Leksikon foruma sax i klix
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#51 Re: Leksikon foruma sax i klix
Iako je zahmetli, ali dobro bi bilo postavljati i linkove na neke od antologijskih tema i na postove forumasa koji se ovdje spominju.
Koliko vidim, skoro niko ne spominje aktuelne forumase.
Posto najavljuje penziju, evo da spomenem:
karanana-legendarni seks trol i generalno jedan od duhovitijih likova na forumu.
Koliko vidim, skoro niko ne spominje aktuelne forumase.
Posto najavljuje penziju, evo da spomenem:
karanana-legendarni seks trol i generalno jedan od duhovitijih likova na forumu.
-
ing-ecc
#52 Re: Leksikon foruma sax i klix
A jel ziv karanana 
- Gojeni H
#53 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pipi
Nosara (s ovim likom se imalo smisla prepirati)
Nellington
Amoninan (lik u nekim cudnim drustvenim vodama, ali informacije su mu kao da je hodajuci Google)
Nosara (s ovim likom se imalo smisla prepirati)
Nellington
Amoninan (lik u nekim cudnim drustvenim vodama, ali informacije su mu kao da je hodajuci Google)
- piupiu
#54 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ne vrti se sve oko foruma. Čovjek doktorirao i usput objavio knjigu (i to dobruFauja Singh wrote:Ako se ne varam on i jos mnogi forumasi su u znak protesta napustili klix kad je prestao biti sa-x.kakavdanakneiskustvu wrote:cyprus wrote:Mislim da ovom forumu najviše fali nellington...
da,šta je sa njim,ne piše više ovdje?
Nosferatu - legenda. Produžio mi je život bar za tri-četiri dana - hvala Nosfe! - njegovi su postovi bili ljekovito smiješni, trajali su po 20 minuta... i opet mi je bilo krivo kad se završe. Ima još jedan nezaboravan lik - istočnjak, mislim da ga se madner dobro sjeća. Genije s rižinih polja.
Ma, bilo je puno genijalnih ljudi i likova... ima ih i sada, mogla bih bar o još 20-ak - ovo je jedan vrlo zanimljiv i zabavan mikro-svijet. Jedino ne razumijem zašto se tema zove 'Leksikon', kad je više Enciklopedija nostalgije za deaktiviranim - pa ni o njima ni poštene panegirike, taman da je od pola rečenice. A gdje su teme, saxizmi i klixizmi, analize istorijskih perioda - antičko doba, metamoderna, turbo-romantiĆarstvo ... šarajte malo.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#55 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa i zamisljena je tema kao leksikon, ali je otisla u nostalgiju za nekim forumasima. To je normalno, svakom netko fali. Meni taj @nellington, nimalo. Ali@pipi, jako. @mina isto. BH—X najvise. Iako je tu ponekad nedostaje.mi cesce @plain vanilla.
-
kakavdanakneiskustvu
#56 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ne vrti se sve oko foruma. Čovjek doktorirao i usput objavio knjigu (i to dobrupiupiu wrote:Ako se ne varam on i jos mnogi forumasi su u znak protesta napustili klix kad je prestao biti sa-x.Fauja Singh wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Mislim da ovom forumu najviše fali nellington...
da,šta je sa njim,ne piše više ovdje?
Nosferatu - legenda. Produžio mi je život bar za tri-četiri dana - hvala Nosfe! - njegovi su postovi bili ljekovito smiješni, trajali su po 20 minuta... i opet mi je bilo krivo kad se završe. Ima još jedan nezaboravan lik - istočnjak, mislim da ga se madner dobro sjeća. Genije s rižinih polja.
Ma, bilo je puno genijalnih ljudi i likova... ima ih i sada, mogla bih bar o još 20-ak - ovo je jedan vrlo zanimljiv i zabavan mikro-svijet. Jedino ne razumijem zašto se tema zove 'Leksikon', kad je više Enciklopedija nostalgije za deaktiviranim - pa ni o njima ni poštene panegirike, taman da je od pola rečenice. A gdje su teme, saxizmi i klixizmi, analize istorijskih perioda - antičko doba, metamoderna, turbo-romantiĆarstvo ... šarajte malo.
koja knjiga?
-
The BEN10
#57 Re: Leksikon foruma sax i klix
@neelington je tu, prati tip forum, ali ne objavljuje ništa pod tim nickom. Meni se nedavno javio na pp po pitanju diskusije na jednoj temi. zadnji post mu bio prije 4-5 godinaKatarinaKosaca wrote:Pa i zamisljena je tema kao leksikon, ali je otisla u nostalgiju za nekim forumasima. To je normalno, svakom netko fali. Meni taj @nellington, nimalo. Ali@pipi, jako. @mina isto. BH—X najvise. Iako je tu ponekad nedostaje.mi cesce @plain vanilla.

@plain vanilla je tu, samo haman da niste na istim temama...
Last edited by The BEN10 on 02/10/2016 18:53, edited 1 time in total.
- piupiu
#58 Re: Leksikon foruma sax i klix
Izvini kdn - ne mogu (a nije ni po pravilima) otkrivati ljudima identitet na forumu - i ovo je bilo previše i trebalo bi me lupiti po prstima.kakavdanakneiskustvu wrote: koja knjiga?
-
kakavdanakneiskustvu
#59 Re: Leksikon foruma sax i klix
piupiu wrote:Izvini kdn - ne mogu (a nije ni po pravilima) otkrivati ljudima identitet na forumu - i ovo je bilo previše i trebalo bi me lupiti po prstima.kakavdanakneiskustvu wrote: koja knjiga?A nisam se zaustavila jer mi je pravo drago i jer je nešto lijepo za podijeliti u (i o) našoj maloj virtuelnoj mjesnoj zajednici.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#60 Re: Leksikon foruma sax i klix
Sve dok nije "Lažljiva haška pederčina Džefri Najs" ili "Engleski pederski isprdak Toni Bler", dobro je 
- piupiu
#62 Re: Leksikon foruma sax i klix
_BataZiv_0809 wrote:Sve dok nije "Lažljiva haška pederčina Džefri Najs" ili "Engleski pederski isprdak Toni Bler", dobro je
Nije.
-
Android Knego
#63 Re: Leksikon foruma sax i klix
Da nije kak'a detektivska?piupiu wrote:_BataZiv_0809 wrote:Sve dok nije "Lažljiva haška pederčina Džefri Najs" ili "Engleski pederski isprdak Toni Bler", dobro je![]()
![]()
![]()
Nije.
- Not My Idea
#64 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa de jos napisite ime i prezime 
- trambusek88
#65 Re: Leksikon foruma sax i klix
@motorna_pila
Ode s foruma, a nikad ne završi priču o najgorem date iskustvu. (3 dio).
http://forum.klix.ba/vasa-najgora-date- ... s4375.html
Ode s foruma, a nikad ne završi priču o najgorem date iskustvu. (3 dio).
http://forum.klix.ba/vasa-najgora-date- ... s4375.html
- insomnia78
#66 Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]_BataZiv_0809 wrote:Sve dok nije "Lažljiva haška pederčina Džefri Najs" ili "Engleski pederski isprdak Toni Bler", dobro je
- sadmire
#67 Re: Leksikon foruma sax i klix
Meni je ona zajedno sa nelingtonom isto prvo pala na pamet...Cherry-Cherry wrote:šta je sa anais nin?
- Danguba
#68 Re: Leksikon foruma sax i klix
vidi ove...Not My Idea wrote:Pa de jos napisite ime i prezime
jesil' ziva...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#69 Re: Leksikon foruma sax i klix
Moja Kato, nedostaju meni ona vremena kada smo se prepucavale na politiciKatarinaKosaca wrote:Pa i zamisljena je tema kao leksikon, ali je otisla u nostalgiju za nekim forumasima. To je normalno, svakom netko fali. Meni taj @nellington, nimalo. Ali@pipi, jako. @mina isto. BH—X najvise. Iako je tu ponekad nedostaje.mi cesce @plain vanilla.
Niti se moze vratiti vrijeme, niti taj optimizam, nazalost. Tako da ti mogu reci da i meni nedostaju rasprave s tobom, a bogme su cesto bile na rubu incidenta
S nekim forumasima sam ostala bliska u RL, tako da mi ne nedostaju
- Not My Idea
#70 Re: Leksikon foruma sax i klix
ooo,druze stariDanguba wrote:vidi ove...Not My Idea wrote:Pa de jos napisite ime i prezime![]()
jesil' ziva...
- RIZVA
#71 Re: Leksikon foruma sax i klix
Kurt Kombajn 
- hadzinicasa
#72 Re: Leksikon foruma sax i klix
vidi njeNot My Idea wrote:.....
- Not My Idea
#73 Re: Leksikon foruma sax i klix
vidi i rizve! ovakve teme uvijek probude stare spamatore
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#74 Re: Leksikon foruma sax i klix
vidi ove radioaktivne 
- USAblues
#75 Re: Leksikon foruma sax i klix
Cool I pametna Cura .... S dosta razocarenja Rekla je da bi trebala ici u Australiju .... Valjda je dobro ... Sto Joj zelimcyprus wrote:Šta je sa mircerkom... ni traga ni glasa...