Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
General War wrote:Moze li ko objasniti, sto toCno fali konstutivnima i sta cemo onda sa presudom sejdica-finci?
Traze u BIH za sebe ono sto u Hr nisu spremni dati drugima. Fali im da dobiju isto ono sto su i Srbi trazili u Hr ali im konstutivni tamo nisu dali , jer konstutivni i te kako glasaju na izborima u Hr i samim time oni su dio politike koja se sprovodi tamo.
Ja bi isto da mi se objasni gdje to u Ustavu BIH ili bilo kojem drugom zvanicnom zakonu stoji da konstutivan narod ili pojedinac moze da sebi zapisava teritoriju samo za sebe i to kako se njemu prohtije i kada se to odbije da se tada kuka o ugrozenosti i majorizaciji
petplus wrote:Gdje su to SDA branioci BiH! Hrvatska Republika im u drzavi slavi a oni ko picke cute
Čović: Gde god nije bilo Herceg Bosne više nema ni Hrvata
Moramo stvoriti takav ambijent da mladi ljudi ostaju, te da mnogi koji su otišli i žive širom sveta, prepoznaju mogućnost življenja u BiH i da se vrate. Ja sam uveren da za to imamo snage a nadahnuće za to nam je upravo Hrvatska republika Herceg Bosna - kazao je Čović,
Samo lud ovo ne konta
razvoj rvatske strategije u Bosni Hercegovini
1993 Travnik : ovo je Hrvatska
1998 Jajce : Ovo je Herceg Bosna
2016 groblje u zabiti Zapadne Ercegovine: gledaj u dupe jeba*ice ispred nas i prodaji kretenima maglu
petplus wrote:Gdje su to SDA branioci BiH! Hrvatska Republika im u drzavi slavi a oni ko picke cute
Čović: Gde god nije bilo Herceg Bosne više nema ni Hrvata
Moramo stvoriti takav ambijent da mladi ljudi ostaju, te da mnogi koji su otišli i žive širom sveta, prepoznaju mogućnost življenja u BiH i da se vrate. Ja sam uveren da za to imamo snage a nadahnuće za to nam je upravo Hrvatska republika Herceg Bosna - kazao je Čović,
Samo lud ovo ne konta
2016 groblje u zabiti Zapadne Ercegovine: gledaj u dupe jeba*ice ispred nas i prodaji kretenima maglu
U pravnoj državi bi iste sekunde bili uhapšeni i optuženi za rušenje ustavnopravnog poretka i slavljenje jedne ustaške paradržave i ispitala bi se njihova uloga u stvaranju iste i vršenju ratnih zločina.
freeme1 wrote:
U pravnoj državi bi iste sekunde bili uhapšeni i optuženi za rušenje ustavnopravnog poretka i slavljenje jedne ustaške paradržave i ispitala bi se njihova uloga u stvaranju iste i vršenju ratnih zločina.
I bez pravne drzave ovi su ga prnuli u fenjer. Da je ovo ko ono stanje kada su 1993 u centru Travnika ozbiljno tvrdili i nametali da je to de-fakto Hrvatska onda bi njihova strategija pokazala da odrzava barem isti nivo u 2016-oj. Ovako im je ostalo samo da bulje u dupe neke sponzoruse i da kretenima sa kamenjara prodaju maglu , jer to im je samo i ostalo. Da imaju neku bolje stanje po njih ne bi imao ovaj forum ili dosta drugih nacina da pokusavaju da nagovore da dobiju na poklon ono sto sami nisu uspjeli da otmu.
Last edited by freeme1 on 29/08/2016 14:59, edited 2 times in total.
Toga nema, osim na forumima koji su pod kontrolom HDZ-a gdje se okupljaju ovi padobranci koji non-stop dolaze na ovaj forum koji je isto pod kontrolom HDZ-a da nagovaraju kako je najbolje da dobiju sve sto zele a nisu mogli sami da otmu. Razlika je samo sto to na onim forumima smisljaju karte a preko ovog ih pokusavaju da prodaju.
Toga nema, osim na forumima koji su pod kontrolom HDZ-a gdje se okupljaju ovi padrobranci koji non-stop dolaze na ovaj forum koji je isto pod kontrolom HDZ-a da nagovaraju kako je najbolje da dobiju sve sto zele a nisu mogli sami da otmu.
Ja bih im dao treci onako kako i traze. Odnos bi bio 60% B vs. 40% H.
Toga nema, osim na forumima koji su pod kontrolom HDZ-a gdje se okupljaju ovi padrobranci koji non-stop dolaze na ovaj forum koji je isto pod kontrolom HDZ-a da nagovaraju kako je najbolje da dobiju sve sto zele a nisu mogli sami da otmu.
Ja bih im dao treci onako kako i traze. Odnos bi bio 60% B vs. 40% H.
A sto to, jel to imas tapiju na teritoriju Bosne i Hercegovine pa mozes da dajes sta neko trazi ?
Hrvatima se isplati napraviti entitet samo tamo gdje cine 2/3 populacije i nikako drugacije. To znaci iz prve bez Mostara i par drugih opcina iz srednje Bosne.
fosna2014 wrote:Hrvatima se isplati napraviti entitet samo tamo gdje cine 2/3 populacije i nikako drugacije. To znaci iz prve bez Mostara i par drugih opcina iz srednje Bosne.
Super onda, zaposli se kao savjetnik u HDZ-u i to njima prodaji. Javi se kako si prosao.
fosna2014 wrote:Hrvatima se isplati napraviti entitet samo tamo gdje cine 2/3 populacije i nikako drugacije. To znaci iz prve bez Mostara i par drugih opcina iz srednje Bosne.
Super onda, zaposli se kao savjetnik u HDZ-u i to njima prodaji. Javi se kako si prosao.
Pitao ih vec, zele onaj prvi svoj plan gdje cine manjinu u trecem entitetu.
Pitao ih vec, zele onaj prvi svoj plan gdje cine manjinu u trecem entitetu.
Koliko znam , a to je dokazno na sudu, prvi plan je podrazumjevao UZP gdje bi se kroz silu pobilo, protjeralo ili kratko receno unistilo sve ono sto je ne-katolicko sa teritorije tzv hb tako da nisi bas dobro informisan ako si dobio taj odgovor. I u tom UZP je bio dio da se i bih hrvati protjeraju u reziji HDZ-a i HVO na podrucja pod njihovom kontrolom ako vec nisu mogli da ovladaju zamisljenom teritorijom.
Lincoln-Burrows wrote:Hrvata nema na temi jer nema smisla da se "čuvarima" beiha daje materijala.
mogu i nekako razumjeti da se u Grudama, Citluku ili Posusju sanja HZ. Ali u Kaknju??
Sem ako mazohizam nije tako jak da se prizeljkuje kuca bez fasade u Suskovu ili Bobanovu i napravi karijera u hvatanju poskoka za prodaju seruma