znam za šaluTomahawk11 wrote: Salim se malo. Naravno, covjek treba od sebe krenuti
Musko zenska prijateljstva?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#51 Re: Musko zenska prijateljstva?
- esmasaric
#52 Re: Musko zenska prijateljstva?
Ako u pravom trenutku ne poljubiš ženu ostat ćete prijatelji.
Moguće je. Samo stavim u friendzone.
Moguće je. Samo stavim u friendzone.
-
nightvision
#53 Re: Musko zenska prijateljstva?
Ja sam uvijek tvrdio da moze, medjutim moram pojasniti, meni nikad nije bio problem biti samo jaran sa zenama, problem mi je uvijek bio sto zene ne zele biti samo jaranice sa mnom. 
- Montana
#54 Re: Musko zenska prijateljstva?
i još se naljuti ako nešnightvision wrote:Ja sam uvijek tvrdio da moze, medjutim moram pojasniti, meni nikad nije bio problem biti samo jaran sa zenama, problem mi je uvijek bio sto zene ne zele biti samo jaranice sa mnom.
- esmasaric
#55 Re: Musko zenska prijateljstva?
Ko da ste u seriji Sex and the City. [emoji28]
-
nightvision
#56 Re: Musko zenska prijateljstva?
hoce i istuc' kad se naljute.Montana wrote:i još se naljuti ako neš
-
Samprotivsviju
#57 Re: Musko zenska prijateljstva?
Zato experti izmislise funkciju prijatelja sa povlasticamanightvision wrote:Ja sam uvijek tvrdio da moze, medjutim moram pojasniti, meni nikad nije bio problem biti samo jaran sa zenama, problem mi je uvijek bio sto zene ne zele biti samo jaranice sa mnom.
- eluna
#58 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Moze ...... Nisu svi muskarci zainteresovani za zene [emoji12]sadie_forever wrote:Sta mislite da li muskarac moze biti iskreno zainteresiran samo za prijateljstvo ili je uvijek tu nesto vise skriveno? trenutno imam dilemu,moj muz kaze nikad nema tu cistog prijateljstva ja sumnjamm u to mislim da ima osoba koje se bas slazu "jaranski"?
Sent from my V7A using Tapatalk
- djevojka bez imena
#59 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Ne moze,jer tad proradi onaj djavo u zeni pa bi da takve vrate na pravi puti tu prijateljstvo uvene.eluna wrote:Moze ...... Nisu svi muskarci zainteresovani za zene [emoji12]sadie_forever wrote:Sta mislite da li muskarac moze biti iskreno zainteresiran samo za prijateljstvo ili je uvijek tu nesto vise skriveno? trenutno imam dilemu,moj muz kaze nikad nema tu cistog prijateljstva ja sumnjamm u to mislim da ima osoba koje se bas slazu "jaranski"?
- hepekcina
#60 Re: Musko zenska prijateljstva?
Jack Be Nimble wrote:Bas sam o tome sinoc razmisljao jer smo se opet nasli u kafaniMontana wrote:I ne vuče te da ju kresneš?Jack Be Nimble wrote:Jednu noc prije 4 godine nabacio neku malu svom prijatelju i oni se zabavljali 2 godine. Raskinuli. Ja prijatelj sa njom, a njega nisam vidio ni cuo vec dvije godine.
Isto tako imam prijateljicu koja je sada vec udata i ima djecu. Ja sa njom izlazim sam, to jest sada i sa njenom djecom. Ali bas sam nju pitao kada se zarucila, kako to da mi i dalje izlazimo. Ona je rekla kada je mene moj muz upoznao, upoznao je tebe i ostalu raju pa se i sa vama druzim. Dodala je da bi bio problem kada bi ovog momenta upoznala nekog muskarca i pocela se druziti.
I onda imas ona prijateljstva sa posla koja traju 9-5. Sto je na neku ruku mini-brak. Pogotovo ako radite 10 ili vise godina, jaka prijateljstva se formiraju koja nikada ne vuku na ista vise sem rasprave o poslu.![]()
A ove dugogodišnje prijateljice..i da su ruže,počnu se sviđatOna izasla opet iz neke veze, ja je onako posmatram jer je pravo zgodna, ali opet nekako je ne mogu zamisliti u nekom drugom smislu sem jaranice.
Nije ona jedina jaranica koju imam, ali sve te jaranice imaju jednu stvar zajednicku, vole fudbal. Idemo na utakmice, gledamo prvenstva zajedno, ali ne mogu sa takvom jaranicom imati nesto. Fudbal koristim kao vrijeme bez cure, a sada imati curu i uz fudbal mi nekako ne ide.
ispričavam se unaprijed, ali brate ti si peder
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#61 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
A sta bi sa onom da zene uzivaju u prijateljstvu sa gay likovima? Zna da je nece napadati, nije zena, a razumije je u potpunosti i prati u svemu.djevojka bez imena wrote:Ne moze,jer tad proradi onaj djavo u zeni pa bi da takve vrate na pravi puti tu prijateljstvo uvene.eluna wrote:Moze ...... Nisu svi muskarci zainteresovani za zene [emoji12]sadie_forever wrote:Sta mislite da li muskarac moze biti iskreno zainteresiran samo za prijateljstvo ili je uvijek tu nesto vise skriveno? trenutno imam dilemu,moj muz kaze nikad nema tu cistog prijateljstva ja sumnjamm u to mislim da ima osoba koje se bas slazu "jaranski"?
Kud ces bolje
- Euridika
- Globalna šefica
#62 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Može meni gay friend, samo nek se ne takmiči sa mnom...Tomahawk11 wrote:A sta bi sa onom da zene uzivaju u prijateljstvu sa gay likovima? Zna da je nece napadati, nije zena, a razumije je u potpunosti i prati u svemu.djevojka bez imena wrote:Ne moze,jer tad proradi onaj djavo u zeni pa bi da takve vrate na pravi puti tu prijateljstvo uvene.eluna wrote:Moze ...... Nisu svi muskarci zainteresovani za zene [emoji12]
Kud ces boljesto bi takvog mijenjala?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Pa mislim da upravo odgovaraju zenskom svijetu zato sto nemaju tu takmicarsku crtu koje zenski svijet ima.Euridika wrote: Može meni gay friend, samo nek se ne takmiči sa mnom...
- Euridika
- Globalna šefica
#64 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Ma ovih par koje ja poznajem se više takmiče od žena...Tomahawk11 wrote:Pa mislim da upravo odgovaraju zenskom svijetu zato sto nemaju tu takmicarsku crtu koje zenski svijet ima.Euridika wrote: Može meni gay friend, samo nek se ne takmiči sa mnom...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#65 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Pa gay likovi su uglavnom feminizirani...izgleda su ti bas pretjerali, previse se uzivjeli u uloguEuridika wrote:Ma ovih par koje ja poznajem se više takmiče od žena...Tomahawk11 wrote:Pa mislim da upravo odgovaraju zenskom svijetu zato sto nemaju tu takmicarsku crtu koje zenski svijet ima.Euridika wrote: Može meni gay friend, samo nek se ne takmiči sa mnom.... Doduše, ovi su bili feminizirani, ne znam ima li to kakve veze...
- Euridika
- Globalna šefica
#66 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Ma to su ovi pasivni, imaš i aktivne gay-eve, oni nisu feminizirani... cccc... ništa ne znašTomahawk11 wrote:Pa gay likovi su uglavnom feminizirani...izgleda su ti bas pretjerali, previse se uzivjeli u ulogu![]()
![]()
Pored ovih ženskastih, ja ispadam muško...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#67 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Kako cu znati, ni po kojem osnovu se ne druzim sa njima....nit sam zena nit gay (gluho biloEuridika wrote:Ma to su ovi pasivni, imaš i aktivne gay-eve, oni nisu feminizirani... cccc... ništa ne znašTomahawk11 wrote:Pa gay likovi su uglavnom feminizirani...izgleda su ti bas pretjerali, previse se uzivjeli u ulogu![]()
![]()
![]()
Pored ovih ženskastih, ja ispadam muško...![]()
... zapravo, ja sam svakako napola muško - kaže mi Respo svaki put...
![]()
![]()
Ovo jedino sto sam cuo....ili vidio na filmovima
Pusti ti respa....sta on zna....jedino forumasice na kafu zvati
- djevojka bez imena
#68 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Tomahawk11 wrote:Pa mislim da upravo odgovaraju zenskom svijetu zato sto nemaju tu takmicarsku crtu koje zenski svijet ima.Euridika wrote: Može meni gay friend, samo nek se ne takmiči sa mnom...
Kako nemaju, zena ko zena
Od iskona zene imaju poriv da budu zavedene, da se prepuste zavodjenju, i mi zaista uzivamo u tome, u tom smislu prijateljstvo s muskaqcem u bazicnom smislu nije moguce.
Gej prijatelj, i to tesko, povrsno. A ako gej nije femi e onda je nemoguce, tu tada radh podsvijest, ne zeli nista s tobom a dobar ko Apolon, tad rade instinkti, signali, pokusaji.
Biti prijateljica s Riki Martinom naprimjer?Ma pokusala bih bar pola sata o njemu misliti ko o prijatelju, i vise ni minut
- Euridika
- Globalna šefica
#69 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Ma ništa Ricky Martin, ja bih tako reagirala samo kad bih bila sa Wentworth Millerom...djevojka bez imena wrote:Tomahawk11 wrote:Pa mislim da upravo odgovaraju zenskom svijetu zato sto nemaju tu takmicarsku crtu koje zenski svijet ima.Euridika wrote: Može meni gay friend, samo nek se ne takmiči sa mnom...
Kako nemaju, zena ko zena![]()
Od iskona zene imaju poriv da budu zavedene, da se prepuste zavodjenju, i mi zaista uzivamo u tome, u tom smislu prijateljstvo s muskaqcem u bazicnom smislu nije moguce.
Gej prijatelj, i to tesko, povrsno. A ako gej nije femi e onda je nemoguce, tu tada radh podsvijest, ne zeli nista s tobom a dobar ko Apolon, tad rade instinkti, signali, pokusaji.
Biti prijateljica s Riki Martinom naprimjer?Ma pokusala bih bar pola sata o njemu misliti ko o prijatelju, i vise ni minut![]()
- esmasaric
#70 Re: Musko zenska prijateljstva?
Imam gej prijatelja. I meni je sasvim ok s njim se družiti. Malo je feminiziran, ali da vam pravo kažem i 70% muškaraca danas je tako da je sasvim ok.
Konkurencije nemam jer sam ja izbirljiva [emoji28] [emoji28] [emoji28]
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#71 Re: Musko zenska prijateljstva?
volim te ko prijatelja 
- Montana
#72 Re: Musko zenska prijateljstva?
sa gejevima,izbirljiva...kod tebe se paučina uvatila?esmasaric wrote:Imam gej prijatelja. I meni je sasvim ok s njim se družiti. Malo je feminiziran, ali da vam pravo kažem i 70% muškaraca danas je tako da je sasvim ok.
- djevojka bez imena
#73 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
@Euridiko
Kazi da nije Miler moliim te
Meni je Riki vrh
Kazi da nije Miler moliim te
Meni je Riki vrh
- Euridika
- Globalna šefica
#74 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?
Jeste, nažalost...djevojka bez imena wrote:@Euridiko