Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Moderator: Benq
-
kolegione
#51 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
kinezi su dobri solidni ali za custom ROM root i tako ali ako zelis front end performanse, ipak programeri samaunga a narucito iphone zaista rade fenomenalan posao, naravno uz marketing
Najbolji testovi su na youtube kada ljudi otvaraju i zatvaraju apps to je ono sto radis sa telefonom i tu ce iphone ubiti sve a samsung svakog kineza.
Sent from my MI 4 using Tapatalk
Najbolji testovi su na youtube kada ljudi otvaraju i zatvaraju apps to je ono sto radis sa telefonom i tu ce iphone ubiti sve a samsung svakog kineza.
- KB9
#52 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2_pro-6396.php
sad ce evo godina kako je kod mene, cista masina od mobitela
-
kolegione
#53 Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
ovaj procesor je ozbiljna prica za analize, ljudi kupuju starije flagship prije nego novi middle range zbog 801KB9 wrote:http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2_pro-6396.php
- KB9
#54 Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
ne znam o cemu se radi tj taj dio "ozbiljna prica za analize" jer inace nisam bas toliko "u mobitelima" da znam da li ga sad hvalis il kudis al cisto na osnovu godine upotrebe govorim da je perverzija od mobitela za svoju cijenu, baterija mu nije oslabila, kamera dobra, dosta memorije, apdejd svaki fercera itd, sve sto meni ko prosjecnom korisniku trebakolegione wrote:ovaj procesor je ozbiljna prica za analize, ljudi kupuju starije flagship prije nego novi middle range zbog 801KB9 wrote:http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2_pro-6396.php
-
kolegione
#55 Re: RE: Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
ma odlican procesor, pa normalno ko je u telefonima tu se nema sta biti ili stooa ili ne ponekad procitas sto i kako kad kupujes.KB9 wrote:ne znam o cemu se radi tj taj dio "ozbiljna prica za analize" jer inace nisam bas toliko "u mobitelima" da znam da li ga sad hvalis il kudis al cisto na osnovu godine upotrebe govorim da je perverzija od mobitela za svoju cijenu, baterija mu nije oslabila, kamera dobra, dosta memorije, apdejd svaki fercera itd, sve sto meni ko prosjecnom korisniku trebakolegione wrote:ovaj procesor je ozbiljna prica za analize, ljudi kupuju starije flagship prije nego novi middle range zbog 801KB9 wrote:http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2_pro-6396.php
Na telefonu svakako nista pametno nisi u mogucnosti da uradis
hahaahha
-
probook
#56 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
E to je to sto pokusavam "strucnjaku" objasniti ima tri danakolegione wrote:Najbolji testovi su na youtube kada ljudi otvaraju i zatvaraju apps to je ono sto radis sa telefonom i tu ce iphone ubiti sve a samsung svakog kineza.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#57 Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Jesi li ovdje kupio ili je online???? Meni se svidja najvise zbog displeja, obnevidio pa mi i 5 incha malo.[emoji1]KB9 wrote:http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2_pro-6396.php
poslano sa Sonija Ze
- KB9
#58 Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
u telekomu uzeo kad su bili skroz jeftino nestokonektovan wrote:Jesi li ovdje kupio ili je online???? Meni se svidja najvise zbog displeja, obnevidio pa mi i 5 incha malo.[emoji1]KB9 wrote:http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2_pro-6396.php
poslano sa Sonija Ze
- konektovan
#59 Re: RE: Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Ja se ne sjecam da je ovaj bio, al' da je dobar, to stoji.[emoji6]KB9 wrote:u telekomu uzeo kad su bili skroz jeftino nestokonektovan wrote:Jesi li ovdje kupio ili je online???? Meni se svidja najvise zbog displeja, obnevidio pa mi i 5 incha malo.[emoji1]KB9 wrote:http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2_pro-6396.php
poslano sa Sonija Ze
poslano sa Sonija Ze
- KB9
#60 Re: RE: Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
bili i to skroz kratko po niskim cijenama i u malom brojukonektovan wrote: Ja se ne sjecam da je ovaj bio, al' da je dobar, to stoji.[emoji6]
poslano sa Sonija Ze
- Qler
#61 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Ja nosam ovaj Vibe P1a42 .. nije los telefon...
-
kolegione
-
kolegione
#63 Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
video imas iznad a za pocetak dovedi svoj jezik u red, bez bahatosti molim lijepom a l a c wrote:Oćel taj kakav video, stručnjaci [emoji38]m a l a c wrote:Pokažite taj videoprobook wrote: E to je to sto pokusavam "strucnjaku" objasniti ima tri dana [emoji38]
Drugo citaj kad vec ne citas prave stvari procitaj moj post sa pocetka, pa nastavi diskutovat
-
kolegione
#64 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Dobro vidi da ti objasnim neke stvari, postujemo mi ovdje svaki biznis, naravno legalnim a l a c wrote:Video je glup totalno
Po čemu se vidi koji je brži, ti odokativno onako ofrlje zaključio
frajer redom pali i pokreće aplikacije, niđe veze
Dajte ba nešto ozbiljnije pustite ta sranja
Nešto gdje imaju adekvatna mjerenja a ne odokativno-ofrlje metode
To što ti prodaješ kineske telefone, ne daje ti za pravo da se ovdje boris, klip pokazuje sve što treba da znaš koji je najbrzi koji najsporiji.
Ja nosim Xiaomi mobitel i opet cu ga kupiti ali smetljarski MIUI nikada
Ali Xiaomi je najbolji ovo što se inace prodaje neki slonovi i to, je odron jer nema ni custom rom tako da ga mozes baciti u smece
- shalla
#65 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Jao, opet antutu [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from Tapatalk, moj dobar drug Tapatalk
Sent from Tapatalk, moj dobar drug Tapatalk
-
kolegione
#66 Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Sta ja imam od toga kad mi je sistem pun flosova bagova gapova kada mi draina bateriju ....m a l a c wrote:dakle u nedostatku argumenata totalno bezvezna šupljara priča koja blage veze nema ni sa čim
elem, kad pokažeš neko relevantno mjerenje a ne nekog blesona koji drka po mobitelima i snima youtube clip te zarađuje pare na naivcima koji to gledaju...JAVI SE
u međuvrmenu razgledaj relevantan poredak
by the way LG g5 ti je na 12-om mjestu
Xiaomi ima milion ROMova...
kakvih hoćeš po želji, ali nemaš ti pojma
Ti kad kupis iphone dobijes long term support, kad kupis nekig divljeg kineza ti si trehno pare za hardware koji nikada nece moci ostvariti svoj puni potencijal.
Pogotovo ovi bas divlji ljudi nemojte kupovati divlje kineze
-
probook
#67 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Bolan sta se imas raspravljati vise sa njim. Vidis da ga samo antutu test interesuje, a to sto golim okom vidi nije bitno i nacin kako tel radi nije bitan, nego je jedino bitan antutu test.
Batali raspravu neka testira kitofone, divi se rezultatima i pravi se najpametniji, samo na ignore i cao.
Batali raspravu neka testira kitofone, divi se rezultatima i pravi se najpametniji, samo na ignore i cao.
-
probook
#68 Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Covjek objasnio sve u dvije recenicekolegione wrote: Sta ja imam od toga kad mi je sistem pun flosova bagova gapova kada mi draina bateriju ....
Ti kad kupis iphone dobijes long term support, kad kupis nekig divljeg kineza ti si trehno pare za hardware koji nikada nece moci ostvariti svoj puni potencijal.
- konektovan
#69 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Ja bih antutu shvatio kao neku vrstu marketinga, i to za one koji se ne razumiju posebno u tehnologije, i onda na prikaz neke cifre, recimo score 140 000, ljudi bukvalno svrsavaju a u stvari, praksa daje totalno druge rezultate.
poslano sa Sonija Ze
poslano sa Sonija Ze
- Qler
#70 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Meni su ovi testovi generalno sranje, sinteticki. Samo izbaci neke cifre koje veze nemaju sa stvarnim zivotom...
Usput
hoce li ko kupiti nov Huawei P7 bijeli. 
Usput
-
taureg71
#71 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
konektovan wrote:Ja bih antutu shvatio kao neku vrstu marketinga, i to za one koji se ne razumiju posebno u tehnologije, i onda na prikaz neke cifre, recimo score 140 000, ljudi bukvalno svrsavaju a u stvari, praksa daje totalno druge rezultate.
poslano sa Sonija Ze
potpisujem...jel antutu mjeri trajanje baterije ? meni je to jako bitno kod tel npr
- konektovan
#72 Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Evo takodjer, to je meni postalo najbitnije, a antutu se ne bavi s tim.taureg71 wrote:konektovan wrote:Ja bih antutu shvatio kao neku vrstu marketinga, i to za one koji se ne razumiju posebno u tehnologije, i onda na prikaz neke cifre, recimo score 140 000, ljudi bukvalno svrsavaju a u stvari, praksa daje totalno druge rezultate.
poslano sa Sonija Ze
potpisujem...jel antutu mjeri trajanje baterije ? meni je to jako bitno kod tel npr
poslano sa Sonija Ze
- supercali
#73 Re: RE: Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Ma ne razumijete se vi u tehnologijukonektovan wrote:Evo takodjer, to je meni postalo najbitnije, a antutu se ne bavi s tim.taureg71 wrote:konektovan wrote:Ja bih antutu shvatio kao neku vrstu marketinga, i to za one koji se ne razumiju posebno u tehnologije, i onda na prikaz neke cifre, recimo score 140 000, ljudi bukvalno svrsavaju a u stvari, praksa daje totalno druge rezultate.
poslano sa Sonija Ze
poslano sa Sonija Ze
-
jarobot
#74 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
Huawei P9 lite sa 3 GB rama....
Trenutno možda najbolji omjer cijene i dobiveno otprilike 450 km nov.
Telefon vrh za tu cijenu
Telefon vrh za tu cijenu
-
taureg71
#75 Re: Izbor mobitela - koji mobitel kupiti?
jarobot wrote:Huawei P9 lite sa 3 GB rama....
Telefon vrh za tu cijenu
za 450 KM, a gdje ???