Opsjednuća demonima!

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
Bradafilozof

#51 Re: Opsjednuća demonima!

Post by Bradafilozof »

patriot_1 wrote:
nasa wrote:
patriot_1 wrote:Pročitajte intervju sa ovim svećenikom.Vjerujem da istinu govori!Posebno je zanimljivo ovo o ženi koja poput žabe skače 4 metra uvis.Trebali smo je poslati na Olimpijadu.Zlatna medalja garant a ne kao naša Blanka Vlašić,,tek treća :-D
:lol: :thumbup:
Jedna katolkinja mi je davno, kad sam se puno vise pribojavala raznih prikaza, rekla vrllo jednostavno objasnjenje da nista nije mocnije od Boga pa tako valjda i sami ljudi doprinesu svom stanju kad previse moci pripisuju svi mogucim zlocama....
Jedan mladi bračni par iz Tuzle,pravoslavci,dobili su sina koji je noću vrištao mjesecima.Nije to bio normalni plač djeteta nego vrištanje u strahu.Doktori nisu mogli pomoći pa je išla kod Hodže .Dao joj je neke zapise na arapskom,vodu koju je trebala staviti u kadu punu vode i crveni konac koji je trebala vezati sinu oko ruke.Stanje se još pogoršalo.Saznala je preko rođakinje za mene i pitala savjet.Rekao sam joj nek sve to baci što je od hodže dobila i nek uzme djete u ruke i pomoli se Isusu,otprilike ovako:"Isuse,molim te da oslobodiš mene i ovo djete od zla.Molim te da krvlju tvojom opereš naše grijehe i da nas čuvaš!"
Napravila je to i djete od tada mirno spava.Njen muž,inače inžinjer i ateista nije mogao vjerovati da je u kuću,zahvaljujući Isusu došao mir.Prezivali su se Toromanović!
to kralju plazmom ga

Image
broj dva

#52 Re: Opsjednuća demonima!

Post by broj dva »

Dvadeset i prvi vjek a razglaba se o temama na kojima bi kler iz najmracnijeg perioda istorije imao sta doprinjeti.
Pa kazu religija pozitivan faktor u drustvu.
Da, demoni i djavo uzrokuju ratove, bjedu, glad, bolest, nepravdu...i zato se boriti protiv demona i djavla a ne protiv ratova, bjede, gladi, bolesti, nepravde...
A borimo se molitvama i vjerom. Jer ocigledno radi, evo vec vjekovima sto vise vjere i molitve to bolje drustvo.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#53 Re: Opsjednuća demonima!

Post by Truba »

a što vas to interesira o čemu mi razglabamo
jel vam štetimo
jel naša priča pojačava ratove u siriji i ostalih 50-ak zemalja
ako naša priča može to odmah zasutaviti mi prestajemo
je li tako kolege?
El Mumin

#54 Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by El Mumin »

patriot_1 wrote:"
El Mumin"
Ne liječi Isus, liječi Bog.
Pa Isus je Bog!
Hahahahah.... Hahahahah.... Hahahahah, hvala ti što si me nasmijao u ovo avgustsko jutro....
El Mumin

#55 Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by El Mumin »

patriot_1 wrote:
Dope_Man wrote:
El Mumin wrote: Ne, jer sam lično vidio šta se dešava sa zaposjednutim ljudima dok se uči Kur'an.
Ti vidio dok se uci Kuran, ovaj gore patriota naravno tvrdi da hodze i Kurani ne pomazu, ali molitva Isusu cuda cini. E hajd se sad dogovorite.
Ne ozdravi svatko tko se molio Isusu!
No znam neke koji jesu!
Znam neke koji su išli hodžama,i stanje se pogoršalo!Ako su isti petljali sa vodom i zapisima kao ovaj spomenuti!
Ja bih rekao da je malo onih koji ozdrave od tjelesnih bolesti nakon molitve Bogu ali ih ima,znam ih nekoliko!No,oni koji se mole a imaju problem sa demonima i sotonom,ako se mole iskreno(i još netko za njih) bivaju oslobođeni svi!
U stvari ne liječe ni hodža ni Isus, nego liječi Allah.
Isus nije mogao sebi pomoći da ga ne razapnu, kako bi mogao pomoći onda bilo kome drugom?
patriot_1

#56 Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by patriot_1 »

"El Mumin"
Isus nije mogao sebi pomoći da ga ne razapnu, kako bi mogao pomoći onda bilo kome drugom?
Pa Isus je živ!
Razapet je za naše grijehe ali je uskrsnuo!
patriot_1

#57 Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by patriot_1 »

El Mumin wrote:
patriot_1 wrote:"
El Mumin"
Ne liječi Isus, liječi Bog.
Pa Isus je Bog!
Hahahahah.... Hahahahah.... Hahahahah, hvala ti što si me nasmijao u ovo avgustsko jutro....
Pa ti se sprdaš vjeri svih nas kršćana.
Ako nas NOVI ZAVJET uči da je Isus Bog,s kojim pravom se cerekaš?
To je isto kao kad bih se ja smijao tvom Kuranu!On je za vas mjerodavan.Za nas Novi Zavjet.
Poštuj tuđe pa će i drugi poštivati tvoje uvjerenje.
El Mumin

#58 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by El Mumin »

patriot_1 wrote:
El Mumin wrote:
patriot_1 wrote:" Pa Isus je Bog!
To je isto kao kad bih se ja smijao tvom Kuranu!On je za vas mjerodavan.Za nas Novi Zavjet.
Poštuj tuđe pa će i drugi poštivati tvoje uvjerenje.
"Bezbožni su oni koji govore: „Bog je Hrist, sin Marijin“. Reci: „Ko može sprečiti Boga, ako bi hteo uništiti Hrista, sina Marijinog, kao i njegovu majku, i sve one koji su na zemlji?“

– Kuran, Sura V, Trpeza (Al-Mā'ida)
choxnox

#59 Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by choxnox »

patriot_1 wrote:Pa Isus je Bog!
Ok, znaci Isus je Bog, a Bog je bozanstvo koje sve zna i koje ne laze, jel tako?

Evo uzimam Evandjelje po Marku koje je jedno od 4 opceprihvacena evandjelja. Poglavlje 13, stih 32 kaze:
"A o onom danu i času nitko ne zna, pa ni anđeli na nebu, ni Sin, nego samo Otac."
Jel ovdje Isus laze (citat nije tacan) ili ne zna (ne zna kada ce nastupiti dan)?
  • Ako je Isus slagao da je citat tacan, kako onda Bog moze da laze?
  • Ako Isus rekao istinu i zaista ne zna kada ce nastupiti dan, kako onda Bog moze da nesto ne zna?
Dalje, Brojevi 23:19 kaze:
Bog nije čovjek da bi slagao, nije sin Adama da bi se kajao. Zar on kada rekne, a ne učini, zar obeća, pa ne ispuni?
Cekaj malo, "Bog nije covjek"?
El Mumin

#60 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by El Mumin »

patriot_1 wrote:"El Mumin"
Pa Isus je živ!
Razapet je za naše grijehe ali je uskrsnuo!
Živ jeste i kod svog Gospodara Allaha dz.s. je skupa sa Muhammedom a.s.
Nije Isus umro za moje niti ičije grijehe, sami odgovaramo pred Bogom za svoje grijehe.
Truba

#61 Re: Opsjednuća demonima!

Post by Truba »

općeprihavećno evanđelje :lol: :lol: :lol: e svaki dan čovjek nauči neku novu kovanicu :D

šta nije jasno da tajo zna malo više od sina
ili da sin u parabolama i izrekama naglašava važnost nečega običnim ljudima

aj zdrao :thumbup:
aurora313

#62 Re: Opsjednuća demonima!

Post by aurora313 »

patriot_1 wrote: Pa Isus je Bog!
To je isto kao kad bih se ja smijao tvom Kuranu!On je za vas mjerodavan.Za nas Novi Zavjet...
Opet ti sa dva boga!? Dakle, hrišćani postadoše mnogobošci ili tačnije, pagani!

Upamti; Abrahamski Bog je samo jedan i poznat je kao Jehva. Nekome Alah. Da bi ga ignorisali, hrišćani su Isusu prišili božiji epitet. NIGDJE NEMA U TVOM NOVOM ZAVJETU DA ISUS ZA SEBE OTVORENO KAŽE DA JE BOG, NEGO SE STALNO REFERIRA NA OCA. To što mu se ulizuju slijedbenici i apologeti/mantijaši iz kasnijih vijekova, vrijedi isto koliko kada ja kažem ženi da je ona moja boginja Ašerah.

U manuskriptima ćemo naći Isusa kako kobajagi tvrdi ‘Ja i Otac smo jedno’ što može da zvuči logično: Bog mu je na božanski način otac kao što sam ja stvaran otac svom djetetu (homousis). Isus kao sin će valjda postati Mesija ali nije još jer ga pored svih njegovih obećanja nema (a neće nikada ni doći). Jehva/Alah će i dalje da vlada. Samo pitaj nekog jevreja ili Muslimana. Ovi drugi su Isusu iz potrebe dali dosta visoku titulu proroka. Bog nikako a prorok može... šta je u tome loše?

Ukratko, ne mogu postojati DVA boga u monoteizmu. Capisce? To isto kada bi Engleska kraljica dok još vlada proglasila kraljem Čarlsa pa da zajedno vladaju. Ili da Papa izabere još jednog papu pa da uživaju pjevajući u duetu.

Rimljani su ga sa pravom razapeli jer je tvrdio da je božiji sin a ne bog. Danas bi takvog pravo u ludnicu.

Zar ne shvataš da je to oko boga2 nastalo politički nasilnim krojenjem Tore i Biblije.

Nego, ti si duboki vjernik. Ti vjeruješ u Deset zapovjesti, jel'da? Pa kako onda možeš da tvrdiš da si pravi vjernik a ne prihvataš osnove Božijih zapovijesti : 'Nemoj imati drugih bogova osim mene'.

Zeuse, spasi nas od onih koji su u zabludi.
Truba

#63 Re: Opsjednuća demonima!

Post by Truba »

stare vi laži širite

stare nekoliko stoljeća i milenijum i pol

i uopće ne shvatate pojam Trojedinoga Boga

al dobro je prije su se ratovi zbog ovoga pokretali sada se samo natežemo preko foruma
mango bob

#64 Re: Opsjednuća demonima!

Post by mango bob »

Black swan wrote:stare vi laži širite

al dobro je prije su se ratovi zbog ovoga pokretali sada se samo natežemo preko foruma
Izvini, ali nema tri boga u jednom. Jedan Bog je. U Bibliji to piše, jedan Bog, jedna istina...
Njanjavi

#65 Re: Opsjednuća demonima!

Post by Njanjavi »

Pa najvise vjernici danas potenciraju razliku medju vjerama dok mi koji ne vjerujemo u to sa aspekta duhovnog prelistamo sve tri objave i vidimo koliko slicnosti ima i da je ista prica.
Pa zasto onda toliko sva tri tora potenciraju tu razlicitost i flejmovanje izmedju religija.
Zasto se to sve toliko izvitoperilo, zasto se uklonila sistematski znacajna uloga zene u religiji, do te granice da je nadopisano da je zena nastala od rebra muškarca a ustvari je obratno, muskarac je nastao od zene.
Vise mi na zlo tukne organizovana religija, sve tri grupacije nego bilo koja druga organizovana skupina.
Kroz istoriju koliko se krvi prolilo u ime boga rukama tih zatucanih retarda.

PoslaTo priko sporeta za lozenje
Truba

#66 Re: Opsjednuća demonima!

Post by Truba »

mango bob wrote:

Izvini, ali nema tri boga u jednom. Jedan Bog je. U Bibliji to piše, jedan Bog, jedna istina...
izvini ali lažeš :mrgreen:

nakon 8 sekundi surfanja mojom online biblijom

21Kad se krstio sav narod, krstio se i Isus. I dok se molio, rastvori se nebo, 22siđe na nj Duh Sveti u tjelesnom obličju, poput goluba, a glas se s neba zaori: "Ti si Sin moj, Ljubljeni! U tebi mi sva milina!"

edit dodatak nakon nekoliko minuta

34Nato će Marija anđelu: "Kako će to biti kad ja muža ne poznajem?" 35Anđeo joj odgovori: "Duh Sveti sići će na te i sila će te Svevišnjega osjeniti. Zato će to čedo i biti sveto, Sin Božji. 36A evo tvoje rođakinje Elizabete: i ona u starosti svojoj zače sina. I njoj, nerotkinjom prozvanoj, ovo je već šesti mjesec. 37Ta Bogu ništa nije nemoguće!"
38Nato Marija reče: "Evo službenice Gospodnje, neka mi bude po tvojoj riječi!" I anđeo otiđe od nje.

1, 2 i 3
1+1+1 = 3

3rojedini Bog
zašto petljate narod i širite laži :D

vjerovanje je vjerovanje zašto se ne može dokazati da se može dokazati bilo bi znanost...
i sad u tom vjerovanju pozivate se na nešto nedokazano da biste dokazali :D
ajde begajte
mango bob

#67 Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by mango bob »

El Mumin wrote: Isus nije mogao sebi pomoći da ga ne razapnu, kako bi mogao pomoći onda bilo kome drugom?
Zato što je bilo prorečeno još od davnih vremena u Edenu da će doči potomak koji će biti ranjen od "zmije" ali će zdrobiti glavu zmiji.
Abraham je najavio Krista i svi drugi proroci poslani od Boga i rečeno je da će smrču u zemaljskom tijelu svujom savršenom žtvom zauvjek osloboditi ljude od prinošenja životinjskih žrtvi i od grijeha i time svi koji vjeruju imaju mogučnost, ako vjeruju i mudro slijede Krista, da žive beskrajno dugo kada budu osnovani novo nebo i nova zemlja. Dakle Krist je došao sa tim ciljem da dadne sebe kao savršenu žrtvu da ostkupi prodano čovjećanstvo koje je isto savršeni Adam prodao takoreči neposlušnosti griješeči, zato se i kaže da je Krist drugi Adam. Misleči da je to drugi savršen čovjek u tijelu jedini mogao dati odgovarajuču žrtvu. Adam je pogriješio i postao nesavršen i smrtan. Pošto Bog se i sam drži svojih univerzalnih zakona On je gledajuči daleko u budučnost osigurao čovjećanstvu svima poslušnima najbolji mogući život i umrlima priliku da ponovo se vrate iz sna i žive. Zato Krist nije htio sebe spašavati, jer je izvršio sve vjerno zbog čega je došao :)
mango bob

#68 Re: Opsjednuća demonima!

Post by mango bob »

Black swan wrote:

21Kad se krstio sav narod, krstio se i Isus. I dok se molio, rastvori se nebo, 22siđe na nj Duh Sveti u tjelesnom obličju, poput goluba, a glas se s neba zaori: "Ti si Sin moj, Ljubljeni! U tebi mi sva milina!"

34Nato će Marija anđelu: "Kako će to biti kad ja muža ne poznajem?" 35Anđeo joj odgovori: "Duh Sveti sići će na te i sila će te Svevišnjega osjeniti. Zato će to čedo i biti sveto, Sin Božji. 36A evo tvoje rođakinje Elizabete: i ona u starosti svojoj zače sina. I njoj, nerotkinjom prozvanoj, ovo je već šesti mjesec. 37Ta Bogu ništa nije nemoguće!"
38Nato Marija reče: "Evo službenice Gospodnje, neka mi bude po tvojoj riječi!" I anđeo otiđe od nje.

1, 2 i 3
1+1+1 = 3

3rojedini Bog

vjerovanje je vjerovanje zašto se ne može dokazati da se može dokazati bilo bi znanost...
ajde begajte
Izvini ali ne lažem :mrgreen:
Da Krist je bog, sin Božiji. Ali nije Svemoguči Bog, nego prvostvoreni. U tome je razlika. Ako smo mi na sliku božiju stvoreni slični bogu jer imamo svijest, kako je tek Krist koji je prvi, prvina svega, najsličniji Bogu.
one hundred eyes

#69 Re: Opsjednuća demonima!

Post by one hundred eyes »

Zar nije kontradiktornost TroJedini? To nesto ko BiH, DvoJedina (RS + FBiH)? :lol:
El Mumin

#70 Re: Opsjednuća demonima!

Post by El Mumin »

Skrećemo sa teme...slow down...
fatamorgana

#71 Re: Opsjednuća demonima!

Post by fatamorgana »

El Mumin wrote:Skrećemo sa teme...slow down...
.... prava šteta za temu i za vrle branitelje demona svih konfesija (misli se na demone :wink: ) no entuzijazam je više nego razumljiv jer ako postoje šejtani, s kanafom il' bez onda postoji garant još stošta nevidljivo ....

You name it! :wink: :sax:
patriot_1

#72 Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by patriot_1 »

choxnox wrote:
patriot_1 wrote:Pa Isus je Bog!
Ok, znaci Isus je Bog, a Bog je bozanstvo koje sve zna i koje ne laze, jel tako?

Evo uzimam Evandjelje po Marku koje je jedno od 4 opceprihvacena evandjelja. Poglavlje 13, stih 32 kaze:
"A o onom danu i času nitko ne zna, pa ni anđeli na nebu, ni Sin, nego samo Otac."
Jel ovdje Isus laze (citat nije tacan) ili ne zna (ne zna kada ce nastupiti dan)?
  • Ako je Isus slagao da je citat tacan, kako onda Bog moze da laze?
  • Ako Isus rekao istinu i zaista ne zna kada ce nastupiti dan, kako onda Bog moze da nesto ne zna?
Dalje, Brojevi 23:19 kaze:
Bog nije čovjek da bi slagao, nije sin Adama da bi se kajao. Zar on kada rekne, a ne učini, zar obeća, pa ne ispuni?
Cekaj malo, "Bog nije covjek"?
Pa naravno da Bog nije čovjek.Zato i vjerujemo da je Isus Bog koji se učovječio radi otkupljenja grijeha!
I naravno,dok je bio Bogočovjek-PRAVI Bog i pravi čovjek da je kao čovjek bio i ograničen,nije znao ali sad zna sve jer se vratio Ocu i opet je samo Bog.
patriot_1

#73 Re: Opsjednuća demonima!

Post by patriot_1 »

Black swan wrote:
mango bob wrote:

1, 2 i 3
1+1+1 = 3

3rojedini Bog

ajde begajte
Sv. Ivan 20:19-31: „I uvečer toga istog dana, prvog u tjednu, dok su učenici u strahu od Židova bili zatvorili vrata, dođe Isus, stane u sredinu i reče im: "Mir vama!" To rekavši, pokaza im Svoje ruke i bok. I obradovaše se učenici vidjevši Gospoda. Isus im stoga ponovno reče: "Mir vama! Kao što Mene posla Otac i Ja šaljem vas." To rekavši, dahne u njih i kaže im: "Primite Duha Svetoga. Kojima otpustite grijehe, otpuštaju im se; kojima zadržite, zadržani su im." Ali Toma zvani Blizanac, jedan od dvanaestorice, ne bijaše s njima kad dođe Isus. Govorili su Mu dakle drugi učenici: "Vidjeli smo Gospoda!" On im odvrati: "Ako ne vidim na Njegovim rukama biljeg čavala i ne stavim svoj prst u mjesto čavala, ako ne stavim svoju ruku u Njegov bok, neću vjerovati." I nakon osam dana bijahu Njegovi učenici opet unutra, a s njima i Toma. Vrata bijahu zatvorena, a Isus dođe, stade u sredinu i reče: "Mir vama!" Zatim će Tomi: "Prinesi prst ovamo i pogledaj Mi ruke! Prinesi ruku i stavi je u Moj bok i ne budi nevjeran nego vjeran." Odgovori mu Toma: "Gospod moj i Bog moj!" Reče mu Isus: "Budući da si Me vidio, povjerovao si. Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju!" Isus je pred Svojim učenicima učinio i mnoga druga znamenja koja nisu zapisana u ovoj Knjizi. A ova su zapisana da vjerujete: Isus je Krist, Sin Božji, i da vjerujući imate život u imenu Njegovu.“
choxnox

#74 Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by choxnox »

patriot_1 wrote:Pa naravno da Bog nije čovjek.Zato i vjerujemo da je Isus Bog koji se učovječio radi otkupljenja grijeha!
I naravno,dok je bio Bogočovjek-PRAVI Bog i pravi čovjek da je kao čovjek bio i ograničen,nije znao ali sad zna sve jer se vratio Ocu i opet je samo Bog.
Vec sam ti prije ponudio: objasni mi krscanstvo i njegove stubove i ako javno logikom zakljucim da je to tacno i ispravno ja cu se javno odreci islama i javno cu prihvatiti krscanstvo.

Medjutim:

1. "Bog koji se učovječio radi otkupljenja grijeha". Bog koji je grijesan da mu je potreban otkup od grijeha?!

2. Prvo kazes "Bog nije covjek", a onda dalje kazes da je bio "Bogocovjek - Pravi Bog i pravi covjek". Znaci da je ipak bio i Bog i covjek u isto vrijeme. Kako to ako si rekao da "Bog nije covjek".

3. Kako "Bog nije covjek", a vec u narednoj recenici kazes "Isus [je] Bog koji se ucovjecio". Kako se nesto moze "ucovjeciti", a da ne postane covjek?

Inace, sjecam se kada si nekoc u nedostatku bilo kakve smislene argumentacije izvalio da je Bog, citiram: "trojedan" (ovako si identicno napisao). Stvarno imas problem generalno sa logikom, jer evo i ovo sto si gore napisao nema veze sa mozgom i zdravim razumom. Stani malo pa procitaj ovo gore sto si napisao bez ikakvih religijskih konotacija i licnih uvjerenja, cisto onako logicki da vidis kako to debilno zvuci.

Sto je najgore, toliko si uporan u tom svom nelogicnom razmisljanju da si postao predmet sprdnje na forumu. Evo vidim da te i commie trolla zbog toga.

Niko te ne tjera niti ti sugerise da ostavis to u sta vjerujes i pocnes vjerovati u nesto drugo, ali kada pocnes logickih i razumno razmisljati mislim da ce ti se samo kazati dosta toga.
patriot_1

#75 Re: RE: Re: RE: Re: Opsjednuća demonima!

Post by patriot_1 »

"choxnox"

Vec sam ti prije ponudio: objasni mi krscanstvo i njegove stubove i ako javno logikom zakljucim da je to tacno i ispravno ja cu se javno odreci islama i javno cu prihvatiti krscanstvo.

Medjutim:
1. "Bog koji se učovječio radi otkupljenja grijeha". Bog koji je grijesan da mu je potreban otkup od grijeha?!
Pa valjda otkupljuje grešnog čovjeka.Isus nikakav grijeh nije počinio!Logika ti nije jaka strana!
2.
Prvo kazes "Bog nije covjek", a onda dalje kazes da je bio "Bogocovjek - Pravi Bog i pravi covjek". Znaci da je ipak bio i Bog i covjek u isto vrijeme. Kako to ako si rekao da "Bog nije covjek".
Opet ti plitko!Bog se učovječio,dakle nije čovjek nego je samo "obukao" tijelo čovjeka!
3.
Kako "Bog nije covjek", a vec u narednoj recenici kazes "Isus [je] Bog koji se ucovjecio". Kako se nesto moze "ucovjeciti", a da ne postane covjek?
Lako!Bogu je sve moguće!Uostalom ,odavno je najavljeno što će se zbiti:"Jer dijete nam se rodilo,sina dobismo,na plećima mu je vjast,ime mu je savjetnik divni,knez mironosni,Bog silni"Izaija 9,5
Inace, sjecam se kada si nekoc u nedostatku bilo kakve smislene argumentacije izvalio da je Bog, citiram: "trojedan" (ovako si identicno napisao). Stvarno imas problem generalno sa logikom, jer evo i ovo sto si gore napisao nema veze sa mozgom i zdravim razumom. Stani malo pa procitaj ovo gore sto si napisao bez ikakvih religijskih konotacija i licnih uvjerenja, cisto onako logicki da vidis kako to debilno zvuci.

Sto je najgore, toliko si uporan u tom svom nelogicnom razmisljanju da si postao predmet sprdnje na forumu. Evo vidim da te i commie trolla zbog toga.

Niko te ne tjera niti ti sugerise da ostavis to u sta vjerujes i pocnes vjerovati u nesto drugo, ali kada pocnes logickih i razumno razmisljati mislim da ce ti se samo kazati dosta toga
.
A jeli majke ti.Predmet sprdnje si ti nekima,ja nekima,i kaj sad?
To da je Isus Bog vjeruju svi kršćani!A ima nas više nego vas!Vjerujte vi što hoćete,vi slijedite svoju knjigu,mi svoju!Otkud ti pravo tvrditi da je naše Sveto pismo laž a vaš Kuran istina?A nastao uzimajući neka učenja od Židova,neka od Kršćana i neka od Muhameda,,,700 g iza Isusa!
Post Reply