Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supercali wrote:
I ti se za kafu pribiljezi imam kose i previse
Nego ajd pomenuta je ta celavost sta je sa dugokosim muskarcima kao ja?
bejbi91 wrote:
Ćelavost mi nije problem,svakako ne volim puno kose na muškarcu Što bi se reklo,"na cent" mi je idealno
Ja sam se već izjasnila Volim poljubiti svog muškarca u glavu s vremena na vrijeme,onako mahinalno Kad je naprimjer tužan,pod stresom,a nije mu do seksa a ne trebaju mi usta puna dlaka
al_akhisari wrote:...sjedimo jedne prilike, a u društvu je neki covjek koji ima 45-plus godina i koji nikad u životu nije imao curu, nema niti ženu i tako se malo priča o ženama, kad će ti on: "ja da sam žena, ja bih se samo kurvo" svjestan da to na ovakav način ne zvuči pretjerano smješno, reći ću da smo se mi dobro smijali; pričam ovo iz razloga da kažem, da sam ja žena, definitvno debljina (i kao muškarcu mi je to važno kod žena)
@bejbi
Pa jbg upravu je.
Njima lakse, hem mogu i u 100-toj svaka, hem duze zive, hem ranije u pemziju idu, hem ce ih svak
ak je dovoljno zagorio, nastavi dalje niz.
al_akhisari wrote:...sjedimo jedne prilike, a u društvu je neki covjek koji ima 45-plus godina i koji nikad u životu nije imao curu, nema niti ženu i tako se malo priča o ženama, kad će ti on: "ja da sam žena, ja bih se samo kurvo" svjestan da to na ovakav način ne zvuči pretjerano smješno, reći ću da smo se mi dobro smijali; pričam ovo iz razloga da kažem, da sam ja žena, definitvno debljina (i kao muškarcu mi je to važno kod žena)
@bejbi
pa i ja da sam žena uzim'o bih pare od glupih muškaraca putem Spolnog organa... laganica
Sto jest, jest.
Dok je Muskadije, samo digne noge u vis i kapa para.
Bolje nego krampat.
Nek Muskadija krampa.
supercali wrote:
bejbi91 wrote:
Ćelavost mi nije problem,svakako ne volim puno kose na muškarcu Što bi se reklo,"na cent" mi je idealno
Ja sam se već izjasnila Volim poljubiti svog muškarca u glavu s vremena na vrijeme,onako mahinalno Kad je naprimjer tužan,pod stresom,a nije mu do seksa a ne trebaju mi usta puna dlaka
Pravo da ti kazem, ako je ovo u pitanju onda su debljina, celavost i visina tvoj najmamnji problem....cuj nije mu do seksa....s tim nesta nije u redu
supercali wrote:
bejbi91 wrote:
Pravo da ti kazem, ako je ovo u pitanju onda su debljina, celavost i visina tvoj najmamnji problem....cuj nije mu do seksa....s tim nesta nije u redu
Mislim da nešto nije uredu sa osobama koje kada su pod stresom na poslu,u finansijskoj krizi,imaju problema sa kamencem u bubregu,imaju problema u porodici,mogu upražnjavati seks,s tim nešta nije uredu,da se razumijemo
Ali eto vi ste svi normalni i napaćeni pa se ni ne čudim ovakvim komentarima
bejbi91 wrote:
Mislim da nešto nije uredu sa osobama koje kada su pod stresom na poslu,u finansijskoj krizi,imaju problema sa kamencem u bubregu,imaju problema u porodici,mogu upražnjavati seks,s tim nešta nije uredu,da se razumijemo
Ali eto vi ste svi normalni i napaćeni pa se ni ne čudim ovakvim komentarima
Pandakonda wrote:Pitanje za dame, koja je po vama od ove tri najgore fizicka "osobina" koju može imat muškarac ?
- Ćelavost
- Visina (niži od vas)
- Debljina
Znam da nijedna od ovih osobina ne definiše muškarca i njegovu sposobnost da bude dobar partner, ali činjenica je da neke od ovih gore navedenih stvari može biti deal breaker za mnoge žene.
Visina,odnosno niži muškarac,mi isto tako nije problem,dobro,ne sada neka drastična razlika,doduše nisam ni ja puno visoka pa mi se dešavalo da imam partnera iste visine kao i ja,ali tada štikle nisu dolazile u obzir Mislim,štikle kada izlazimo vani,jer se osjećam budalasto kad mu mogu jesti pitu s glave Tako da štikle po kući,u krevetu ,kuhinji
Ali brate mili,debelog frajera ne bih trpila,ono da ima sisice,guzove veće od mojih,da moraš da mu zadigneš stomak a ispod stomaka nađeš cvoljak,da pojede za ručak šerpu sarme i tepsiju pite,i u neka doba ustaje da kopa po frižideru,a kad se natovari na mene,da ne mogu da dišem
Ti si jako cudna osoba, svakako interesantan primjerak za studiranje
Variola Vera wrote:žene ne gledaju fizičke karakteristike već materijalne
Kako koja žena Ne znam zašto vlada ovakvo razmišljanje
Meni su npr. bili puno bolji momci oni skromnog finansijskog stanja,koji su rintali za platu od 600 KM,i vozili golfa dvojku,nego oni koju su imali,bubam,dobro auto,svoj stan i platu 1500-2000,ovi tzv. bogataši misle da jer imaju para mogu imati svaku,pa ne cijene ono što imaju,egocentrični su narcisi,dok ovi skromniji ženu cijene i drže je kao kap vode na dlanu,više poštuju,imaju razumijevanja,i obraćaju više pažnje na svoju partnerku i stalo im je do svih detalja vezano za nju,a ovaj sa Audijem A6 ne zna kada mu je djevojci rođendan
Tako da to "Žene ne gledaju fizičke karakteristike već materijalne" batali
Cjelivam ti ruke.
ti bi se prije bacila u septicku nego bila sa boljim momcima iz opisa
procitali smo sve ispovhedi iz teen magazina i vesele sveske
Ma to je Respo skontao one jabukovače [emoji12] ništa se ne brini bejbi.
Ne vidim razlog zašto su samo tri karakteristike nabrojane...i to dvije na koje se ne može utjecati nikako. Nije fer... Osim toga nekim muškarcima ćelavost dobro stoji.
Meni iskreno smeta klempavost. Ali velika klempavost. I to samo zato što sam kao dijete odrasla sa prijateljem koji je bio zaista lijep ali strašno klempav. Pa uvijek kad je vjetar puhao u suprotnom pravcu govorio je da se osjeća ko slijepi miš.
Ja sada sebi ne mogu doći a da ne zamišljam slijepog miša od svakog muškarca s klempavim ušima. Pa kud ne reče Batman bar... Traume iz djetinjstva, šta ću...