A gdje ga radis pa dobijes te garancije?????[emoji1]Aethaercyn wrote:Vozim evo dvije godine 2.0 HDI 80kw. Za sada nisam imao većih kvarova (hvala Bogu). Jedini i najveci problem koji me je iritirao bio je ili ti ga bile su žarulje. Znao sam u mjesec dana po 4-5 komada zamjeniti. Problem solved = xenoni. Imao sam "na samom početku" dunđera majstora, te sam imao dva bezvezna troska (cca 800 KM). Letva volana i poluosovina su kupljeni na osnovu toga sto majstor nije znao sta lupka i kucka. Sve je bilo odokativna metoda. A na kraju ispalo da je otisla kugla i nosači amortizera. Sto se tice voznje pravi je ugodjaj. Imao sam Golfa 4 i nikako ne mogu da ga poredim sa Pugom. Bar za mene, Pug je za njega institucija. Uklonio mu FAP. Redovan servis i to je to. Potrosni dijelovi nisu skupi, a ja gdje radim auto, na svaki dio dobijam po 1-2 godine garancije.A kada sam ga kupovao mnogi su mi govorili da je skup sto se tice odrzavanja. Dijelovi, pa gdje ces francuza pa ovo pa ono. Obavezno pred kupovinu teraj ga u ovlašteni. Neka ga malo oni prečešljaju.
poslano sa Sonija Ze