pa cijena je očito pristupačna da kupe bijesno auto...sad već kenjati sa poršeom i sl.ipak je to parali za njegovati,a papci nisu nešto merhametli po tom pitanju,to su jednostavno ljudi koji ne vole automobile i ne znaju ih koristitiDope_Man wrote:
Dakle, mogli bi reci: Nije svaki vozac VW/BMW/AUDI-a papak, ali (skoro) svaki papak vozi VW/BMW/AUDI.
VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- vješalica
#51 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
hhah neka si stavio i volva
-
direstraits0078
#52 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
202, ride on, ride on. 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#53 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Neki dan sa drugom kod taxi standa Kumrovec cekamo semafor desno da idemo prema Grasu,kad papak sa A6 cca 98 godina hoce iz trake stajalista za taxiste da se uvali. Na silu hoce da prodje,prikoci jaran vidi sivonja navalio i malo na sirenu,kad lobanja proviri iz A6 i glasno vice "sta je",a meni puce film, sta sta je majku ti jbm,a on brze bolje gas i pobjeze,nismo ga uspjeli stici. Zadnje tablice nema,vidim uniforma zastitara 
-
condy
#54 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Meni su vozaci Alfe opasna konkurencija vozacima Golfa 
- amar1994
#55 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
neka si valamali_milojica wrote:Neki dan sa drugom kod taxi standa Kumrovec cekamo semafor desno da idemo prema Grasu,kad papak sa A6 cca 98 godina hoce iz trake stajalista za taxiste da se uvali. Na silu hoce da prodje,prikoci jaran vidi sivonja navalio i malo na sirenu,kad lobanja proviri iz A6 i glasno vice "sta je",a meni puce film, sta sta je majku ti jbm,a on brze bolje gas i pobjeze,nismo ga uspjeli stici. Zadnje tablice nema,vidim uniforma zastitara
- amar1994
#56 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
ogadili su mi pojedini 147condy wrote:Meni su vozaci Alfe opasna konkurencija vozacima Golfa
a bas mi je drag auto bio
obrtatiti paznju od 9:30
tuga je da se jeftino mogu nabaviti i doci u ruke raznih ne izivljenih glava
Last edited by amar1994 on 18/10/2016 23:23, edited 3 times in total.
- MOSALJOZE
#57 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Vozim golfa
Uhh vidi me priznao da vozim golfa.Kad vas čovjek čita to sve neko citroeni,pežo,reno,sve fgr 2012+ godište,da nije ovih divljaka sa vw i audijem ne bi ko imao platit kazne
Niko golfs ne vozi
Niko za sda ne glasa
Niko ne krši propise
Jah,anonimnost...
Uhh vidi me priznao da vozim golfa.Kad vas čovjek čita to sve neko citroeni,pežo,reno,sve fgr 2012+ godište,da nije ovih divljaka sa vw i audijem ne bi ko imao platit kazne
Niko golfs ne vozi
Niko za sda ne glasa
Niko ne krši propise
Jah,anonimnost...
- Edin H.
#58 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
amar1994 wrote:bach wrote:vješalica wrote:
Ja koliko znam da je VW osnvao Adolf Hitler..Siledžija i papak sa dna kace...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- p206
#59 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Svako četvrto auto na PIK-u je VW
Ukupno pronađeno 75.318 rezultata
VW 19.574 rezultata
Tako da nije ni čudo što učestvuju toliko u nesrećama. Auto samo nikad nikog nije ubilo nego idiot za volanom.
Iz nekog mog iskustva kad izađem van grada na magistralu sa ovom svojom igračkom, najčešće me prestižu BMW i Mercedesi, i to često preko pune linije, valjda ne mogu da gledaju da je ispred njih neki supermini koji izgleda kao igračka u odnosu na njihovo auto. Ništa protiv njih jer realno P206 se ne može ni porediti sa takvim automobilima, ali brate nemoj preko pune.
Ukupno pronađeno 75.318 rezultata
VW 19.574 rezultata
Tako da nije ni čudo što učestvuju toliko u nesrećama. Auto samo nikad nikog nije ubilo nego idiot za volanom.
Iz nekog mog iskustva kad izađem van grada na magistralu sa ovom svojom igračkom, najčešće me prestižu BMW i Mercedesi, i to često preko pune linije, valjda ne mogu da gledaju da je ispred njih neki supermini koji izgleda kao igračka u odnosu na njihovo auto. Ništa protiv njih jer realno P206 se ne može ni porediti sa takvim automobilima, ali brate nemoj preko pune.
-
citroen xm
#60 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Kako ovde čovjek fino baci kosku. [emoji38]
Papak je papak bez obzira na marku auta. Veće su razlike, kada je bahatost u pitanju, u cijeni auta. Mada i tu ima izuzetaka.
Papak je papak bez obzira na marku auta. Veće su razlike, kada je bahatost u pitanju, u cijeni auta. Mada i tu ima izuzetaka.
-
Schlauf2
#61 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Himna sirovina iz Golfova.
Tekst:
Alo bre gde su mi ono kljucevi od auta, gde su mi kljucevi od kola. U p**** materinu bre, moram zvat Ć'marela.
- Ć'marelo De Jure izvol'te.
- Alo Ć'marelo.
- Da brate.
- Jesul mi bre ostali ključevi kod one drolje juče?
- Pa ne znam brate.
- E j**** joj mater.
- A ne znam.
- A evo ih ovde.
Otvaram garazu pozlacena vrata,
pet kila zlata dvaescetri karata,
unutra stoji moja luda masina,
u venama joj benzin, u motoru brzina,
GTI dvica, Kroshetova tipa ,
u njoj svaka drolja voli da se sa mnom pipa,
ogromne gume siroke ko plantaze trave,
od moje makine mnogi izgubili su glave.
ref.
GTI Golf dvica spojlera sedam komada,
nije moja krivica kad sprzi pola grada.
Kozna sedista, neoni ispod svetle,
menjac ukr'o s Kadilaka starog is 55-e,
pojasevi za vezanje od krokodilske koze,
iako se ne vezem kupio jer mi se moze,
svetli instrument tabla, svetle brojevi na njoj,
kad ovo pi**a mi vidi svaka mi da svoj broj.
Posedujem i sportski volan na rastavljanje,
stisnem ga, nagazim gas, pocinje sranje.
ref.
GTI Golf dvica spojlera sedam komada
nije moja krivica kad sprzi pola grada
Ako me murija zaustavi ne vadim mu licnu,
geveru pod grlo pa da vidis kako kriknu:
Uredu je gospon Poetski mozete slobodno ici,
sigurno cete ekipu za dve minute stici.
Alo bre p***ru, oni mene treba da stignu.
Kad upalim masinu, njihovi motori riknu,
ulicna trka zaostali na samom startu,
sad ce juni, stic ce me dogodine u martu.
Ref.
Pola grada oce dizel ja vozim benzinca,
svaki dan u garazi mazim svog mezimca,
on guta benzin, na cesti bljuje vatru,
150 na sat, kroz prozor baca satru,
nisam ti ja kriv sto moje auto je quattro,
ti sa svojim do trafike pa se kvari bato,
pusi se motor, j***s kevu sam sebi,
dok gutas moju prasinu u glavu je tebi.
ref. 2x
Da mi je Golf GTI dvica spojlera sedam komada
i nije moja krivica kad Kroshe sprzi pola grada.
ooo, ooo, poskupilo gorivo, j***m li ti Energopetrol. Downtown Požarevac, Ć'marelo! Ć'marelo idemo jesmo spremni bateee idemo u p**** dje ti je vreca?
- Daj brate idemo.
Tekst:
Alo bre gde su mi ono kljucevi od auta, gde su mi kljucevi od kola. U p**** materinu bre, moram zvat Ć'marela.
- Ć'marelo De Jure izvol'te.
- Alo Ć'marelo.
- Da brate.
- Jesul mi bre ostali ključevi kod one drolje juče?
- Pa ne znam brate.
- E j**** joj mater.
- A ne znam.
- A evo ih ovde.
Otvaram garazu pozlacena vrata,
pet kila zlata dvaescetri karata,
unutra stoji moja luda masina,
u venama joj benzin, u motoru brzina,
GTI dvica, Kroshetova tipa ,
u njoj svaka drolja voli da se sa mnom pipa,
ogromne gume siroke ko plantaze trave,
od moje makine mnogi izgubili su glave.
ref.
GTI Golf dvica spojlera sedam komada,
Kozna sedista, neoni ispod svetle,
menjac ukr'o s Kadilaka starog is 55-e,
pojasevi za vezanje od krokodilske koze,
iako se ne vezem kupio jer mi se moze,
svetli instrument tabla, svetle brojevi na njoj,
kad ovo pi**a mi vidi svaka mi da svoj broj.
Posedujem i sportski volan na rastavljanje,
stisnem ga, nagazim gas, pocinje sranje.
ref.
nije moja krivica kad sprzi pola grada
Ako me murija zaustavi ne vadim mu licnu,
geveru pod grlo pa da vidis kako kriknu:
Uredu je gospon Poetski mozete slobodno ici,
sigurno cete ekipu za dve minute stici.
Alo bre p***ru, oni mene treba da stignu.
Kad upalim masinu, njihovi motori riknu,
ulicna trka zaostali na samom startu,
sad ce juni, stic ce me dogodine u martu.
Ref.
Pola grada oce dizel ja vozim benzinca,
svaki dan u garazi mazim svog mezimca,
on guta benzin, na cesti bljuje vatru,
150 na sat, kroz prozor baca satru,
nisam ti ja kriv sto moje auto je quattro,
ti sa svojim do trafike pa se kvari bato,
pusi se motor, j***s kevu sam sebi,
dok gutas moju prasinu u glavu je tebi.
ref. 2x
Da mi je Golf GTI dvica spojlera sedam komada
i nije moja krivica kad Kroshe sprzi pola grada.
ooo, ooo, poskupilo gorivo, j***m li ti Energopetrol. Downtown Požarevac, Ć'marelo! Ć'marelo idemo jesmo spremni bateee idemo u p**** dje ti je vreca?
- Daj brate idemo.
Last edited by Schlauf2 on 18/10/2016 23:49, edited 1 time in total.
- insomnia78
#62 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Salu na stranu ali vi koji poznajete "ovakve" tekstove ne mozete nikako biti bolji od vozaca golfovs
- insomnia78
#63 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Osim toga, gl'aj Golfa

Spavas li mirno Agicu Bili

Spavas li mirno Agicu Bili
- amar1994
#64 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
glavno je kad mi pocnu pricat, ova karambolka, ona, abf , kr , halo ba ne interesuje me
, imas svoj ceif
, meni je golf
intercooler ocam , kume juce postavio

intercooler ocam , kume juce postavio
-
Schlauf2
#65 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
"Ovakav" tekst nije mogao niti može normalan mozak ozbiljno smisliti, možda jedino kao sirovu parodiju.insomnia78 wrote:Salu na stranu ali vi koji poznajete "ovakve" tekstove ne mozete nikako biti bolji od vozaca golfovs
Ne znam jesi li ovdje mislio i na mene, ako jesi, moraću te razočarati.
Davno sam položio vozački ispit, puno sam kilometara za volanom prešao, nikad nisam bio kažnjavan ni za šta, čak ni za najmanji prekršaj, niti mi je ikad ijedna "čestitka" došla na vrata, niti mi ima doći.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#66 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
insomnia78 wrote: Spavas li mirno Agicu Bili
-
530i
#67 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
bitanga_sa_otesa wrote:insomnia78 wrote: Spavas li mirno Agicu Bili![]()
![]()
idi u qrac
![]()
![]()
![]()
![]()
spava lopina, hrče u 16
-
530i
#68 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Istina, npr. voze dizela ili na plin i furaju se na neki sportski duh. Nigdje V6 alfe da je pristojna, ne pamtim kad sam je vidio.condy wrote:Meni su vozaci Alfe opasna konkurencija vozacima Golfa
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#69 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Iskreno,da sam sad u procesu kupovine Alfe,159 bi preskocio i isao na Giuliettu sa 1.4T MA motorom sa 170 konja i TCT mjenjacem ili eventualno rucni. Dizel bi preskocio.530i wrote:Istina, npr. voze dizela ili na plin i furaju se na neki sportski duh. Nigdje V6 alfe da je pristojna, ne pamtim kad sam je vidio.condy wrote:Meni su vozaci Alfe opasna konkurencija vozacima Golfa
159 je opcenito malo napravljeno a vjerujem da je omjer Benz vs dizel 1:9. A benzinci GM-ovi.
Kod 156 je dosta bolji omjer,jos V6 busso ide,ali tih je auta malo uvezeno. Mislim da sam u Sarajevu svaku znao,vozio je ili se vozao u njoj Jer ih je bilo par,ne vise od 10.
-
530i
#70 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Razumijemo se, ali zato i kažem. Nema smisla praviti se "englez"...
- klaki
#71 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
530i wrote:bitanga_sa_otesa wrote:insomnia78 wrote: Spavas li mirno Agicu Bili![]()
![]()
idi u qrac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spava lopina, hrče u 16
mmmmmm, bili Agiću?
- jao_situacije
#72 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
joj francuz
najopasniji su jer nisu svjesni mogućnosti svoga auta, a misle da mogu raditi šta hoće
ja bježim od dvica i e30 i e34, što neko reče, prave su kamikaze
ako ćemo o tome ko je najopasniji za društvo, ja bih ipak izabrao q7, a8 predzadnji i zadnji model, x6, x5 i kajen
-
cason
- problemnatravunu
#74 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Po mojoj slobodnoj procjeni, najveći papci, stoka, đubrad i bahate kockaste glave su u raznoraznim BMW-ima
- Haris033
#75 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Od golfova i passata (i glava što ih voze) bježim godinama..