Prvo, zensko sam. Drugo, aj hejt ju.radostan dan wrote:Opusti se i uzivaj...uradi ono sto si uvjek zelio, a nisi htio, smio, imao vremena.Niemand wrote:Mene plasi sva ova prica.
Bice ti zao poslije sto ove dane nisi iskoristio na pravi nacin...
Rat u BiH zbog referenduma?
-
Niemand
#51 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
- Lincoln-Burrows
#52 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ja sam siguran da Hrvati u BiH neće ratovati t.j. neće htjeti ratovati.
Ne znam ali mislim da neće ni Srbi, a Bošnjacima se neda. Znači nitko neće.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#53 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ako joj je izistinski dosta izbjeglica (u sta sumnjam) onda nece dozvoliti da bude sranja ovdje.insomnia78 wrote:Kuda da izadjes, odes na aerodrom u Sarajevu i odletis u Sve'cku?_BataZiv_0809 wrote:Mislis da je sad teze dezertirati nego 91-95?
Pa puna Evropa onih sto su ga nabrali tad, plus ovo sto je otislo poslije. Dakle svi imamo rodbinu i prijatelje vani. Kao velike patriote pomoci ce nam da im se priduzimo u navijanju
Pogledaj gdje se nalaze granice, prema kome i ko bi ih u slucaju sukoba kontroliro?
Osim toga mislim da je Jevropi svakako pun kurac izbjeglica tako da cisto sumnjam da bi bili odusevljeni sa novom turom
Sto rece labuditj, moje je ljudsko pravo da se sklonim od rata, a ojropejci su te neke konvencije i pisali
Sto da ne sa Sarajevskog aerodoroma? Pa znas sta je ljudi nabralo tako i u aprilu 92? I Nele Karajlic je jedan od njih
-
haos1
#54 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Treba i Kosovo modernizovati svoje OS.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#55 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ne da se nikom normalnom.Lincoln-Burrows wrote:Ja sam siguran da Hrvati u BiH neće ratovati t.j. neće htjeti ratovati.
A oni koji i bi - nemaju cim. Nije dovoljna zakopana tandzara ili dedin skorpion iz WWII.
- insomnia78
#56 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Jah
Nego, nema od toga nista. Kakav rat
Bosnje su potpuno nesposobne za tako nesto a Srbi nemaju logistike. U slucaju eventuslnog referenduma i otcjepljenja ako "svijet" to ne blokira Bosnje ce samo moci plakati po forumima
Nego, nema od toga nista. Kakav rat
Bosnje su potpuno nesposobne za tako nesto a Srbi nemaju logistike. U slucaju eventuslnog referenduma i otcjepljenja ako "svijet" to ne blokira Bosnje ce samo moci plakati po forumima
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#57 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ne bojte se za vasa radna mjesta! Rata nece biti 
-
radostan dan
#58 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
pirpa wrote:
Poznavajuci koliko,toliko politiku srpskog naroda, ne bi rekao da blefiraju sa referendumom
Ne blefiraju, za ref o danu republike...
Nisu spremni da ratuju za nezavisnost, kao sto se ni bosnjacima ne ratuje za r bih...i ne bi se sekunde zacudio da su spremni ponovo da ratuju za neovisnost....
Spremni - nespremni, morace nesto ciniti...akvo je vaše mišljenje, jesu li spremni "naši" politicari da povedu ponovo zemlju u rat ako RS.u prođe rreferendum o otcjepljenju ?
-
Niemand
#59 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Malo me ovi vasi komentari umirise
Neki dan likovi akcije nakve po forumu smisljaju
ja ne znam jel to ptsp, namjerno stvaranje panike il im je samo dosadno. 
- insomnia78
#60 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Da, to otimanje radnih mjesta je stvarno smjesna prica_BataZiv_0809 wrote:Ne bojte se za vasa radna mjesta! Rata nece biti
Imas neku statistiku koliko ovih sa BI do sada radi u EU?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#61 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Sve pomaloNiemand wrote:Malo me ovi vasi komentari umiriseNeki dan likovi akcije nakve po forumu smisljaju
ja ne znam jel to ptsp, namjerno stvaranje panike il im je samo dosadno.
Ma pusti pricu, milion je razloga kontra, a osim suplje price nema vise nista za po pitanju eventualnog rata.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#62 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ma nemam bolan sprdam se.insomnia78 wrote:Da, to otimanje radnih mjesta je stvarno smjesna prica_BataZiv_0809 wrote:Ne bojte se za vasa radna mjesta! Rata nece biti
Imas neku statistiku koliko ovih sa BI do sada radi u EU?
A sad bez zeze: govoreci u svoje licno ime. U dzepu imam znanje jezika koji su sluzbeni u 3-4 drzave EU, a kao hobi imam zanat sa kojim bih mogao zaraditi koru hljeba. I nije isti ko tvoj. Ni jezik ni zanat. Mozes mirno spavati
- insomnia78
#63 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Sad mi je lakse
-
Niemand
#64 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
A dzaba, mene opet bude strah kad citam glupave forumske komentare.Tomahawk11 wrote: Sve pomalo![]()
Ma pusti pricu, milion je razloga kontra, a osim suplje price nema vise nista za po pitanju eventualnog rata.
Al onda opet kontam, nece imati ko ni ratovati.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#65 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Oni koji pisu komentare sigurno neceNiemand wrote:A dzaba, mene opet bude strah kad citam glupave forumske komentare.Tomahawk11 wrote: Sve pomalo![]()
Ma pusti pricu, milion je razloga kontra, a osim suplje price nema vise nista za po pitanju eventualnog rata.![]()
Al onda opet kontam, nece imati ko ni ratovati.
-
radostan dan
#66 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
U Bihacu, Sarajevu, Zenici, Travniku...nema cetnika. Znaci, oni su na g odmoru sto se tice ovog najnovijeg rata?insomnia78 wrote:Ratuje se da te cetnik ne zakolje
-
radostan dan
#67 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ako si zaduzen u rajfajzenu, vratices poslije rata, ili tvoje dijete, u slucaju ako nemilim dogadjajem popijes ban, to jest pogines...Niemand wrote:Ja imam jedno pitanje, sta se desava sa kreditima kad pocne rat? Tipa, kod nas puno svijeta ima kredite za stan/kucu i to, na poprilicno dugo godina, kako banka to namiri u ovakvim situacijama? Pitam zbog one cuvene "banka nikad nije na gubitku".![]()
'fala.
Ako si zaduzen kod domacih, to je bolja varijanta, jer ces uloziti obveznice i sertifikate da namiris dug, a dobices ih sigurno, ako preteknes...
Ako ne preteknes - jos bolje, jer ti mali ima popust ko dijete poginulog borca, tako da mu mozda i ostane za golfa trojke ili cetvorke, tdi, crveno di.
- insomnia78
#68 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Dodju oni znasradostan dan wrote:U Bihacu, Sarajevu, Zenici, Travniku...nema cetnika. Znaci, oni su na g odmoru sto se tice ovog najnovijeg rata?insomnia78 wrote:Ratuje se da te cetnik ne zakolje
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#69 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
ima ih oko sarajeva sasvim dovoljno za ponovni.obrucradostan dan wrote:U Bihacu, Sarajevu, Zenici, Travniku...nema cetnika. Znaci, oni su na g odmoru sto se tice ovog najnovijeg rata?insomnia78 wrote:Ratuje se da te cetnik ne zakolje
-
haos1
#70 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?
A ko kontrolise sukob?Sarajmen wrote:Eventualni, a zapravo ograničeni i kontrolisani sukob će se desiti ubrzo nakon što posljednji uposlenik i američki državljanin-ka bude povučena iz Bosne i Hercegovine.
-
Niemand
#71 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
radostan dan wrote: Ako si zaduzen u rajfajzenu, vratices poslije rata, ili tvoje dijete, u slucaju ako nemilim dogadjajem popijes ban, to jest pogines...
Ako si zaduzen kod domacih, to je bolja varijanta, jer ces uloziti obveznice i sertifikate da namiris dug, a dobices ih sigurno, ako preteknes...
Ako ne preteknes - jos bolje, jer ti mali ima popust ko dijete poginulog borca, tako da mu mozda i ostane za golfa trojke ili cetvorke, tdi, crveno di.
-
radostan dan
#72 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Onda dodje Ejup Ganic, pokrije tvoju hipoteku za milju maraka, i prevede jekrwtninu na sebe za pet stoja...Niemand wrote:Ne more hipoteka biti bas neko logicno rjesenje kad u ratu svasta ode do vraga, hipoteticki, nakon prestanka rata ne postoji vise ni stan ni porodica koja je digla kredit, sta onda?Black swan wrote:pa ima hipoteka
ima osiguranje kredita
na kraju krajeva boli me za banke ionako su dovoljno izvukli ali dioničarima nikad dosta
Uvjek ima rijesenje.
- raoul duke
#73 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Neka rata, ljudi trazite azile

Last edited by raoul duke on 28/08/2016 17:13, edited 1 time in total.
-
Niemand
#74 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Dosadan si i satiricni komenatari su ti glupi. Eto.radostan dan wrote:
Onda dodje Ejup Ganic, pokrije tvoju hipoteku za milju maraka, i prevede jekrwtninu na sebe za pet stoja...
Uvjek ima rijesenje.
Pitanje je bilo kako banka nije na gubitku, a ne prica o djeci poginulih, golfovima i ganicu, vec sta ako nema ko otplatiti stan koji vise ne postoji. Skoncentrisi se.
-
haos1
#75 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?
To ce Bakir da ne mora vracati kredit od MMF-a.Kunta Bez Kinte wrote:kreten bi u rat samo da ne vrati kredit [emoji38]radostan dan wrote:Ako si zaduzen u rajfajzenu, vratices poslije rata, ili tvoje dijete, u slucaju ako nemilim dogadjajem popijes ban, to jest pogines...Niemand wrote:Ja imam jedno pitanje, sta se desava sa kreditima kad pocne rat? Tipa, kod nas puno svijeta ima kredite za stan/kucu i to, na poprilicno dugo godina, kako banka to namiri u ovakvim situacijama? Pitam zbog one cuvene "banka nikad nije na gubitku".![]()
'fala.