Musko zenska prijateljstva?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#51 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by heat »

Tomahawk11 wrote: Salim se malo. Naravno, covjek treba od sebe krenuti :thumbup:
znam za šalu :wink: trebamo svi (m i ž) drug i sve bi ljepše bilo :)
esmasaric

#52 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by esmasaric »

Ako u pravom trenutku ne poljubiš ženu ostat ćete prijatelji.

Moguće je. Samo stavim u friendzone.
nightvision

#53 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by nightvision »

Ja sam uvijek tvrdio da moze, medjutim moram pojasniti, meni nikad nije bio problem biti samo jaran sa zenama, problem mi je uvijek bio sto zene ne zele biti samo jaranice sa mnom. :lol:
Montana

#54 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Montana »

nightvision wrote:Ja sam uvijek tvrdio da moze, medjutim moram pojasniti, meni nikad nije bio problem biti samo jaran sa zenama, problem mi je uvijek bio sto zene ne zele biti samo jaranice sa mnom. :lol:
i još se naljuti ako neš :lol:
esmasaric

#55 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by esmasaric »

Ko da ste u seriji Sex and the City. [emoji28]
nightvision

#56 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by nightvision »

Montana wrote:i još se naljuti ako neš :lol:
hoce i istuc' kad se naljute. :lol:
Samprotivsviju

#57 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Samprotivsviju »

nightvision wrote:Ja sam uvijek tvrdio da moze, medjutim moram pojasniti, meni nikad nije bio problem biti samo jaran sa zenama, problem mi je uvijek bio sto zene ne zele biti samo jaranice sa mnom. :lol:
Zato experti izmislise funkciju prijatelja sa povlasticama :nargila:
eluna

#58 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by eluna »

sadie_forever wrote:Sta mislite da li muskarac moze biti iskreno zainteresiran samo za prijateljstvo ili je uvijek tu nesto vise skriveno? trenutno imam dilemu,moj muz kaze nikad nema tu cistog prijateljstva ja sumnjamm u to mislim da ima osoba koje se bas slazu "jaranski"?
Moze ...... Nisu svi muskarci zainteresovani za zene [emoji12]

Sent from my V7A using Tapatalk
djevojka bez imena

#59 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by djevojka bez imena »

eluna wrote:
sadie_forever wrote:Sta mislite da li muskarac moze biti iskreno zainteresiran samo za prijateljstvo ili je uvijek tu nesto vise skriveno? trenutno imam dilemu,moj muz kaze nikad nema tu cistog prijateljstva ja sumnjamm u to mislim da ima osoba koje se bas slazu "jaranski"?

Ne moze,jer tad proradi onaj djavo u zeni pa bi da takve vrate na pravi puti tu prijateljstvo uvene.
hepekcina

#60 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by hepekcina »

Jack Be Nimble wrote:
Montana wrote:
Jack Be Nimble wrote:Jednu noc prije 4 godine nabacio neku malu svom prijatelju i oni se zabavljali 2 godine. Raskinuli. Ja prijatelj sa njom, a njega nisam vidio ni cuo vec dvije godine.

Isto tako imam prijateljicu koja je sada vec udata i ima djecu. Ja sa njom izlazim sam, to jest sada i sa njenom djecom :-). Ali bas sam nju pitao kada se zarucila, kako to da mi i dalje izlazimo. Ona je rekla kada je mene moj muz upoznao, upoznao je tebe i ostalu raju pa se i sa vama druzim. Dodala je da bi bio problem kada bi ovog momenta upoznala nekog muskarca i pocela se druziti.

I onda imas ona prijateljstva sa posla koja traju 9-5. Sto je na neku ruku mini-brak. Pogotovo ako radite 10 ili vise godina, jaka prijateljstva se formiraju koja nikada ne vuku na ista vise sem rasprave o poslu.
I ne vuče te da ju kresneš? :D

A ove dugogodišnje prijateljice..i da su ruže,počnu se sviđat :lol:
Bas sam o tome sinoc razmisljao jer smo se opet nasli u kafani :-) Ona izasla opet iz neke veze, ja je onako posmatram jer je pravo zgodna, ali opet nekako je ne mogu zamisliti u nekom drugom smislu sem jaranice.

Nije ona jedina jaranica koju imam, ali sve te jaranice imaju jednu stvar zajednicku, vole fudbal. Idemo na utakmice, gledamo prvenstva zajedno, ali ne mogu sa takvom jaranicom imati nesto. Fudbal koristim kao vrijeme bez cure, a sada imati curu i uz fudbal mi nekako ne ide.

ispričavam se unaprijed, ali brate ti si peder :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#61 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by Tomahawk11 »

djevojka bez imena wrote:
eluna wrote:

Ne moze,jer tad proradi onaj djavo u zeni pa bi da takve vrate na pravi puti tu prijateljstvo uvene.
A sta bi sa onom da zene uzivaju u prijateljstvu sa gay likovima? Zna da je nece napadati, nije zena, a razumije je u potpunosti i prati u svemu.
Kud ces bolje :D sto bi takvog mijenjala?
Euridika
Globalna šefica

#62 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:
eluna wrote:Moze ...... Nisu svi muskarci zainteresovani za zene [emoji12]

A sta bi sa onom da zene uzivaju u prijateljstvu sa gay likovima? Zna da je nece napadati, nije zena, a razumije je u potpunosti i prati u svemu.
Kud ces bolje :D sto bi takvog mijenjala?
Može meni gay friend, samo nek se ne takmiči sa mnom... :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#63 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote: Može meni gay friend, samo nek se ne takmiči sa mnom... :D
Pa mislim da upravo odgovaraju zenskom svijetu zato sto nemaju tu takmicarsku crtu koje zenski svijet ima.
Euridika
Globalna šefica

#64 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:
Pa mislim da upravo odgovaraju zenskom svijetu zato sto nemaju tu takmicarsku crtu koje zenski svijet ima.
Ma ovih par koje ja poznajem se više takmiče od žena... :twisted:. Doduše, ovi su bili feminizirani, ne znam ima li to kakve veze... :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#65 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ma ovih par koje ja poznajem se više takmiče od žena... :twisted:. Doduše, ovi su bili feminizirani, ne znam ima li to kakve veze... :roll:
Pa gay likovi su uglavnom feminizirani...izgleda su ti bas pretjerali, previse se uzivjeli u ulogu :lol: :lol: :D
Euridika
Globalna šefica

#66 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:Pa gay likovi su uglavnom feminizirani...izgleda su ti bas pretjerali, previse se uzivjeli u ulogu :lol: :lol: :D
Ma to su ovi pasivni, imaš i aktivne gay-eve, oni nisu feminizirani... cccc... ništa ne znaš :oops:
Pored ovih ženskastih, ja ispadam muško... :lol: :lol: ... zapravo, ja sam svakako napola muško - kaže mi Respo svaki put... :shock: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#67 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:
Tomahawk11 wrote:Pa gay likovi su uglavnom feminizirani...izgleda su ti bas pretjerali, previse se uzivjeli u ulogu :lol: :lol: :D
Ma to su ovi pasivni, imaš i aktivne gay-eve, oni nisu feminizirani... cccc... ništa ne znaš :oops:
Pored ovih ženskastih, ja ispadam muško... :lol: :lol: ... zapravo, ja sam svakako napola muško - kaže mi Respo svaki put... :shock: :lol: :lol:
Kako cu znati, ni po kojem osnovu se ne druzim sa njima....nit sam zena nit gay (gluho bilo :oops: )
Ovo jedino sto sam cuo....ili vidio na filmovima :lol: :lol: :D

Pusti ti respa....sta on zna....jedino forumasice na kafu zvati :oops:
djevojka bez imena

#68 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Tomahawk11 wrote:

Kako nemaju, zena ko zena :lol:
Od iskona zene imaju poriv da budu zavedene, da se prepuste zavodjenju, i mi zaista uzivamo u tome, u tom smislu prijateljstvo s muskaqcem u bazicnom smislu nije moguce.
Gej prijatelj, i to tesko, povrsno. A ako gej nije femi e onda je nemoguce, tu tada radh podsvijest, ne zeli nista s tobom a dobar ko Apolon, tad rade instinkti, signali, pokusaji.
Biti prijateljica s Riki Martinom naprimjer?Ma pokusala bih bar pola sata o njemu misliti ko o prijatelju, i vise ni minut :run: :pisnula:
Euridika
Globalna šefica

#69 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:

Kako nemaju, zena ko zena :lol:
Od iskona zene imaju poriv da budu zavedene, da se prepuste zavodjenju, i mi zaista uzivamo u tome, u tom smislu prijateljstvo s muskaqcem u bazicnom smislu nije moguce.
Gej prijatelj, i to tesko, povrsno. A ako gej nije femi e onda je nemoguce, tu tada radh podsvijest, ne zeli nista s tobom a dobar ko Apolon, tad rade instinkti, signali, pokusaji.
Biti prijateljica s Riki Martinom naprimjer?Ma pokusala bih bar pola sata o njemu misliti ko o prijatelju, i vise ni minut :run: :pisnula:
Ma ništa Ricky Martin, ja bih tako reagirala samo kad bih bila sa Wentworth Millerom... :lol: :lol:
esmasaric

#70 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by esmasaric »

Imam gej prijatelja. I meni je sasvim ok s njim se družiti. Malo je feminiziran, ali da vam pravo kažem i 70% muškaraca danas je tako da je sasvim ok.

Konkurencije nemam jer sam ja izbirljiva [emoji28] [emoji28] [emoji28]
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#71 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by heat »

volim te ko prijatelja :lol:
Montana

#72 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Montana »

esmasaric wrote:Imam gej prijatelja. I meni je sasvim ok s njim se družiti. Malo je feminiziran, ali da vam pravo kažem i 70% muškaraca danas je tako da je sasvim ok.

Konkurencije nemam jer sam ja izbirljiva [emoji28] [emoji28] [emoji28]
sa gejevima,izbirljiva...kod tebe se paučina uvatila? :D
djevojka bez imena

#73 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

@Euridiko

Kazi da nije Miler moliim te :(

Meni je Riki vrh :plesu:
Euridika
Globalna šefica

#74 Re: RE: Musko zenska prijateljstva?

Post by Euridika »

djevojka bez imena wrote:@Euridiko

Kazi da nije Miler moliim te :(

Meni je Riki vrh :plesu:
Jeste, nažalost... :( :(... Srce mi je prepuklo kad sam saznala prije 7-8 godina... :cry:
Euridika
Globalna šefica

#75 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Euridika »

heat wrote:volim te ko prijatelja :lol:
8-)
Post Reply