I ja mislim da je Bjelorusija, kontao sam da je bilo u gostima i rezlutat 2:0. Uglavnom Englezi nam dobro leze sto se tice sudija.ljevoruki wrote:Ako se ne varam sudio je BiH Bjelorusija u Zenici kad smo dobili 1:0 golom Misimovica.Jack Be Nimble wrote:Ne znam zasto ali mislim da nam je Atkinson vec jednom sudio i bio dobar/fer.
Inace utakmica poznata po rafalanju Misketa prema selektoru u suskavcu.![]()
Belgija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#51 Re: Belgija - BiH
- van Basten
#52 Re: Belgija - BiH
Sudio nam je onaj baraz protiv Portugala u Zenici kad je svojim bravurama odrzavao 0:0 Ronaldu i drustvu omogucivsi Kretenu Starku da nas dokusuri u revansu.
Sudjenje protiv Bjelorusije kojoj je dao 2 crvena je bilo samo ispiranje savjesti zbog blamaze na isto. Mjestu koju godinu ranije (iako nisam siguran da je to bio on a ne neko drugi protiv tih bijelih rusa).
Uglavnom nisam zadovoljan njegovim delegiranjem. Kriticno los.
Sudjenje protiv Bjelorusije kojoj je dao 2 crvena je bilo samo ispiranje savjesti zbog blamaze na isto. Mjestu koju godinu ranije (iako nisam siguran da je to bio on a ne neko drugi protiv tih bijelih rusa).
Uglavnom nisam zadovoljan njegovim delegiranjem. Kriticno los.
- SkyLimit
#53 Re: Belgija - BiH
I za onog što nas je masakrirao u revanšu za Irskom se danima pred utakmica pisalo kako nam je uvijek dobro sudi, kako sluša našu narodnu muziku
i kako tu neće biti problema 
- AmiĐa_Idriz
#54 Re: Belgija - BiH
Hoće Martinez 3-5-2 formaciju, u napadu Lukaku i Benteke (biće laktanja sa Spahom u zraku
).
-
Frankyee
#55 Re: Belgija - BiH
u Cirinom vaktu bi mi igrali 3-5-2 ,, i dan danas se sjecam te postaveAmiĐa_Idriz wrote:Hoće Martinez 3-5-2 formaciju, u napadu Lukaku i Benteke (biće laktanja sa Spahom u zraku).
Supić,
Jahic, Spahic, Nadarevic
Berberović, Muratovic, Ibričić, Pandža,
Misimović,
Muslimović i Džeko.
-
samkoF
#56 Re: Belgija - BiH
luckylaka wrote:Sa Vedom,Edom,Haretom ,Miretom ...ubicemo ih da im kuca pamti![]()
Sa igracima koji nisu u formi jel
- Point.
#57 Re: Belgija - BiH
Razvalicemo ih tako gadno da ce petak proglasiti dan zalosti.
- Logovan
#58 Re: Belgija - BiH
Biće im gore nego kao onaj put kada smo ih klepili 4:2.Point. wrote:Razvalicemo ih tako gadno da ce petak proglasiti dan zalosti.
- mO k3
#59 Re: Belgija - BiH
ili uzimamo ili nerijeseno igramo , oni nam leze kao ekipa 
- luckylaka
#60 Re: Belgija - BiH
MIJENJA FORMACIJU Martinez na BiH kreće s dva napadača
Hajde Mesha kreni i ti sa dva napadaca mi drukcije neznamo igrati
Hajde Mesha kreni i ti sa dva napadaca mi drukcije neznamo igrati
-
north
#61 Re: Belgija - BiH
Tako je
, ....Kad može Martinez, možemo i mi
....formacija 4-1-3-2...zadnji vezni Medo
, u napadu Džeko i Ibišević, odmah iza njih Pjanić, po krilima superdefanzivni Lulić i Višća ...neće moći oka otvoriti, a nazad ćemo bitii beton...u prvi tim još gurnuti Vranješa, Šunjića i Bičakčića, pobjeda je zagarantovana

-
Mirza007
#62 Re: Belgija - BiH
Kada je to Mesa igrao 4-1-3-2?north wrote:Tako je, ....Kad može Martinez, možemo i mi
....formacija 4-1-3-2...zadnji vezni Medo
, u napadu Džeko i Ibišević, odmah iza njih Pjanić, po krilima superdefanzivni Lulić i Višća ...neće moći oka otvoriti, a nazad ćemo bitii beton...u prvi tim još gurnuti Vranješa, Šunjića i Bičakčića, pobjeda je zagarantovana
![]()
![]()
Sumnjam da ce biti ista drugo nego sto smo I do sada pod njim igrali: 4-2-3-1 ili 4-4-2. Nema experimenta u ovakvim utakmicama.
Drvlje I kamenje bi po njemu bilo da proba nesto novo I izgubimo (s pravom).
Generalno 4-1-3-2 protiv Belgije u gostima sa Medom kao zadnjim bi bila katastrofa.
- MaroonBrigade
#63 Re: Belgija - BiH
Mislim da je north ubacio malo sarkazma u svoj post 
-
Mirza007
#65 Re: Belgija - BiH
Najvjerovatnije ce ici ovo:
http://www.reprezentacija.ba/idealnih-b ... hp?id=7182
Moguce je da ce biti:
Cimirot umjesto Jajala
Sunjic umjesto Zukanovica
Medunjanin umjesto Milicevica
no formacija je 4-2-3-1 za pocetak. Preci na 4-4-2 (Dzeko I Ibisevic u spicu) u slucaju nepovoljnog rezultata na poluvremenu.
http://www.reprezentacija.ba/idealnih-b ... hp?id=7182
Moguce je da ce biti:
Cimirot umjesto Jajala
Sunjic umjesto Zukanovica
Medunjanin umjesto Milicevica
no formacija je 4-2-3-1 za pocetak. Preci na 4-4-2 (Dzeko I Ibisevic u spicu) u slucaju nepovoljnog rezultata na poluvremenu.
-
Mirza007
#66 Re: Belgija - BiH
Thread ide od lakijevog posta.MaroonBrigade wrote:Mislim da je north ubacio malo sarkazma u svoj post
- MyTao
#67 Re: Belgija - BiH
Pobjedit cemo 2-1
Dzeko i Pjanic sa golovima.
Dzeko i Pjanic sa golovima.
- ovo_malo_duse
#68 Re: Belgija - BiH
Negdje je opasno zapelo dva dana do tekme a tema mrtva
Ako Mesha odigra pametno moglo bi ovo na hair izac.

Ako Mesha odigra pametno moglo bi ovo na hair izac.
-
tr_ba
#69 Re: Belgija - BiH
stvarno,mogli bi i mi napokon odigrat onako pacerskiovo_malo_duse wrote:Negdje je opasno zapelo dva dana do tekme a tema mrtva![]()
![]()
![]()
Ako Mesha odigra pametno moglo bi ovo na hair izac.![]()
-
Frankyee
#70 Re: Belgija - BiH
nedostatak zivota na ovoj temi je neobican. Da li je forum propao ili samo ova tema i utakmmica,,, mozda svi vise na politici .
Belgija ima kvalitet da realno moze igrati 3-5-2 i to bi moglo biti najjace njihovo oruzje. Ta trojica u odbrani su realno dobri ko nasih 4 ...
Ako sa 5 igraca sredine postignu premoc ( a ionako su jaki u sredini u igri 1 na 1 ) onda ce biti veoma tesko izvuci x.
Svi znamo da kad Pjanica poklope mi smo pola ekipe.
Kakva formacija i taktika je najbolja odbrana od tima koji igra 3-5-2 ?
Belgija ima kvalitet da realno moze igrati 3-5-2 i to bi moglo biti najjace njihovo oruzje. Ta trojica u odbrani su realno dobri ko nasih 4 ...
Ako sa 5 igraca sredine postignu premoc ( a ionako su jaki u sredini u igri 1 na 1 ) onda ce biti veoma tesko izvuci x.
-
zenit dozic
#71 Re: Belgija - BiH
Sta znaci pametno?ovo_malo_duse wrote:Negdje je opasno zapelo dva dana do tekme a tema mrtva![]()
![]()
![]()
Ako Mesha odigra pametno moglo bi ovo na hair izac.![]()
Ako mislis pod time izac sa mudima i odigrat ko npr protiv svice ili izac ko picka i zatvorit se ko protiv irske?
Prije ce bit ovo drugo
To drugo bi i upalilo da imamo dobru odbrambenu igru a kako smo u tome jad i cemer zna se sta nam slijedi.
Zato mesa nađi muda i napani ih sa vedom i edinom
-
tr_ba
#72 Re: Belgija - BiH
vidim niko nece,pa hajd rekoh.odoh jaFrankyee wrote:nedostatak zivota na ovoj temi je neobican. Da li je forum propao ili samo ova tema i utakmmica,,, mozda svi vise na politici .
BUNKER!!!
- Grean
#73 Re: Belgija - BiH
Rekoh ti ja reprezentacija nije vise in. Euforija koja ju je okruzivala prije kvalifikovanja na prvo veliko prvenstvo je neponovljiva i stvar proslih vremena.Frankyee wrote:nedostatak zivota na ovoj temi je neobican. Da li je forum propao ili samo ova tema i utakmmica,,, mozda svi vise na politici .
Za mene licno je bilo ocekivano, onda kad su sletili u Brazil znao sam da dolaze nova vremena kad se sve vraca u neku normalu i prosjek. To je kao sa kockarima, interesantno je dok ne dobiju.
- AmiĐa_Idriz
#74 Re: Belgija - BiH
Verthonghen i Alderweireld će biti jebeni za preskočiti, sa sigurnošću mogu reći trenutno najuigraniji štoperski par u Europi, Totaš još nije primio gol iz otvorene igre. Toliko. Naravno pitanje je kako će to izgledati sa 3 nazad, ko će biti treći, ko libero?
-
Frankyee
#75 Re: Belgija - BiH
Trebace nam jedan dobar udarac Mede iz daljineAmiĐa_Idriz wrote:Verthonghen i Alderweireld će biti jebeni za preskočiti, sa sigurnošću mogu reći trenutno najuigraniji štoperski par u Europi, Totaš još nije primio gol iz otvorene igre. Toliko. Naravno pitanje je kako će to izgledati sa 3 nazad, ko će biti treći, ko libero?