Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
- SaraFina
#51 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Dobro smo mi ikako i opstali od devedesetih, ko nas sve kao narod vodi.
- SkyLimit
#52 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Ako Bakir računa na podršku Amerike, sigurno ih je odobrovoljio time što je njegova stranka Hasana Čengića, čovjeka koji je na Crnoj listi Amerike sa najvećim svjetskim teroristima nastavila postavljati na još veće i odgovornije funkcije, umjesto da ga povuče iz javnog i političkog života.
-
kolegione
#53 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Ti koliko si se snuzdio, nesto i nasekirao oko ove gluposti imam osjećaj da ćeš biti prva žrtva ako bude rataLee Stiffdick wrote: Sad je lakse ubost tajming. Nema opsade a ima interneta.
Jebo ba referendum rat i ostala preseravanja, ako će ga biti tebi će biti gore što se nerviraš unaprijed.
Znaš koliko mi puca q za ratom, i teritorijama, ako izadjem nadam,se da ću moći verificirsti diplomu pa kroz koju godinu raditi u struci negdje vani, ako ne izadjem znam gdje,su moji gdje sam,odrastao i djetinstvo proveo na Sarajevskim ulicama pa sa njima lagano u pohode
-
Lee Stiffdick
#54 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Mozda. Samo ja ne znam ko je lud da ide u Hag a da se na osvojenoj teritoriji baskari onaj koji nije ni ratovao. Ja bih uveo da ako nisi ratovao, nemas pravo da ides na skijanje na Jahorinu.pasha078 wrote:I ispustio si da ratuju kad je cijena rata niska.kolegione wrote:Moraš ubost tajming, misliš ti, tebi ce telecom poslati poruku od sutra rstujemoLee Stiffdick wrote:Svako normalan kad je rat, bjezi. Ratuju samo budale i oni sto ih na silu mobiliziraju. Vazda bilo.
I ja ne bih ratovao, jer imam sanjarske uslove, tipa da mi se isouni da Bakira i Sebilju linčuju ispred sebilja pobiju sve ratne profitere političare koji nisu bili u stanju naprsviti prosperitet i jaku BiH u EU
Onda bih i ja lagano išao u rat, da mi kažu da me u Njemackoj ceka med i mlijeko ja bih ostao i borio se za Jedinstvenu cjelovitu BiH bez secesionista fašista i sanjara o velikij Srbiji
Stiffdick, ko sto elaborirah u prethodnim postovima, 40% RS je zrelo za branje a da vi tu nish, ama bas nish ne mozete..... Stoga zasto ne ratovat za te teritorije? To je vrlo primamnjiva i dobra opcija!
-
kolegione
#55 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Hahahah zqnimljivo pribiljezite ovo budući da,je Jahorina naša 100% znaci brqćo Bošnjaci ko hoće na Jahorinu mora i da je oslobodi, što neće biti teško jedino malo uz brdo peglaLee Stiffdick wrote:
Mozda. Samo ja ne znam ko je lud da ide u Hag a da se na osvojenoj teritoriji baskari onaj koji nije ni ratovao. Ja bih uveo da ako nisi ratovao, nemas pravo da ides na skijanje na Jahorinu.
- SmokingMan
#56 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Ja ću obnoviti svoj pasoš,i ne osjećam da sam išta dužan ovoj zemlji.
- SaraFina
#57 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Ja mislim da Bakir uopće nema plana nikakvog zaSkyLimit wrote:Ako Bakir računa na podršku Amerike, sigurno ih je odobrovoljio time što je njegova stranka Hasana Čengića, čovjeka koji je na Crnoj listi Amerike sa najvećim svjetskim teroristima nastavila postavljati na još veće i odgovornije funkcije, umjesto da ga povuče iz javnog i političkog života.
ove situacije. Općenito svi naši vodeći politički predstavnici počevši od Alije devedesetih, pa do danas pokazali su se nesposobni i nedorasli za izvući bilo kakvo preimućstvo bošnjačkom narodu.
Još devedesetih bilo je jasno da je RS za Srbe samo prolazna faza do konačnog osamostaljenja. Isto kao što su i bivšu SFRJ iskoristili za konsolidaciju i podlogu pokušaja stvaranja velike Srbije.
- Danguba
#58 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
hEroji su u Haagu.
Mozda je doslo vrijeme da se balans popravi.
- SaraFina
#59 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
. , ? ! .....?kolegione wrote:Hahahah zqnimljivo pribiljezite ovo budući da,je Jahorina naša 100% znaci brqćo Bošnjaci ko hoće na Jahorinu mora i da je oslobodi, što neće biti teško jedino malo uz brdo peglaLee Stiffdick wrote:
Mozda. Samo ja ne znam ko je lud da ide u Hag a da se na osvojenoj teritoriji baskari onaj koji nije ni ratovao. Ja bih uveo da ako nisi ratovao, nemas pravo da ides na skijanje na Jahorinu.
Postoji to u osnovnim školama na obroncima Romanije? I nakon tog jednog , praznu tipku udari jedared
Molim lijepo
- SaraFina
#60 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Kakvom A'gu? Ko priznaje taj antisrpski sud? Eroji srpskog naroda vječno žive u guslačkim pjesmama očeva, djedova a bogami sada i unuka!Danguba wrote:hEroji su u Haagu.
-
emmir1
#61 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
A šta da uradi Bakir?
Da hapsi?
To bi značilo nove nestabilnosti i vjerovatno oružane incidente koje bi sve odvele u rat.
Ovaj referendum je u suštini nebitan, presuda Ustavnog suda na čekanju ima desetine.
Mislim da zbog ovoga referenduma ne treba potezati oružje.
Jer pazite, mi nemamo odgovor na referendum nego oružani, dakako da nema dvojbe da ćemo potegnuti oružje u slučaju pokušaja cijepanja BIH.
No ovaj predizborni referendum nije razlog da se krene u rat.
Itekako je bitno da budemo mudri
Da pravimo odluke koje će u budućnosti da budu najbolje za nas, da ne gledamo kratkoročne efekte.
No treba im dati do znanja da postoji crvena linija nakon koje Bošnjaci više neće šutit.
A što se tiče oružanog sukoba i naše spremnosti za isti, tu već dugo postoji ozbiljna organizacija za sve moguće ishode
Istorija je učiteljica života
Da hapsi?
To bi značilo nove nestabilnosti i vjerovatno oružane incidente koje bi sve odvele u rat.
Ovaj referendum je u suštini nebitan, presuda Ustavnog suda na čekanju ima desetine.
Jer pazite, mi nemamo odgovor na referendum nego oružani, dakako da nema dvojbe da ćemo potegnuti oružje u slučaju pokušaja cijepanja BIH.
Da pravimo odluke koje će u budućnosti da budu najbolje za nas, da ne gledamo kratkoročne efekte.
No treba im dati do znanja da postoji crvena linija nakon koje Bošnjaci više neće šutit.
A što se tiče oružanog sukoba i naše spremnosti za isti, tu već dugo postoji ozbiljna organizacija za sve moguće ishode
-
kolegione
#62 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
A budući da,je ocigledno da sam sustinski intelektualno superiorniji, a ti dajes ogroman znacaj gramatici na ovoj zajebantskoj temi, mogao bih te zaposliti kao lektora, mislin pro bono jer ćeš for free moći da slusas i sta pametno naucis od meneSaraFina wrote:
. , ? ! .....?
Postoji to u osnovnim školama na obroncima Romanije? I nakon tog jednog , praznu tipku udari jedared
Molim lijepo
-
kolegione
#63 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Ma treba udariti ba, šta da,se malo promješaju karte u prve linije bhtelecom pošta ep i ini članovi zelene partije ja ću dobrovoljno da ih gonim.emmir1 wrote:A šta da uradi Bakir?
Da hapsi?
-
almir90
#64 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Šta te boli čuna, nit' si Bošnjakinja, nit' živiš u BiH.
Spopala te opet nejebica, pa tušiš s ovim političkim/nacionalističkim temama. 
Last edited by almir90 on 20/08/2016 11:47, edited 1 time in total.
- SaraFina
#65 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Ovaj referendum ako prodje, idući će biti o ocjepljenju. I ja sam mislila da Mile duva balon, kao i mnogo puta do sad. No očigledno je dotjerao cara do duvara....i nema dalje.emmir1 wrote:A šta da uradi Bakir?
Da hapsi?
Dakle, mora ga održati. Pa eto očekujemo od Bakira da povuče tu crvenu liniju. U krajnjem slučaju ocekujem da se obrati bošnjačkim povratnicima u RS, kad im je već svojom dosadašnjom politikom uništio svu perspektivu i sveo ih sa konstitutivnog naroda na statističku grešku ....
Oočekujem takodjer da se obrati javnosti u FBiH povodom provodjenja ovog neustavnog referenduma i da nas izvijesti što misli poduzeti u krajnjem slučaju... odnosno onda kad se u RS raspiše referendum za cijepljenje/samostalnost.
Živo me zaboli za njegovo kmečanje i Turskoj i USA a pogotovo MZ/EU...
Želim vidjeti reakciju prestavnika bošnjačkog naroda na ova dešavanja a ne stranca.
Jesmo mi to nečija kolonija FBiH pa da očekujemo zaštitu kolonija uprave?
A Srbi u RS slobodan narod čiji politički predstavnici donose samostalno protuustavne odluke?
- SaraFina
#66 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Ja sam ti od onih žena koje ni u slučaju kronične nejebnice ne bi verbalnog, psihičkog i fizičkog invalida poput tebe upotrijebile ni u svrhu vibratora.almir90 wrote:Šta te boli čuna, nit' si Bošnjakinja, nit' živiš u BiH.Spopala te opet nejebica, pa tušiš s ovim političkim/nacionalističkim temama.
Pomiri se s tom činjenicom jednom, da ne sHebemo temu
-
almir90
#67 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Ja ne vidjeh nigdje da sam ti se ja nudio.SaraFina wrote: Ja sam ti od onih žena koje ni u slučaju kronične nejebnice ne bi verbalnog, psihičkog i fizičkog invalida poput tebe upotrijebile ni u svrhu vibratora.
- Ludzak
#68 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Njegov tajo je potpisao RS. Šta on tu treba osim da prati dešavanja u RS-u?
- SaraFina
#69 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Osjećao si se pozvanim da mi komentiraš psihološki profil i ostavljaš " dijagnozu".almir90 wrote:Ja ne vidjeh nigdje da sam ti se ja nudio.SaraFina wrote: Ja sam ti od onih žena koje ni u slučaju kronične nejebnice ne bi verbalnog, psihičkog i fizičkog invalida poput tebe upotrijebile ni u svrhu vibratora.
Dovoljan znak, da te postavim na mjesto koje ti pripada. Pa-Pa
- commendatore
#70 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
nece moc - pa prvi oni ce iznajmit boing da se evakuisu iz SA.... kad supci imaju sve u svojim rukama od policije do tajnih sluzbi.... a da budem iskren i ja bih ih volio vidjeti kako vise po banderama na sebilju i na sahat kuli kao opomenu za izdaju i ratno profiterstvo - jebo kartel sta bih im ja radio......pasha078 wrote:Ja davno pisah na ovom forumu, ima 5-6 godina, da prije nego sto dodje dan D, ili ako hoces dan R (eferendum), mi cemo morat interno imat razracunavanje sa hajde da ih tako na zovem erdogansko-islamistickom strujom u nasem politickom zivotu. Nije dobro uci u rat a da oni drze uzde kao sada. Nije ni pogubno, ali bolje sve faktore koji su negativni za konacni cilj eliminisali.SkyLimit wrote:Ako Bakir računa na podršku Amerike, sigurno ih je odobrovoljio time što je njegova stranka Hasana Čengića, čovjeka koji je na Crnoj listi Amerike sa najvećim svjetskim teroristima nastavila postavljati na još veće i odgovornije funkcije, umjesto da ga povuče iz javnog i političkog života.
Dugo pisah da umjesto kritike Izraela trebamo pomno analizirati sta ti ljudi rade i kopirati....
Last edited by commendatore on 20/08/2016 11:56, edited 1 time in total.
-
almir90
#71 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Da mu nije bilo babe, on danas ne bi vodio ni stočarsku zadrugu. Ako je ikome više valjalo postojanje RS, onda je to njemu, i ostalim begovskim potomcima.Ludzak wrote:Njegov tajo je potpisao RS. Šta on tu treba osim da prati dešavanja u RS-u?
-
emmir1
#72 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
SaraFina wrote:Ovaj referendum ako prodje, idući će biti o ocjepljenju. I ja sam mislila da Mile duva balon, kao i mnogo puta do sad. No očigledno je dotjerao cara do duvara....i nema dalje.emmir1 wrote:A šta da uradi Bakir?
Da hapsi?
Dakle, mora ga održati. Pa eto očekujemo od Bakira da povuče tu crvenu liniju. U krajnjem slučaju ocekujem da se obrati bošnjačkim povratnicima u RS, kad im je već svojom dosadašnjom politikom uništio svu perspektivu i sveo ih sa konstitutivnog naroda na statističku grešku ....
Oočekujem takodjer da se obrati javnosti u FBiH povodom provodjenja ovog neustavnog referenduma i da nas izvijesti što misli poduzeti u krajnjem slučaju... odnosno onda kad se u RS raspiše referendum za cijepljenje/samostalnost.
Živo me zaboli za njegovo kmečanje i Turskoj i USA a pogotovo MZ/EU...
Želim vidjeti reakciju prestavnika bošnjačkog naroda na ova dešavanja a ne stranca.
Jesmo mi to nečija kolonija FBiH pa da očekujemo zaštitu kolonija uprave?
A Srbi u RS slobodan narod čiji politički predstavnici donose samostalno protuustavne odluke?
Ne podržavam Bakira i ovo nije priča o Bakiru.
Šta bi ti uradila?
Evo reci neki prijedlog.
Bakir je otvoreno rekao da niko ne misli da referendum o otcepljenju može da prođe bez sukoba i to je jasan odgovor šta Bošnjaci kane poduzet
- SaraFina
#73 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Ima on itekakvu obavezu. Kako moralnu i ljudsku do koje ne drži a onda političku.Ludzak wrote:Njegov tajo je potpisao RS. Šta on tu treba osim da prati dešavanja u RS-u?
E do njemu je već stalo. Pa neka onda pogleda dalje od KS. Ima ljudi koji ne zagovaraju kalifat koji bi njemu odgovarao
-
almir90
#74 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Čisto zato što ne shvaćam, čemu tolika opsjednustost Bošnjacima? Šta će oni reći, šta će uraditi njihovi predstavnici, i tako bliže, i tako dalje. To ti jeste za različitih dijagnoza.SaraFina wrote: Osjećao si se pozvanim da mi komentiraš psihološki profil i ostavljaš " dijagnozu".
Dovoljan znak, da te postavim na mjesto koje ti pripada. Pa-Pa
Jbg-a nemoj me tek tako ignorisati, mogu ti pomoći oko Harisa, kuća mu je od moje nekih 150-200 metara.
- tandmand
#75 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?
Srbi kažu da su Turci. Isto razmišljaju.SkyLimit wrote:Bakir Izetbegović kao i njegove pristalice prvo moraju konačano razlučiti jesu li Turci ili su Bošnjaci, za dalje ćemo vidjeti.