ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
- Cherry-Cherry
#51 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Iskreno, ne vjerujem u ovu priču...
- Altair_SA
#52 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Kad bosOnac krene sa teorijama zavjere, komedija ziva_BataZiv_0809 wrote:Vjeruj mi ba Nihilo. Mislim sprdam se, ali sustina je tu.ExNihilo wrote:![]()
Nismo mi ex Yu narodi izmislili ni mito, ni ugradjivanje u tendere ni nedodirljive ni nista. Samo smo to kvalitetno primjenili (kud pozitivne stvari ovako dobro ne kopiramo, ali haj duga prica)-
Ovakve stvari su samo dobar marketing i nista drugo. Mladjahna ministrica je postala smetnja iz nekog razloga i nasli su nacin da je sklone a da ona ispadne heroj.
I naravno to sto si napuhao 0,2 ne mora znaciti da si popio samo dvije case vina. O kontrer o kontrer sto bi rekao Del Boj.
Ne moze to shvatiti da negdje postoji pravna drzava
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#53 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Prijavljen za nacionalisticko vrijedjanje.Altair_SA wrote:
Kad bosOnac krene sa teorijama zavjere, komedija ziva![]()
Sram te i stid bilo.
Postoji pravna drzava, ali uvijek postoje jednaki i jednakiji. Princip je isti
- Altair_SA
#54 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Samo sto ipak to tamo ne ide tako lako kao sto ti mislis. Ne znas kakva im je murija pasha, i da li bi ti drotovi koji su je uhvatili pristali da im se mjenja zapisnik. Sve i kad bi nesto uspjelo od toga, sta da to procuri negdje? To bi tek bio skandal i povuklo bi jos ko zna koliko ljudi sa sobom. Ne treba svugdje traziti teorije zavjere, iako je to nekako tipicno za nas ovdje._BataZiv_0809 wrote:Prijavljen za nacionalisticko vrijedjanje.Altair_SA wrote:
Sram te i stid bilo.![]()
Nas ne treba uzimati uopste kao neko poredjenje, pa kod nas se sve to otvoreno radi
-
Patriotska_Liga
#55 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
To je vrijeđanje na regionalnoj osnovi._BataZiv_0809 wrote:Prijavljen za nacionalisticko vrijedjanje.Altair_SA wrote:
Sram te i stid bilo.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#56 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Otkud ti lafe znas sta ja znam, a sta ne znam?Altair_SA wrote:
Samo sto ipak to tamo ne ide tako lako kao sto ti mislis. Ne znas kakva im je murija pasha, i da li bi ti drotovi koji su je uhvatili pristali da im se mjenja zapisnik. Sve i kad bi nesto uspjelo od toga, sta da to procuri negdje? To bi tek bio skandal i povuklo bi jos ko zna koliko ljudi sa sobom. Ne treba svugdje traziti teorije zavjere, iako je to nekako tipicno za bas ovdje.
Nas ne treba uzimati uopste kao neko poredjenje, pa kod nas se sve to otvoreno radikoliko sam i sam puta podmitio i policajce i razne sluzbenike
a zamisli sta tek nasi politicari rade
Mislim kao Europejac i intelektualac puno si predrasuda prosuo.
Jebiga kume, kad naucis da je zivot nepravedan i da sustinska jednakost ne postoji, odrastao si. Ko voli da vjeruje u bajke, bujrum, ja necu. Kakve dvije crne case vina i price. Kazem ti kad drzava i politika, dakle aparat prisile, stoje iza nekog pojedinca, ovo mu se ne moze desiti. To nisu nikakve teorije zavjere, to je tako. Mito i prostitucija su ljudske rabote odvajkada.
Mi smo banana drzava samo zato jer je mogucnost podmicivanja dostupna vecem procentu ljudi nego onom sto se to tolerise u "naprednom svijetu"
- Altair_SA
#57 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Rekoh ja bosOnOc sa svojim teorijama zavjere
Ono zna, kakve baaaaa dvije case vina, ono zna bolje kako i sta se krije iza svega
Ono zna, kakve baaaaa dvije case vina, ono zna bolje kako i sta se krije iza svega
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#58 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Polako s to vrijedjanje

-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#59 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Jedina greška što nije povela nakog hairliju sa sobom, on bi preuzeo krivicu a ona čista kao suza
.
-
vade_mecum
#60 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
ne znam kako svedska policija funkcionise ali meni je ovo slicno kao da je vozila 43 u zoni 40 zato mi i jeste cudno 
- Altair_SA
#61 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Moze vijest gdje si to procito? Daj neki link...Mentalna Higijena wrote:ovi iz švecke kažu da mala ima drugačije svjetonazore nisu joj strane ni hairlinice, ako oni lažu, lažem i ja.Bobi wrote:Jedina greška što nije povela nakog hairliju sa sobom, on bi preuzeo krivicu a ona čista kao suza.
- ExNihilo
#62 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
_BataZiv_0809 wrote:Polako s to vrijedjanje![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#63 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Pa...u njenom iskazu se da naslutiti da joj ovo nije bilo prvi putAltair_SA wrote:Moze vijest gdje si to procito? Daj neki link...Mentalna Higijena wrote:ovi iz švecke kažu da mala ima drugačije svjetonazore nisu joj strane ni hairlinice, ako oni lažu, lažem i ja.Bobi wrote:Jedina greška što nije povela nakog hairliju sa sobom, on bi preuzeo krivicu a ona čista kao suza.
- Point.
#64 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Tacno sam znao da ce se neki bosnjo javiti i popljuvati nasu osobu, koja je uspjela u zivotu. Jebote, uvijek se nadje neki pametnjakovic da popljuje nase, bilo da se radilo o Saneli, Aidi ili Edinu.Ommadawn wrote:Poznavanje švedskog saobraćajnog pravila (kojim te kljukaju još dok polažeš vozački ispit da je to ravno ispiranju mozga) joj je nikakvo jer je glupača izjavila "Mislila sam da će alkohol ispariti nakon nekog vremena, popila sam SAMO dvije (!!) čaše vina".
Kurac, da država nije takva kakva jeste, ne bi ta dala ostavku nego bi i dalje ostala na funkciji kao da se ništa nije desilo.
A i neka je podnijela ostavku.
Osim što se slikala kao manekenka (pogotovo u društvu slavih nam predstavnika za Evroviziju), te obilazila rodnu zemlju (samo i jedino Federaciju, ne i rodni grad koji je u drugom entitetu), te se slikala sa ekstremnim predsjednikom studentskog udruženja (bez da se raspita ko je i šta je) i palamuđenja kako poboljšati bosanski školski sistem (a švedski pun problema) - nije nešto puno ni uradila.
Sjebati sebi karijeru zbog dvije čaše vina može samo neodgovorna osoba.
- Altair_SA
#65 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
@Bobi, nisam mislio na tvoj post, nego ovog sto je napisao da je cura lezba
Ili si i ti na to mislio?
Mislim ne smeta mi, neka nje, njena stvar
samo me interesuje gdje je to pronasao... 
Mislim ne smeta mi, neka nje, njena stvar
Last edited by Altair_SA on 13/08/2016 21:18, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#66 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Cuj mislila da ce ispariti 
Nisam skonto sta joj nije bilo strano? Hairlije neke?
- Altair_SA
#67 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Haha, znaci slag'o siMentalna Higijena wrote:nisam nigdje čito tako pričaju rekla/kazala ovi iz šveckeAltair_SA wrote:
Moze vijest gdje si to procito? Daj neki link...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#68 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Teorije zavjere se sire kao i na svakoj temi pa pored dvije case vina koje su kao nekakzvanicna informacija dostupna javnosti mahaleska agencija je saznala da je ona i lezbejka ili ima samo posebne simpatije prema zenskom rodu e sad cekam da cujem sta je sljedece.......gudra je na redu_BataZiv_0809 wrote:Cuj mislila da ce ispariti
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#69 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Mahala uvijek zna najbolje.hrasno38 wrote:
Teorije zavjere se sire kao i na svakoj temi pa pored dvije case vina koje su kao nekakzvanicna informacija dostupna javnosti mahaleska agencija je saznala da je ona i lezbejka ili ima samo posebne simpatije prema zenskom rodu e sad cekam da cujem sta je sljedece.......gudra je na redu
Mogla je ona smiriti i litar štoka pa sjest za volan i ovoliko napuhati. Sve zavisi koliko se sjedilo, sta se pilo, kako, kojim intenzitetom se mezilo, koliko se vode stuklo, je li povracala, je li odradila felacio prije alkotesta i tako to.
- Cherry-Cherry
#70 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Što reče @Bata, postoje jednaki i jednakiji... Sjetimo se Klinton - Levinski 
- insomnia78
#71 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Nije ona ba toliko visoko u hijerarhiji da bi se tu neko puno zajebavo
- hrasno38
#72 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
U svoj ovoj prici najmanje je bitno ovih 0,2% osim sto ce joj zamjeriti pojedici iz BH dijaspore i reci da ona nije prava Bosnjakinja.....najbitnije je to da mozemo vidjeti kako na nase ljude djeluje prava demokratija i vladavina zakona i prava i kako postoje ljudi sa ovih prostora u politici koji imaju svoj ponos i svoj dignitet. OK ...pogrijesila sam i nisam dobar primjer za posao koji obavljam (ministrica obrazovanja). Mozete li zamisliti da tako nesto uradi recimo Dusanka Majkic_BataZiv_0809 wrote:Mahala uvijek zna najbolje.hrasno38 wrote:
Teorije zavjere se sire kao i na svakoj temi pa pored dvije case vina koje su kao nekakzvanicna informacija dostupna javnosti mahaleska agencija je saznala da je ona i lezbejka ili ima samo posebne simpatije prema zenskom rodu e sad cekam da cujem sta je sljedece.......gudra je na redu![]()
Mogla je ona smiriti i litar štoka pa sjest za volan i ovoliko napuhati. Sve zavisi koliko se sjedilo, sta se pilo, kako, kojim intenzitetom se mezilo, koliko se vode stuklo, je li povracala, je li odradila felacio prije alkotesta i tako to.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#73 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Upravo zato ju je lako skloniti kada zasmeta.insomnia78 wrote:Nije ona ba toliko visoko u hijerarhiji da bi se tu neko puno zajebavo
- hrasno38
#74 Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Ti kao da zivis u BiH a ne na zapadu......ona je drzavna minsitrica a ne mjesne zajednice i to je vrlo vrlo visok polozaj mada u Skandinaviji bas i ne boluju od funkica i vrlo cesto mozes vidjeti ljde na veoma visokim polozajima kako biciklom ili javnim prevozom idu na posao.insomnia78 wrote:Nije ona ba toliko visoko u hijerarhiji da bi se tu neko puno zajebavo
- insomnia78
#75 Re: RE: Re: ZBOG DVIJE ČAŠE VINA Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Vidi, generalno se slazem sa tvojim pisanjem na ovoj temi ali mislim da sad ipak zalazis u teorije zavjere_BataZiv_0809 wrote:Upravo zato ju je lako skloniti kada zasmeta.insomnia78 wrote:Nije ona ba toliko visoko u hijerarhiji da bi se tu neko puno zajebavo
Ona ba cak nije ni "pravi" ministar