Google Pixel
Moderator: Benq
-
CoffeeMan
#51 Re: Google Pixel
Hvala na odgovor. Mene baterija jedino i brine jer nekako je slabašna za današnje standarde.
Ali eto neko kaze da moze izgurati dan neko kaze da ne... ko ce ga znat. Hama cu morat kupit pa se uvjerit na svojoj kozi
Ali eto neko kaze da moze izgurati dan neko kaze da ne... ko ce ga znat. Hama cu morat kupit pa se uvjerit na svojoj kozi
-
CoffeeMan
#52 Re: Google Pixel
Samo da javim da sam stvarno prezadovoljan sa Pixelom 4. Jedina mana je sto kod nas u BiH ne radi Motion sense. Ja na zalost to nisam znao prije kupovine i moram reci da mi je malo krivo zbog toga ali svejedno telefon mi se svidja i sve radi bez problema. Takodjer ja za sada nema problema sa baterijom.
- diablobih
#53 Re: Google Pixel
Uzivaj, dobar mobitel. Cuj ne radi motion sense :S Pogledaj ima li kakav workaround.
-
CoffeeMan
#54 Re: Google Pixel
Nazalost tamo gdje pixel nije zvanicno u prodaji nema ni motion sensa. Nadam se da ce raditi kad sam u Hrvatskoj ili u EU jer ako sam dobro shvatio telefon ga sam pali i gasi ovisno o lokaciji. Pa makar da probam dok sam na moru 
-
adsubzero
#55 Re: Google Pixel
Sva sreca pa root rjesava takve stvari, istrazi malo 
-
CoffeeMan
#56 Re: Google Pixel
Ma znam ali posto se ne razumijem u to, nesto mi sad to bezze a i strah me na novom telefonu. Kasnije mozda to i uradim.
-
adsubzero
-
CoffeeMan
#58 Re: Google Pixel
Znam da nije tema rootanje telefona, ali kako kad je telefon rootan se radi update androida? Jel se svaki put kad izadje kakv update mora cackati po telefonu da se to odradit ili .... Iskreno nemam vremena da npr za svaki update radim vratolomije a kako vidim po internetu to se ipak mora raditi. E sad ili citam neki stari clanak ili je to stvarno tako.
- arnes_king
#59 Re: Google Pixel
Ne znam za ostale ali npr na samsungu ako si uradio root vise ne dobijas OTA, nego svaki put moras rucno preko ODIN programa. To je samo par par klikova ali ipak je rucno.CoffeeMan wrote: ↑24/02/2020 18:40 Znam da nije tema rootanje telefona, ali kako kad je telefon rootan se radi update androida? Jel se svaki put kad izadje kakv update mora cackati po telefonu da se to odradit ili .... Iskreno nemam vremena da npr za svaki update radim vratolomije a kako vidim po internetu to se ipak mora raditi. E sad ili citam neki stari clanak ili je to stvarno tako.
-
_NorMaLa
#60 Re: Google Pixel
Da li slucajno neko ima rezervne dijelove od Pixel 2 (5.0")?
Konkretno mi treba displej. Prvo pokusavam ovu opciju, a zadnja opcija je eBay. Hvala
Konkretno mi treba displej. Prvo pokusavam ovu opciju, a zadnja opcija je eBay. Hvala