BiH - Kipar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
p206

#51 Re: BiH - Kipar

Post by p206 »

condy wrote:Kipar se mora dobit. Ako Estonija izgubi od Grcke, a po svemu sudeci izgubice, a mi ne dobijemo Kipar, sledecu igramo sa Grckom, i tad bi se moglo desit da u novembru vec prokockamo ove kvalifikacije. Ta Grcka ima jebeno dobar raspored utakmica.
18 bodova protiv ovih slabijih + jedna pobjeda protiv Grčke, uz remi ili poraz sa manje golova nego naša pobjeda
to je recept, sve ostalo su lažne nade da će Grcima neko otkinuti bodove
Idemedosumom

#52 Re: BiH - Kipar

Post by Idemedosumom »

I onda opet baraž. Četvrta sreća jel? Ja ne znam bil mi Albaniju mogli u baražu proći, s ovakvim pristupom.
lakilaka

#53 Re: BiH - Kipar

Post by lakilaka »

pokazati svu snagu i raskosan talenat u pobjedi protiv cipra.
Logovan

#54 Re: BiH - Kipar

Post by Logovan »

Idemedosumom wrote:I onda opet baraž. Četvrta sreća jel? Ja ne znam bil mi Albaniju mogli u baražu proći, s ovakvim pristupom.
E vala ćemo ovaj put proći baraž, taman Englesku dobili. :D
Point.

#55 Re: BiH - Kipar

Post by Point. »

Ako ne dobijemo Kipar, Mesi uruciti otkaz iste minute.
Muhamed Đakmić

#56 Re: BiH - Kipar

Post by Muhamed Đakmić »

Idemedosumom wrote:I onda opet baraž. Četvrta sreća jel? Ja ne znam bil mi Albaniju mogli u baražu proći, s ovakvim pristupom.
Ovo će biti najteži baraž ikad, jer dvije reprezentacije između Španije, Italije, Francuske i Holandije će sigurno biti u njemu. Ako se oklizne još neko od favorita (što da ne Portugal koji je već zijanio jednu utakmicu :D :D), mi smo donji i šanse da se kvalifikujemo svedene su na minimum.

Ne bi bili nosioci, a stvarno ne vidim kako bi izbacili Italiju, Portugal ili Holandiju. Vjerujem da će Španija i Francuska ipak otići direktno, a sve i da one završe u baražu, baš ćemo se usrećiti protiv njih.
rage_guy

#57 Re: BiH - Kipar

Post by rage_guy »

Muhamed Đakmić wrote:
Ovo će biti najteži baraž ikad, jer dvije reprezentacije između Španije, Italije, Francuske i Holandije će sigurno biti u njemu. Ako se oklizne još neko od favorita (što da ne Portugal koji je već zijanio jednu utakmicu :D :D), mi smo donji i šanse da se kvalifikujemo svedene su na minimum.

Ne bi bili nosioci, a stvarno ne vidim kako bi izbacili Italiju, Portugal ili Holandiju. Vjerujem da će Španija i Francuska ipak otići direktno, a sve i da one završe u baražu, baš ćemo se usrećiti protiv njih.
U principu se slazem da ce biti najtezi baraz do sad, ali samo da kazem da je Holandija trenutno ispod nas na fifinoj listi :D
Juliuscezar

#58 Re: BiH - Kipar

Post by Juliuscezar »

rage_guy wrote:
Muhamed Đakmić wrote:

U principu se slazem da ce biti najtezi baraz do sad, ali samo da kazem da je Holandija trenutno ispod nas na fifinoj listi :D
Znaci biti cemo nosilac ali dobiti Holandiju :D :D
1bosna

#59 Re: BiH - Kipar

Post by 1bosna »

Prodajem 1 sjever po normalnoj cijeni.Zainteresovani na PP.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#60 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

condy wrote:Kipar se mora dobit. Ako Estonija izgubi od Grcke, a po svemu sudeci izgubice, a mi ne dobijemo Kipar, sledecu igramo sa Grckom, i tad bi se moglo desit da u novembru vec prokockamo ove kvalifikacije. Ta Grcka ima jebeno dobar raspored utakmica.
I ta Grca i ta Belgija u drugom dijelu kvalifikacija nama dolaze kuci sto znaci da bi u Novembru bod protiv Grcke isto tako bio velik...naravno uz pobjedu u Zenici u koju uopste ne sumnjam naravno ako budemo kompletni. Isto tako siguran sam da cemo dobiti Belgiju u Zenici ili ako nista izvuci bod.
condy

#61 Re: BiH - Kipar

Post by condy »

hrasno38 wrote:
I ta Grca i ta Belgija u drugom dijelu kvalifikacija nama dolaze kuci sto znaci da bi u Novembru bod protiv Grcke isto tako bio velik...naravno uz pobjedu u Zenici u koju uopste ne sumnjam naravno ako budemo kompletni. Isto tako siguran sam da cemo dobiti Belgiju u Zenici ili ako nista izvuci bod.
Mene muka hvata od misli da bi Grcka ako mi podbacimo protiv njih u vrlo ranoj fazi kvalifikacija mogla otici na +6 bodova. Tako je Vels pobjegao u proslim, i nismo ih uspjeli stici. Za nas bi bilo jako dobro kad bi Estonci otkinuli bodove Grcima. Ja bih ih castio ako bi im maznuli bodove :mrgreen:
cyprus

#62 Re: BiH - Kipar

Post by cyprus »

Ma Holandija je bezveze :mrgreen: Ozbiljno...

A ne bojim se ni Italije ni Portugala :oops:
Last edited by cyprus on 09/10/2016 15:05, edited 1 time in total.
l33t

#63 Re: BiH - Kipar

Post by l33t »

ako smo vec ovako losi i ako ce mozda biti izgubljeno ili nerijeseno protiv Kipra, nadam se totalnoj blamazi i protiv Grcke pa da znamo na cemu smo da se ne nadamo i cao :)
hrasno38

#64 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

condy wrote:
hrasno38 wrote:
Mene muka hvata od misli da bi Grcka ako mi podbacimo protiv njih u vrlo ranoj fazi kvalifikacija mogla otici na +6 bodova. Tako je Vels pobjegao u proslim, i nismo ih uspjeli stici. Za nas bi bilo jako dobro kad bi Estonci otkinuli bodove Grcima. Ja bih ih castio ako bi im maznuli bodove :mrgreen:
Jos puno puno bodova i puno puno utakmica ima da se igra tako da je sada zaista prerano bilo sta najvaljivati i komentarisati u negativnom kontekstu. Da smo izgubili od slabije reprezentacije onda OK ovako to je bilo gostovanje sa kojeg su bodovi bili cisti SF.
insomnia78

#65 Re: RE: Re: BiH - Kipar

Post by insomnia78 »

hrasno38 wrote:
Pa da, opste je poznato kako se noge odrezu u grotlu zenice
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
insomnia78

#66 Re: RE: Re: BiH - Kipar

Post by insomnia78 »

l33t wrote:ako smo vec ovako losi i ako ce mozda biti izgubljeno ili nerijeseno protiv Kipra, nadam se totalnoj blamazi i protiv Grcke pa da znamo na cemu smo da se ne nadamo i cao :)
Kakav Kipar ba. Poderacemo ih ko truhlu storu. Ali to ne znaci da nismo losi
hrasno38

#67 Re: RE: Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:
hrasno38 wrote:
Pa da, opste je poznato kako se noge odrezu u grotlu zenice
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Koliko si puta bio na utakmici u Zenici???
leškarenje

#68 Re: BiH - Kipar

Post by leškarenje »

Bio sam ja milion puta.....karina atmosfera,sa jos karinaskijim navijacima koji dodju.Da prate Fanaticose to bi mozda i licilo na nesto,ovako kita obicna.
palermo

#69 Re: BiH - Kipar

Post by palermo »

Muhamed Đakmić wrote:

Zašto ne bi bili nosioci ? MI ako odradimo dobro ove kvalifikacije mislim da smo nosioci. Ako ne odradimo dobro, svakako nećemo u baraž.
Italija, Holandija, Ukrajina (Hrvatska) i ko bi nas još mogao prestići ?
hrasno38

#70 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Bio sam ja milion puta.....karina atmosfera,sa jos karinaskijim navijacima koji dodju.Da prate Fanaticose to bi mozda i licilo na nesto,ovako kita obicna.
Za tebe znam da si bio i tebe nisam ni pitao ali kad mi pocnu pricati oni sti su 1000 km daleko od Zenice onda mi se pocne dizati kosa na glavi. A sto je atmosfera karinaska ja cu ti reci .....zato sto su dvije najvece navijacke grupe ispali najobicniji karinasi i prepustili da kao oficijelni reprezentacije navijaci budu Fanaticosi. Po obicaju ponasaju se ko uvrijedjene mlade jer ne daj boze da se nesto kaze protiv Hordi i manijaka i da im se nesto zamjeri. Oni su i jedan od razloga sto je reprezentacija otisla iz glavnog grada jer nisu bili u stanju da naprave jednu postenu reprezentativnu navijacku tribinu i stadion Kosevo je skoro uvijek pa bio pust. I da ne zaboravi da si rekao da si i ti bio milion puta medju tim navijacima :D
leškarenje

#71 Re: BiH - Kipar

Post by leškarenje »

:D da bio,ali kako ti navijaci naprave dobru atmosferu na gostovanjima :-) zato sto se prate BHF i pjevaju pjesme koje oni pocinju....dok je ovdje domacem bosnji tesko podici dupe i navijati pa makar i 15 minuta,jos kaze da sjedes jer mu smetas :izet:
hrasno38

#72 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote::D da bio,ali kako ti navijaci naprave dobru atmosferu na gostovanjima :-) zato sto se prate BHF i pjevaju pjesme koje oni pocinju....dok je ovdje domacem bosnji tesko podici dupe i navijati pa makar i 15 minuta,jos kaze da sjedes jer mu smetas :izet:
da u pravu si 100% s tim da na gostovanja idu iskljuvo oni koji i u Zenici vriste 90 minuta. Ja opet kazem i nikada mi nece biti jasno da pored zaista odlicnih navijackih grupa u BiH a tu prije svega mislim na Manijake, Horde, Robijase, Fukare, Red Army nasu reprezentaciju iskljucivo prate Fanaticosi i to oni koji uglavnom zive vani (ali medju njima sasvim sigurno nije Insomnia jer njega zaboli za BiH i tu je samo kad treba nesto da se pljucka).
insomnia78

#73 Re: BiH - Kipar

Post by insomnia78 »

Da, opste je poznato da sam ja otiso vani prije nego je reprezentacija i postojala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
l33t

#74 Re: RE: Re: BiH - Kipar

Post by l33t »

insomnia78 wrote:
l33t wrote:ako smo vec ovako losi i ako ce mozda biti izgubljeno ili nerijeseno protiv Kipra, nadam se totalnoj blamazi i protiv Grcke pa da znamo na cemu smo da se ne nadamo i cao :)
Kakav Kipar ba. Poderacemo ih ko truhlu storu. Ali to ne znaci da nismo losi
ma i da ih poderemo, ako cemo igrati onako bolje da ne idemo u baraž. dosta je vala zivaca otislo za nasu repku ...
leškarenje

#75 Re: BiH - Kipar

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote::D da bio,ali kako ti navijaci naprave dobru atmosferu na gostovanjima :-) zato sto se prate BHF i pjevaju pjesme koje oni pocinju....dok je ovdje domacem bosnji tesko podici dupe i navijati pa makar i 15 minuta,jos kaze da sjedes jer mu smetas :izet:
da u pravu si 100% s tim da na gostovanja idu iskljuvo oni koji i u Zenici vriste 90 minuta. Ja opet kazem i nikada mi nece biti jasno da pored zaista odlicnih navijackih grupa u BiH a tu prije svega mislim na Manijake, Horde, Robijase, Fukare, Red Army nasu reprezentaciju iskljucivo prate Fanaticosi i to oni koji uglavnom zive vani (ali medju njima sasvim sigurno nije Insomnia jer njega zaboli za BiH i tu je samo kad treba nesto da se pljucka).
Dosta tih nabrojanih prati repku,ali ne ispred grupe ....doduse sa salovima svoga kluba,ja imam sliku na kojoj je sest salova razlicitih klubova na jednoj utakmici repke :D
Post Reply