Loša roba ili?
- insomnia78
#51 Re: Loša roba ili?
Ali covjece bozij
Ovak 17-ogodisnji debil sikirom napadne ljude u autobusu u njemackoj
Pa upravo od para koje se tim ljudima odbijaju od plata on ima sta jesti i ima gdje spavati
Osim toga, Njemacka vojska, kolko sam upoznat ne ucestvuje u borbenim misijama po BI
S moje sokoćalo
Pa upravo od para koje se tim ljudima odbijaju od plata on ima sta jesti i ima gdje spavati
Osim toga, Njemacka vojska, kolko sam upoznat ne ucestvuje u borbenim misijama po BI
S moje sokoćalo
- insomnia78
#52 Re: Loša roba ili?
insomnia78 wrote:Ali covjece boziji
Ovaj 17-ogodisnji debil sikirom napadne ljude u autobusu u njemackoj
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- mirsek
#53 Re: RE: Re: Loša roba ili?
Mislim da ucestvuju ili su ucestvovali u Afganistanu.insomnia78 wrote:Ali covjece bozij
S moje sokoćalo
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
- kr0 0ss
#54 Re: RE: Re: RE: Re: Loša roba ili?
Naravno da se bili tamo a i ginuli!mirsek wrote:Mislim da ucestvuju ili su ucestvovali u Afganistanu.insomnia78 wrote:Ali covjece bozij
S moje sokoćalo
Sent from my LG-H500 using Tapatalk

- insomnia78
#55 Re: Loša roba ili?
Pa i nasi su tamo al ne znaci da izvode borbena dejstvs
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#56 Re: Loša roba ili?
Nasikiro se u vozu i upucase ga
- KB9
#57 Re: Loša roba ili?
al kakvi su to ljudi u vozu da jedan lik sjekirom moze ubit 20+ ljudi a da prije toga ne bude savladan eto ono bar nakon desetog npr 
- Gojeni H
#58 Re: Loša roba ili?
Jasno mi je, ali dosta nasih ljudi su takodje imigranti. I bez toga, moje pitanje ostaje ... kako?medjutim wrote: Jbg Gojeni, ljudi se integrisu u drustvo, postuju drzavu koja ih je spasila, primila, skolovala i dala im mogucnost da rade, stvore porodicu. Krajnje je nezahvalno onda srati u ruku koja te miluje, a to jako puno imigranata radi. Ne svi, ali jako veliki procenat radi. Das prst, hoce ne ruku, nego sve sto imas i sto jesi.
Bez holokausta, ne ide.
-
mirzaaa33
#59 Re: Loša roba ili?
Ti bi vjerovatno u rambo stilu oteo mu sjekiru i opalio mu čvoku za nestašluk. 
- Montana
#60 Re: Loša roba ili?
napo je kineske turiste a ljudi su skočili i pomoć htjeli..4ero je ozljedio i zbriso.ne zna se svaki civil protiv noža obranit..KB9 wrote:al kakvi su to ljudi u vozu da jedan lik sjekirom moze ubit 20+ ljudi a da prije toga ne bude savladan eto ono bar nakon desetog npr
- KB9
#61 Re: Loša roba ili?
aha, znaci onda se od muhe slon napravioMontana wrote:napo je kineske turiste a ljudi su skočili i pomoć htjeli..4ero je ozljedio i zbriso.ne zna se svaki civil protiv noža obranit..KB9 wrote:al kakvi su to ljudi u vozu da jedan lik sjekirom moze ubit 20+ ljudi a da prije toga ne bude savladan eto ono bar nakon desetog npr
gluhi telefoni, klasika kod ovakvih stvari
- Gojeni H
#62 Re: Loša roba ili?
Nisi azilant ni izbjeglica ali jesi imigrant.insomnia78 wrote:Niti sam azilant niti izbjeglicaGojeni H wrote:Koga, tebe? I ti si useljenik. Kako?insomnia78 wrote:Znaci, nek je, a?
Na stranu to sto mu ti isti ljudi koje je izbo od svog poreza hrane i oblace guzicu?
Jos danas potrpati u brodove i iskrcati u vukojebine iz kojih su dosli pa nek tamo zive po pravilima na koja su navikli i od kojih su pobjegli
S moje sokoćalo
Od 6 ipo godina koliko sam tu, samo prvih sest mjeseci nisam radio a i taj period nisam uzim'o niti trazio nista od drzave no sam zivio od svojih para
DakleM, i od mog poreza se finansiraju ovi zbog kojim se moram okretati preko ramena na ulici, strahovati kada izadjem sa porodicom na bazen, utakmicu, auto trke, plazu, gledati vatromet
Ovi koji ce mi sutra napasti cerku zato sto se usudila obuci suknju
A sad onaj najvazniji dio. U potpunosti postujem zakone zemlje ciji sam rezident tako da u ovih sest ipo godina nemam niti kaznu za parkiranje. Ne pokusavam uvesti neka svoja pravila. Doduse niti ne moram posto sam svakako evropljanin te sam se savrseno uklopio iako nisam promjenio nista od svog prijasnjeg ponasanja
I jos vazniji dio: ne da mene banka. Ako me istjeraju ostadose bez kredita [emoji23][emoji23][emoji23]
S moje sokoćalo
Da li govoris o tome da treba sve izbjeglice i azilante protjerati? Nemam ja nista licno protiv jer nisam u Frnacuskoj, medjutim znam da je i jedan broj nasih izbjeglica zavrsio u Francuskoj tokom 90-ih.
Ako pokusas strpati sve u isti kos, onda se taj posao ne moze odraditi bez nacisiticke drzave i holokausta ... jednostavno ne postoji drzavni aparat koji moze birati izmedju tolikog broja ljudi.
Sto se tice teroristickih akcija, cini mi se da si cak ti nekoliko puta isticao da su vecina ovih po Francuskoj drzavljani te zemlje.
-
mirzaaa33
#63 Re: Loša roba ili?
Odgovornost za ovoliki broj frustriranih zapadom je na muslimanima i njihovim zajednicama i dzematima. Svi se nešto čude a svi šute, od porodica do drugova, ili čak odobravaju radikaliziranje i zastranjenje u vjeri dok ne bude prekasno.
- kr0 0ss
#64 Re: Loša roba ili?
Da li je ovaj napad ima isti cilj koji se veže sa Orlando i sa Nizzom?
- berenice
#65 Re: Loša roba ili?
Joj, insomnio, joj. Zar si tako glup? Kome ba prosipas suplju?insomnia78 wrote:Niti sam azilant niti izbjeglicaGojeni H wrote:Koga, tebe? I ti si useljenik. Kako?insomnia78 wrote:Znaci, nek je, a?
Na stranu to sto mu ti isti ljudi koje je izbo od svog poreza hrane i oblace guzicu?
Jos danas potrpati u brodove i iskrcati u vukojebine iz kojih su dosli pa nek tamo zive po pravilima na koja su navikli i od kojih su pobjegli
S moje sokoćalo
Od 6 ipo godina koliko sam tu, samo prvih sest mjeseci nisam radio a i taj period nisam uzim'o niti trazio nista od drzave no sam zivio od svojih para
DakleM, i od mog poreza se finansiraju ovi zbog kojim se moram okretati preko ramena na ulici, strahovati kada izadjem sa porodicom na bazen, utakmicu, auto trke, plazu, gledati vatromet
Ovi koji ce mi sutra napasti cerku zato sto se usudila obuci suknju
A sad onaj najvazniji dio. U potpunosti postujem zakone zemlje ciji sam rezident tako da u ovih sest ipo godina nemam niti kaznu za parkiranje. Ne pokusavam uvesti neka svoja pravila. Doduse niti ne moram posto sam svakako evropljanin te sam se savrseno uklopio iako nisam promjenio nista od svog prijasnjeg ponasanja
I jos vazniji dio: ne da mene banka. Ako me istjeraju ostadose bez kredita [emoji23][emoji23][emoji23]
S moje sokoćalo
Cujte, ignore nesanicu. Morace izmislit drugog kretena, a to ce trajati malo.
- insomnia78
#66 Re: Loša roba ili?
Hanuma, mirna budi
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- radiša
#67 Re: Loša roba ili?
uvjek sam se pitao zasto su americki drotovi takvi debili
http://www.avaz.ba/clanak/247135/iako-j ... amerikanca
cim li se oni pucaju
cim li se oni pucaju
- kr0 0ss
#68 Re: RE: Re: Loša roba ili?
Ameri su veliki rasisti :-( Da je imao bjelu kožu sigurno bi bolje razmislili kada da pritisnu okidač.radiša wrote:uvjek sam se pitao zasto su americki drotovi takvi debili
cim li se oni pucaju
Ovo je za njih svakodnevnica i love ih ko životinje :-(
- Njanjavi
#69 Re: Loša roba ili?
Najveci rasisti u americi danas su bas u crnoj populaciji, pogotovo srednja i visa klasa crnaca.
Pogotovo ako je u pitanju mjesanje rasa, dejtanje bjele rase i mixanje sa njima.
Tad se posebno nakostrjese.
Na kraju krajeva za ovakav odnos bjelih supremista prema njima su dobrano ako ne i najvise oni krivi.
Malo lakija prenijelo kad se kroz devedesete i dvihiljadite stvorio privid opsteprihvacenosti chamuga u sistemu preko bling bling subkulture i hip hopa, sporta, hollywooda i slicnih gluposti.
Bjeli gospodar da ih primiri malo dadne mrvice sa stola a oni se pohasili misle mogu dokle oche laprdat jezicinama i pravit mini ghetta ko arapi po francuskoj.
Mozes kolko oces sine, al neces dokle hoces.
Vakat je malo i bio da se i oni dovedu u red, plaho su se krenuli kurcit i laprdat u lice, da ih sad poslje svega vidis, ko bubice.
Pogotovo ako je u pitanju mjesanje rasa, dejtanje bjele rase i mixanje sa njima.
Na kraju krajeva za ovakav odnos bjelih supremista prema njima su dobrano ako ne i najvise oni krivi.
Malo lakija prenijelo kad se kroz devedesete i dvihiljadite stvorio privid opsteprihvacenosti chamuga u sistemu preko bling bling subkulture i hip hopa, sporta, hollywooda i slicnih gluposti.
Bjeli gospodar da ih primiri malo dadne mrvice sa stola a oni se pohasili misle mogu dokle oche laprdat jezicinama i pravit mini ghetta ko arapi po francuskoj.
Vakat je malo i bio da se i oni dovedu u red, plaho su se krenuli kurcit i laprdat u lice, da ih sad poslje svega vidis, ko bubice.
- kr0 0ss
#70 Re: Loša roba ili?
Njanjavi wrote:Najveci rasisti u americi danas su bas u crnoj populaciji, pogotovo srednja i visa klasa crnaca.
Dakle, kako te ja sad razumijem ti dozvoljeno opravdavaš da ih bijeli gospodar treba po ulici da koka?
- Njanjavi
#71 Re: Loša roba ili?
Pa kralju tu ima vise aspekata kako da se to uzme i konta, kompleksnije je od takvog banalizovanja, ali u neku ruku i trebalo je malo poostrit pristup prema takvim oblicima majmunskog ponasanja i nepostivanja drustva kakvo su iskazivali godinama prije nego se pocelo strozije prema njima postupati.
Jbga druze dok je murija prilazila insanski njima oni su furseta uzimali i jezicine pustali, roknes par crnaca i vecina cuje za to, odjednom je prica drukcija, jako se uljudno obracaju muriji jer znaju da je murija postala trigger happy.
Normalno da ne opravdavam rokanje neduzne raje, to jeste crnjak al kralju crna populacija tamo je zestoko diskonektovana od reale.
Ti imas kult medju tom populacijom dizanja klintona a niko ih vise nije uhakao od klintona i njegovih zakona iza kulisa.
Ti imas kult i dan danas velicanja crnih pantera kao nekih boraca za crna prava a niko vise stete nije donjeo crncima od te izmanipulisane sacice debilcica koji su bili placeni od strane bjelih supremista i vladajuce elite.
Crnja treba malo poradit na sebi prvo pa onda trazit krivca u bjelcu.
I na kraju krajeva pun mi je kurac njihovog kmeketanja da je njih neko zarobio i doveo tamo mimo njihove volje kad je istina daleko od toga.
Crnce su prodali prije svega njihove africke elite i crni namjesnici koji su trgovali sa bjelcima zarad svojih interesa.
Jbga druze dok je murija prilazila insanski njima oni su furseta uzimali i jezicine pustali, roknes par crnaca i vecina cuje za to, odjednom je prica drukcija, jako se uljudno obracaju muriji jer znaju da je murija postala trigger happy.
Normalno da ne opravdavam rokanje neduzne raje, to jeste crnjak al kralju crna populacija tamo je zestoko diskonektovana od reale.
Ti imas kult medju tom populacijom dizanja klintona a niko ih vise nije uhakao od klintona i njegovih zakona iza kulisa.
Ti imas kult i dan danas velicanja crnih pantera kao nekih boraca za crna prava a niko vise stete nije donjeo crncima od te izmanipulisane sacice debilcica koji su bili placeni od strane bjelih supremista i vladajuce elite.
Crnja treba malo poradit na sebi prvo pa onda trazit krivca u bjelcu.
I na kraju krajeva pun mi je kurac njihovog kmeketanja da je njih neko zarobio i doveo tamo mimo njihove volje kad je istina daleko od toga.
Crnce su prodali prije svega njihove africke elite i crni namjesnici koji su trgovali sa bjelcima zarad svojih interesa.
-
broj dva
#72 Re: Loša roba ili?
Spoken like a true racist.
- Njanjavi
#73 Re: Loša roba ili?
Ma ja ba ja rasista a chamuge sebi dozvole da ih bjeli supremisti toliko izmanipulisu i vucaju za nos, napuckavaju ko pekinezere zadnje da npr black lives matter debilcici prekinu skup bernie sandersa i kao satro oni ljuti nesta na njega sto murija roka crnce.
Pa zasto ne udare na nekoga ko im fakat misli zlo, a bernie je ucinio za chamuge vise nego ijedan politicar tamo masu godina.
I takav sablon ponasanja kod njih se ponavlja desetljecima.
I ja onda rasista sto kazem da su diskonektovani od reale totalno.
Jesam eto ko im jbe mater kad su maloumna stoka slijepa kraj ociju
Pa zasto ne udare na nekoga ko im fakat misli zlo, a bernie je ucinio za chamuge vise nego ijedan politicar tamo masu godina.
I takav sablon ponasanja kod njih se ponavlja desetljecima.
I ja onda rasista sto kazem da su diskonektovani od reale totalno.
Jesam eto ko im jbe mater kad su maloumna stoka slijepa kraj ociju
-
FreakyStyley
#74 Re: Loša roba ili?
Bofl roba, blato, jad.
- Stari_Jarac
#75 Re: Loša roba ili?
Nisam znao da su se crnci sami u roblje prodavali
na ovom klixu, čovjek svaki dan nešto novo nauči