nije valjda da si se razveospreca wrote:jarane nece me nikomuha_sa wrote:upoznal se ko![]()
![]()
Stranica za upoznavanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- muha_sa
#51 Re: Stranica za upoznavanje
- spreca
#52 Re: Stranica za upoznavanje
ma izudarala me i ja pobjego od njemuha_sa wrote:nije valjda da si se razveospreca wrote:jarane nece me nikomuha_sa wrote:upoznal se ko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- spreca
#53 Re: Stranica za upoznavanje
samo isci i ne odustaji.....valjda se koja zajebeovo_mi_je_nick wrote:Ja se smori po PM niko ne odgovara
-
Itsoktobealone
#54 Re: Stranica za upoznavanje
Samo da se nesto para zaradi, pa mozemo zajedno vamo ako ti se miliaminchev2 wrote:Zar bi u inostranstvo?Itsoktobealone wrote:Amina, ja cu da se upoznam sa tobom, samo da me odvedes u taj Toronto![]()
-
aminchev2
#55 Re: Stranica za upoznavanje
Ne bih ja mogla u Bosni zivitiItsoktobealone wrote:Samo da se nesto para zaradi, pa mozemo zajedno vamo ako ti se miliaminchev2 wrote:Zar bi u inostranstvo?Itsoktobealone wrote:Amina, ja cu da se upoznam sa tobom, samo da me odvedes u taj Toronto![]()
Hvala ti na ponudi
-
ovo_mi_je_nick
#56 Re: Stranica za upoznavanje
Pustio sam mrežu. Ujutro ću izvući da vidim šta se nafatalospreca wrote:samo isci i ne odustaji.....valjda se koja zajebeovo_mi_je_nick wrote:Ja se smori po PM niko ne odgovara![]()
![]()
- spreca
#57 Re: Stranica za upoznavanje
ako bude viska javiovo_mi_je_nick wrote:Pustio sam mrežu. Ujutro ću izvući da vidim šta se nafatalospreca wrote:samo isci i ne odustaji.....valjda se koja zajebeovo_mi_je_nick wrote:Ja se smori po PM niko ne odgovara![]()
![]()
-
Itsoktobealone
#58 Re: Stranica za upoznavanje
@aminchev2 Nevezano za sve ostalo, zasto?
- kokuz_sa
#59 Re: Stranica za upoznavanje
Jel ti zivota ti na ovo treba odgovor?Itsoktobealone wrote:@aminchev2 Nevezano za sve ostalo, zasto?
Niko zdrave pameti ne bi zivio u BiH..uz ovakvu politiku..nezaposlenost..macehinski odnos drzave prema radnicima..porodiljama..opcenito prema drzavi..
Svaki od 3 hajvana u predsjednistvu vuce na svoju stranu..onda imas nesvrstane koji eto jadikuju..pa imas pashcadljubce..akcize na gorivo..redovne plate..penzije.
Uticaj muzike i rijalitija iz susjedne nam drzave je jako vidljiv..
I ti nitas zasto..
-
zippoo87
#60 Re: Stranica za upoznavanje
ne znam kako vama izgleda sada...ali iz moje perspektive ljudi su se toliko povukli u sebe i iako su solo,niko ne zeli da upozna nekoga,da se druzi,da izadje onako neobavezno negdje i da se zeza
i ove silne stranice po netu...imam osjecaj da sto ih je vise,to je manje sanse da se sa kim upoznas
mnoge chatove sada koriste skolarci i brucosi,a oni u 99% slucajeva nemaju pojma ni sta je chat ni za sta sluzi...to su sada generacije kojima je zivot=internet i oni udju na chat zato sto ne znaju sta drugo raditi
starije djevojke isto tako,sve im nesto smeta,svi im smetaju,sve im ne godi a kada predlozis nesto,nece ni to
pa jbte ko je ovdje lud ...svi rade sve samo reda radi ,niko se vise stvarno ne zabavlja
u petak u mom gradu sam prosao pored dva kafica gdje se inace najvise izlazi i nisam vidio nasmijanu osobu...zalosno
izadju,stanu za stol i kolutaju ocima i sute
stvarno ne razumijem sta se ovo sve sjebalo u samo 5-6 godina
i ove silne stranice po netu...imam osjecaj da sto ih je vise,to je manje sanse da se sa kim upoznas
mnoge chatove sada koriste skolarci i brucosi,a oni u 99% slucajeva nemaju pojma ni sta je chat ni za sta sluzi...to su sada generacije kojima je zivot=internet i oni udju na chat zato sto ne znaju sta drugo raditi
starije djevojke isto tako,sve im nesto smeta,svi im smetaju,sve im ne godi a kada predlozis nesto,nece ni to
pa jbte ko je ovdje lud ...svi rade sve samo reda radi ,niko se vise stvarno ne zabavlja
u petak u mom gradu sam prosao pored dva kafica gdje se inace najvise izlazi i nisam vidio nasmijanu osobu...zalosno
- zli_hordas
#61 Re: Stranica za upoznavanje
Izadzu samo reda radi i da bace koju sliku.
- joske
#62 Re: Stranica za upoznavanje
aminchev2 wrote:joske wrote:ta ti je kompleks cura s njima tesko na kraj s doktorkama . meni tako nesto da kaze pokazao bi joj arhimedaovo_mi_je_nick wrote:Upoznavao sam se i sa Badoo-a i sa Tindera. Lijepa iskustva, nije bilo psiho slučajeva mada su na obje stranice djevojke koje su izašle iz dužih veza koje su izgubile sve drugarice pa su malo i pod traumama od tih veza.
Jedna sa badoo, inače doktorica, je malo problematičan psiho slučaj, neke pričevaljda je ubilo učenje ili misli da je božica doktorica kad je počela pričati kako sada teroriše pacijente čim vidi ili sazna da ima samo srednju školu
dobra je za seks dalje treba imati dobre nerve
![]()
te koje izgube drugarice dodjes im kao utjeha a na dobitku si malo vjezbanja
![]()
![]()
![]()
samo iskoristavas prilike na koga mislis![]()
![]()
lopove
-
aminchev2
#64 Re: Stranica za upoznavanje
Koje "zasto"?Itsoktobealone wrote:@aminchev2 Nevezano za sve ostalo, zasto?
Zasto pitam za stranice?
-
Itsoktobealone
#65 Re: Stranica za upoznavanje
Zasto ne bi mogla zivjeti u Bosni? Interesuje me iz perskeptive nekog našeg ko živi vani..aminchev2 wrote:Koje "zasto"?Itsoktobealone wrote:@aminchev2 Nevezano za sve ostalo, zasto?
Zasto pitam za stranice?
- honky tonk
#66 Re: Stranica za upoznavanje
Dobro si ti to zakljucio.zippoo87 wrote:ne znam kako vama izgleda sada...ali iz moje perspektive ljudi su se toliko povukli u sebe i iako su solo,niko ne zeli da upozna nekoga,da se druzi,da izadje onako neobavezno negdje i da se zeza
-
aminchev2
#67 Re: Stranica za upoznavanje
zippoo87 wrote:ne znam kako vama izgleda sada...ali iz moje perspektive ljudi su se toliko povukli u sebe i iako su solo,niko ne zeli da upozna nekoga,da se druzi,da izadje onako neobavezno negdje i da se zeza
100% se slazem
Ali ne smeta svim "starijim" djevojkama sve. Fazon je u tome zato sto ljudi imaju toliko opcija, da je lakse popiti mlijeko nego uzgajati kravu, a kamo li imati jos i telad.
Recimo ovdje je sad fazon da momak od 36 godina bari djevojcice od 19, 20. Mladje i novije izdanje, a nas "starije" zeli da ima kao druga, ili radi seksa.
Sve se skroz, da izvines, sjebalo u zadnjih 5 godina. Pogotovo ako neko trazi nesto ozbiljno
- Matzan
#68 Re: Stranica za upoznavanje
Teško ćeš se ti udati.
-
aminchev2
#69 Re: Stranica za upoznavanje
Matzan wrote:Teško ćeš se ti udati.
Bas me zanima zasto to mislis.
- Matzan
#70 Re: Stranica za upoznavanje
Pa... ako je tačno ovo što si dosad napisala o sebi nije teško zaključiti.
Da budem precizniji, nije nemoguće da se udaš, ali da se dobro udaš to će biti već puno teže.
Da budem precizniji, nije nemoguće da se udaš, ali da se dobro udaš to će biti već puno teže.
-
aminchev2
#71 Re: Stranica za upoznavanje
Sta to znaci "dobro se udati"?Matzan wrote:Pa... ako je tačno ovo što si dosad napisala o sebi nije teško zaključiti.
-
promaha
#72 Re: Stranica za upoznavanje
aminchev2 wrote:Sta to znaci "dobro se udati"?Matzan wrote:Pa... ako je tačno ovo što si dosad napisala o sebi nije teško zaključiti.
A koliko ljeta to ti nakupi ida vidim dal da se nudim
- joske
#73 Re: Stranica za upoznavanje
ko s e udaje nisam u tjeku

- honky tonk
#74 Re: Stranica za upoznavanje
Ima li ko za upoznavanje? 
- Matzan
#75 Re: Stranica za upoznavanje
aminchev2 wrote:Sta to znaci "dobro se udati"?Matzan wrote:Pa... ako je tačno ovo što si dosad napisala o sebi nije teško zaključiti.
Pa dobro u smislu da to bude neko ko nam odgovara, ima većinu osobina koje preferiramo, da postoji ljubav - hemija..., pa sve do toga da bude solidno finansijski obezbjeđen, da ima odgovarajuću školu, pogled na budućnost.
A kako vidjeh kod tebe već u startu počelo zapinjati u vezi mjesta budućeg života.
I naravno, da još jednom naglasim, ovo su sve pretpostavke temeljene na onom što si ti napisala o sebi.