete pokusava odnijeti ne bi sekunde ni oklijevao ni zalio da ga zgazim sa autom i onda da se vratim jos par puta...
Streptokok

#62 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Streptokok »

drunken tiger wrote:
upsy_daisy wrote:

nije dovoljno pronaći nego se djelo mora i zadokumentovati, odnosno pronaći dokaze koji će to nedvosmisleno potvrditi. to je ono što prešućuju.
Fauja Singh

#63 Re: RE: Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Fauja Singh »

Streptokok wrote:
muha_sa wrote:

sudstvo je prava adresa

ne frlja se godinama zatvora tek tako. to što su oni uradili nije predviđeno kao krivično djelo i tačka. eventualno prekršaj.
Slažem se, kad ubice leže 5 -6 godina i imaju slobodne vikende, teško je onda očekivati da u ovakvom sistemu neko dobije 10 godina zatvora a da mu nije ni dokazana otmica ili bar pokušaj.
Ali, policija je bar mogla reći o kome se radi, ko je taj šaljivdžija, koja je firma u pitanju, ako ništa mogli su pustiti da ta informacija neofirno iscuri do medija, pa ako ništa da ta osoba preživi medijski linč, da mu se firma zaobilazi u širokom luku...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#64 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by hrasno38 »

Nepass

#65 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Nepass »

Jebo moldaviju sta je bosna
Tomahawk11
Globalni moderator

#66 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-pok ... /161021004

Ovo se opet salili?! :roll:
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... ook+status

U Zenici nisu.....
Ma ja....salili se dok ne uspiju....onda se vise ne sale.
Izgleda da se samo organi ove drzave sale sa gradjanima iste.
Samo puno crn neki humor :roll:
Streptokok

#67 Re: RE: Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Streptokok »

Fauja Singh wrote:[qu
Slažem se, kad ubice leže 5 -6 godina i imaju slobodne vikende, teško je onda očekivati da u ovakvom sistemu neko dobije 10 godina zatvora a da mu nije ni dokazana otmica ili bar pokušaj.
Ali, policija je bar mogla reći o kome se radi, ko je taj šaljivdžija, koja je firma u pitanju, ako ništa mogli su pustiti da ta informacija neofirno iscuri do medija, pa ako ništa da ta osoba preživi medijski linč, da mu se firma zaobilazi u širokom luku...

ali onda se pojave razni eksperti za zastitu ljudskih prava (čitaj prava kriminalaca), ličnih podataka i čudesa raznih. pa dotični podnese tužbu za nanesenu štetu.....

mislim slažem se, ali ovo je otišlo sve u helać i sve je iz temelja postavljeno naopako.
Drvosjeca iz Dejcica

#68 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-pok ... /161021004

Ovo se opet salili?! :roll:
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... ook+status

U Zenici nisu.....
Ma ja....salili se dok ne uspiju....onda se vise ne sale.
Izgleda da se samo organi ove drzave sale sa gradjanima iste.
Samo puno crn neki humor :roll:
Blokirati potpuno Zenicu u duplom obruču, prevrnuti kamen na kamenu. Pitanje je samo da li je policija to sposobna.
Fauja Singh

#69 Re: RE: Re: RE: Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Fauja Singh »

Streptokok wrote:
Fauja Singh wrote:[qu

ali onda se pojave razni eksperti za zastitu ljudskih prava (čitaj prava kriminalaca), ličnih podataka i čudesa raznih. pa dotični podnese tužbu za nanesenu štetu.....

mislim slažem se, ali ovo je otišlo sve u helać i sve je iz temelja postavljeno naopako.
Znam, ali jebo ti ovo kad taj šaljivdžija ne snosi nikakve posljedice, makar medijski linč, ne znam na koja se on prava može pozvati ako bi mediji objavili da je to on uradio, nit bi šta dodali nit oduzeli, samo obavijeste narod koji zaslužuje da zna o kome se radi i koju firmu ima, jer danas sutra ću ja kao otac dvoje djece možda uči s njima u njegovu radnju, ostaviti mu i koji dinar a da ne znam o kakvom kretenu se radi.

Mislim jebo više ovo sve ovdje.

Dr. Kuca

#70 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Dr. Kuca »

Roditelji se trebaju udruziti i pretuci svakoga ko vozi bijeli kombi.
Streptokok

#71 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Streptokok »

Dr. Kuca wrote:Roditelji se trebaju udruziti i pretuci svakoga ko vozi bijeli kombi.
dodaj i crni kombi na listu (ovi iz zenice bili u crnom)
Dr. Kuca

#72 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Dr. Kuca »

Streptokok wrote:
Dr. Kuca wrote:Roditelji se trebaju udruziti i pretuci svakoga ko vozi bijeli kombi.
dodaj i crni kombi na listu (ovi iz zenice bili u crnom)

Svakog ko vozi kombi.
emmir1

#73 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by emmir1 »

Kaže policija blokirala Tetovo iz kojeg se izađe za par minuta

Pa blokirat sve puteve i granice jebote
Haris.ba

#74 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Haris.ba »

Jesmo li saznali ko je tužioc koji je rekao da nema krivičnog djela?

I koliko ja razumijem, sarajevska policija smatra da niko nikada nije zvao tuđu djecu da uđu u kombi?
Drvosjeca iz Dejcica

#75 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

emmir1 wrote:Kaže policija blokirala Tetovo iz kojeg se izađe za par minuta

Pa blokirat sve puteve i granice jebote
Rekoh blokirati cijelu Zenicu u dva obruča, poslati helikopter za izviđanje (zaboravih da mi to nemamo :roll: ), prvrnuti svaki kamen u Zenici i okolini...ako već nisu negdje u RS-u. :roll:
Post Reply