Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Jebo Billyja, puna Bosna Billyja. Moglo bi se milion tema otvoriti o eventualnim prevarantima i mutikasama.
Mi smo takvo drustvo pogodno za plivace u mutnom. Ne cudim se vise nicemu, ali malo je ljudi kojima se moze vjerovati.
Mi smo takvo drustvo pogodno za plivace u mutnom. Ne cudim se vise nicemu, ali malo je ljudi kojima se moze vjerovati.
-
VjecitiStudent
#52 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Po Ferhadiji, ispred BBI-a, itd. čitave firme ordiniraju koje ko fol prikupljaju pare za bolesne ...
- drag_gost
#53 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Sta sa tim?insomnia78 wrote:E cuj interesantan dijaspori![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#54 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Pa ja, njih najvise takvi klepaju. Baci se bubica i onda ovi ko mahniti uplacuju, salju.
-
Klotzina
#55 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ja ne znam jel to samo meni problem ali meni se svi ovakvi ljudi gade sto pred kamerama ili pred foto aparatima djele humanitarnu pomoc.Ako dajes radi to diskretno sta te ima neko slikati ili snimat.Danguba wrote:
Ovo je humanista kakav Billy i bakraci.
Ovaj covjek pomaze svakome i ne trazi nikakvu protu uslugu. Sve u zivotu ima i stekao je svojim znanjem i radom(Unis tok-Kalesija). Gradi puteve, pravi mostove, donira raznim udruzenjima i pojedincima, renovira skole i dzamije...covjek je prehuman ako se tako moze reci.
-
howdy
#56 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

nesto ovde smrdi. i to dovoljno da policija pronjuska.
Last edited by howdy on 08/09/2016 09:33, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ja sam Samira i ja bih da budem aMonimna 
-
almir90
#58 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
I da ne bude kasnije, Samira rekla ovo, Samira rekla ono.Tomahawk11 wrote:Ja sam Samira i ja bih da budem aMonimna
Š'a se pališ, Inzomija ti je također dajaspora.drag_gost wrote:Sta sa tim?insomnia78 wrote:E cuj interesantan dijaspori![]()
![]()
Last edited by almir90 on 08/09/2016 09:27, edited 1 time in total.
-
howdy
#59 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
znas s cijeg je profila, nema potrebe da detaljisemo.Tomahawk11 wrote:Ja sam Samira i ja bih da budem aMonimna
uglavnom, nesto tu nije ok.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ma ok, nego mi zapade za oko zatamnjeno imehowdy wrote:znas s cijeg je profila, nema potrebe da detaljisemo.Tomahawk11 wrote:Ja sam Samira i ja bih da budem aMonimna
-
howdy
#61 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Tomahawk11 wrote:Ma ok, nego mi zapade za oko zatamnjeno imehowdy wrote:znas s cijeg je profila, nema potrebe da detaljisemo.Tomahawk11 wrote:Ja sam Samira i ja bih da budem aMonimna
- JThomas
#62 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
jebiga, bolnice ne vraćaju pare u slučaju neuspjelih pokušaja. ali u višku prikupljenih sredstava leži zec...commendatore wrote:dovoljno je samo spomenuti almira cehajica batka i njegov izuzetno zatvoren sistem "humanitare" kojeg niko ziv do sad nije procesljo![]()
cinjenica je da je puno sirotinje nastalo i da je puno dosta uspjesnih ljudi steklo novce koje rado plasiraju za racun mnogih oboljelih ljudi..... ali je isto tako cinjenica - da se novci koji se ticu neuspjelih oporavaka i zalosnih svrsetaka lijecenja "tajanstveno" "pokriju"......
zalosno je jos i to, da dodam, sto velikom broju ljudi stvara dodatnu skepsu, sto onima koji jesu, koji su, koji bi, koji mogu - da se vise ne upustaju u slicne pothvate zbog velikog broja sitnosicarskih prevaranata koji na takav nacin dolaze do novaca..... zalosno je sto neki ako i ne "otmu", sebi priskrbljuju PR marketing zbog toboznog humanitarnog rada......
ovo je definitivno nesto sto treba da se proceslja istraznim radnjama, no izlisno je ocekivati u zemlji ogrezloj u korupciji, kriminalu, povezanosti mafijaskih jedinica za drzavom trazenje neke pravde, pravicnosti, te korektne istrage.....
ja samo mogu reci sto se mene tice da ja ovom i slicnim tipovima akcija - vise ne vjerujem.....
jos samo da kazem da nismo ni svjesni koliko bi bili bogata nacija da se ovakvi tipovi pljacki donacija i dobrotvorina (kao sto je to bila velika pljacka donacija a poplave 2014e) sprecavaju intervencijama tajnih sluzbi policije i tuzilastava..... ovako uj'o vuk magarca neki voze GTI nikom znano kako a neki jedva kupe tablu tableta.....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#63 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Upravo.Klotzina wrote:Ja ne znam jel to samo meni problem ali meni se svi ovakvi ljudi gade sto pred kamerama ili pred foto aparatima djele humanitarnu pomoc.Ako dajes radi to diskretno sta te ima neko slikati ili snimat.Danguba wrote:
Ovaj covjek pomaze svakome i ne trazi nikakvu protu uslugu. Sve u zivotu ima i stekao je svojim znanjem i radom(Unis tok-Kalesija). Gradi puteve, pravi mostove, donira raznim udruzenjima i pojedincima, renovira skole i dzamije...covjek je prehuman ako se tako moze reci.
- zeina
#64 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Kakav Billy kakve humanitarne organizacije kakvi bakraci, nikome ne vjerujem.....da li je prevarant ne znam, niti me interesuje, ali pare mu nikad ne bih dala, pare i pomoc se daju iskljucivo licno, ako hoces pomoci zaputi se do osoba kojima treba pomoc i direktno uruci novac...sve drugo je bacanje para
- dječak sa šibicama
#65 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Mora se biznismen malo reklamirati, sve zaradio sa svoje dvije ruke pa sad i humanitarac.Klotzina wrote:Ja ne znam jel to samo meni problem ali meni se svi ovakvi ljudi gade sto pred kamerama ili pred foto aparatima djele humanitarnu pomoc.Ako dajes radi to diskretno sta te ima neko slikati ili snimat.Danguba wrote:
-
dosada_ziva
#66 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
prevarant ili ne, al meni ne glupo ovo javno eksponiranje, reklamiranje itd
nidje veze
nidje veze
- Ljakan
#67 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Mozda se i drogira jer mu je ponasanje na klipovima nenormalno.Narkoman ne moze biti humanista ni u crtanom.
-
howdy
#68 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ljakan wrote:Mozda se i drogira jer mu je ponasanje na klipovima nenormalno.Narkoman ne moze biti humanista ni u crtanom.
mene vise nervira koliko se eksponira preko mrtvog druga. sto ne pusti covjeka da pociva u miru, ne, hajmo skupljat lajkove.
- Ljakan
#69 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Hvata budale na emocije,pametni ce shvatit o kome se radi.Narkomanska posla.
-
UvaljanaPucna
#70 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Najveci humanitarci su obično ljudi koji skrivaju ono sta daruju ili pomognu nekome drugom.Danguba wrote:
Licno ne volim kad pojedinac pomogne,a onda ima bruku slika kao dokaz tome.
Druga je prica za udruzenja koja sve imaju dokumentovano pa i te slike,pored jos bruku dokumentacije
A ovaj sa slike umjesto što gradi puteve,mostove, donira raznoraznim udruzenjima bolje da malo poveća platu svojim radnicima da ne moraju napustati kovačnicu pa ići raditi u drugi grad,ili jos bolje da ne otpušta ljude pred penziju. Dzaba mu od svih "donacija" kad njegovi radnici se zale i kukaju kako su njegove ruke u njihovim dzepovima
-
DonieBrasco
#71 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Vrlo lako se moze istraziti kako je on zaradio Golfa 7 GTI, pogotovo njega koji kaze da je nezaposlen, sam svoj gazda koji radi oko auta, trguje djelovima, sređuje onaj Golf 2 maltene sve novo u njega stavlja. Ranije je imao Korada i jednu dvicu također bas sređene, a svi znamo da je to skup sport.
A ja ga se sjecam u onim prvim klipovima sto je snimao, stalno se zalio na neimastinu, bjedu, besparicu u ovoj drzavi, pricao kako narod tesko zivi, a onda odjednom auto od 50.000 KM a lik javno prica da zivi u baraci.
A ja ga se sjecam u onim prvim klipovima sto je snimao, stalno se zalio na neimastinu, bjedu, besparicu u ovoj drzavi, pricao kako narod tesko zivi, a onda odjednom auto od 50.000 KM a lik javno prica da zivi u baraci.
-
howdy
#72 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
donacija da se malo umiri savjest...UvaljanaPucna wrote:Najveci humanitarci su obično ljudi koji skrivaju ono sta daruju ili pomognu nekome drugom.Danguba wrote:
Licno ne volim kad pojedinac pomogne,a onda ima bruku slika kao dokaz tome.
Druga je prica za udruzenja koja sve imaju dokumentovano pa i te slike,pored jos bruku dokumentacije
A ovaj sa slike umjesto što gradi puteve,mostove, donira raznoraznim udruzenjima bolje da malo poveća platu svojim radnicima da ne moraju napustati kovačnicu pa ići raditi u drugi grad,ili jos bolje da ne otpušta ljude pred penziju. Dzaba mu od svih "donacija" kad njegovi radnici se zale i kukaju kako su njegove ruke u njihovim dzepovima
- argyle
#73 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Pokro Agrokomerc kad se zaratilo, bavio se na bas casnim aktivnostima tokom rata, radnicima naplacuje kvarove na masinama u Unisu, salje svoje radnike, obicne ljude a na profesionalce, da gase pozar na privatnim zgradama, ne voli konkurenciju, prodo bi vlastitu majku samo da postane nacelnik i da omoguci pristup prugi Unisu.Danguba wrote:
Kako to da se bas u zadnje dvije godine sjeti drugih.
- edo_79
#74 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ja Billyja lično znam, znam kroz kakva je sranja momak prolazio i prolazi i sad, i mogu MILION posto reći da nije prevarant, već dobar čovjek i da bogdom imamo još takvih kao što je on. A što se tiče porijekla famoznog golfa VII GTI i golfa dvojke, ko ste vi da se vama mora nešto objašnjavat, porezna, SIPA, tužilaštvo????dječak sa šibicama wrote:Sve sve ali Billy? kakvo je to ime.
Ne znam sta bi rekao, ne poznajem covjeka, mozda je humanitarac mozda prevarant.
P.S: Billy je nadimak
- edo_79
#75 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ako si uplatio možeš da pitaš, ali ako pogledaš činjenično stanje vidiš da je uplaćivano sve na račune ljudi kojima su se skupljale pare, ili su ljudi direktno davali ugroženima, u tom slučaju imaš pravo da ne guraš nos gdje mu nije mjesto.one hundred eyes wrote:Najgori su ovi što ko papige ponavljaju 'šta vas briga otkud mu za auto'. Kako bolan šta me briga, šta ako sam mu uplatio pare a on sebi kupio GTI? Kad on na osnovu raje i publiciteta funkcioniše i skuplja tudje pare kako onda da se raja ne pita otkud mu tolike pare odjednom čim se počeo baviti humanitarnim radom?
Nije mi apsolutno zapinjao za oko niti me zanimao, ali kad sam vidio da prodaje auto od 60kKM kupljeno nedavno prvo što sam pomislio bilo je 'wtf, otkud ovom liku odjednom tolike pare' a donedavno bio anonimus na birou.