Zahiragić opet jaše

Post Reply
insomnia78

#51 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Jesi dunjalucar
drunken tiger

#52 Re: Zahiragić opet jaše

Post by drunken tiger »

Pokušajte petkom poslije 12-13 sati dobiti nekoga u Općini ili bilo kojoj instituciji..Nema nikoga. Poslije džume se niko ne vraća na posao.
Capajebo

#53 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Capajebo »

Malo ga i vi pretjerujete vala. Ne kazem da nema toga, ali de malo :mrgreen:
Dr Baltazar

#54 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

Hvala Bogu pa ljekari i svi ostali mogu otići na džumu bez da im iko išta kaže. Ove besposličare na klixu ne računam :lol:

@Chisum

Je li ono u Sarajevu ta SDA uzela 3/4 općine :lol: ? Ljevica još pjeni što su izgubili bazu :mrgreen:

Ja živim u muslimanskoj državi, nikakve te tvoje izmišljene države :mrgreen:

@drunken

U ta doba treba da budeš na džumi. Šta imaš koga tražiti ?
sunceKOtepsija

#55 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sunceKOtepsija »

Dr Baltazar wrote:Najsmješnije što se oko ove teme javljaju narodi koji su u manjini u BiH. Ne sviđa vam se ovo što će se uvesti ? Imate maticu, niko vam ne brani :)
Centar je naš :bih: -jebo ih pas (da izvines)
Chisum

#56 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chisum »

Dr Baltazar wrote:Hvala Bogu pa ljekari i svi ostali mogu otići na džumu bez da im iko išta kaže. Ove besposličare na klixu ne računam :lol:

@Chisum

Je li ono u Sarajevu ta SDA uzela 3/4 općine :lol: ? Ljevica još pjeni što su izgubili bazu :mrgreen:

@drunken

To i jeste bio jedini sam mindercadi iz SDA - da se seljaku centra dohvatiti, jebes sve ostalo.... a za ostatak Bosne - ko prezivi, pricace... :lol: Dobro vam je ridjobradi porucio - mi mu iz Centra vrijedimo k'o deset vas ostalih, pa mu ti i dalje zanosi muda u okukama. On je svoje rekao :lol:

Samo me zanima kako ce proci sljedeci put kad se obrati glasackom tijelu s onom "od Une do Drine"...
Ripicipi

#57 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ripicipi »

drunken tiger wrote:
Dr Baltazar wrote:Hvala Bogu pa ljekari i svi ostali mogu otići na džumu bez da im iko išta kaže. Ove besposličare na klixu ne računam :lol:

@Chisum

@drunken

Ma ti si obični maloumni parazit i dokaz svega što je pogrešno u BiH!!
Mozda je i ovaj lik licno, to je taj isprani mozak.
"Svijetla" buducnost ove zemlje :sad:
Dr Baltazar

#58 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

SDA nije islam, tako da nema veze sa ovim. Drugo je što vi to tako povezujete. SDA jeste Bošnjak, što nema veze sa religijom. Stranke ovdje niko i ne pominje.

Ovdje se radi o ideji koja će, ako Bog da, proći i onda se žalite sudu u Strazburu :lol:

@ripicipi

To je to :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#59 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

Altsa wrote:Jel ovaj seljacic sta u rodu sa SDA jastrebom Jusufom Zahiragicem sto je u crno zaveo uposlenike energoinvesta? Mislim da je krajnje vrijeme da neko ove tipove posalje u 3pm.
Pa ako mu nije babo onda mu je dajdza ili amidja a ja ipak mislim da mu jeste babuka cim se ovoliko kurci!
hrasno38

#60 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

Dr Baltazar wrote:SDA nije islam, tako da nema veze sa ovim. Drugo je što vi to tako povezujete. SDA jeste Bošnjak, što nema veze sa religijom. Stranke ovdje niko i ne pominje.

Ovdje se radi o ideji koja će, ako Bog da, proći i onda se žalite sudu u Strazburu :lol:

@ripicipi

Ovdje se radi o klasicnom kurcanju sa vjerom i uplitanje vjere tamo gdje joj nije mjesto. Klasicni vjerski papanluk i uvlacenje u supak stranci!!
drunken tiger

#61 Re: Zahiragić opet jaše

Post by drunken tiger »

Dr Baltazar wrote:SDA nije islam, tako da nema veze sa ovim. Drugo je što vi to tako povezujete. SDA jeste Bošnjak, što nema veze sa religijom. Stranke ovdje niko i ne pominje.

@ripicipi

Je li vam i Desnica Radivojević Bošnjak? Odakle vama ekskluzivno pravo na ime Bošnjak?? Normalno da će proći kad idete ka tome da unazadite ovu državu. Ionako sve prodajete, navikli na prodaju, krenulo vas od 92 prodajom istočne Bosne, 95 Srebrenice pa nadalje...Vi ste sramota za ime Bošnjak!!!
Horcrux

#62 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Horcrux »

Dr Baltazar wrote:Apsolutno podržavam ideju :thumbup: Svakako većina profesora pusti studente koji zatraže da odu na džumu.

@za ovu ljevicu koja pjeni

Da je neki Radovan ili Mirko zatražio nešto za svoj narod, odmah biste ga svi podržali. Tad je multi kulti na nivou. Ne mogu reći glupi Bošnjo, jer Bošnjak musliman sigurno neče reći nešto loše za ovu ideju. :bih:
Bosnjak, muslimani i ovo je losa ideja. Pored toliko problema na Univerzitetu, isplivava problem sto ljudi ne mogu na dzumu. Pa ima i ona u 4, radnicka, moze student ici i na tu. Ili je to ono gdje ce u 4 na dzumu, poslije posla, to je njegovo vrijeme, bolje uzeti sat na racun firme.

#tuspasmene
hrasno38

#63 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

@Chisum

@drunken

SDA je uzela 3/4 cundare velicine drske za metle. Dva nacelnika ce moci odluciti samo kad ce ici pisati, treceg nemate jer je bivsi SDA a ona dva u "prigradskim" opstinama nisu ni zanimljivi.
HAVANA

#64 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HAVANA »

Kralj te jebo ljudi na mjesec idu,smisljaju,izmisljaju,napreduju...Ono smislilo da mu petak neradni bude il sta li vec.O jebem li mu uciteljicu i vrijednost koju ce on stvoriti.Semafor jebeni ne znaju nastimat... :-)
Dr Baltazar

#65 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

hrasno38 wrote:

@ripicipi

Ovdje se radi o klasicnom kurcanju sa vjerom i uplitanje vjere tamo gdje joj nije mjesto. Klasicni vjerski papanluk i uvlacenje u supak stranci!!
Ovo zadnje me fakat ne zanima.

Ne znam kakve veze ovo ima sa onima koji ne idu na džumu, a takvih vas je najviše ovdje ? Evo pomenula se džuma i za posao. Petkom su džamije pune. Tih sat vremena što ćete raditi bez kolege ionako nećete imati nekog nenormalnog posla jer je većina ljudi u džamiji. Lagano odete i vi zapalite cigaru, popijete kafu..
Dr Baltazar

#66 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

hrasno38 wrote:

@Chisum

@drunken

SDA je uzela 3/4 cundare velicine drske za metle. Dva nacelnika ce moci odluciti samo kad ce ici pisati, treceg nemate jer je bivsi SDA a ona dva u "prigradskim" opstinama nisu ni zanimljivi.
Hahahahahahahahaahhaha

Drug košarkaš, idi provjeri kako stoji stanje sa vijećnicima. DF-ovci dižu ruke uz SDA-SBB (Centar). Većina hladno u svakoj općini ;-) Hadžibajrić sigurno neće slušati priče komunjara, valjda ti je jasno čiji je to igrač. Novi Grad - treba li komentar :lol: ?
Last edited by Dr Baltazar on 05/10/2016 23:30, edited 1 time in total.
Heller

#67 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Heller »

hrasno38 wrote:
Altsa wrote:Jel ovaj seljacic sta u rodu sa SDA jastrebom Jusufom Zahiragicem sto je u crno zaveo uposlenike energoinvesta? Mislim da je krajnje vrijeme da neko ove tipove posalje u 3pm.
Pa ako mu nije babo onda mu je dajdza ili amidja a ja ipak mislim da mu jeste babuka cim se ovoliko kurci!
Kad ga vidim pretpostavim da mu je i dajdža i babo :-?
hrasno38

#68 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

Dr Baltazar wrote:
hrasno38 wrote:

@ripicipi

Ne znam kakve veze ovo ima sa onima koji ne idu na džumu, a takvih vas je najviše ovdje ? Evo pomenula se džuma i za posao. Petkom su džamije pune. Tih sat vremena što ćete raditi bez kolege ionako nećete imati nekog nenormalnog posla jer je većina ljudi u džamiji. Lagano odete i vi zapalite cigaru, popijete kafu..
Vjera je privatna stvar u svakom normalnom drustvu i zavrijeme radnog vremena ili skole nema praktikovanje vjere u sekularnim drzavama. ovo nije vjerska drzava ili ne daj boze islamska drzava i sve dok nije nema ni dzume petkom u 12....u stvari da se ispravim ima dzume i bit ce je uvijek ali ce biti i ispita pa vi idite po dzumama. Ovaj prijedlog SDA mladog poltrona inace poznate porodice Zahiragic koja je ojadila KS je jednostavno odvratan jer fakultete ne pohadjaju samo muslimani. Kad je tako sirokogrud sto je onda isao da tuce gay populaciju kad je svakom svoje. Klasicni novokomponovani SDA seljacic.
Heller

#69 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Heller »

Dr Baltazar wrote:
hrasno38 wrote:

@ripicipi

Što li je država u kurcu, druže pravo mi zvučiš ko neki SDA uhljebljeni kadar
hrasno38

#70 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

Dr Baltazar wrote:Hahahahahahahahaahhaha
Drug košarkaš, idi provjeri kako stoji stanje sa vijećnicima. DF-ovci dižu ruke uz SDA-SBB (Centar). Većina hladno u svakoj općini ;-) Hadžibajrić sigurno neće slušati priče komunjara, valjda ti je jasno čiji je to igrač. Novi Grad - treba li komentar :lol: ?
Mozda u proslim mandatima u ovim DF ce dizati ruke iskljucivo protiv ove gay koalicije ge veliki prci malog!!! Hadzibajric jarane iz principa ce ici sa komunjarama samo da odjebe ovo SDA/SBB smece. To ti je provjereno 100% Novi Grad nema problema tu SDA ima vecinu kad je naselio sve sto je sljeglo u grad u zadnjih 20 godina kao i onaj kreten na Ilidzi.
Dr Baltazar

#71 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

Heller wrote:
Dr Baltazar wrote:
hrasno38 wrote:

Što li je država u kurcu, druže pravo mi zvučiš ko neki SDA uhljebljeni kadar
Ma jok to. Nikakve veze ni sa jednom strankom za razliku od mnogih ovdje ljevičara koji i dalje pjene nakon izbora ;-)
bumerangss

#72 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bumerangss »

jasko_ja wrote:Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost..
:bih:
Je li sarkazam ili... ? Ja mislim da je momak jako pametan i ja ga podrzavam u svemu a vi ljubomorni mozete samo da mu ga... popustite brate mili :D
Dr Baltazar

#73 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

hrasno38 wrote:
Mozda u proslim mandatima u ovim DF ce dizati ruke iskljucivo protiv ove gay koalicije ge veliki prci malog!!! Hadzibajric jarane iz principa ce ici sa komunjarama samo da odjebe ovo SDA/SBB smece. To ti je provjereno 100% Novi Grad nema problema tu SDA ima vecinu kad je naselio sve sto je sljeglo u grad u zadnjih 20 godina kao i onaj kreten na Ilidzi.
Dobro ti to provjeri još jednom. Hadžibajrića redovno viđam sa ljudima bliskim vrhu SDA :lol: A i tu DF (Stojnići) podržali kandidata SDA za načelnika - eto ti ljevice :lol:

Centar još lakše. Srna - DF u vijeću :lol: :pisnuo:

Ko će koga nadgledati :lol: ?
Last edited by Dr Baltazar on 05/10/2016 23:38, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#74 Re: Zahiragić opet jaše

Post by KatarinaKosaca »

Dzuma da, ali da se pomjera zivot u jednoj zemlji radi toga ne. Vise je pun q..da poreski obveznici ne mogu nista obaviti petkom. Ko nema obveza neka ide na dzumu. U privatnoj firmi, ako ga pusti gazda. Drzavni sluzbenik ne. Fakultet da prilagodjava, ne. Premijer BIH klanja dzumu u.mojoj mahali. Kad nadoknadi vrijeme koje mu.je placeno i zasto tu «aktivnost» prati pet tjelohranitelja koje mi placamo? Da ne pricam o zatvaranju ulice i ostalim kabadahijskim bezobrazlucina u ime dzume.
hrasno38

#75 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

Dr Baltazar wrote:
hrasno38 wrote:
Dobro ti to provjeri još jednom. Hadžibajrića redovno viđam sa ljudima bliskim vrhu SDA :lol: A i tu DF (Stojnići) podržali kandidata SDA za načelnika - eto ti ljevice :lol:
OK nastavi da sanjas.....ovo je najveci pad SDA na opstinskim izborima ikada a jos veci ce biti 2018....budes vidio!!!
Post Reply